Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 12476208 Постинги: 8853 Коментари: 148
Постинги в блога от Януари, 2014 г.
2 3  >  >>
  Емилия сюрпризира Коко по уникален начин
  Гласувайте за статията Емилия разкри намеренията си за Коко Динев

Фолк дивата Емилия иска второ дете. Хубавицата вече има едно от Коко Динев, но желае да се сдобие с второ, научиKliuki.bg. Това всъщност означава, че ще трябва да убеди бизнесменът да има своя нова рожба, което не е особено лесно. Еми обаче е на мнение, че ще роди второто си дете на 35-36 години, което се явява в бъдещето, тъй като за момента тя е на почти 32.

image

Емилия иска ново дете от Коко Динев

Емилия има син от Коко Динев, но явно това не й е достатъчно,. Певицата сюрпризира своя възлюбен и с изявлението, че завинаги ще бъдат заедно. Засега те нямат брак, но Емилия е на мнение, че Кок0 няма да я напусне поне в близките 20 години, пише Слава.бг.

Бъдещето ще покаже най-добре какво всъщност ще се случи в семейство Диневи (макар и неофициално). Емилия обаче е сигурна в своя мъж. Дали е оправдано това?!

      Етикети: newдетеЕмилияКоко Динев  
Категория: Забавление
Прочетен: 1197 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 27.01.2014 23:12
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат
в сърцетоimage
- Човек има не правото, а задължението да бъде щастлив.
- Щастието не е конкретна дестинация, а насока. Да си щастлив, означава да си в тази насока, която те кара да бъдеш щастлив.
- Основно задължение на човека е да бъде себе си и да обича себе си - и едва тогава той ще приеме другите такива каквито са, и ще може да ги обича истински.
- Всяка една монета има две лица и не можеш да подбираш коя харесваш - те са заедно; същото е в живота - ако не можеш да се оправяш с трудните моменти, няма да имаш и приятни.
- Интересен е не самият проблем, интересен е шансът да бъде решен и интересен е резултатът, който може да донесе неговото решение.
- Страстта е като светкавица - можеш да направиш снимка на светкавица, но не можеш целия си живот да изживееш като светкавица.
- Най-добрият начин да бъдеш щастлив е просто да живееш с целия си капацитет на живеене, просто гмуркаш се дълбоко и живееш с пълни обороти, и се наслаждаваш с дълбоки чувства - тогава чувството на любов ще се усилва.
- Ако не спрем да се оплакваме и да обвиняваме, че светът е луд, няма да имаме енергията да го променяме.
- Понякога животът се заема със задачата да обърне с главата надолу всичко - дори проблемите, които си мислим, че имаме.
- Любовта била сляпа... но това не се отнася за любовта, а за влюбването.
- Искам да ме изслушваш, без да ме съдиш. Искам мнението ти, не съвет.
- Искам да ми вярваш, без да изискваш. Искам помощта ти, но не и да решаваш вместо мен.
- Искам грижите ти, но не и да ме обезличаваш. Искам да ме гледаш, без да проектираш твоите неща у мен.
- Искам прегръдката ти да не ме задушава. Искам да ме окуражаваш, без да ме насилваш.
- Искам да ме подкрепяш, без да се нагърбваш с мен. Искам да ме защитаваш без лъжи.
- Искам да си близо, без да ме завземаш.
- Искам да познаваш моите черти, които най-силно те отвращават. Искам да ги приемеш, без да се опитваш да ги промениш.
- Искам да знаеш… че днес можеш да разчиташ на мен… Безусловно.
- Не си всемогъщ! Поставяй си реални цели и прави най-доброто, на което си способен.
- Никой не може да направи за теб това, което ти сам трябва да направиш.
- Tрябва да знаеш, че абсолютно нищо не "трябва". Смяташ, че всичко трябва да ти е ясно, че не трябва да си объркан, че трябва да знаеш всички отговори, че трябва, трябва… отпусни се.
- Свободният човек, който познава себе си, е великодушен, отзивчив, любезен и способен да се радва еднакво, когато дава и когато получава.
- Един от често срещаните проблеми в отношенията между хората е, че когато нещо не функционира, неизменно сме склонни да търсим отговорността извън себе си.
- Ако това, което виждаш, пасва "като по мярка" на истината, която е изгодна за теб… не вярвай на очите си!
- Истинската любов не е нищо друго, освен неизбежното желание да помогнем на другия да бъде този, който е.
- Връзките изискват усилия, а любовните връзки изискват още по-големи усилия. Но си струва, защото, след като преминем през трудностите, вече не сме същите, "вече сме пораснали, станали сме по-съзнателни и по-завършени".
- Най-лошото от вярванията, които родителите втълпяват и повтарят на децата си, е, че трябва да търсят половинката си. Защо не се постараем да намерим друг цял човек, вместо да се задоволим с такъв, който е разделен наполовина. Любовта, за която говорим ние, се гради от цели същества, които се срещат, а не от две половинки, които имат нужда една от друга, за да се почувстват пълноценни. Когато се нуждая от другия, за да съществувам, връзката се превръща в зависимост, а когато сме зависими, не можем да избираме. А без избор няма свобода. А без свобода няма истинска любов. А без истинска любов, може да има бракове, но няма да има двойка.
- За да имаш истинска любов, за да я прилагаш на дело, за това е необходимо време, за да се реализира. Любовта, а не влюбването, е истинско чувство - това означава, че ти за мен си важен като личност, искам да се погрижа за тебе, искам да се чувстваш добре, искам и да си свободен. Това е истинската любов.
