Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 12476796 Постинги: 8853 Коментари: 148
Постинги в блога от 10.03.2012 г.
2 3 4  >  >>
Ясновидска консултация в “Горещо”       image

Снимка: Teleman

Тази събота, 10 март, от 21:50 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е най-скандалната ясновидка в България – Николета. В първото за 2012 година издание на предаването тя предсказа трагедии в България, които месец по-късно се случиха. “Тепърва колко още по-лоши неща ще се случват – нямаш идея! Те постепенно едно след друго идват… Много катастрофи – на автобуси, самолети. В глобален мащаб. Ще има земетръси!… Катаклизми ще има и ще се увеличават все повече и повече.” – предрича Николета.

“Целият ми живот е бил ад – за да премина през седемте кръга на ада и да бъда оценена сега!… Минала съм през катастрофи, изнасилвания, побои…” – споделя Николета и разказва как баща й се е опитал да я убие. Тя разказва за мъжа в живота си и за трудностите, през които са минали, за да останат заедно повече от петнайсет години.

Ясновидката говори за световната конспирация и заговора на илюминатите, за мрачното бъдеще на света, за магиите и наказанията, за волята и за съдбата, за връзките на известните – Валери и Николета, Вихра и Иван, Алисия и Ники Михайлов и за настоящето и бъдещето на политическия живот в България.

Тази събота в “Горещо” – нощния живот на Коцето, но без жена му. Коцето коментира отношенията си с дуетната си половинка Преслава и разкрива защо двамата са се държали за ръце в колата. Той коментира семейния си живот и разказва за детето си, което вече му казва “тата”. За пръв път пред Венета Райкова известният бизнесмен Цуни разкрива наистина ли е гадже на Преслава. “Много добри приятели сме!” – казва Цуни и разкрива защо двамата са били заедно в Дубай.

„Горещо”, събота, 10 март 2012г., 21:50 часа, Нова телевизия.

Категория: Забавление
Прочетен: 925 Коментари: 0 Гласове: 1
Антонио Васкес - Великия магьосник на Мексико, отмени края на света  

image Васкес, известниятен като Великия магьосник на Мексико, отмени края на света. Той нарече "дебела опашата лъжа" твърденията, че той идва тази година според календара на маите.

На годишната си пресконференция Васкес заяви, че маите никога не са правили предсказания за края на света. Прочутият маг, който през последните 25 години редовно шокира света с прогнозите си,  предрича също, че президентът на САЩ Барак Обама няма да успее да спечели втори мандат на предстоящите през ноември избори.

Точността на предсказанията на "Великия магьосник" на Мексико, които са основани на гледане на карти Таро и наблюдения на звездите, се оценяват от самия него на 75-80 процента.

 

 

Миналата година той предрече отслабване на еврото и нов икономически спад развитите те

страни.
Категория: Забавление
Прочетен: 1132 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 10.03.2012 22:04
факти за годината на Дракона- 2012  image 

Драконът е огнен и своеволен знак.Изключително необикновен- той е единственият митичен сред останалите чисто животински зодии в източния календар. Но е любимият на китайците, които в негова чест правят незапомнени тържества.

Драконът е агресивен и не е склонен да търпи унижение, подигравки и насмешки. Затова през 2012-а не е добре да рискуваме и да се шегуваме с даровете на съдбата. Ако честно гоним целите си, ако обмисляме действията си, ако вярваме в собствените си сили и не хитруваме, Драконът ще даде шанс на всички. Той може да гарантира стабилен и пълен с любов семеен живот, стойностни отношения с приятелите, стабилна кариера (особено за творческите професии, където всички таланти ще изпъкнат), добри финанси. Но... не си играйте с огъня, за да не ви припари под краката. Драконът е раздразнителен.

Сам по себе си огромният летящ гущер е голям ентусиаст, жизнен, открит, чистосърдечен и доверчив знак. Но е чувствителен. В същото време, за да успеем в неговата година, трябва да се стремим към неговото съвършенство - защото то го прави взискателен както към себе си, така и към другите.

Родените в годините на Дракона са разностранно развити личности, интелигентни, великодушни, притежаващи изключително силна воля, заслужаваща истинско възхищение. Те са влиятелни хора, по- често успяват в живота, каквато и професия да изберат успяват без много проблеми да я овладеят до съвършенство. Но са хазартни личности- могат лесно да спечелят много, но и да загубят всичко в едно залагане. Такава е митичната същност на Дракона- той може да се самоунищожи за секунди, но после и сам да се възроди от пепелта.

