Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 12476796 Постинги: 8853 Коментари: 148
Постинги в блога от Септември, 2013 г.
2 3  >  >>
милион лева източени от сметка в ПИБ. БНБ осъдена за отказ от проверка

Автор: Александра Маркарян Публикувана на 23 септември 2013 в 6:18 

imageАдминистративната сграда на "Кулинар". Снимка: Сергей Антонов

Близо 1 милион лева са източени от сметките на фирма „Кулинар“ АД в Първа инвестиционна банка. Крадците използват фалшиви пълномощни, в които банката не се усъмнява и при нарушения на вътрешните си правила дава на измамници 968 500 лева.

От обира не се трогват нито в ПИБ, нито в БНБ. Първите отказват да възстановят парите (а при кражба са длъжни по закон), а вторите отказват на извършат проверка. И така до 16 юни 2013 г. Когато БНБ е окончателно осъдена и две години по-късно най-после започва проверка в ПИБ.

Скандалният случай е от 8 август 2011 г. Няколко месеца по-късно стига до банковите журналисти на най-големите медии. Те правят свои разследвания, срещат се със засегнатите страни, получават информация. Но материалите им са спрени.

Информация излиза само в сайта “Биволь”, а няколко дни по-късно и в “Афера”, откъдето статията е взета и публикувана в “Гласове”. Въпреки огромния брой прочитания, които материалът прави, останалите медии решават, че темата не е интересна.

 

Още БНБ даде зелена светлина за сливането на ПИБ и "МКБ Юнионбанк"

 

Документално подготовката за обира започва на 14 юли 2011 г. Тогава са издадени фалшиви пълномощни на името на един адвокат – Бисер Емилов Борисов, който в крайна сметка получава парите на „Кулинар“. Фалшивите пълномощни са от Кипър (където никой от управата на „Кулинар“ не е стъпвал през 2011-та), с апостил от 14 юли, те са били легализирани в България. На базата на тях ПИБ прави регистрация на „Кулинар“ в системата си за електронно банкиране и, без да се обади в „Кулинар“, за да провери пълномощните, дава неограничени права за разпореждане със сметките на „Кулинар“ на напълно непознатия за ръководството на дружеството адв. Борисов, който никога не е бил упълномощаван за каквото и да е от „Кулинар“.

Служители на банката – без да се обадят в „Кулинар“, за да проверят дали някой там е упълномощавал този адвокат и ако да, за какво – му дават неограничени права, за да се разпорежда със сметките на фирмата.

Достъпът до сметките е разрешен от ПИБ на 2 август 2011 г. На 8 август от депозитните сметки са „изстреляни“ 4 превода – вътрешнобанков превод, в резултат на който е развален депозит в размер на 109.728,70 лева преди падежа и парите са преведени по разплащателната сметка на „Кулинар“; вътрешнобанков превод, в резултат на който е развален депозит и голямата част от средствата – 860.000,00 лева, преди падежа са преведени по разплащателната сметка на дружеството; превод от разплащателната сметка на „Кулинар“ в размер на 962.000,00 лева по сметка на фирма „Вектор механик“ на основание „покупка на имот“ (С нея „Кулинар“ никога не е имал договор за покупка на имот, нито е имал каквито и да било отношения); превод по личната сметка на адв. Борисов в размер на 6500 лева.

Ръководството на „Кулинар“ научава за обира чак на 12 септември.

image

Адв. Калоян Янков

„Секретарката изтегля банковите извлечения от сайта на ПИБ и заедно с другите документи ги праща в счетоводството, което е външна фирма. Там стоят един ден и то започва да ги обработва, защото до 14-о число трябва да се направи справка по ДДС. На 7 септември счетоводителката се обажда на секретарката ни и казва: „Краси, дай ми документи за имота, който сте купили“ – основанията за едно от плащанията е покупка на недвижим имот. „Не знам, не съм чувала за такова нещо, но като си дойдат Калоян (бел. ред Янков) и Ива (бел. ред. Кирилова – изпълнителният директор на „Кулинар“), ще дадат“.

Никой не се усеща, че е възможно да има някаква измама.