- Всички ние сме свикнали с идеята за страстната любов като идеал за една връзка. Когато сме влюбени, ставаме слепи и си създаваме собствена представа за другия - такъв, какъвто ние искаме да бъде. Той или тя обаче никога не отговаря на тези наши предварително изградени представи. ... В основата на романа "Да се обичаме с отворени очи" е заложена идеята да бъдеш себе си дори когато си обвързан с някого. Не трябва непрекъснато да се стараем да задоволяваме партньора ни, защото той би трябвало да е щастлив с нас такива, каквито сме в действителност. Това е ключът към успешната връзка - да не се преструваме на някой друг. Много често в тези взаимоотношения сме свикнали да се споразумяваме за чувствата си и да водим преговори, сякаш сме на бизнес среща, а това разваля всичко. С времето страстта изчезва и след това или намираме истинската любов, или връзката се разпада независимо от децата или социалния натиск.
- Обичам да мисля за любовта през усилията, които полагаме, за да осигурим свобода на другия да прави каквото поиска, без непременно това да ни харесва. Това е много трудно, но е единственият начин. Когато искаме да ни се случи нещо хубаво, трябва да платим определена цена и да работим за собственото си щастие.
- Любовта и свободата вървят ръка за ръка. Не е възможно да обичаме някой, който се чувства заробен от връзката си. Абсолютно ненужно е да налагаме забрани на партньора си, защото той винаги може да отиде при някой друг. Нещата са елементарни - ако го стори, той просто не е подходящият човек. Въпросът е да е напълно свободен и въпреки това да е с нас.
- Да си влюбен, означава не да обичаш сходствата, а да се влюбиш в различията.
- Любовта е свързана с това да не се нimageасилвам да бъда такава, каквато предполагам, че той би искал да бъда.
Всички любовни истории завършват с щастлив край: оженили се и заживели щастливо. На вниманието на наивните: двойката не е това. Двойката е нов път и предизвикателство. С нея нищо не свършва. Тъкмо обратното, всичко започва. Освен едно - илюзията за съвършен живот без проблеми.
- Много хора допускат грешката да търсят партньор като средство за разрешаване на собствените си проблеми. Смятат, че една интимна връзка ще ги излекува от страданията им, от отегчението, от липсата на смисъл в живота им. Очакват двойката да запълни празнотата в тях. Каква ужасна грешка! Когато избирам партньор с такива очаквания, накрая неизбежно намразвам човека, който не ми дава каквото съм очаквал.
- Настъпят ли трудности в отношенията, първо трябва да осъзнаем, че те са неделима част от пътя към любовта. Разрешението е в това да се откажем от илюзията за съвършената двойка, в която няма конфликти и партньорите са вечно влюбени. Това е истинският смисъл на двойката: не спасението, а срещата. Или по-скоро срещите.
- Добре е, когато човек може да бъде такъв какъвто е.
- Живеем в епоха, в която хората искат да се опознаят по-добре, защото разбират, че притежават неща, които всъщност не са техни. Книги като моите осъществяват среща с духовната личност у нас. Психологията е един от начините да разберем повече за себе си.
- Всеки автор – и опитният, и начинаещият пише за себе си. Може някой да не го осъзнава, но със сигурност пише за себе си. Психолозите наричат това "проекция" – ти си във всичко, което правиш – в това, което пишеш, казваш, във въпроса, който задаваш и т.н.
- Започнах да пиша, защото професията ми ми налагаше да не казвам някои неща. По принцип терапевтът в Аржентина няма право да казва какво е видял. Дълго време се съобразявах с това, но измислих своя техника, за да споделя наблюденията си. Затварях устата си, но пишех. По време на терапия пиша какво съм искал да кажа на пациента си. Понякога дори му показвам и резултатът е удовлетворение – и за мен, и за него. Така с помощта на моите пациенти излезе на бял свcitati-misli-frazi-na-horhe-bukai.html#ixzz2Rj2wfX3S  •  
  •  
  Обичам животаimage
  - Човек има не правото, а задължението да бъде щастлив.
  - Щастието не е конкретна дестинация, а насока. Да си щастлив, означава да си в тази насока, която те кара да бъдеш щастлив.
  - Основно задължение на човека е да бъде себе си и да обича себе си - и едва тогава той ще приеме другите такива каквито са, и ще може да ги обича истински.
  - Всяка една монета има две лица и не можеш да подбираш коя харесваш - те са заедно; същото е в живота - ако не можеш да се оправяш с трудните моменти, няма да имаш и приятни.
  - Интересен е не самият проблем, интересен е шансът да бъде решен и интересен е резултатът, който може да донесе неговото решение.
  - Страстта е като светкавица - можеш да направиш снимка на светкавица, но не можеш целия си живот да изживееш като светкавица.
  - Най-добрият начин да бъдеш щастлив е просто да живееш с целия си капацитет на живеене, просто гмуркаш се дълбоко и живееш с пълни обороти, и се наслаждаваш с дълбоки чувства - тогава чувството на любов ще се усилва.
  - Ако не спрем да се оплакваме и да обвиняваме, че светът е луд, няма да имаме енергията да го променяме.
  - Понякога животът се заема със задачата да обърне с главата надолу всичко - дори проблемите, които си мислим, че имаме.
  - Любовта била сляпа... но това не се отнася за любовта, а за влюбването.
  - Искам да ме изслушваш, без да ме съдиш. Искам мнението ти, не съвет.
  - Искам да ми вярваш, без да изискваш. Искам помощта ти, но не и да imageрешаваш вместо мен.
  - Искам грижите ти, но не и да ме обезличаваш. Искам да ме гледаш, без да проектираш твоите неща у мен.
  - Искам прегръдката ти да не ме задушава. Искам да ме окуражаваш, без да ме насилваш.
  - Искам да ме подкрепяш, без да се нагърбваш с мен. Искам да ме защитаваш без лъжи.
  - Искам да си близо, без да ме завземаш.
  - Искам да познаваш моите черти, които най-силно те отвращават. Искам да ги приемеш, без да се опитваш да ги промениш.
  - Искам да знаеш… че днес можеш да разчиташ на мен… Безусловно.
  - Не си всемогъщ! Поставяй си реални цели и прави най-доброто, на което си способен.
  - Никой не може да направи за теб това, което ти сам трябва да направиш.