Годината на Черния Воден Дракон ще бъде относително спокойна, защото водата укротява огнения му дъх и дава възможност за нови перспективи от различни гледни точки. Отварят се вратите за успех на хората, които постигат целите си не с яростен натиск, а с гъвкава дипломация и тиха мъдрост.

Хубавото е, че зад гърба ни ще остане смутната и кризисна 2011-а Година на Белия Заек, когато печелеха практичните, хитрите и пресметливите.

2012-а е годината на мащабните проекти. Драконът ще изпепели дребните неща в името на големите цели, частното заради цялото и незначителните отношения заради великото чувство. Той “изяжда” излишното, натрупаното, имагинерното.

Затова нека сами кажем - сбогом на илюзиите!

Останалите знаци през 2012- та

2012 г. няма да е скучна за ПЛЪХА.Но той е дребна животинка и в годината на огромния огнедишащ Дракон го чакат някои проблеми. За да ги преодолее, му е нужен преди всичко оптимизъм, както и гъвкава реакция към всички новости, дипломация.

Изключително важна година се очертава пред БИВОЛА. Именно през 2012-а пред него се откриват максималните възможности да реализира потенциала си. И не се съмнявайте, той ще го направи. А победите му ще са победи и за хората около него.

ТИГЪРЪТ е колоритен знак. Също като Дракона. Чака го интересна, продуктивна, но и трудна година. Двата знака си съперничат и за да привлече Дракона на своя страна, голямата котка трябва да е активна, оригинална и гъвкава.

В какво е най-добър ЗАЕКЪТ? В измъкването от опасности и заплетени ситуации. През 2012 г. той ще реализира чудесно своите способности. Може да напредва бавно, но устойчиво по пътя си, защото Драконът ще му помага да "духва", щом стане напечено.

В своята собствена година ДРАКОНЪТ има да изпълнява специална мисия. Своето пълно щастие или огромен провал той носи на крилата си. Затова само от него зависи дали през 2012-а ще постигне всичко, за което мечтае, или ще се провали гръмко.

Близка роднинска връзка свързва ЗМИЯТА и Дракона. А това означава, че пред нея се откриват отлични перспективи най-вече във финансово отношение или на любовния фронт. Но тя трябва да е решителна, да не се бои и да не се крие в сенките.

В годината на Дракона КОНЯТ получава реален шанс да се покаже в най-добрата си светлина. Двете големи животни се движат в пълен синхрон и с еднаква бързина, а това означава живот на пълни обороти и заслужена гордост от постиженията.

Промени очакват КОЗАТА през 2012 г. Макар да не е от най-импулсивните знаци в източния зодиак, тя ще открие у себе си неподозирани качества, които ще й помогнат да премине невредима през изпитанията. Но те не са малко. Важно е да не се отказва.

"Никакъв риск" - това трябва да е мотото пред МАЙМУНАТА в годината на Дракона. Причината е, че големият летящ гущер е много взискателен към остроумната пакостница. Така че за да успее, тя трябва да се откаже от внезапните хрумвания.

2012-а в известен смисъл е година на шанса за ПЕТЕЛА. Но Драконът е способен да му "опърли перушината" във всеки един момент. Затова наперената птица трябва да промени коренно начина си на живот. Това ще й даде шанс да избегне проблемите.

КУЧЕТО не може да се надява, че 2012-а ще е най-добрата в живота му. Но пък няма да е и най-лошата. То е динамичен и пълен с енергия знак, който в годината на Дракона ще трябва да забави темпото. Само така ще реагира гъвкаво на внезапните трусове.

ГЛИГАНЪТ е мощен знак, който може да укроти Дракона. И дори да го накара да му служи. Но затова трябва да впрегне цялата си амбиция. В случай че предпочете да си кротува, годината му ще мине спокойно, а той само ще наблюдава събитията

Категория: Забавление
Прочетен: 856 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 10.03.2012 21:40
   

imageСъществуват хора, които само като погледнат в утайката от кафето ви, могат да ви кажат дали ще си купите кола, кога ще се ожените и дори ще познаят коя зодия сте.

Всъщност гледането на кафе изобщо не е чак толкова трудна работа. Всеки може да се научи да разчита фигурите, стига да има въображение. И желание да се остави на полета на фантазията си и разбира се не на последно място да се позабавлява.

Гледането на кафе се практикува от векове, но никой не може да каже със сигурност от кога датира. В Африка и Ориента този метод за надничане в бъдещето е със столетни традиции, по- късно добива популярност и в Европа и Америка. Предполага се, че се гледа на кафе най- малко от 1000 години. Самата практика на пиене на кафе е по- стара и според една от хипотезите води началото си от Етиопия. Оттам арабски търговци я пренесли в Европа, а оттам се разпространила из целия свят.