“Аз си идвам в България на 11-ти, бях на къмпинг в Гърция, и на 12-ти съм на работа, Ива – също. Виждаме се в офиса, говорим кой как е прекарал отпуските и по едно време Краси влиза и казва: „Янков, дай документите за имота, който сте купили, защото счетоводството го иска“. Питам: „Какъв имот? Какви документи, няма документи.“. „Така ми каза Мария, говори с нея“. Обаждам се: „Какво става?“. „Ами, в извлеченията видях, че…“

И тогава просто ми стана лошо“, разказва адв. Калоян Янков пред OFFNews.

Така се зареждат поредица от безплодни срещи, разговори и писма до и от ПИБ.

image

Ива Кирилова

Първата е още същия ден, когато Янков и Кирилова отиват до клона на ПИБ, където се водят сметките на дружеството. Уведомяват дружеството и напразно искат среща с директора. Подават писмено уведомление за прекратяване правата на мнимия пълномощник. На 12-ти сезират и прокуратурата. На следващия ден внасят ново писмо до ПИБ, описват подробно случая, позицията си по него и искат възстановяване на средствата. Имат право на това на основание чл. 57 от Закона за платежните услуги и платежните системи, който разпорежда при неразрешена платежна операция парите да се възстановяват от банката в 21-дневен срок от подаване на оплакването. Същият член от закона предвижда и „платежната сметка на платеца в състоянието, в което тя се е намирала преди изпълнението на неразрешената платежна операция“. (Последният текст може да се приложи за развалените преди падежа депозити и изгубените заради това лихви.)

Банката отказва.

„Кулинар“ искат среща, на която обаче не идва никой от представляващите банката, а само Богоева и зам.-директорът на дирекция „Правна“ Велислава Невянова. Двете обясняват, че (за по-малко от два дни) от ПИБ са извършили необходимите вътрешни проверки и разследвания, които установили, че пълномощните са “редовни от външна страна”, т.е. банката не носи отговорност за случая. „При нас всичко е изрядно. Съдете този, който е получил парите“.

С други думи: „Не очаквайте да ги възстановим“. 

Банката има право да не върне парите, ако се докаже, че от „Кулинар“ са измамници и стоят в дъното на източването на сметките – нещо, което от банката не казват директно, или ако кражбата е станала в резултат на проявена груба небрежност от „Кулинар“, което също не е факт.

За да докажат, че пълномощните са фалшиви, от „Кулинар“ изпращат запитване до кипърското Министерство на правосъдието и обществения ред – върху пълномощните фигурира апостил от 14 юли от министерството.

След проверка в Кипър по телефона от министерството отговарят, че апостилите с тези номера съществуват, но не са издадени през юли, а през януари същата година. В последствие от Кипър изпращат този отговор официално и писмено.

„Тази информация е общодостъпна, проверката е безплатна, бърза и лесна. ПИБ, видно от електронната щ страница, има клон в Никозия, Кипър, което би направило проверката още по-лесна“, коментира адв. Янков.

За ПИБ обаче това не е доказателство, че пълномощните са фалшиви. След като от „Кулинар“ ги уведомяват за отговора от Кипър и отново искат възстановяването на сумата, от банката отговарят, че от „всички външни характеристики“ на представените пълномощни „няма реквизит или липса на такъв, който да породи съмнение в истинността на същите“.

След множеството детайлни проверки на документацията и стъпките, които довеждат до източването, от „Кулинар“ са категорични – извършена е най-малкото груба небрежност от страна на банката, която е дала неограничени права за разпореждане със сметки на неоторизирани лица чрез електронно банкиране. Електронният подпис, с който е стало това, е издаден от Инфонотари, също въз основа на фалшиви документи, за което „Кулинар“ съди фирмата.

Действията на банката са станали при извънредно съмнителни обстоятелства. Грубо са нарушени общите условия и правилата и процедурите на банката относно проверка на пълномощни и идентификация на клиенти, категоричен е адв. Янков.

На 5 октомври „Кулинар“ се обръща и към БНБ с писмено искане за извършването на проверка. Към искането предоставят и копие от официалния отговор от Кипър за пълномощните.

Това е началото на поредната безплодна кореспонденция.