  - Tрябва да знаеш, че абсолютно нищо не "трябва". Смяташ, че всичко трябва да ти е ясно, че не трябва да си объркан, че трябва да знаеш всички отговори, че трябва, трябва… отпусни се.
  - Свободният човек, който познава себе си, е великодушен, отзивчив, любезен и способен да се радва еднакво, когато дава и когато получава.
  - Един от често срещаните проблеми в отношенията между хората е, че когато нещо не функционира, неизменно сме склонни да търсим отговорността извън себе си.image
  - Ако това, което виждаш, пасва "като по мярка" на истината, която е изгодна за теб… не вярвай на очите си!
  - Истинската любов не е нищо друго, освен неизбежното желание да помогнем на другия да бъде този, който е.
  - Връзките изискват усилия, а любовните връзки изискват още по-големи усилия. Но си струва, защото, след като преминем през трудностите, вече не сме същите, "вече сме пораснали, станали сме по-съзнателни и по-завършени".
  - Най-лошото от вярванията, които родителите втълпяват и повтарят на децата си, е, че трябва да търсят половинката си. Защо не се постараем да намерим друг цял човек, вместо да се задоволим с такъв, който е разделен наполовина. Любовта, за която говорим ние, се гради от цели същества, които се срещат, а не от две половинки, които имат нужда една от друга, за да се почувстват пълноценни. Когато се нуждая от другия, за да съществувам, връзката се превръща в зависимост, а когато сме зависими, не можем да избираме. А без избор няма свобода. А без свобода няма истинска любов. А без истинска любов, може да има бракове, но няма да има двойка.
  - За да имаш истинска любов, за да я прилагаш на дело, за това е необходимо време, за да се реализира. Любовта, а не влюбването, е истинско чувство - това означава, че ти за мен си важен като личност, искам да се погрижа за тебе, искам да се чувстваш добре, искам и да си свободен. Това е истинската любов.image
  - Всички ние сме свикнали с идеята за страстната любов като идеал за една връзка. Когато сме влюбени, ставаме слепи и си създаваме собствена представа за другия - такъв, какъвто ние искаме да бъде. Той или тя обаче никога не отговаря на тези наши предварително изградени представи. ... В основата на романа "Да се обичаме с отворени очи" е заложена идеята да бъдеш себе си дори когато си обвързан с някого. Не трябва непрекъснато да се стараем да задоволяваме партньора ни, защото той би трябвало да е щастлив с нас такива, каквито сме в действителност. Това е ключът към успешната връзка - да не се преструваме на някой друг. Много често в тези взаимоотношения сме свикнали да се споразумяваме за чувствата си и да водим преговори, сякаш сме на бизнес среща, а това разваля всичко. С времето страстта изчезва и след това или намираме истинската любов, или връзката се разпада независимо от децата или социалния натиск.
  - Обичам да мисля за любовта през усилията, които полагаме, за да осигурим свобода на другия да прави каквото поиска, без непременно това да ни харесва. Това е много трудно, но е единственият начин. Когато искаме да ни се случи нещо хубаво, трябва да платим определена цена и да работим за собственото си щастие.image
  - Любовта и свободата вървят ръка за ръка. Не е възможно да обичаме някой, който се чувства заробен от връзката си. Абсолютно ненужно е да налагаме забрани на партньора си, защото той винаги може да отиде при някой друг. Нещата са елементарни - ако го стори, той просто не е подходящият човек. Въпросът е да е напълно свободен и въпреки това да е с нас.
  - Да си влюбен, означава не да обичаш сходствата, а да се влюбиш в различията.
  - Любовта е свързана с това да не се насилвам да бъда такава, каквато предполагам, че той би искал да бъда.
  Всички любовни истории завършват с щастлив край: оженили се и заживели щастливо. На вниманието на наивните: двойката не е това. Двойката е нов път и предизвикателство. С нея нищо не свършва. Тъкмо обратното, всичко започва. Освен едно - илюзията за съвършен живот без проблеми.
  - Много хора допускат грешката да търсят партньор като средство за разрешаване на собствените си проблеми. Смятат, че една интимна връзка ще ги излекува от страданията им, от отегчението, от липсата на смисъл в живота им. Очакват двойката да запълни празнотата в тях. Каква ужасна грешка! Когато избирам партньор с такива очаквания, накрая неизбежно намразвам човека, който не ми дава каквото съм очаквал.
  - Настъпят ли трудности в отношенията, първо трябва да осъзнаем, че те са неделима част от пътя към любовта. Разрешението е в това да се откажем от илюзията за съвършената двойка, в която няма конфликти и партньорите са вечно влюбени. Това е истинският смисъл на двойката: не спасението, а срещата. Или по-скоро срещите.
  - Добре е, когато човек може да бъде такъв какъвто е.
  - Живеем в епоха, в която хората искат да се опознаят по-добре, защото разбират, че притежават неща, които всъщност не са техни. Книги като моите осъществяват среща с духовната личност у нас. Психологията е един от начините да разберем повече за себе си.
  - Всеки автор – и опитният, и начинаещият пише за себе си. Може някой да не го осъзнава, но със сигурност пише за себе си. Психолозите наричат това "проекция" – ти си във всичко, което правиш – в това, което пишеш, казваш, във въпроса, който задаваш и т.н.
  - Започнах да пиша, защото професията ми ми налагаше да не казвам някои неща. По принцип терапевтът в Аржентина няма право да казва какво е видял. Дълго време се съобразявах с това, но измислих своя техника, за да споделя наблюденията си. Затварях устата си, но пишех. По време на терапия пиша какво съм искал да кажа на пациента си. Понякога дори му показвам и резултатът е удовлетворение – и за мен, и за него. Така с помощта на моите пациенти излезе на бял свят "
 • image