Странният обичай да се взираш във фигурите на кафейната утайка и да търсиш в тях знаците на съдбата е бил разпространяван вероятно от пътуващите цигани. Мистиците смятат, че всяка чаша пази тайните на оня, който я е изпил. Гледачките на кафе твърдят, че докато отпиваме от ароматната си напитка, проблемите, емоциите, мислите и мечтите ни се отпечатват като символи на дъното на чашата. А какво по- приятно и забавно от това човек да се научи да ги разгадава сам?

Според вещите в занаята трябва да "се гледа" само на турско кафе, защото само така се получава гъста утайка. Кафето трябва да къкри в бакърено джезве в присъствието на човека, на когото ще се гадае. Зърната задължително са ситно смлени, за да се получи хубава утайка. Колкото по-тъмна е на цвят магическата напитка, толкова по-ясни и отчетливи фигури се получават накрая. Кафето се вари със или без захар (по желание) на слаб огън. Така става най-вкусно и ароматно.

Веднага след като се свали от котлона, турското кафе се налива в чашки. Всяка чаша може да се използва за гледане на кафе, но най-подходящи са кръглите от бял порцелан. На Запад има доста хора, които се занимават професионално с тази дейност - срещу съответен "хонорар". Затова обикновено те имат цял специален арсенал за гледане: една или две чашки, нарочно избрани и предназначени за гледане, предпочитани сортове кафе от определени марки.

Каквато и съдинка да изберете, трябва предварително да я измиете и подсушите. Така ритуално я изчиствате от отрицателни въздействия. Психологическият момент не бива да се подценява. Преди да започнете да гледате, трябва да се освободите от напрежението и да не мислите за собствените си проблеми. Трябва да предупредите човека, на когото гледате, да мисли за това, което най-силно го интересува в момента.
Чашката с кафе се поднася с дръжката напред. Специалистите съветват да се хване с двете длани и да се отпива бавно само от едно място. Когато кафето е изпито, чашата се завърта 3 пъти в посока, обратна на часовниковата и се поставя обърната върху чинийка, за да се оттече. Фигурките се образуват и засъхват след около пет минути. След което започва интересната част.

Гледащият на кафе трябва да прояви интуицията си и пусне въображението си да се рее свободно. Сладкодумието е много съществено за гадаенето също.

Гадателите казват, че същността на човека остава в чашата и те трябва само да я разчетат. Всички символи, очертания и фигури в утайката имат значение. Не бива да се подценяват дори и най- малките точици, фигурки и знаци. В началото обаче започнете с разграничаването на по- големите, набиващи се на очи фигури. Оставете подсъзнанието си да се развихри и да открие образи в утайката.

Според разположението на фигурите в чашата се тълкува кога ще се случат предсказанията или дали вече са се случили.

На дъното е изписано миналото

на човека, средата отразява настоящето, а в горната част на чашата се отпечатват знаците за бъдещето. Колкото по-близо до ръба се намират фигурите, толкова по-скоро ще се случат събитията, които са ни подсказани от утайката. Образите, които се намират близо до дръжката, имат особено значение за човека, на когото се гледа. Смята се, че дръжката е съединителното звено между чашата и този, който я държи. Затова символите в тази част от чашата са ключови и трябва да им се обърне по-голямо внимание. Размерът на фигурите също има значение. Колкото по- големи са образите, толкова по-значими са те за живота на човек.
Специалистите твърдят, че колкото по-малко утайка е останала в чашата, толкова по-добре. Светлата чаша предсказва щастлив живот, малко проблеми и безоблачно бъдеще. И обратно, ако повече кафе се е натрупало по стените, значи, че човекът има неприятности и грижи. Многото пръснати точици показват движение. Ясно очертаните линии - планове за изпълнение на определена цел. Вълнообразните линии говорят за несигурност, а неясните - за препятствия.
Ако кафето се е стекло по външната стена на чашата, чака ви пътуване.

Дългата следа означава дълъг път


Можете да гледате и по фигурите, които са се очертали в чинийката, докато утайката се е оттичала.
Освен животни, предмети и човешки фигури в чашата обикновено могат да се наблюдават числа и букви. Числата означават време. Ако са малки, най-вероятно става въпрос за дни, по-големите обозначават месеци и години. Буквите най-често се тълкуват като инициали на хора, които са важни за този, на когото се гледа. Важността на буквите се разкрива и от това, което стои до тях. Ако близо до дръжката на чашата се е образувала буква, то тя непременно е част от името на най-близкия ви човек - любим, съпруг, дете, роднина или приятел.
Това е. Оттук нататък сте вие и въображението ви. Най-важното в гледането на кафе е то да ви носи удоволствие.

