Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 12476706 Постинги: 8853 Коментари: 148
Постинги в блога от 18.02.2012 г.
2 3 4 5  >  >>
 
image

Плевнелиев се поклони пред паметника на майката на Апостола - Гина Кунчева. Снимка: БТА

 

„Живеем във време на силни личности и на ярки индивидуалности. Нужни са ни лидери, които не само да показват пътя, но и да са готови да го извървят докрай. Васил Левски е ярък пример за това - той ни показа, че за да поведеш народа, трябва сам да направиш първата крачка“.

Това каза в тържественото си слово президентът Росен Плевнелиев, който участва в отбелязването на 139-та година от гибелта на Васил Левски в Карлово, предаде БТА.

Държавният глава подчерта, че ни е нужна кауза, която да обединява и да сплотява. "Нужна ни е кауза - голяма, колкото е голяма България", посочи президентът. Той добави, че родолюбието не се изчерпва с почит към героите, а се измерва с делата ни днес. Благоденствието се постига, когато всеки си върши работата, както я вършеше Левски - съвестно, отговорно, прецизно. Неговата дейност е урок по политическа отговорност, неговото тефтерче е наръчник за държавника, каза Плевнелиев.

Той добави, че ни е нужна само повече вяра в собствените сили, защото бъдещето на България е в нашите ръце. Българският народ има своята славна история, която надгражда днес. А когато устоите са здрави, развитието и успехът са задължителни, посочи президентът.

В словото си държавният глава каза, че има и много незнайни герои, извършили подвизи и посочи като пример нашите сънародници, които преди дни "спасиха ближните си в момент на бедствие и изпитание".

Върховният главнокомандващ прие почетния стой на представителните роти от 61-ва Стрямска механизирана бригада на площад "Васил Левски" в Карлово. На тържествената заря присъстваха още министърът на отбраната Аню Ангелов, Пловдивският митрополит Николай, народни представители, висши военни, много граждани.  

   
Категория: Забавление
Прочетен: 671 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 18.02.2012 23:43
18.02.2012 23:38 - Марс (планета)
Марс (планета) от Уикипедия, свободната енциклопедия   Направо към: навигация, търсене

Марс е четвъртата планета от Слънчевата система. Тя носи името на бога на войната от римската митологияМарс поради факта, че изглежда червена на нощното небе. По тази причина е наричана още „Червената планета“. Марс има два естествени спътника: Фобос и Деймос, които са малки по размери, с неправилна форма и за които се счита, че са прихванати от гравитацията на планетата астероиди. Символът на планетата е стилизирано изображение на щита и копието на Марс (♂).

Марс е земеподобна планета с рядка атмосфера и повърхност едновременно напомняща за ударните кратери на Луната и за вулканите, пустините, долините и полярните шапки на Земята. На Марс се намира най-високия връх в Слънчевата система - Олимп. В допълнение към географските му особености е и периода на завъртане и сезонните цикли, които са много подобни на Земните.

След първото прелитане край планетата, направено от Маринър 4 през 1965 г. се предполага, че на повърхността на Марс има вода. От всички земеподобни планети, Марс е най-вероятното място, където може да се открие вода или дори живот.

В момента около планетата обикалят три космически апарата: Марс Одисей, Марс експрес и Марс Риконисънс Орбитър. Това е повече от всяка друга планета в Слънчевата система, с изключение на Земята. Повърхността на планетата приютява два марсохода от програмата Марс експлорейшън ровър (Спирит и Опъртюнити). Откритията направени от тези апарати и от изпратените преди говорят, че на планетата някога е имало водна покривка. Наблюденията сочат, че има малки гейзероподобни потоци, който нарязват повърхността.[1] Наблюдения направени от апаратът на НАСА Марс глобъл сървейър дават доказателства, че части от южната полярна шапка са намалели.[2]

Физически характеристики На вид ,,Марс" е червеникаво-кафяв. Общата му повърхност е почти толкова голяма, колкото общата площ на земните континенти, а масата му е 10 пъти по-малка от земната.[3] Денят на Марс е с продължителност, близка до тази на земния — 24 часа, 39 минути и 35,244 секунди. Атмосфера image Основна статия: Атмосфера на Марс image image Марс с видими полярни шапки

Атмосферата на Марс е изключително рядка: повърхностното ѝ налягане е едва 750 паскала (0,75% или 133 пъти по-малко от това на земното морско равнище). Тя се състои от 95% въглероден диоксид, 3% азот, 1,6% аргон и следи от кислород и вода. През 2003 г. по време на наблюдения от Земята е открит и метан — потвърдено през март2004 г. от апарата Марс експрес.

Метанът е нестабилен газ.Разгражда се под действието на слънчевото лъчение и някои химически вещества. Поради това наличието му сочи, че съществува или в недалечното минало е имало механизъм за неговото отделяне, вероятно намиращ се на повърхността на планетата. Засега се счита, че газът е с вулканичен произход или е попаднал на повърхността вследствие от сблъсъци с комети. Учените не изключват възможността той да е продукт на жизнената дейност на метаногенни организми, но за това няма достатъчно доказателства. Метанът е разпределен неравномерно в атмосферата под формата на облаци, което показва, че бива сравнително бързо разграждан и отделян. Планират се допълнителни изследвания с цел доказване произхода на метана чрез „съпътстващи газове“: етан в случай на биологични дейности и серен диоксид, сочещ вулканизъм.