Полученият на 5 декември отговор от БНБ гласи, че БНБ “няма правомощия да се намесва в отношенията, възникнали между банките и техните клиенти, както и да разследва случаи свързани с твърдения за измама”. Всъщност, по закон БНБ, която осъществява платежния надзор, има право на свободен достъп до служебните помещения; има право да изисква документи и да събира сведения във връзка с възложената задача; да ползва независими външни експерти; да извършва проверки на място в банките, техни представителства, клонове; да присъства чрез оправомощени служители на заседанията на управителните и контролните органи на банките и да изразява становища.

На 9 декември от „Кулинар“ подават жалба до управителя на БНБ срещу отказа на Управление „Банково“ да извърши проверка по случая. В нея се описват всички нарушения на вътрешните правила, направили възможна кражбата чрез неразрешените платежни операции и се подчертава компетентността на БНБ да извърши проверка и да даде задължителни указания.

В следващия си отговор от БНБ отново заявяват, че няма да извършат проверка, тъй като между ПИБ и „Кулинар“ имало правен спор, в който БНБ не можела да се меси. В писмото (от 9 януари 2012 г.) се казва: “Българската народна банка не разполага с компетенции да извършва разследвания, нито да отправя разпореждания към банките да извършват плащания на определени суми към свои клиенти“. Писмото завършва с “Молим да приемете настоящия отговор като окончателен”.

На 2 февруари 2012 г. „Кулинар“ подава жалба във Върховния административен съд срещу отказа на БНБ да упражни законовите си правомощия. На 19 февруари 2013 г. тричленен състав на ВАС отменя отказа на БНБ и я задължава да извърши проверка. БНБ обжалва. Окончателното решение на ВАС на втората инстанция от 19 юни 2013 г. потвърждава първото решение: БНБ е длъжна да извърши проверка.

Такава вече е разпоредена и се извършва, отговориха от БНБ в отговор на запитване от OFFNews.

Води се и дело срещу ПИБ от „Кулинар“. То е заведено на 14 март 2012 г. в СГС. Съдът раздели делото и част от иска се гледа от СРС. И двата иска са висящи.

OFFNews изпрати запитване до Първа инвестиционна банка във връзка със случая „Кулинар“. На 11-те ни въпроса получихме следния отговор:

„Смятаме за неетично да коментираме факти, по които има спор, по дело, преди то да е приключило. Съдебният спор ще даде отговорите на тези въпроси, които в момента са единствено от компетентността на Съда“.

 

Категория: Забавление
Прочетен: 858 Коментари: 0 Гласове: 0
Ето какво разкри Еделвайс за миналото си

Етикети: вип брадър, Еделвайс

  Рускинята произхождала от консервативно семейство

“Майка ми беше управител на правителствената вила на Горбачов в Тюмен, Сибир. Баща ми беше телевизионен водещ в “Останкино”, в момента е архитект” – разкрива Еделвайс в интервю за “Уикенд”.
“Вече разказах на всички за случая, в който Горбачов нареди личният му лекар да ме прегледа. Разболях се, докато с майка ми и баща ми бяхме в резиденцията му. Бях малка.

image

Еделвайс е расла в консервативно семейство

Спомням си, че имаше езеро и прекарвах много време с животните там, сред природата. Ходехме за гъби, за боровинки. Израснах там, до червения телефон. Резиденцията е на 30 км от града, а в радиус от 20 км зоната бе забранена за всички, когато Горбачов беше там. Тогава той разреши негов лекар да ме прегледа. На другия ден дойде със съпругата си, за да ме видят как съм” – споделя Еделвайс, чието истинско име е Оксана.

Рускинята бе първата напуснала шоуто ВИП Брадър след зрителския вот.

Категория: Забавление
Прочетен: 672 Коментари: 0 Гласове: 1
Странните имена на звездните бг наследници Да измислиш оригинално име на детето ти е предизвикателство, още повече, ако си популярна личност image

 

Снимка:


   

Да измислиш име на детето ти не е лека работа, още повече, ако си популярна личност и трябва да проявиш оригиналност. Някои от нашите звезди обаче са се престарали в това да бъдат уникални и различни. Оригиналността им граничи със странност, но всеки от тях си има обяснение за своя избор.