Какво означават фигурите?

Ангел

Предвестник на добри новини, подсказва, че някой се грижи за вас и сте добре предпазени от злощастия. Ако е на ръба на чашата, очаквайте добрите новини много скоро.

Бебе
Блага вест, а защо не и нов член на семейството?

Бижута
Голяма сполука, светло бъдеще. Ако е на дъното на чашата, говори за аристократичен произход.

Възел
Показва, че се тревожите за нищожни неща.

Гнездо
Голяма любов и привързаност към дома или децата. Ако е на ръба, очаква ви в бъдеще уютен дом.

Гъба
Придобивка, подаръче.

Дърво
Хората виждат у вас сила и благородство. Означава още, че сте уважаван и стабилен човек.

Звезда
Символ на надежда и осъществени мечти.

Змия
Ще се наложи да вземете важно решение. Понякога означава и враг, човек, който ви мисли злото.

Камбана
Към вас идва известие за сватба.

Капки
Очаква ви малка сума пари или щастливо стечение на обстоятелствата.

Ключ
Голям късмет и успех - сега е моментът да осъществите мечтите си, особено в сферата на образованието. Означава и разгадаване на някаква тайна.

Кола
Ако е добре очертана, колата е знак за предстоящо пътуване. Но ако линиите й са накъсани или замъглени, ви очакват неприятности с автомобил.

Легло
Пазете се от нещастни случаи. Ако внимавате и мислите, преди да действате, ще ви върви много.

Метла
Вие влизате във форма, за да почистите себе си и обкръжението си. Очаква ви положителна промяна във външния ви вид.

Нож
Внимавайте какво говорите пред другите, заобиколен сте от предатели. Означава и изневяра.

Ножица

Предупреждение за измамни приятели.

Обувка
Ако е добре оформена, сега животът ви е спокоен, приятелите и съседите ви харесват. Означава и че сте стъпили здраво на земята.

Ограда
Заобиколени сте от препятствия, измислете нещо ново, за да ги преодолеете. Значи още, че сте добре защитени от негативно влияние.

Огън
Страст, символ на любовта. Може да е предвестник също за вълшебна еднократна среща.

Паяк
Показва успех във финансите. Ако е на ръба на чашата, предприемете спокойно финансов риск. Пуснете си и един фиш - има голяма вероятност да спечелите.

Планина
Имате основна цел в живота. Ако планината е добре оформена, скоро ще достигнете върха. Ако образът е накъсан, трябва да премислите стратегията си.

Подкова
Успех при дълго пътуване, а също и ново пътешествие.

Пръстен
Ако е добре очертан, значи брак. Но ако е накъсан - развод или раздяла.

Птица
Към вас летят добри новини.

Риба
Мъдрост и щастие плуват към вас, използвайте даровете мъдро. Може да значи и празнота в душата.

Самолет
Предстои ви пътуване със самолет. Може да символизира силно желание да промените сегашния си начин на живот.

Слон
Помощ от приятели или роднини - чудесно време да поискате голяма услуга.

Стълба
Изкачвате се бавно, но ще постигнете целта си.

Цветя
Носят щастие без значение от вида им. Обичате да се раздавате и да помагате на хората.

Чаша
Бъдете благодарни за това, което имате, и не пожелавайте повече. Значи и пълнота, задоволеност от живота.

Ябълка

Плодоносно време за творчество. Символ на изкуството.

Яйца

Ако са са счупени, предсказват загуба на пари. Ако са здрави - печалба.

Категория: Забавление
Прочетен: 2134 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 10.03.2012 21:31
  Начало Феномени Как бихме могли да използваме законите на фън шуй, за да привлечем богатството в дома си? Как бихме могли да използваме законите на фън шуй, за да привлечем богатството в дома си?  

imageФинансовата криза в световен мащам се задълбочава все повече и хората все по- често търсят алтернативни методи за припечелването на средства.

Как бихме могли да използване законите на фън шуй, за да привлечем богатството в дома си и да увеличим материалното си благосъстояние, например?