За атмосферата на Марс е характерна циркулация на водните пари от единия полюс до другия в зависимост от сезоните на планетата. Тя поражда типично земни атмосферни явления като скреж и переста облачност (вижте тук за снимки на скреж направени от марсоходаОпъртюнити през 2004 г.)[4]

Геологияimage Основна статия: Геология на Марс
image image Микроскопични скални форми, показващи предишно наличие на вода, снимани от марсохода Опъртюнити

Наблюдения на магнитното поле на Марс, извършени от апарата Марс глобъл сървейър сочат, че част от кората на планетата е магнетизирана на ивици с променлива полярност, широки около 150 km и дълги около 1000 km по начин, подобен на земните океански дъна. Според теория, публикувана през 1999 г., тези ивици показват наличието на активна геология в миналото на Марс. Ако тя е правилна, това би направило възможно съществуването на атмосфера от земен тип чрез осъществяване на въглеродния кръговрат и би потвърдило наличието на силно магнитно поле, защитаващо атмосферата от космическите и слънчевите лъчения.[5] Дебелината на кората на Марс е около 50 km, а на места достига до 125 km.[6] За сравнение дебелината на кората на Земята е 40 km.

Сред най-интересните находки на марсохода Опъртюнити са хематитите на повърхността на планетата: сферични тела с размери от няколко милиметра, намиращи се в областта Меридианната равнина. За тях се счита, че са се формирали на дъното на древните океани преди милиарди години. Открити са и минерали, съдържащи съединения на сяра, желязо и бром. Все по-широко прието в научните среди е схващането, че в миналото в областта Меридианната равнина е имало вода,която се е просмуквала в повърхностните слоеве на кората.Следователно на Марс е имало благоприятни условия поне за известно време за появата и развитието на живот. Марсоходът Спирит от друга страна също открива наличие на минерали, чието формиране може да се обясни само с наличието на течна вода.

image image Район на северния полюс със снежна шапка. (НАСА/JPL-Калифорнийски технологичен институт)

През 1996 г. група изследователи на метеорита ALH84001, за който се счита че произхожда от повърхността на Марс, изнесоха доклад в който се описват структури приличащи на микровкаменелости образувани вследствие на жизнена дейност. Оценките на доклада обаче са противоречиви и сред научните среди липсва консенсус относно интерпретацията на резултатите.

ТопографияТопографията на северното и южно полукълбо на Марс се различава значително. В северното полукълбо преобладават равнини, оформени под въздействието на потоци от лава, а в южното — високи плата, покрити с астероидникратери. Гледани от Земята, северните равнини на планетата са покрити с марсиански прах и изглеждат бледи. За разлика от тях червените планини и плата на юг са наситени с железен оксид, придаващ характерния им цвят. В миналото за тях се е смятало, че са континенти и са им дадени подходящи за целта имена, като Арабия Тера („Арабска Земя“) и Амазонис Планиция („Амазонска равнина“). За тъмните райони от повърхността като Маре Еритреум, Маре Сиренум и Ауроре Синус се е смятало, че са морета. Най-тъмната част от повърхността на планетата, гледана от Земята, е Сиртис Майор.[7] image image Топографска карта на повърхността на Марс (НАСА/JPL-Калифорнийски технологичен институт). Виждат се вулканите на платото Тарсис на запад от планината Олимп, „Долината на Маринър“ на изток от „платото Тарсис“ и "Гръцкия басейн" в южното покукълбо.

Полярните шапки на Марс съдържат замръзнала вода и въглероден диоксид. Диоксидът е под формата на сух лед и се топи през марсианското лято, разкривайки повърхността на планетата.Замръзва отново през марсианската зима. На Марс е разположен най-високият вулкан в Слънчевата система — щитовидният Олимп , висок 27  km. Вулканът е неактивен, намира се в обширната равнина Тарсис, която съдържа няколко други вулкана (виж списък на вулкани на Марс). На Марс се намира и най-големият каньон в Слънчевата система — Валес Маринерис („Долината на Маринър“). Той е дълъг около 4 000 km и дълбок 7 km. Повърхността на планетата е осеяна с множество метеоритни кратери, най-големият от които е Хелас Планиция с покривка от светлочервен пясък (виж списък на кратери на Марс).

Работната група по планетарна номенклатура към Международния астрономически съюз определя именуването на обектите по повърхността на Марс.

Тъй като Марс няма морета и океани, дефиниращи морското равнище, както на Земята, за височина 0 m се приема равнището, отговарящо на налягане от 610,5 Pa (6,105 mbar) (0,6% от налягането на земното морско равнище) при температура от 273,01 K (температура на тройната точка на водата).[8] За нулев меридиан на Марс е избран меридианът, преминаващ през малкия кратер Аири-0, намиращ се в Меридианния залив.


Категория: Забавление
Прочетен: 822 Коментари: 0 Гласове: 1
Диета срещу акне Има ли диета, която успешно се бори с акнето? Има връзка между акнето и храненето, въпреки че не всички храни влияят еднакво на пъпките по кожата на различните хора. Все пак има някои общи съвети за правилно хранене при акне.


image

Храните с наситени мазнини и трансмазнини може да доведат до омазняване на кожата. Наситените мазнини се съдържат в повечето животински продукти като меса, млечни продукти и птици. А организмът се нуждае от ненаситени мастни киселини като риба, ленено семе и конопено масло. Някои хора вярват, че високото количество приети калории може да повиши хормоналните нива и намаляват рязко приемът на калории, но това не е доказано.

imageШоколади и бонбони?

Още един разпространен мит е, че има директна връзка между консумацията на шоколад и засилването на акнето. Но и това не е доказано, въпреки че шоколадът съдържа високи количества наситени мазнини.