Милена Славова, която в момента се опитва да се върне в светлината на прожекторите с участие в риалити шоу, води първенството в измислянето на странни имена. Нейната 5-годишна дъщеря носи уникалното име Куин. Тя е кръстена на легендарната британска рок-група, която Милена и съпругът и Тони много харесват. Според пънк дивата името, което в превод е Кралица, има особена и силна аура.

image

Водещият на „Сделка или не" Румен Луканов пък е почитател на американската музика. Неговата любов Франк Синатра му е оказал толкова силно въздействие, че е решил да кръсти малкия си син на него. Франк сега е на 12 години. Брат му Матю е на 18 г. и също носи американско име. Луканов отдава избора си на факта, че дълги години е живял в Америка и е повлиян от американската култура.

 

 

image

Ексцентричната R&B дива Лейди Би, която роди момченце на 14 август тази година, отдава почит на изпълнителя Крис Браун. Нейното момченце се казва Крис и Бойка не крие, че го е кръстила на скандалния певец и бивше гадже на Риана. Навярно с надеждата един ден малкият да последва световната слава на адаша си.

 

 

image

Децата на джаз легендата Камелия Тодорова носят имена, вдъхновени от Библията, която Тодорова чела, докато била бременна. Нейните момичета са наречени Рахел-Лилия и Мириам-Ребека. Децата са от брака на певицата с германския продуцент Майкъл Кунтсман, починал през 2006 година. Кунтсман беше женен за съдийката в X Factor Саня Армутлиева.

 

 


image

 

Фолк певицата Кали пък е била вдъхновена от римския пълководец Марк Антоний и кръщава сина си от Антон Краус - Марк. Пълното име на хлапето е Марк Антон Антонов Краус.

 

 

 

image

 

Телевизионна водеща Венета Райкова също се е спряла на холивудско име за нейната първородна рожба Патрик. Момченцето е кръстено на холивудския актьор Патрик Суейзи, любимец на блондинката.

 

 

 

image

 

Екзотичната чалга звезда Софи Маринова кръсти сина си Лоренцо също на холивудски актьор - на Лоренцо Ламас. Когато Лоренцо се роди особено популярен сериал беше сериалът „Ренегат" с въпросния актьор.

 

 

 

image

Синът на Юлияна Дончева носи оригиналното име Йоан-Дако. Според информацията Юлияна и бившият й мъж Горан не могли да се споразумеят как да се казва тяхното дете. Красавицата държала на името на библейския апостол Йоан, а бащата искал да го кръсти на баща си Дако. Така се родило името Йоан-Дако.

Сподели: По имейл В Ibox.bg Във Facebook В Svejo


 
Категория: Забавление
Прочетен: 914 Коментари: 0 Гласове: 1
Филипинка стана "Мис Свят 2013" Меган Янг трогна с личната си история - станала нещо като втора майка за по-малкия си брат и сестра, след като преди пет години майка им заминала за САЩ и не ги потърсила повече image

 

Филипинката Меган Янг (23) е новата носителка на титлата „Мис Свят". Тя получи отличието на церемония в Бали, Индонезия. Меган очарова журито и зрителите с факта, че е станала нещо като втора майка за по-малките си брат и сестра, след като преди пет години майка им заминала за САЩ и не ги потърсила повече. Младата дама изложи и мисията си ­ да накара света да разбере, че хората във Филипините не са просто евтина работа ръка, а личности, които създават изкуство, и могат да бъдат ценни във всичко.

Подгласнички на Меган са "Мис Франция" и "Мис Гана". От 3-о до 6-о място са класирани представителките на Бразилия, Испания и Гибралтар (избрана от зрителите). В първата десетка влизат още Индонезия, Непал, Ямайка, Австралия, Англия. Това означава, че българката Нанси Карабойчева остана извън финалната десетка. "Благодарим ти Нанси. Ти си гордост за нас. Коментарите за конкурса и класирането оставяме на вас...", пише във Фейсбук страницата на "Мис България".

Категория: Забавление
Прочетен: 844 Коментари: 0 Гласове: 1
Валери Божинов показа с коя жена спи Валери умили всички със спящата си принцеса image

 

Снимка:


   

Само една красавица може да се похвали, че спи до Валери Божинов. Мястото до него е запазено само и единствено за дъщеря му Никол. Спортистът пусна снимка на двамата, докато малката чаровница спи следобеден сън. И направо разтопи феновете си.