Трябва да сме наясно, че то не е панацея и не трябва да се очакват чудеса. Защото, ако човек се отнася негативно към живота си, ако не обича себе си и не иска да стори нищо за собственото си щастие, не само фън шуй, но каквото и да било няма да го спаси и да му помогне. Докато една правилна енергийна “настройка” на дома или офиса може да помогне много.

Предлагаме някои от тези “настройки”, които бихте могли да направите и сами...

И така- става въпрос за богатството. Трябва веднага да подчертаем, че самото разбиране за него във фън шуй е много по- широко. Под “богатство” в учението се разбира не само материалното, но и духовното, интелектуалното, а също така и културното. Нека насочим погледа си към материалното. За начало начертайте подробен план на дома си и с помощта на компас определете ориентацията му спрямо посоките на света. Това ще ви е нужно, за да можете не само да анализирате секторите на дома си, но и да направите съответните настройки в “паричната” област, за която ще трябва да отделите внимание главно на югоизточния сектор. Именно той е важният за привличането на богатството. За цветовото му оформяне е препоръчителна зелената или синята гама. Подходящи за него са дървените мебели, както и живите цветя и картини с природни пейзажи, но задължително със зеленина. Друг подходящ вариант е и изображението на мелница.

Освен това в оформлението на този сектор е много подходящ и домашният фонтан. В специализираните магазини се продават разнообразни модели. Допустимо е използването на фонтан в каквато и да е форма. А ако не можете да си позволите подобна покупка, то бихте могли да използвате картина или снимка на фонтан или на друг водоизточник. Но ако сте спрели избора си на снимка на Ниагарския водопад, сме длъжни веднага да ви предупредим за вредата от излишеството. Помнете златното правило: всичко е добре, когато е с мярка.

Друг силно действащ способ за привличане на богатство в дома е аквариумът. И него, както и всичко изброено по -горе, би трябвало да разположите в югоизточния сектор. И тук в сила са няколко основни правила. Първото от тях е, че аквариумът трябва да съответства по размери на стаята. Защото прекалено големият аквариум ще бъде за вас източник не на значителни доходи, а на крупни финансови проблеми. Винаги мислете за законите на пропорциите и всичко ще бъде наред. Второто правило се отнася до обитателите на аквариума. Колкото по-старателно ги “ухажвате”, толкова по- благосклонна ще е печалбата към вас. Ако вашите рибки не получават нужното внимание, благополучието може да ви се “обиди”. То никак не обича хората, които се отнасят небрежно към неговите символи, особено когато те са живи същества. Така, че по-добре се откажете от аквариума, отколкото да обречете рибките в него на “безпризорно” съществуване. И третото правило – каквито са рибките, такъв е и късметът! Не е случайност фактът, че в приказките на много народи именно златната рибка изпълнява желания, свързани с богатството, а не някакво друго животинче. Затова много внимателно подберете рибките, които ще гледате. Ако и покупката на аквариум не ви е по джоба, то можете да използвате изображение или скулптура на риба. Те също би трябвало да ви донесат финансов успех. Що се отнася до материала – за предпочитане са стъклото и дървото.

Третият символ на богатството са така наречените растения на богатството. Във фън шуй за такива се считат, които са с кръгли или с месести листа. Те също би трябвало да бъдат разположени в югоизточния сектор. Но – внимание! В него е абсолютно “забранено” да бъдат отглеждани кактуси или други растения с остри листа или клонки.

Полезно е в този сектор да поставите и няколко банкноти. Паричните знаци също са символ на богатство и е важно да ги има там в буквалния смисъл на думата. Трябва обаче да знаете, че богатството е готово да отиде при този, който е готов да го посрещне. Така че, освен да се опитате да направите нещо от предложеното по- горе, е добре да се отнасяте към парите с уважение. Само тогава тяхното количество ще се увеличава. Помнете, че фън шуй не е решение на всеки проблем! Освен това нека напомним, че късметът не винаги идва точно оттам, откъдето го очакваме. И в крайна сметка – умей да забогатяваш и от любовта на хората около теб!

Категория: Забавление
Прочетен: 1062 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 10.03.2012 21:34
Алисия: Проклятие, загубих делото на живота си, а Божинов спечели битката! Алисия загуби делото за родителски права и издръжка на детето й срещу Валери Божинов, което за нея се оказа истинско проклятие image

Алисия: Проклятие, загубих делото на живота си, а Божинов спечели битката!