Хранене срещу акне

Храните, богати на протеини, може да контролират акнето. Това най-вероятно е свързано с намаленото производство на ензими, които водят до повишено отделяне на себум и запушват порите. В този смисъл високопротеиновата, нисковъглехидратна диета е най-доброто решение при акне. Зеленият чай също е голям помощник за изчистване на кожата от неприятните пъпки. Допълнителният прием на витамин А и цинк също може да помогне. Йодът има обратен ефект. Затова избягвайте прекалено солени храни.

3 супер храни срещу акне

 • Свежи плодове.
 • Салата от домати, краставици и авокадо, овкусена със зехтин.
 • Сашими (суши без ориз).
18.02.2011/Биляна Божилова

 
Категория: Забавление
Прочетен: 789 Коментари: 0 Гласове: 1
Защо децата не пият аспирин? image всички имаме вкъщи и използваме често. Той обаче е абсолютно забранен за детската аптечка. Защо това е жизненоважно правило?

Приемът на аспирин от деца под 12 години може да доведе до животозастрашаващо състояние, наречено Синдром на Рей. Той се изразява в увреждане на мозъка, силни поражения върху черния дроб и е възможно дори да завърши със смърт.

Най-честата причина, която може да доведе до това състояние, е приемането на медикаменти, съдържащи аспирин, от деца. Симптомите се изразяват в прилошаване и повръщане, накъсана реч и неадекватно поведение, липса на енергия и сънливост.

Въпреки че повечето лекари препоръчват аспирин да не се дава на деца до навършването им на 12 години, наскоро британски лекари предупредиха, че е по-добре възрастта да бъде увеличена до 16 години.

image

Във Великобритания лекарите настояват дори тази забрана да влезе в листовките на съдържащите аспирин лекарства. А докато това стане, всеки родител на тийнейджър може сам да прецени дали да използва аспирина.Категория: Забавление
Прочетен: 712 Коментари: 0 Гласове: 1
Капка Сидерова с „ампутирано сърце“ след раздялата
Капка Сидерова обсъди приключилата си връзка в предаването „На 4 очи“

Сидерова призна, че ако трябваше да напише роман за любовта и раздялата си с Волен, той би се казвал „Жесток романс“ или „Апокалипсис“ и не само заради финала на отношенията им, но заради продължението, което тепърва предстои.

image

Капка Сидерова

 

 

 

 

 

 

 

На въпрос какво се е случило между съпружеската двойка, Капка отговори:

„Случи се нещо съвсем човешко – единият избира друг човек и тръгва след него, което води до много последици, особено когато е замесена политика.“

Капка не е подозирала, че Волен ще й измени, физически и идейно. Тя обясни, че била с притъпен инстинкт, което било причината да не вярва на слуховете за неговата връзка. Капка от 20 години имала пълно доверие на мъжа си, самата тя често пътувала, но никога не изпитвала параноята, че той може да я мами с друга:

„Затова никога не съм предполагала, че може да се хвърли в такава авантюра. Не съм чувствала ревност 20 години, защото не ми е давал повод затова.
Разбрах от медиите, дори да съм чувала слухове, не съм обръщала внимание. В политиката тези слухове са нормални.“, сподели Сидерова.

Бившата жена на Волен вярвала в градивното, а не в деструктивното. Все си мислела, че истината е в доброто начало у човек. Сега не може да познае Волен, смята, че той е изгубил не само нейното доверие, но и това на електората на „Атака“.

В началото била зверски наранена. Но е сигурна, че когато нещо не е здраво, то трябва да се оперира. Имала усещането, че са ампутирали сърцето й, но вече е преодоляла чувството на изоставеност:

„Сега сърцето ми отново е възстановено, благодарение на силната подкрепа на приятелите ми и на обществото. Тези, които четяха моите статии и моите книги, които ме приемаха искрено – и сега стоят зад гърба ми. Те ми дават сила да се задейства новото сърце в мен.“

Тя твърди, че напълно е преодоляла раздялата. Започнала е да пише нова книга, която е посветена на живота на Петър Дънов.

 
Категория: Забавление
Прочетен: 888 Коментари: 0 Гласове: 1
Защо Иван предложил на Вихра, без да я обича?
  image Иван предложил на Вихра, защото не знаел, че само 8 месеца след това ще срещне жената на живота си Преди това мислел, че може и така, а пък и Вихра била майка на детето му

  За пръв път Иван Христов звучеше убедително и логично. Сложил край на мълчанието, което си наложили с Ирина, защото видял, че всички хора започнали да вярват на версиите на Вихра и започнали да ги считат за „лайнари”. След като не постигнал никакво споразумение с бившата си с цел да опазят психиката на Ава, Иван решил да не мълчи, а да каже цялата истина за развода, брака, двойствения живот на Вихра, за това, че не той, а тя е разбивачка на семейства и дори прелюбодейка. За това, че поддържа стандарт, който той й осигурява, но сега щяло да й се наложи да се справя сама.

  Не било честно да се жалва за ниската издръжка, а да не признава, че живее в жилище, чийто кредит от 3000 лв месечно изплаща той, че взема наемите от две техни жилища и кара джип, който също той изплаща. А не искал да й дава повече пари, за да не купува с тях дрехи на любовника си Милан Кузов. Освен това всички, които го познавали, знаели, че той няма да лиши Ава от нищо. И ако сега, в предаването на Карбовски Иван говореше неприязнено за Вихра, чието име си забрани повече да повтаря, то той още преди 4-5 години престанал да я обича. Така че смята да е постъпил честно, че й го е признал и не е скрил връзката си с Ирина. На въпрос на водещия защо все пак е предложил брак на Вихра Иван отговори, че мислел, че и така може, пък и нали била майка на дъщеря му. Освен това не е знаел, че само след 8 месеца ще срещне жената на живота си.