Няма съмнение на кого принадлежи сърцето на Валери. Снимката на баща и дъщеря така трогна мрежата, че феновете се разплакаха.

„Колко сте сладки!", „Кукла", „Принцесата на татко" пишат възторжени почитатели на звездата. Футболистът разкри, че в момента се е посветил само на едно създание от нежния пол и това е дъщеря му.

Малката Никол открай време е най-голямото съкровище на татко си, който не крие, че я обожава, пише kliuki.ws Спящата красавица одрала кожата на Божинов и е като умалено негово копие, подобно на сина му.

Снимката на двамата направо разтопи феновете, които изпаднаха във възторг и умиление. А футболистът бдящ над съня на малката си принцеса трогна и най-големите му критици.

Със сигурност на Божинов децата най-много ще му липсват, ако заиграе за Аржентина. Спортистът не крие, че малчуганите му са най-голямата му радост и гордост и се зарече да се посвети изцяло на малкия Валери и Никол оттук нататък.

Тази снимка е и доказателство, че клюката според която Валери и Николета са разделени, скарани и т.н., не отговаря на истината.

Категория: Забавление
Прочетен: 745 Коментари: 0 Гласове: 1
Нов остров се появи след земетресението в Пакистан! Според сеизмолозите това е "кален вулкан" и е временно явление image

 

Нов остров се появи край водите на Пакистан след земетресението от 7,8 по Рихтер.

Представител на пакситанските власти съобщи, че островът е висок около 10-20 метра и е широк около 30 метра. Той се намира на 700-800 метра от брега на град Гвадар в Арабско море.

Според сеизмолозите обаче островът е временно явление. Най-вероятно той представлява „кален вулкан" - струя от тиня, пясък и морска вода, която е избила на повърхността заради земетресението.

Десетки хора се събраха да наблюдават рядкото явление, а военни хеликоптери го снимаха от въздуха.

При земетресението в Пакистан загинаха над 200 души, а спасителните екипи продължават да откриват още жертви.

 

Категория: Забавление
Прочетен: 605 Коментари: 0 Гласове: 1
Николета Лозанова изплю камъчето Плеймейтката събра медии, за да им съобщи, че започва свое предаване , в което ще показва скритият живот на звездите у нас image

 

Снимка:


   

Десетки журналисти се събраха днес на специално обявена пресконференция, на която Николета Лозанова трябваше да разкрие дълго пазена тайна.

За съжаление на жадните за клюки медии, плеймейтката не отговори на очакванията им за сензация. Николета се появи на уреченото място с последен модел мерцедес и скрита зад витрина на столичен бутик, облепена с вестници, каза само следното:

"Знам, че имате много въпроси за личния ми живот, но ще разкрия всичко в новото ми предаване "Поверително от NL", което започва от 5 октомври по ТВ7".

След това тя се скри от погледите на медиите, толкова бързо, колкото беше дошла.

Заблудата е дело на продуцентите на предаването, които целят да предизвикат по-голям зрителски интерес.

„Поверително от Н.Л." ще се излъчва всяка събота и ще е първото по рода си предаване. Водещата и нейният екип ще показват скрития живот на известните личности у нас.

За целта известната плеймейтка ще работи с екип от професионални папараци, които ще показват VIP личностите в техните не толкова звездни моменти и ще ни представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения.

За първи път в българския телевизионен ефир „Поверително от Н.Л." ще предложи на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с най-модерната техника за проследяване.

"Аз самата съм обект на огромен интерес от страна на светските медии в България и от личен опит знам колко е важно да има медийна трибуна, където пикантните разкрития да бъдат проверени и съобщени професионално. С екипа имаме амбицията не просто да съобщаваме и коментираме новините от светския живот у нас, но и да ги създаваме. За да спазим журналистическите и етични стандарти, ще даваме думата на всяка от засегнатите в случая страни, за да представи и защити своята позиция", коментира дни преди старта на най-новото си шоу Николета Лозанова.

В продължение на един час, тя и екипът й ще проверяват слухове и ще разкриват тайните на известните. Специална роля в „Поверително от Н.Л." ще има и един загадъчен образ - тайнствената клюкарка на предаването, която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата. Тя ще бъде агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от светския живот.