Фолкпевицата Алисия днес окончателно загуби делото за родителски права и издръжка на детето й от Валери Божинов, като вместо исканите 20 хиляди, тя ще получава на месец от футболиста по 2000 лв., които ще отиват предимно за Валери – младши. В предишните планове изпълнителката Алисия си беше направила сметката без кръчмаря, искайки да изцеди като лимон бившия си. Основно пред съдията тя изтъкваше, че иска за месечна издръжка 20 000 лв., но това е сума, която ни е пределно ясно, че няма да бъде толкова за детето, колкото за охолния живот на майка му Алисия. Ето защо, след като губи делото, първата дума, която наум си е казала е „Проклятие!”, но не й се получиха кроежите да източи сметката на Валери Божинов. На таткото му е разрешено да се вижда и взима момчето си за по седмица всеки месец, както и по 20 дни през лятната ваканция на Валери – младши. Няма никакви забрани относно това кой ще бъде в присъствието им, следователно няма да има проблем Николета Лозанова да се радва на момченцето му. Може би точно тук идва и второто „Проклятие!”, тъй като не само парите, а й нейната съперница Николета Лозанова са основните моменти, които се опитваше да постигне Алисия в съда.

Боян Петракиев

Категория: Забавление
Прочетен: 693 Коментари: 0 Гласове: 0
Цяла държава се изселва – земята под краката им потъва   Държавата Карибати буквално ще се премести, заедно с жителите си, за да се спаси от водната стихия.

Тихоокеанската държава в момента в е процес на преговори за покупка на земя във Фиджи, за да може да се премести. Става въпрос за 5000 акра земя на остров Вануа Леву, втория по големина във Фиджи, където цялото население на малката държава ще може да се спаси.

image

Карибати иска да се мести на Фиджи

Това се налага поради покачването нивото на водата, като някой от атолите и част от 32-та острова вече са под водата.
Президентът на уникалната
държава на Аноте Тонг заяви, че хората трябва да се преселят, защото водата е достигнала домовете и селата им.
Освен това властите планират първо да изпратят малка група квалифицирани служители, които да се
адаптират към населението на Фиджи и да допринесат за развитието на икономиката.
Президентът обяснява пред държавната телевизия „Фиджи Уан“, че не иска 100 000 души да се изсипят наведнъж на Фиджи, тъй като те трябва да работят не като бежанци, а като имигранти, да
намерят мястото си в обществото и да бъдат равни с останалите, а не да се гледа на тях като на хора втора ръка. Освен това, той смята, че е нужно създаването на спешен фонд за задоволяване нуждите на страни като Карибати.
Република Карибати е наистина уникална – това е единствената държава на цялото земно кълбо, разположена едновременно в северното, южното, източното и западното полукълбо. Това е и най-източно разположената страна в света и това я прави страната, която първа посреща новия ден и новата година.
В случай, че преселването наистина се осъществи, това ще е първата държава в модерни времена, преместила се поради промени в климата.

Ралица Илиева

   
Категория: Забавление
Прочетен: 766 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 10.03.2012 21:03
Вижте идеалното женско лице! image   Съществува ли идеална жена? Какъв е образът, какво е идеалното лице, което еднозначно може да бъде посочено като №1 в класациите за женска хубост?

Идеалното женско лице се опитва да покаже изданието Marie Claire в последния си брой, предназначен за австралийския пазар. Идеалното лице е пъзел от съвършени “части” на други лица, пише actualno.com. То съчетава носа на Натали Портман, устните на Скарлет Йохансон, пропорционалната челюст на Холи Бери и ослепителната грива на кънтри певицата Тейлър Суифт.

Подобен образ може да съществува единствено по чудо. В случая – чудото на фотошопа! Най-красивите фрагменти са били определени по информация от водещи световни пластични хирурзи: какво най-често искат техните пациентки, когато отидат да си купят нова визия. Разбира се, мечтите на една суетна жена са непостижими и за най-съвършената технология, колкото и скъпа да е тя. По официални данни жените в Австралия харчат годишно около 850 милиона долара за пластични операции. Сега внимавайте: това е нищо пред истинското разхищение на американките, които дават по 10 билиона долара за носове, устни, бюстове и сияйна млада кожа!

Търсенето на прекрасна визия храни огромна индустрия – индустрията на разкрасяването. Там се печели добре и може би жените стават по-красиви – ако не изцяло, поне в някои свои части.

А стават ли и по-щастливи?