  Златомир Иванов

  Категория: Забавление
  Прочетен: 1444 Коментари: 0 Гласове: 1
  Най-големият син на Джоли и Пит получи първата си роля   image 4421 Видяна | Коментари: 2

  Най-големият син на холивудската двойка Анджелина Джоли и Брад Пит ще дебютира в киното, пише в. "Дейли стар".

  Десетгодишният Мадокс, който е осиновен от Пит и Джоли и е най-голямото от шестте им деца, ще получи главната роля във филм, озаглавен "Battling Boy".

  Лентата е по комикс и ще бъде продуцирана от компанията на Брад Пит "Plan B". Историята разказва за момче, син на бог, което напуска дома си на върха на планината, за да се бие с чудовища.

                     image

  "Мадокс обожава комиксите и филмите по тях, затова Брад и Анджелина решиха, че той е идеален за главната роля във филма", казва източник, запознат с проекта. Анджелина Джоли неведнъж е хвалила разнообразните интереси на сина си и го е наричала "истински интелектуалец".

  image

  Тагове
  Категория: Забавление
  Прочетен: 702 Коментари: 0 Гласове: 1
  Ники Михайлов търси ново гадже?
  image Футболистът поискал от бившата си Николета Лозанова номерата на нейни приятелки, Алисия му омръзнала

  Нов слух шества из интернет тези дни. Баджанаците на Николета Лозанова Валери Божинов и Ники Михайлов са се сдобрили. От известно време бившето гадже на плеймейтката и настоящи й съпруг активно си пишели в мрежата. Двамата загърбили неразбирателството помежду си и общували редовно по интернет, за радост на бременната футболна съпруга. В същото време фолк дивата Алисия се радвала на все по-малък интерес от страна на футболиста, въпреки честите любовни послания, които двамата не спират да си пращат един на друг във Фейсбук. Според клюките въпреки че двойката не спира да пуска романтични фотоси в социалната мрежа, всъщност отношенията им са охладнели. Дотолкова, че Михайлов се озърта за нова жена.

  В родния хайлайф твърдят още, че отскоро Михайлов-младши и Николета си бъбрят доста приятелски с благословията на съпруга й Валери Божинов. От своя страна, звездата на „Твенте“ активно разпитвал бившата си половинка за нейни приятелки, твърдят от hotnews.bg.

  Както изглежда интересът на Ники Михайлов към Алисия сериозно е спаднал и то от месеци насам. Дори в навечерието на Нова година вратарят е поискал контактите на приятелки на Николета. Плеймейтката обаче отказала да съдейства и не му дала желаните телефони.

  Категория: Забавление
  Прочетен: 624 Коментари: 0 Гласове: 1
  Ани Салич не се справи с ролята си на приемна майка
  image Синът й Лазар не се разбирал със сирачето

  От години Ани Салич се представя за милосърдна женица, готова да помогне на всеки, изпаднал в беда, а най-вече на децата. Популярната новинарка се набута за лице на предаването „Великолепната шесторка”, събиращо средства за домове за сираци, а стана и посланик на добра воля към световната организация УНИЦЕФ. Нейно дело е сълзливият документален филм за малчуганите от Хаити, останали без родителска грижа и подслон след разрушителното земетренение.

  image

  Ани се отказа от приемното родителство

  Новинарката неведнъж е тръбяла колко силно иска да бъде многодетна майка и да помага на захвърлените в кошмарни сиропиталища хлапета – пише „Уикенд”.

  Ани реши да стане приемен родител, но се провали в това си начинание. Родният й син Лазар бил обзет от адска ревност и Ани и Бранко се принудили да върнат момченцето в сиропиталището. „Не искам да има друго дете вкъщи!” – тропал преди това с крак наследникът на телевизионерите.

  В медията новинарката представяла проблема по различен начин. Пред колегите си тя твърдяла, че се отказала от приемното родителство, защото телевизията „изяждала” цялото й време и така нямала възможност да обърне повече внимание на нови членове в семейството. А за да замаже лошото впечатление, Ани продължава с благотворителните изяви. Вероятно по този начин искала да укроти гузната си съвест – пише седмичникът.

  Категория: Забавление
  Прочетен: 770 Коментари: 0 Гласове: 1
  Виж как Виктория Радина се явява на кастинг за секс филм +18 (ВИДЕО)
  • image
   Виж Виктория Радина в секс филм
  • image
   Здрави и жизнени с Екстракт от Орех

  image Уникални гадания от нашия астролог!

  • image
   Защо манекенки стават проститутки?
  image Виктория Радина се изявява в целия си блясък на сайта на режисьора Пиер Удман, където нейна запазена марка са хардкор изпълненията

  Виктория Радина бе една от трите финалистки за „Милионер търси съпруга” и фаворитка на Христо Сираков. Зрители обаче изпитват смесени чувства към порно актрисата – според повечето тя е опорочила „приказката за голямата любов”. Други пък й симпатизират дотолкова, че взривиха нета в търсене на най-хард порното с актрисата. В крайна сметка риалити шоуто спечели Елена Рашева, но интересът към Виктория Радина не стихва.