Категория: Забавление
Прочетен: 1901 Коментари: 0 Гласове: 3
ВИЖТЕ какво предсказа Баба Ванга на Лили Иванова! (ИНТЕРВЮ) Боян Петракиев+ 29 декември 2012 1 коментар
 

 
  Баба Ванга предсказала на Лили Иванова, че няма да я хване никога магия, нито пък я е хващала, защото е изключително силна, сподели в интервю пред Цветанка Ризова изпълнителката

Примата на българската естрада бе гостенка в наскоро изгрялото предаване „Лице в лице“, където Лили Иванова сподели пред водещата Цветанка Ризова, че е посетила Ванга преди време.

image

Лили Иванова в „Лице в лице“

Попитала пророчицата дали има направена магия срещу нея. В отговор на въпроса си, получила отговор, че е прекалено силна личност, за да може някой да й навреди.

Притесненията на естрадната ни певица се коренят във факта, че непрекъснато се пише и говори за нея и то в негативен аспект. Затова и Лили Иванова искала да знае от Баба Ванга дали наистина някой не й е направил магия, защото има много зложелатели.

Пред Цветанка Ризова примата сподели „Лице в лице“, че поддържа фигурата си като всяка сутрин пие гореща вода и прави гимнастика – започва деня си с 10 лицеви опори. Едно време Лили Иванова се занимава и с гимнастика на земя и все още я бива в някои движения.

Лили не се е подготвяла за Края на света, тъй като има планове за в бъдеще, разкри в интервюто си с водещата.

 

     
Категория: Забавление
Прочетен: 2435 Коментари: 0 Гласове: 2
Пазете се от тази измама, защото тя може да съсипе живота ви
Ужас за Мария Пешева

Изключително голяма измама шокира България. Това е случилото се с гадателката и лечителка Мария Пешева, която е била ограбена доброволно с 500 хиляди лева, съобщава „168 часа“. Измамницата се казва Силвия Найденова. Тя отишла при Пешева и я излъгала, че фирмата и (за алуминиева дограма) била с дефицит 200 хиляди лева. Помолила своята позната от 10 години да и помогне, инвестирайки в техен съвместен бизнес с хипермаркети, където уж Силвия имала големи връзки. От гадателката се искало само да финансира бизнеса, а другото било работа на партньорката и. Така Мария Пешева се озовала с 500 хиляди лева по-малко. Сами се досещате, че бизнес така и не е започван.

image

Гадателката Мария Пешева била измамена по брутален начин

Срещу Силвия Найденова в момента има повдигнато обвинение за измама. Измамницата е родом от Тетевен, но живее в София. Ако дойде при вас, просто не се съгласявайте на каквото и да е съдействие от ваша или нейна страна.

Читатели на колегите обаче веднага коментират, че Мария Пешева не е никаква гадателка, щом се е оставила да бъде измамена по такъв елементарен начин. Действително е логично да разбере истината, ако има някакви дарби. Факт е обаче, че и е причинено нещо ужасно.

Милен Георгиев


Категория: Забавление
Прочетен: 1086 Коментари: 0 Гласове: 0
Дългоочакваната зима идва!
 
  Дългоочакваната зима идва и ще се задържи повече от 4 седмици

Минчо Празников - известният дългогодишен синоптик каза още в началото на седмицата, че след настъпващите почивни дни в България започва да вали сняг.

image

Сняг започва да вали и зимата ще се задържи до края на февруари

Друг известен синоптик  Петър Янков също твърди, че зимата идва. Метеорологът Петър Янков е на мнение, че снегът ще се задържи до края на февруари.

Живакът ще падне до 10 под нулата, а до минус 15 и минус 20 в най-високите части на планините.

Февруарската зима или както се казва още Малък Сечко ще бъде такъв, какъвто трябва да бъде по принцип – снежен, леден, може би и хлъзгав.

И като стана дума за снежен и хлъзгав, всички водачи на МПС-та  да прегледат състоянието на своите леки автомобили.

Ако сте пропуснали да сложите зимните гуми и до сега сте пътували с летните, сменете ги.