     
Категория: Забавление
Прочетен: 874 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 10.03.2012 21:45
Купил беше 2 еднакви букета – за мен и за жена му

   

  image

  Получих си букета за 8 март още снощи – ходя с женен мъж и днес няма да се видим. Приела съм тази връзка, защото си го обичам, а знам, че той няма да се разведе. Той е наясно с това, защото сме добри приятели и разумно обсъждаме ситуацията, в която се намираме. Но вчера той прекали! Пихме по едно кафе след работа и като си тръгваме, той отваря багажника на колата си, където има 2 еднакви букета, и ми казва: „Избери си!“ Що за мъжка тъпотия? Даже не разбра каква глупост върши. Купил е два еднакви букета – за мен и за нея, дотук добре, но можеше да извади единия, без аз да виждам другия, и да ми го подари. Не се разправях, няма смисъл, но как е възможно някой даже да не схване какъм гаф е направил?Не си попаднала на най-тактичния и съобразителен мъж, но случката е толкова нелепа, че е чак забавна, сигурна съм, че и ти мислиш така. Може би си струва да му кажеш, че наистина се е държал като слон в стъкларски магазин в тази ситуация, но след известно време – все ще ти изпадне възможност да му обясниш каква велика глупост е напълно доброволно и с ентусиазъм да ти покаже двата еднакви букета, но без злост, а обръщайки нещата на майтап. И го питай всъщност между какво и какво си можела да избираш, като букетите са били еднакви. Приятелят ти явно си мисли, че щом си приела неговия брак, няма защо да крие, че купува цветя и на жена си, но трябва да разбере, че няма нужда чак да демонстрира този факт.

  Категория: Забавление
  Прочетен: 735 Коментари: 0 Гласове: 1
  Последна промяна: 10.03.2012 20:39
  Страхотен лимонов сладкиш

  Необходими продукти:

  лимони- 2 броя
  захар- 200 г.
  нишесте- 1 с.л.
  брашно- 450 г.
  сол- 1/2 ч.л.
  бакпулвер- 1 пак.
  яйца- 2 броя

  Начин на приготвяне:

  1. За приготвяне на плънката е необходимо първо да се измият лимоните, след което да се бланшират и да се настърже кората им. Вътрешността на цитрусите се смила също.
  2. Брашното се пресява, прибавя се бакпулвера заедно със солта и всичко се разбърква добре.
  3. Предварително маслото се изважда за да омекне. След това се разбива със захарта до побеляване и едно по едно се прибавят яйцата, като един жълтък трябва да се отдели.
  4. Замесва се меко тесто, което трябва да се оформи на топка и да се остави в хладилника за около 20 минути.
  5. Лимоните се смесват със захарта и нишестето.
  6. Половината от охладеното тесто се разстила по дъното и стената на педварително намазана с масло тавичка. Върху него се изсипва плънката и се покрива с останалото тесто. Отгоре се намазва със жълтъка и се запича до златисто.
  Да ви е сладко!
   
  Категория: Забавление
  Прочетен: 679 Коментари: 0 Гласове: 2
  Няма равенство между половете по света

  Нито една страна в света не е постигнала пълно равенство между половете. Това показва доклад на международната неправителствена организация "Сошъл Уоч", публикуван по повод Международния ден на жената - 8 март.

  image" style="margin: 5px 0px 5px 10px" /> В доклада е измерен индекса на равноправие между половете, като максималният брой точки в него е 90. Нито една от анализираните 154 страни не са достигнали висок резултат.

  Най-близо до преодоляването на неравенството между мъжете и жените са страните от Северна Европа. Начело са Норвегия, Финландия, Швеция и Дания са съответно 89, 88, 86 и 84 точки.

  Най-нисък е индексът в Афганистан, Йемен, Чад, Нигер, Република Конго, които получават съответно 15, 24, 25, 26 и 29 точки. САЩ имат 72, а Япония 57 точки.

  В доклада се посочва още, че през последните седем години се увеличава присъствието на жените в политиката.
  Броят на жените, заемащи поста министър, е нараснал с 16,7%. В тази област отново лидери са северните европейски държави, където 48,4 % от министерските постове са поверени на жени.

  Следват страните от Северна и Южна Америка и африканските държави на юг от Сахара.

  През последните години обаче броят на жените депутати в света не се увеличава, се посочва в документа. /БГНЕС

   
  Категория: Забавление
  Прочетен: 641 Коментари: 0 Гласове: 1
  Съпругата на умиращ артист се самоуби от мъка

  Съпругата на умиращ артист се самоуби от мъка, потресе Русия.

  image" style="margin: 5px 0px 5px 10px" /> Ирина Пороховщикова, съпругата на прочутия руски народен артист Александър Пороховщиков се е обесила след полунощ в семейния им дом в Москва. Ирина посегнала на живота си, след като разбрала, че мъжът й, който беше поразен от инсулт, ще умре до сутринта. За драмата предават всички руски медии, екип на kp.ru е пристигнал заедно с медиците от спешна помощ на мястото на трагедията.

  image Портрета, който Ирина целунала за последно.