  Под псевдоним Никита България, на сайта на известния режисьор Пиер Удман (http://www.woodmancastingx.com/casting-x/nikita-bulgaria/3174), в скандалните секс филмчета за възрастни Виктория Радина се изявява в целия си блясък. В този сайт Razkritia.com попадна и на първото видео с брюнетката по време на кастинг за порно актриса (по-долу).

  image

  Момент от кастинга с Виктория Радина за порно филм

  Мъжът зад кадър вероятно е режисьорът Пиер Удман, който провежда телефонен разговор на френски, за да уреди превод от английски. „Имам момиче от България”, обяснява в слушалката мъжът, докато Виктория Радина леко срамежливо се подсмихва.

  За да видите мръснишката част от видеото, разбира се, трябва да доплатите на сайта. Там се подвизават и хардкор изпълненията на Никита България, чиято запазена марка са свръхокосмените й интимни части.

  Razkritia.com попадна и на специален форум за Виктория Радина в сайта на Пиер Удман, където той пише: „Улових тази красота днес. Нейното име е Никита. Моля, споделете какво мислите! Искате ли да подпишем договор с нея, в случай че се съгласи да играе в порно филми?”. Нататък следват десетки коментари на възхитени чужденци от красотата на Виктория Радина. Те прегръщат идеята и са убедени, че българката ще направи невероятно шоу във филмите за възрастни.

  А Пиер Удман обещава да роди първата българска порно звезда, като допълва, че й трябва само малко увереност.

  Дали в България е нормално милионерите да се женят за порно звезди, или Христо Сираков си няма и на идея коя е Виктория Радина?

  Каролина Церовска

  Категория: Забавление
  Прочетен: 4869 Коментари: 0 Гласове: 1
  Христо Мутафчиев: Жена ми е герой
  Христо Мутафчиев е благодарен на съдбата, че го срещнала с Елица

  Убеден е, че няма да причини втори инсулт на близките си и отсега нататък в живота си ще прави по-обмислени стъпки.
   

  image

  Христо Мутафчиев

  Актьорът преживя инсулт по време на снимки на нов български филм, но успя да се възстанови почти напълно. Все още се придвижва с бастун.
  Яд го е, че не е обърнал внимание на малките сигнали, които е имал, че подобно нещо може да му се случи. Имал е твърде натоварена програма. Играл е по 28-29 представления на месец и е пътувал твърде често.

  „…играя спектакъл в Народния от 15ч., а следващият в Пловдив е от 19. Паля колата, хуквам към Пловдив и в 18,58ч. съм там. Това между другото е непрофесионално и не съветвам младите колеги да го правят. Така че няма как да не избие отнякъде“, казва той в интервю.

  Щастлив е, че до себе си има жена, която напълно го подкрепя – преди и след случилото се. Признава, че Елица е по-силна от него. Когато се запознали набързо решила се да се премести от Варна, за да заживее с него в София.

  Запознали се на фестивала „Любовта е лудост“ и се влюбили, след година вече били женени. Сигурен е, че е трябвало да бъдат заедно, за да минат през всички трудности.

  „Какво да кажа…тя е…герой! Всичко случило се с мен, което й се изсипа на главата, преобърна живота й. Тя наистина е герой, стоик“, казва за нея актьора пред „Седмичен Труд“.

   
  Категория: Забавление
  Прочетен: 585 Коментари: 0 Гласове: 1
  Христо Мутафчиев: Жена ми е герой
  Христо Мутафчиев е благодарен на съдбата, че го срещнала с Елица

  Убеден е, че няма да причини втори инсулт на близките си и отсега нататък в живота си ще прави по-обмислени стъпки.
   

  image

  Христо Мутафчиев

  Актьорът преживя инсулт по време на снимки на нов български филм, но успя да се възстанови почти напълно. Все още се придвижва с бастун.
  Яд го е, че не е обърнал внимание на малките сигнали, които е имал, че подобно нещо може да му се случи. Имал е твърде натоварена програма. Играл е по 28-29 представления на месец и е пътувал твърде често.

  „…играя спектакъл в Народния от 15ч., а следващият в Пловдив е от 19. Паля колата, хуквам към Пловдив и в 18,58ч. съм там. Това между другото е непрофесионално и не съветвам младите колеги да го правят. Така че няма как да не избие отнякъде“, казва той в интервю.

  Щастлив е, че до себе си има жена, която напълно го подкрепя – преди и след случилото се. Признава, че Елица е по-силна от него. Когато се запознали набързо решила се да се премести от Варна, за да заживее с него в София.

  Запознали се на фестивала „Любовта е лудост“ и се влюбили, след година вече били женени. Сигурен е, че е трябвало да бъдат заедно, за да минат през всички трудности.

  „Какво да кажа…тя е…герой! Всичко случило се с мен, което й се изсипа на главата, преобърна живота й. Тя наистина е герой, стоик“, казва за нея актьора пред „Седмичен Труд“.

   
  Категория: Забавление
  Прочетен: 538 Коментари: 0 Гласове: 0
  Вихра остана ГОЛА в студиото на „Споделено с…“
  „Ще изслушам изповедта на една много специална жена. Днес тя ще сподели своята история, без да крие нито една подробност“ – с тези думи Тони Димитрова покани Вихра в предаването „Споделено с..“, което вече се казва „Споделено с Вихра“

  Бившата водеща на „Съпругите“ се появи в сватбената си одежда и обясни:

  image

  Вихра и Тони Димитрова

  „Трябва да разкажа за всичко това в тази рокля, в която съм била толкова щастлива.