От нея ще разбираме кой е сбъркал с избора си на тоалет, кой се е появил в неочаквана компания и кой с кого си е тръгнал. Личността й ще остане в тайна, за да не бъде компрометирано присъствието й сред звездния елит.

 

 

Категория: Забавление
Прочетен: 607 Коментари: 0 Гласове: 1

Венета Райкова: Преборих рака!
Водещата разкри, че се е лекувала от рак, когато е била само на 20 години
 

Снимка:


.Водещата на ""Горещо"" Венета Райкова, която обикновено е доста лаконична що се отнася до лични въпроси се отпусна и призна в ефир, че преди 20 години се е преборила с рака.

Причината да й се развърже езика бе, че блондинката бе трогната от историята на колежката й Нана, която до скоро също се бореше с коварната болест.

""Знаеш ли, и аз имах този проблем. Когато бях на 20 ми поставиха същата диагноза"", разкри Райкова в ефира на ""Горещо"". ""Даде ми 5 месеца, което е жестоко"", допълни още тя.

Водещата обясни, че понеже майка й е медицинско лице са се консултирали и с други специалисти и разкри, че образуванието при нея не е било в гърдата, а на друго място. Тя допълни, че се надява да е добре, макар че не ходи често на прегледи.

Двете започнаха да се възмущават от касапското отношение на лекарите, които след като те оперират, те пускат да се лекуваш сам и че трябва сам да организираш химио- или лъче-терапията си.

""Трябва да споделяме, за да разберат най-накрая тези лекари, че и ние сме хора"", заяви още Венета, пишат от ""Всеки ден"".

Сподели: По имейл В Ibox.bg Във Facebook В Svejo

 


Реклама
 

Категория: Забавление
Прочетен: 816 Коментари: 0 Гласове: 1
Голата Майли: Никога повече няма да се надупя пред някого! (снимки)  

Хората говорят следното: „Майли се мисли за черно момиче, но тя има най-плоския задник, който сме виждали“. Аз съм около 50 килограма, знам! Вероятно никога повече няма да направя това отново."" Това заяви самата Майли Сайръс в интервю за сп. „Ролинг Стоун“.

Любопитно е, обаче, че тъкмо за това интервю певицата засне поредна гола сесия, на която си показа дори и татуировките.

„Никой не говори за мъжа зад задника ми. Всички повтарят: „Майли се надупи на Робин Тике“, но не и: „Робин Тике се отърка в Майли“. Така че очевидно има двойни стандарти“, възмущава се тийн звездата, пише ""Блиц"".

image

image

Тя коментира и колегата си Джъстин Бийбър: „Хората не го взимат насериозно, но той наистина може да свири на барабани и на китара и може и да пее. Просто не искам да се провали, карайки хората да мислят, че той е новият Ванила Айс. Просто му казах: „Не искам да ставаш за смях. Когато излизаш навън, не прави глупости. Не си сваляй ризата". Истината обаче е, че момчетата сякаш са със седем години назад от нас. Реално той е с акъла на 12-годишен“. 

image

Вижте фотогалерия:

Майли Сайръс за Rolling Stones, октомври 2013

 
Категория: Забавление
Прочетен: 717 Коментари: 0 Гласове: 1
Венета Райкова била болна от рак Водещата направи признанието в ефир OA_show("zone310");     image Шокиращо разкритие направи водещата на предаването "Горещо" Венета Райкова в ефир. Русокосата телевизионерка разкри, че на 20-годишна възраст била диагностицирана с рак. Този факт тя сподели, след като бе разчувствана от трогателната история на колежката си Нана, която наскоро пребори коварната болест.

"Знаеш ли, когато бях на 20 години, ми поставиха същата диагноза. Лекарят ми каза, че след 6 месеца трябва да си търся място на Малашевските гробища. Майка ми беше шокирана как е възможно да се каже на 20-годишно момиче подобно нещо", сподели пред Нана Венета.

Тя разказа, че по онова време за болестта ѝ се знаело малко, но въпреки това тя взела необходимите мерки.

"Оттогава си правя периодични, макар и не чести изследвания, и засега съм добре. Колко ще продължи това обаче, само един Господ може да каже", разкри още водещата.