От КАТ напомнят, че в багажника на лекия автомобил трябва да има лопата за сняг, фенерче, вериги, одяло и по-голямо шише или туба с прясна вода,у защото на дълъг път всичко може да се случи.

Вчера при Гала гостува известният млад ясновидец Божидар Караджов. Той видя, че през тази година в Южна България ще има наводнения, пожари в горите и слаби земетресения.

Но тези природни катаклизми няма да бъдат а


Категория: Забавление
Прочетен: 922 Коментари: 0 Гласове: 1
Чудодеен витамин унищожава раковите клетки! (ВИДЕО)
Едно сензационно творение на човешкия разум и толкова елементарно като приложение може да унищожи раковите клетки, но е отречено от мафията в голямата световна фармацевтика image

Чудодеен витамин мори раковите заболявания

Един чудодеен витамин може да унищожи раковите клетки. Това сензационно творение на човешкия разум и толкова елементарно като приложение може да унищожи рака, но е отречено от мафията в голямата световна фармацевтика.

Става дума за витамин В17, който е открит през 60-те години на ХХ век от биохимика Ернст Кребс. Медикаментът, направен на базата на въпросния витамин, носи името Лаетрил или Амагдалин, съобщи един от водещите публицисти в Америка Едуард Грифин, цитиран от БЛИЦ.

Веднага след неговото откритие се е заговорило открито, че това чудодейно лекарство може да унищожи раковите заболявания. Започнала дълга одисея по изследването и очакването този медикамент да бъде патентован.

Американската агенция по храните и лекарствата обаче директно заявила, че витамин В17 не може да излекува раково болните пациенти и това лекарство е измама. Крайното становище, с което излязла Агенцията, е, че медикаментът е опасен и отровен за хората. Все по-често се прокрадва тезата, че мафията в голямата световна фармацевтика е подкупила изследващите органи да излязат с подобно становище, за да могат да продават многобройните си, скъпи, но не и ефективни лекарства по целия свят.

С това се сложил края на едно сензационно откритие, каквото е витамин В17 или Лаетрил, благодарение на който хората ще могат да се спасят от превърналото се в бич на ХХІ век заболяване – ракът.


Категория: Забавление
Прочетен: 855 Коментари: 0 Гласове: 1
Актриса се страхува за живота си заради импланти

43-годишната Елизабет Стар – актриса, снимаща се във филми за възрастни, сподели с целия свят своите страхове, че незаконните ѝ импланти могат да станат причина за преждевременната ѝ смърт, пише blitz.bg

Историята на Елизабет започва преди 15 години в Лос Анджелис, Калифорния, когато тя се сдобива с незаконните днес „стрингови“ импланти, за да подпомогне стартиращата си кариера в индустрията.

image

Елизабет се страхува, че незаконните ѝ импланти могат да станат причина за преждевременната ѝ смърт

Броени дни след процедурата обаче се появяват неочаквани усложнения, заради което се налага десният имплант да бъде незабавно отстранен.

През следващите 14 години Елизабет изхарчва 330 хил. долара за 63 реконструктивни операции, като към момента тя е с имплант с четири литра физиологичен разтвор, за да има някаква видима симетрия във формите ѝ.

Лекарите съветват Елизабет да си направи двойна мастектомия, за да бъдат отстранени опасните импланти, но майката на две деца категорично отказва да последва съвета им, тъй като това би довело до сигурен край на кариерата ѝ в индустрията за възрастни.

„Има твърде много съединителна тъкан във формите ми, която засяга кръвообращението в тялото и може в един момент да доведе до смъртоносен кръвен съсирек. Аз съм като една цъкаща бомба, защото може да ми се случи всичко. Много ме е страх“, споделя Елизабет.

Актрисата решава да разкаже историята си пред целия свят, тъй като иска да предупреди жените за опасностите, които крият примамливите за много дами импланти.

   
Категория: Забавление
Прочетен: 2368 Коментари: 0 Гласове: 1
Мистериозен татус стана свидетел №1 в разследване на самоубийство (СНИМКИ)

Мистериозен татус стана свидетел №1 в разследване на самоубийство на млад БГ футболист

Голяма трагедия и лично драма се разигра вчера, след като момче на 20 г. – бивш футболист и настоящ студент в София, се обеси във фургон.

Както стана ясно от първоначалните  проучвания на трагедията, Радослав Божков е бил в чудесно настроение. Не е показвал външно по никакъв начин, че възнамерява да посегне на живота си.

image

Едно от тези щастливи момчета вече не е между нас

Но самоубийството е извършено умишлено, дори е било добре планирано и обмислено, защото младият студент поискал въже от своя дядо, когото излъгал, че лекият му автомобил закъсал.

Репортер на БЛИЦ проучил страницата на футболиста във Facebook. Там се натъкнал на снимка с татус с арабски текст, чиито превод означава „Не ме убивай! Спирачки нямам!“

Разследващите са на мнение, че до голяма степен ключът към разгадаване на самоубийството се крие в този татус.

По всяка вероятност причината за трагедията е любов, завършила с раздяла.

Все още не е ясно дали студентът и неговата приятелка са се разделили по взаимни причини или раздялата е свързана с драматизъм.

image

Мистериозният татус

Според част от приятелите на футболиста, всичко минало без проблеми, но според другата част от познатите – скандали, разправии, уговорки и любовни излеания е имало.