  Смятам, че това са лични неща, но понеже вече не съм част от „Съпругите“ смятам, че е редно да разкажа историята си и да бъда откровена, за да бъдат и моите бъдещи гости откровени с мен.

  „Развеждам се, емоциите вече са отшумели, може би преди половин година нямаше да мога да гледам този материал, но сега вече съм ок.

  Дали сме се обичали – аз мога да говоря само за себе си. Била съм с този човек 9 години и през цялото време съм го обичала.“

  На въпрос кога си е отишла любовта, Вихра отговори:

  „Моята си отиде след предателството, а неговата след като е срещнал другата жена. Научих сама – споделяла съм пред мои приятели: аз не мога да се обидя на един човек, затова че се е влюбил, това е много нелепо.  Но един човек трябва да бъде мъжкар, да дойде и да ти каже, така постъпват достойните хора.“

  Иван обаче съвсем не постъпил така:

  „Той нищо не ми каза, просто в един момент се изнесе от вкъщи. Един ден каза: „Аз не те обичам“, стана и си излезе. Известно време го питах дали има друга жена, а той ми казваше „Глупости как може да не ми вярваш!“ – разказа Вихра.

  Авантюрата му започнала януари, а през март напуснал общия им дом. Странното било, че уж всичко между тях било наред:

  „Ние никога не сме се карали. Аз съм много отстъпчив човек, винаги искам да вляза в положение. Иван много добре знае, че съм прощавала страшно много неща. Аз се събрах с него, когато той беше никой, не когато е бил познат като продуцента Иван Христов. Професионално, дори съм била по-напред от него, защото водех „Силует“ в „Добро утро“ по БНТ, докато той работеше за кабеларка.“

  Вихра не прибегнала до следене и четене на смс-и, но чувствала, че има трети човек „по кожата си“:

  image

  Вихра и Ирина

  „Получи се много рязко. За Иван – имам чувство, че в това тяло влезе друга душа. Започна постепенно отчуждаване и в един момент каза, че не може повече да живее така.“

  Най-много й тежат въпросите на дъщеря й Ава, която няколко пъти я питала: „Мамо какво направихме, че тати ни изостави?“

  Бившата водеща в „Станция Нова“ все още няма отговор на този въпрос.

  Най-добрата приятелка на Вихра Нели разказа за пиянските изцепки на Иван, които Вихра е търпяла с години:

  „Иван има тежко пиянство, никой не може да го отрече. Когато се напие той си маха маската и става друг човек, става тасманийски дявол. Няма човек, който да може да го укроти. Когато е пиян става агресивен. Вихра винаги беше до него въпреки всичко. Обичаше Иван адски много.“

  Вихра опроверга донякъде думите на приятелката си. Обясни, че Иван никога не й е посягал и тя е била единственият човек, когото слуша, когато е пиян. Тя много пъти го е прибирала от заведения и не отрече, че с Андрей са имали доста бурни периоди.

  Тони Димитрова попита бившата жена на Иван кога е разбрала, че другата жена е именно Ирина, а Вихра отговори:

  „През май месец. Наредих си пъзела, поведението й започна да става малко по-различно. Никога не сме били близки, ние сме много различен тип хора. Тя е по-напориста, а аз никога не съм била такава.

  Веднъж с жените в офиса, когато си говорихме, дали човек може да срещне половинката в живота си, аз убеждавах колежките, че е възможно. Мисля така, защото имам пример с родителите си – те са заедно от 9-ти клас. Смятах, че наистина е така.

  Тя (Ирина) са опитваше да ме обори. В един момент се обърна към мен и ми каза:

  „Ще видим тази работа“

  След като станало ясно, че Иван и Ирина са любовници, Вихра не е потърсила Сарачинова за разговор:

  „Не съм говорила с нея, това е нейният живот, това са нейните избори. Няма да я попитам никога „защо“. Въпреки че тя отнесе много негативи, тя трябва да поеме всичко това, ако наистина обича.“

  Иван й изпратил по куриер молбата за разтрогване на брака. Тя обаче получила документ, в който името й било сгрешено, затова се наложило да го върне. Това не значи, че няма да му даде развод. Отчаяната съпруга има някои специфични условия, които касаят дъщеря им Ава:

  image

  Вихра в новото си студио

  „Имам условие детето ми да не ходи в тази къща, където той живее с тази жена. Тази жена е доста манипулативен тип и се страхувам детето ми да не бъде манипулирано. Хората казват: „Първите седем години са най-важни“, нека първо да ги навърши, още е много малка, за да разбере какво се случва.“

  В края на предаването Вихра каза, че роклята вече й е тясна и свали произведението на София Борисова, като остана гола-голеничка.

  Скандалната постъпка бе чисто режисьорско решение, с което стана ясно, че Вихра не е скрила нищо и е разказала „истината“. Ако на бившата водеща Камелия й падна полата по случайност, то Вихра остана гола съвсем нарочно, с което показа, че е готова на всичко, за да остане на екран.

   
  Категория: Забавление
  Прочетен: 935 Коментари: 0 Гласове: 1
  Вихра остана ГОЛА в студиото на „Споделено с…“
  „Ще изслушам изповедта на една много специална жена. Днес тя ще сподели своята история, без да крие нито една подробност“ – с тези думи Тони Димитрова покани Вихра в предаването „Споделено с..“, което вече се казва „Споделено с Вихра“

  Бившата водеща на „Съпругите“ се появи в сватбената си одежда и обясни:

  image

  Вихра и Тони Димитрова

  „Трябва да разкажа за всичко това в тази рокля, в която съм била толкова щастлива.