Категория: Забавление
Прочетен: 943 Коментари: 0 Гласове: 1
  Женски бой във ВИП Брадър, Ваня и Мира в гореща словесна схватка  

imageЖенски бой, но не с юмруци и скубане на коси, а с жестоки думи, остри като мечове   се разрази на тепиха на “ВИП брадър”. Социоложката Мира Радева и бизнесдамата Ваня Червенкова, които от първия ден не могат да си разделят лидерството и видимо не се обичат показаха какво значи ВИП махленска разправия.

Шпагите бяха кръстосани край печката, а двете крещяха като селски булки на мегдан. Всичко започна невинно с въпроса какво да е дневното меню. Мира, която готви за гаджето си вегетарианец и за малките си рожби, веднага предложи нещо, което ще удовлетвори нейното семейство. На Ваня обаче й писна от егоизма й и се развика. Какво искаш да докажеш, че като си вкарала цялото си семейство тук, всички трябва да се съобразяваме с него ли? imageКакво се правиш на многострадална Геновева и все висиш до печката, за да покажеш на зрителите колко си работна?

Ама ти си мърла, забравяш боклука, забравяш торбата с доматите, докато се развалят, тичаш да храниш капризния си мъж, все едно е птиченце в клетка  и трябва да му слагаш залъци в  устата. Какво се изживяваш като майчица на всички. Питаш ли ни нас какво искаме да ядем, или си правиш каквото поискаш? От утре всички обсъждаме дружно менюто и излъчваме готвачите. Не е нужно ти само да се мотаеш пред котлона, да го заемаш и да пречиш на другите да си изпържат две яйца например.

След като много знаеш, ти готви, разкрещя се Мира. Че що да не готвя, мога го много по-добре от теб, върна й го Ваня. Да не мислиш, че вкъщи имам готвачка. Аз сама правя всичко.  Спри тук да се налагаш, че ни писна. Малко преди да се хванат за косите в буквалния смисъл на тази дума, мъжете се намесиха и ги разтърваха, като Стойко Сакалиев буквално изнесе Мира от полесражението. Ваня остана със самочувствието на победител.

 

Категория: Забавление
Прочетен: 858 Коментари: 0 Гласове: 1
понеделник, 23 септември 2013 | Публикувано от Janet+ 3 | Клюки, Новини Пресконференцията на Николета Лозанова се оказа едно ГОЛЯМО НИЩО!

Етикети: nikoleta lozanova, предаване, пресконференция

Моделката определено се взе за нещо голямо, а се оказа едно нищо

Вечно жадната за внимание Николета Лозанова за пореден път се изложи. От няколко дни тя тръбеше наред, че щяла да разкрие нещо голямо, нечувана тайна. И какво се оказа накрая, плеймейтката със самочувствие на владетелка на света щяла да прави ТВ предаване, пишат колеги от клюки.нет, позовавайки се на информация от Лайф Стайл.

И какво от това, питат се всички. Видяхме я колко струва като водеща. Непрекъснато мрънкаше под носа си, пелтечеше и заемаше смешни пози. Но това е да си известен, ако си известен като Ни Ло, ще получиш работа, дори да нямаш никакви заложби, опит или талант.

image

Даже се и похвали

„Поверително с Николета Лозанова” тръгва от 5-ти Октомври по ТВ7, но интернет потребители да убедени, че начинанието й ще се провали още от самото начало. Кой би седнал да гледа Николета, мрънкаща за несъществени неща като мода, прически и скъпи вещи. Хората в мрежата предполагат, че предаването на Николета ще се върти около тези неща, защото Ни Ло надали е компетентна по други въпроси.

Като за капак пресконференцията започна след като момчета, облечени във футболни екипи на националния отбор разкъсаха едни вестници и от там се показа госпожа “Ще ви разкрия голяма тайна”!

   
Категория: Забавление
Прочетен: 601 Коментари: 0 Гласове: 1
петък, 27 септември 2013 | Публикувано от Janet+ 1 | Клюки Тервел Пулев се озова в банята с Лияна!