Много е жалко, когато младите хора потънат в такава бездънна емоционална яма след раздяла с техните партньори! Много е жалко, че в техните души се загнездва усещането, че светът свършва, когато си едва на 18, 20 или 25.

image

Футболистът Радо бил голям фен на „Милан“

Подобни драми започнаха много често да се случват в нашето общество и не е ясно как можем да се справим с този род емоционални проблеми и крайни решения?!Категория: Забавление
Прочетен: 1215 Коментари: 0 Гласове: 1
Любопитно

Великата пирамида е едно от древните седем чудеса на света и се намира в платото Гиза. Смята се, че е построена като гробница на фараон Хуфу, известен на гърците като Хеопс. Пирамидата предизвиква много и разнообразни митове и легенди, а каква е истината ще се опитаме да разберем сега.

image

Ето кои са най-известните факти, които ще потвърдим или отхвърлим.

1. Великата пирамида е най-голямата пирамида в света.
Голямата пирамида в Чолула (Мексико), макар и по-ниска от Великата пирамида на Хеопс, е много по-голяма по обем - 4.45 млн.куб.м. срещу 2.58 млн.куб.м.

2. Пирамидата е перфектно ориентирана спрямо посоките на света.
Грешката в ориентацията на пирамидата спрямо посоките на света е измерена още през 19 век. Отклонението е 5 минути и 30 секунди от градуса. Това е висока точност, но далече не е идеална.

3. Построена е от внимателно поставени каменни блокове, между които е невъзможно да се вкара острие на нож.
Между каменните блокове на пирамидата наистина е невъзможно да се вкара острие на нож, но това важи само за облицовката. Самата пирамида е изградена от грубо издялани блокове с различни размери.

4. Блоковете, от които е построена пирамидата, са нарязани в каменоломна и са донесени от място, намиращо се на стотици километри от пирамидата.
Пирамидата е построена от сравнително мек варовик от кариера в непосредствена близост до нея. Големите, твърди варовици за облицовката на пирамидата са взети от кариера от отсрещния бряг на Нил, на разстояние от 13-17 км. Гранитът, който е използван за облицовка на една от камерите на пирамидата (камерата на Царя), е докаран по течението на Нил от Асуан до Гиза на разстояние повече от 700 км. Но това е само няколко стотни от процента от общите блокове на пирамидата.

5. Технологията, по която е построена пирамидата е напълно съвършена. Нито преди, нито след това, подобна или сравнима по сложност постройка не е била построена в древен Египет.
Технологията, по която е построена пирамидата е съвършена, но само за времето си. Пирамиди са се строили преди и след Великата пирамида, подобни по размер, макар и по-малки. Технологията на каменното строителство продължава да се развива и след епохата на пирамидите. Ако отворите Книгата на рекордите Гинес, в раздела монументални съоръжения няма да намерите данни за пирамидата на Хеопс. Но има три други рекорда на древен Египет, които не са подобрени и до днес - най-големият обелиск от една единствена монолитна скала с тегло 455 тона и височина 36 м, най-големият недовършен обелиск от монолитна скала (останал в каменоломна), висок 42 метра и с тегло от 1168 тона, и накрая, най-високите носещи колони в историята на човечеството - колоните в храма на Амон в Карнак, високи 21 м.


image
Пирамида на Слънцето в Теотиуакан. Например така би могла да изглежда пирамидата в Чолула.


image

Долна запазена част от външната облицовка на Великата пирамида на Хеопс. В дясно - облицовка с гранит във вътрешната камера (камерата на Царя).


image

Блокове от пирамидата на Хеопс. Обърнете внимание на различния размер и грубата повърхностна обработка.


image
Гигантските колони на храма Карнак.


image

Най-големият монолитен обелиск в света. Гранит. Тегло му е близо 1200 тона, а дължината е 42 метра. Незавършен.

 


Категория: Забавление
Прочетен: 1178 Коментари: 0 Гласове: 3
Фотосесии от един известен сайт .Безплатен на красиви рамки .Казва се imikimi.Тази красива снимка аз съм я правила с специялна програма  .мои фотосесии .Това е моя син .Малката моя внучка .Бъдеща гимнастичка  .Моя син и  Мими голямата внучка .imageimageАз на морето в моя роден град Бургас .imageimageimageimageМалката ми дъщеричка .imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageФотоси на моята дъщеричка .Това е моето хоби .Тук сме двете Аз съм усмихната .А тя си е винаги сериозна на фотосите .Тук съм с малката дъщеря в Кипърска таверна .image
Категория: Забавление
Прочетен: 1133 Коментари: 0 Гласове: 1
Категория: Забавление
Прочетен: 830 Коментари: 0 Гласове: 2
  7 от най-модерните прически за есенно-зимния сезон Мода

 

Опашка

image

image

Опашка - това е прическата на всички времена и сезони, която рядко напуска модните тенденции. Тази есен, стилистите са заложили на гладка и ниска опашка. Вариантите с високи или небрежни опашката също останат на мода. За да стане косата ви гладка, срешете я с гребен, покрит с гел или лак.
 

Бретон на една страна

image

image

Бретонът за предстоящия сезон трябва да бъде дълъг и загладен на една страна, който да завършва малко под веждите. Без значение, дали е прав или вълнист, бретонът може да се захване с фиба или да виси небрежно. Не забравяйте, че дългият бретон фокусира върху устните - ще изглеждате зашеметяващо с ярко червило.
 