  Смятам, че това са лични неща, но понеже вече не съм част от „Съпругите“ смятам, че е редно да разкажа историята си и да бъда откровена, за да бъдат и моите бъдещи гости откровени с мен.

  „Развеждам се, емоциите вече са отшумели, може би преди половин година нямаше да мога да гледам този материал, но сега вече съм ок.

  Дали сме се обичали – аз мога да говоря само за себе си. Била съм с този човек 9 години и през цялото време съм го обичала.“

  На въпрос кога си е отишла любовта, Вихра отговори:

  „Моята си отиде след предателството, а неговата след като е срещнал другата жена. Научих сама – споделяла съм пред мои приятели: аз не мога да се обидя на един човек, затова че се е влюбил, това е много нелепо.  Но един човек трябва да бъде мъжкар, да дойде и да ти каже, така постъпват достойните хора.“

  Иван обаче съвсем не постъпил така:

  „Той нищо не ми каза, просто в един момент се изнесе от вкъщи. Един ден каза: „Аз не те обичам“, стана и си излезе. Известно време го питах дали има друга жена, а той ми казваше „Глупости как може да не ми вярваш!“ – разказа Вихра.

  Авантюрата му започнала януари, а през март напуснал общия им дом. Странното било, че уж всичко между тях било наред:

  „Ние никога не сме се карали. Аз съм много отстъпчив човек, винаги искам да вляза в положение. Иван много добре знае, че съм прощавала страшно много неща. Аз се събрах с него, когато той беше никой, не когато е бил познат като продуцента Иван Христов. Професионално, дори съм била по-напред от него, защото водех „Силует“ в „Добро утро“ по БНТ, докато той работеше за кабеларка.“

  Вихра не прибегнала до следене и четене на смс-и, но чувствала, че има трети човек „по кожата си“:

  image

  Вихра и Ирина

  „Получи се много рязко. За Иван – имам чувство, че в това тяло влезе друга душа. Започна постепенно отчуждаване и в един момент каза, че не може повече да живее така.“

  Най-много й тежат въпросите на дъщеря й Ава, която няколко пъти я питала: „Мамо какво направихме, че тати ни изостави?“

  Бившата водеща в „Станция Нова“ все още няма отговор на този въпрос.

  Най-добрата приятелка на Вихра Нели разказа за пиянските изцепки на Иван, които Вихра е търпяла с години:

  „Иван има тежко пиянство, никой не може да го отрече. Когато се напие той си маха маската и става друг човек, става тасманийски дявол. Няма човек, който да може да го укроти. Когато е пиян става агресивен. Вихра винаги беше до него въпреки всичко. Обичаше Иван адски много.“

  Вихра опроверга донякъде думите на приятелката си. Обясни, че Иван никога не й е посягал и тя е била единственият човек, когото слуша, когато е пиян. Тя много пъти го е прибирала от заведения и не отрече, че с Андрей са имали доста бурни периоди.

  Тони Димитрова попита бившата жена на Иван кога е разбрала, че другата жена е именно Ирина, а Вихра отговори:

  „През май месец. Наредих си пъзела, поведението й започна да става малко по-различно. Никога не сме били близки, ние сме много различен тип хора. Тя е по-напориста, а аз никога не съм била такава.

  Веднъж с жените в офиса, когато си говорихме, дали човек може да срещне половинката в живота си, аз убеждавах колежките, че е възможно. Мисля така, защото имам пример с родителите си – те са заедно от 9-ти клас. Смятах, че наистина е така.

  Тя (Ирина) са опитваше да ме обори. В един момент се обърна към мен и ми каза:

  „Ще видим тази работа“

  След като станало ясно, че Иван и Ирина са любовници, Вихра не е потърсила Сарачинова за разговор:

  „Не съм говорила с нея, това е нейният живот, това са нейните избори. Няма да я попитам никога „защо“. Въпреки че тя отнесе много негативи, тя трябва да поеме всичко това, ако наистина обича.“

  Иван й изпратил по куриер молбата за разтрогване на брака. Тя обаче получила документ, в който името й било сгрешено, затова се наложило да го върне. Това не значи, че няма да му даде развод. Отчаяната съпруга има някои специфични условия, които касаят дъщеря им Ава:

  image

  Вихра в новото си студио

  „Имам условие детето ми да не ходи в тази къща, където той живее с тази жена. Тази жена е доста манипулативен тип и се страхувам детето ми да не бъде манипулирано. Хората казват: „Първите седем години са най-важни“, нека първо да ги навърши, още е много малка, за да разбере какво се случва.“

  В края на предаването Вихра каза, че роклята вече й е тясна и свали произведението на София Борисова, като остана гола-голеничка.

  Скандалната постъпка бе чисто режисьорско решение, с което стана ясно, че Вихра не е скрила нищо и е разказала „истината“. Ако на бившата водеща Камелия й падна полата по случайност, то Вихра остана гола съвсем нарочно, с което показа, че е готова на всичко, за да остане на екран.

   
  Категория: Забавление
  Прочетен: 791 Коментари: 0 Гласове: 0
  Вихра остана ГОЛА в студиото на „Споделено с…“
  „Ще изслушам изповедта на една много специална жена. Днес тя ще сподели своята история, без да крие нито една подробност“ – с тези думи Тони Димитрова покани Вихра в предаването „Споделено с..“, което вече се казва „Споделено с Вихра“

  Бившата водеща на „Съпругите“ се появи в сватбената си одежда и обясни:

  image

  Вихра и Тони Димитрова

  „Трябва да разкажа за всичко това в тази рокля, в която съм била толкова щастлива.