Етикети: ВИП Брадър 2013, Лияна, Тервел Пулев

  Хора в мрежата скочиха на поп фолк певицата

Братя Пулеви явно имат слабост към поп фолк изпълнителките. И докато Кубрат се чуди от къде да намери време да се ожени за Андреа, то брат му не изостава и си намери поп фолк дива в Къщата на “ВИП Брадър”. Тервел и Лияна флиртуват здраво, правят си масажи, а сега се озоваха и в банята, пишат колеги от клюки.нет

Лияна се оказа фурия и не прощава. Но тя поне е свободна жена и може без задръжки да се отдаде на свалката. Пулев е женен и това разгорещи страстите извън Къщата, много хора набедиха “ВИП Брадър” за разбивач на семейства. Ето защо Ники Кънчев обяви пред всички, че Тервел е разделен с жена си.

image

Лияна и Тервел в банята

Много хора обаче не одобряват свободното поведение на поп фолк певицата. Те смятат, че тя е готова на всичко, за да привлече малко внимание. Други пък плюят Кубрат, който все пак е женен и има дете, което гледа риалитито. Мъжете оправдават постъпките на боксьора с това, че Лияна била много красива жена и нямало как да й се устои. Жените пък са на мнение, че Лияна е мръсница, която обича да оплита в мрежите си мъжете, свободни или не.

Категория: Забавление
Прочетен: 737 Коментари: 0 Гласове: 1
Йоана направила сефтето на Орлин

Етикети: вип брадър, Йоана, Орлин Павлов

  Певицата отнела девствеността му, били заедно 4 години

Съквартирантката във ВИП Брадър Йоана Захариева е отнела девствеността на певеца Орлин Павлов – пише „България днес”. Днес изпълнителят може да минава и за плейбой, но първите му уроци в леглото получил от по-голямата си кака и колежка. Двамата се забиват още като ученици – отбелязва изданието.

image

Йоана била доста палава

Йоана е с три години по-голяма от Павлов. Току-що завършила школото, бъдещата изпълнителка имала славата на доста отракана кака. Влюбва се в младия Орлин и му открехва доста тайни в кревата. За бъдещия плейбой важала поговорката „Хвани си кака, да те отрака”.
Двамата са заедно почти 4 години, но се разделят след скандал. Според близки приятели на Орлин Йоана винаги е била палава и му слагала рога.
С участието си във ВИП Брадър Йоана се надява отново да стане известна – пише таблоидът. В риалитито тя срещна още една стара любов. Преди години Павел Чернев също бил лудо влюбен в изпълнителката, но тя не отвърнала на чувствата му.

Категория: Забавление
Прочетен: 871 Коментари: 0 Гласове: 1
На Тервел Пулев и Лияна ще им стане тясно в Къщата! ЕТО ЗАЩО!

Етикети: ВИП Брадър 2013, дияна на тервел, Лияна, Тервел Пулев

  Оказа се, че Ники Кънчев е излъгал

Диана, половинката на Тервел Пулев най-вероятно ще влезе в Къщата на “ВИП Брадър”. Диана смята да поиска сметка от Тервел и чалгаджийката Лияна, пишат колеги от клюки.нет, позовавайки се на информация от LifeStyleBG.com. Откакто Лияна и Тервел започнаха да се свалят се появи информация, че боксьорът е свободен.

Ники Кънчев също го потвърди. Той заяви, че Диана и Тервел са разделени. То това се оказа лъжа. Самата Диана разкри истината пред БиЛайф. “Това са пълни глупости! Заедно сме!”, заяви волейболистката. Тя и Тервел имат момченце, което се казва Калоян.

image

Лияна и Тервел

Сега Диана смята да влезе в Къщата, за да поиска сметка на Тервел и поп фолк певицата Лияна. Лияна не се спря да флиртува с боксьора. Те дори споделиха няколко изключително разгорещени моменти. Не е чудно, че Диана иска да влезе в Къщата и да покаже на чалгаджийката коя е жената на Тервел.

Влизането на Диана във “ВИП Брадър” няма да се хареса особено на поп фолк певицата и флиртуващия боксьор. Продуцентите на риалитито вече водят преговори с половинката на Тервел за участието й в шоуто. Ако Диана се появи в Къщата със сигурност ще станем свидетели на конфронтации и скандали.

 
Категория: Забавление
Прочетен: 907 Коментари: 0 Гласове: 1
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 12476796
Постинги: 8853
Коментари: 148
Гласове: 2529
Архив
Календар
«  Септември, 2013  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30