Гладки коси

image

image

Гладки коси - просто и стилно решение. Въпреки това не прекалявайте със стилизиращите продукти, в противен случай ефектът ще е мръсна и мазна коса.
 

Пънк

image

image

Разбира се, пънк стилът е трудно постижим в ежедневието. Прическите са подходящи за някой карнавал или фестивал. Ето някои идеи - например, цветни кичури, направени с тоник или спрей. Модели на прически за разрошена коса можете да вземете от дизайнерите, които просто ни призовават да бъдем по-смели.
 

Ефектът мокра коса

image

image

Обикновено Ефектът мокра коса е на мода през лятото, защото по време на почивка, на плажа, това е почти естественото състояние на косата. Но есенната тенденция не е носталгия по лятото, а модата на деветдесетте години. За да се постигнете по-бляскав и секси ретроефект, използвайте гел или лак за коса.
 

Средно дълга коса

image

image

Дългата до раменете коса стана хит на модния подиум, по време на Седмицата на модата есен-зима. Стилистите съветват прическите да са небрежни и естествени. Тази дължина на косата е много освежаваща, не изисква радикални решения и с нея могат лесно да се направят и други прически.
 

Къса прическа

image

image

Тенденцията на късите коси се разпространява все повече и повече от сезон на сезон. Ако искате да следвате модата, не забравяйте, че късите прически са подходящи за хора с красиви фигури и лица, без намек за двойна брадичка.

Възползвайте се от услугите на нашите партньори, за красива и зашеметяваща прическа.

 
Категория: Забавление
Прочетен: 1217 Коментари: 0 Гласове: 1
23.01.2014 01:30 - The Counselor
.   The Counselor Кино

 

image


Съветникът
The Counselor (оригинално заглавие)
2013
117 мин
Трилър, Драма, Криминален
САЩ, Великобритания
Премиера в България: 15.11.2013


image


Историята разказва за живота на един интелигентен и образован адвокат. В един прекрасен ден мъжът предлага брак на своята приятелка. Скоро обаче разбира, че за пищното тържеството, което иска да организира бъдещата булка, той не разполага с никакви пари. Героят започва да мисли откъде може да намери парите за сватбата, тъй като неговата любима професия не му носи парите, за които мечтае. Адвокатът се обръща за помощ към своя стар приятел, който има връзки с хора, които биха му платили голяма сума срещу дребна услуга. Мъжът скоро разбира, че е замесен в трафик на наркотици и е попаднал в ситуация, от която няма връщане назад.

image


Режисьор: Ridley Scott
Сценарист: Cormac McCarthy

image

Каст:

Michael Fassbender - Counselor
Penйlope Cruz - Laura
Cameron Diaz - Malkina
Javier Bardem - Reiner
Cesar Aguirre - Truck Driver #1
Daniel Holguнn - Truck Driver #2
Christopher Obi - Malkina"s Bodyguard
Bruno Ganz - Diamond Dealer
Brad Pitt - Westray
Paris Jefferson - Waitress
Dar Dash - Barman
Richard Cabral - Young Biker
Rosie Perez - Ruth
Alex Hafner - Highway Patrolman
Andrea Deck - Watching Girl
Sam Spruell - Wireman
Toby Kebbell - Tony
Emma Rigby - Tony"s Girlfriend
Йdgar Ramнrez - Priest
Eben Young - Bike Clerk
Richard Brake - Second Man
Barbara Durkin - Cafe Waitress
Giannina Facio - Woman with Mobile Phone
Velibor Topic - Sedan Man
Juan Josй Rodrнguez - Junkyard Man
Alexander Biggie - Junkyard Boy #1
Pablo Paredes - Junkyard Boy #2
Cavassa Ventura - Third Man Killer
Frank Spano - Man With Bar
Alejandro Marzal - Man With Pistol
Gerard Monaco - Hotel Waiter
Fernando Cayo - Abogado
Dean Norris - Buyer
Carlos Julio Molina - Workman
Rubйn Blades - Jefe
Donna Air - Chauffeur
Natalie Dormer - Blonde
Marco Tulio Lina Ramirez - Cafe Man
Lidia Cardona - Mourning Lady
Roger Dalmases - Delivery Boy
Julien Vialon - Maitre D
Goran Visnjic - Banker
Eva Dagoo - Pole Dancer
Gio Dangadze - Young Gangster
Robert Dukes - Waiter
Mark Haldor - Diner
John Hugill - Bar B Que Dad
John Leguizamo
Chris Marchant - Leisure Attendant
Provence Maydew - Woman in Shop
Cesar Miramontes - Himself
William Henry Mulvihill - Boy in Pool
Alan D. Purwin - Helicopter pilot
Jurgen Schwarz - Jeff (Columbian Drug Dealer)
Alex Spijksma - Lawyer
Josh Wichard - Teen Playing Frisbee

image

image

image

 


Категория: Забавление
Прочетен: 959 Коментари: 0 Гласове: 1
    Взирането в огледалoто е опасно за психиката Любопитно

 

image

Хората се оглеждат в огледало по различни причини: някои се любуват на себе си, други се суетят, трети търсят нови и нови недостатъци, четвърти просто гримасничат. Но във всички случаи,"взирането" винаги плаши човека, и както се оказва, с право. Учените твърдят, че навикът да се гледаме в огледалото дълго време може да навреди на психиката ни.