  Смятам, че това са лични неща, но понеже вече не съм част от „Съпругите“ смятам, че е редно да разкажа историята си и да бъда откровена, за да бъдат и моите бъдещи гости откровени с мен.

  „Развеждам се, емоциите вече са отшумели, може би преди половин година нямаше да мога да гледам този материал, но сега вече съм ок.

  Дали сме се обичали – аз мога да говоря само за себе си. Била съм с този човек 9 години и през цялото време съм го обичала.“

  На въпрос кога си е отишла любовта, Вихра отговори:

  „Моята си отиде след предателството, а неговата след като е срещнал другата жена. Научих сама – споделяла съм пред мои приятели: аз не мога да се обидя на един човек, затова че се е влюбил, това е много нелепо.  Но един човек трябва да бъде мъжкар, да дойде и да ти каже, така постъпват достойните хора.“

  Иван обаче съвсем не постъпил така:

  „Той нищо не ми каза, просто в един момент се изнесе от вкъщи. Един ден каза: „Аз не те обичам“, стана и си излезе. Известно време го питах дали има друга жена, а той ми казваше „Глупости как може да не ми вярваш!“ – разказа Вихра.

  Авантюрата му започнала януари, а през март напуснал общия им дом. Странното било, че уж всичко между тях било наред:

  „Ние никога не сме се карали. Аз съм много отстъпчив човек, винаги искам да вляза в положение. Иван много добре знае, че съм прощавала страшно много неща. Аз се събрах с него, когато той беше никой, не когато е бил познат като продуцента Иван Христов. Професионално, дори съм била по-напред от него, защото водех „Силует“ в „Добро утро“ по БНТ, докато той работеше за кабеларка.“

  Вихра не прибегнала до следене и четене на смс-и, но чувствала, че има трети човек „по кожата си“:

  image

  Вихра и Ирина

  „Получи се много рязко. За Иван – имам чувство, че в това тяло влезе друга душа. Започна постепенно отчуждаване и в един момент каза, че не може повече да живее така.“

  Най-много й тежат въпросите на дъщеря й Ава, която няколко пъти я питала: „Мамо какво направихме, че тати ни изостави?“

  Бившата водеща в „Станция Нова“ все още няма отговор на този въпрос.

  Най-добрата приятелка на Вихра Нели разказа за пиянските изцепки на Иван, които Вихра е търпяла с години:

  „Иван има тежко пиянство, никой не може да го отрече. Когато се напие той си маха маската и става друг човек, става тасманийски дявол. Няма човек, който да може да го укроти. Когато е пиян става агресивен. Вихра винаги беше до него въпреки всичко. Обичаше Иван адски много.“

  Вихра опроверга донякъде думите на приятелката си. Обясни, че Иван никога не й е посягал и тя е била единственият човек, когото слуша, когато е пиян. Тя много пъти го е прибирала от заведения и не отрече, че с Андрей са имали доста бурни периоди.

  Тони Димитрова попита бившата жена на Иван кога е разбрала, че другата жена е именно Ирина, а Вихра отговори:

  „През май месец. Наредих си пъзела, поведението й започна да става малко по-различно. Никога не сме били близки, ние сме много различен тип хора. Тя е по-напориста, а аз никога не съм била такава.

  Веднъж с жените в офиса, когато си говорихме, дали човек може да срещне половинката в живота си, аз убеждавах колежките, че е възможно. Мисля така, защото имам пример с родителите си – те са заедно от 9-ти клас. Смятах, че наистина е така.

  Тя (Ирина) са опитваше да ме обори. В един момент се обърна към мен и ми каза:

  „Ще видим тази работа“

  След като станало ясно, че Иван и Ирина са любовници, Вихра не е потърсила Сарачинова за разговор:

  „Не съм говорила с нея, това е нейният живот, това са нейните избори. Няма да я попитам никога „защо“. Въпреки че тя отнесе много негативи, тя трябва да поеме всичко това, ако наистина обича.“

  Иван й изпратил по куриер молбата за разтрогване на брака. Тя обаче получила документ, в който името й било сгрешено, затова се наложило да го върне. Това не значи, че няма да му даде развод. Отчаяната съпруга има някои специфични условия, които касаят дъщеря им Ава:

  image

  Вихра в новото си студио

  „Имам условие детето ми да не ходи в тази къща, където той живее с тази жена. Тази жена е доста манипулативен тип и се страхувам детето ми да не бъде манипулирано. Хората казват: „Първите седем години са най-важни“, нека първо да ги навърши, още е много малка, за да разбере какво се случва.“

  В края на предаването Вихра каза, че роклята вече й е тясна и свали произведението на София Борисова, като остана гола-голеничка.

  Скандалната постъпка бе чисто режисьорско решение, с което стана ясно, че Вихра не е скрила нищо и е разказала „истината“. Ако на бившата водеща Камелия й падна полата по случайност, то Вихра остана гола съвсем нарочно, с което показа, че е готова на всичко, за да остане на екран.

   
  Категория: Забавление
  Прочетен: 697 Коментари: 0 Гласове: 0
  2 3 4 5  >  >>
  Търсене

  За този блог
  Автор: patriciq1111
  Категория: Забавление
  Прочетен: 12476706
  Постинги: 8853
  Коментари: 148
  Гласове: 2529
  Архив
  Календар
  «  Февруари, 2012  >>
  ПВСЧПСН
  12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  272829