Според последното проучване, доброволците, участвали в експеримента, били напълно доволни от външния си вид. Но когато се оглеждали в продължение на 10 минути, започнали да чувстват тревожност и недоволство, което ги довело до съмнения относно външния им вид.

Поведението на здравите участници в експеримента, изненадало изследователите, които не очаквали да видят такава реакция. По-рано се смятало, че продължително съзерцаване на собственото отражение може да се отрази само на тези, които страдат от Дисморфофобия - психично разстройство, при което човек не приема своя външен вид и е буквално обсебен дори и от най-малките си недостатъци. В действителност се оказва, че след няколко минути, дори при здрави хора, се наблюдава тревожност и негодувание от тялото и лицето.

Британските учени установили още, че жените се оглеждат почти два пъти повече от мъжете и са по-критични към външния си вид. Друг изненадващ факт бил, че осем от десет жени са недоволни от своя образ в огледалото.

Хората, страдащи от Дисморфофобия, имат навика да се гледат по-често в огледалото. Причината за възникването на това психично разстройство не е ясна, но се отбелязва, че тя се развива у хора, прекарали депресия. Много от тях се гримират, обличат се с много дрехи и едва тогава решават да се погледнат в огледалото, търсейки утешение в своя въображаем образ.

Тези хора се оглеждат по-често и по-дълго и започват да изпитват тревожност на 20-25 секунда, като обръщат внимание на тези части от тялото, от които са недоволни. Здравите доброволци, участвали в експеримента, също започнали да се оглеждат критично, но едва след 10-та минута. Преди това, като цяло, те се фокусирали върху това, което най-много харесват в себе си.

Категория: Забавление
Прочетен: 1048 Коментари: 0 Гласове: 1

Интересни факти за всичко Любопитно

 

image

През 1914 г. Хенри Форд удвоил заплатите на своите работници, принуждавайки по този начин и конкурентите му да направят същото в техните предприятия. В резултат на това приходите на Форд са се увеличили, тъй като много повече американци могли да си позволят да закупят Model "T".


image

Норвегия има най-големия суверенен фонд в света, който притежава почти всички приходи от продажбата на петрол. Общата стойност възлиза близо на един трилион долара.


image

Един запален фен на американския футболен клуб Грийн Бей Пакърс постоянно дарявал кръв, като по този начин си осигурявал пари за билети за мачовете. Няколко години по-късно той научава, че страда от рядко фатално заболяване на кръвта и единственият начин да живее е само чрез кръвопускане. Без да го е знаел, той през цялото това време е спасявал живота си.


image

Мъжете порно звезди печелят около 40 000 долара на година, докато годишният доход на жените порно звезди може да достигне до 250 000 долара.


image

Исландия е страната с най-голям процент от населението по притежание на оръжие. В същото време, нивото на престъпност в тази страна е по-ниско, отколкото във всички останали страни.


image

Когато завършва колеж през 1928 година, Ален Суифт от Масачузетс получава от баща си Rolls-Royce Piccadilly-P1, който виждате на снимката. Оттогава, вече 85 години, той кара тази кола, която все още е в отлично състояние.


image

Съществува синдром, наречен Пиблокто, който засяга само жителите на Арктика. Той се изразява във внезапна истерия, неконтролируем плач и са възможни самонаранявания. Често, страдащите от този синдром свалят дрехите си и тичат голи в снега, въпреки студа. Пристъпът завършва, когато човекът се стресне, тогава пада изтощен, заспива и се събужда здрав. Обикновено хората не помнят нищо случило се по време на пристъпа и въобще нямат спомен, че са преживели такъв.


image

Съществува специален вид пластмаса, която може да бъде получена от мляко. Това е уникален антиалергичен, антистатичен и огнеупорен материал, почти без мирис, който е неразтворим във вода, но се поддава на биологично разлагане.


image

Традицията на "последното хранене на осъдените на смърт" възниква в Европа. Вярвало се е, че като приемат храна преди екзекуцията, осъдените прощават на палача, съдията и свидетелите. Следователно, след смъртта им, те няма да се явява като призраци, за да измъчват тези, които са отговорни за убийството им.


image

Ананасът съдържа бромелаин - ензим, който разгражда протеините в устата. Така че може да се каже, че не само вие ядете ананас, но и че той ви отвръща със същото.


image

Известен фоторепортер от ЮАР се самоубива три месеца след като получава наградата Пулицър за снимка, на която се вижда умиращо от глад дете и лешояд, чакащ смъртта му.


image

На американския остров Гуам се завъдили много дървесни змии, които унищожавали флората на острова. За да решат този проблем, хвърлили от въздуха 2000 мишки, напоени със специална отрова.


image

През 1977 г. в самолетна катастрофа умира мъжкият баскетболен отбор на Университета Евансвил в Индиана. Само един играч оцелява, защото бил болен и не тръгва с отбора. Той умира в автомобилна катастрофа две седмици по-късно.


image

През 2007 г. известният американски цигулар Джошуа Бел решава да направи експеримент, преструвайки се на обикновен уличен музикант. Хората го подминавали, без да му обръщат внимание. Два дни по-рано, той изнесъл концерт в претъпкан театър, където всеки билет струвал 100 долара. A цигулка, на която Бел свирил на уличния концерт е на стойност 3,5 милиона долара.

Категория: Забавление
Прочетен: 880 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 23.01.2014 01:12
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 12476208
Постинги: 8853
Коментари: 148
Гласове: 2529
Архив
Календар
«  Януари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031