  Тялото е намерено на мансардния етаж. Преди да метне шнура от удължителя на шията си и да ритне табуретката, Ирина целунала портрета на мъжа си на стената, по който има останали следи, и написала бележка: "Не мога да живея без Саша. Обичам Саша и ще бъда с него".

  Вижте предсмъртното писмо на Ирина >

  Полицаите са намерили до трупа й гребенче, а съдебно медицински експерт е коментирал, че самоубийците обикновено се сресват преди смъртта си. Вярното куче Оден облизвало лицето на стопанката си и едва го отвели в съседната стая.

  Виж снимката от мястото на самоубийството >

  До момента нямаше съобщения дали е починал и известният от стотици филми и театрални постановки 73- годишен Александър Пороховщиков. Народният артист на Русия беше приет с гангрена на крака вследствие на диабет в клиника "Сеченов", където на 6 март получи инсулт. Лекари и полицаи криеха от него смъртта на Ирина.

  Връзката между Ирина и Александър е една от коментираните от клюкарите в Русия. Красавец, прочут женкар и ерген, на 42 г. Прохоровщиков е звезда в Театъра на Таганка, където, в ателието за театрални костюми, идва на стаж 13-годишната Ирина. Тогава започва бурния им роман, който продължи повече от 30 г. Трагичният финал на голямата им любов дойде след разправии за наследство с роднини.

  Прадядото на Пороховщиков е богат дворянин, строител, архитект и меценат, дарявал огромни пари за строителството на храма "Христос Спасител". Дядо му, също Александър, е прочут оръжеен изобретатели авиоконструктор. По време на сталинския терор го натопяват с донос и е разстрелян. По прадядова линия Пороховщиков получава в наследство старинния дом в Москва, където снощи се обеси младата му съпруга. Но за безценния имот претендират и други от фамилията. Разприте докараха актьора до инсулт.

   
  Категория: Забавление
  Прочетен: 620 Коментари: 0 Гласове: 2
  Ура! Чакаме лейди Гага на „Васил Левски“

    

   image

    Най-ексцентричната музикална звезда ще пее на стадион „Васил Левски“, националите отлагат мача си с Кипър

    Потвърдено! Лейди Гага идва в България! След многобройни слухове и спекулации най-после официално бе обявено, че световната звезда ще се изяви и на българска сцена. Заради ексцентричната блондинка дори футболните национали отложиха мача си срещу Кипър. Официално датата, на която ще гостува у нас звездата, е август. А ден по-късно по програма трябваше да бъде спортната среща, между България и Кипър. Мачът обаче е отложен поради простата причина, че Гага ще се изявява на стадион „Васил Левски“. Което от своя страна създаде на футболните национали немалко проблеми.

    Макар все още на сайта на певицата датата на концерта й в България да не е обявена, очаква се до дни, да бъде вписана официално. До момента са известни единствено датите до началото на юли от международното турне на звездата. Очаква се по време на концерта у нас Гага да предложи на българските си фенове наистина грандиозно шоу. След сравнително слабото представяне на Мадона преди повече от година в България, родните меломани останаха доста разочаровани. Със сигурност очакванията на българските фенове на звездата ще са повече от големи. Да се надяваме, че за разлика от кралицата на поп музиката тя ще ги удовлетвори напълно.

     
    Категория: Забавление
    Прочетен: 1355 Коментари: 0 Гласове: 2
    Последна промяна: 10.03.2012 15:03
    Измама! „Певица на годината” купена от гадже на Преслава?

      

     image Жоро Бирмата се изръсил крупна сума, за да зарадва Преслава, тъй като прогнозите били, че изпълнителката няма да спечели

     Певица на годината” не трябваше да става Преслава! Тя няма нито един хит тази година, за разлика от една Анелия или Галена, например”, шумно възразиха гости на тазгодишните награди на Пайнер. 10-ото издание не мина без скандали, както всяко друго. Упоритата конкуренция между чалга изпълнителките и тази година си каза думата.

     Както Razkritia.com писа, за победителка бе провъзгласена Преслава, но наградата „Певица на годината” не се понрави на чалга феновете. В кулоарите на Пайнер вече се шушука, че призът й бил купен от Жоро Бирмата.

     image

     Преслава бе освиркана като Галена за Певица на годината

     Новото гадже на Преслава е богат бизнесмен от Перник и направил всичко възможно да подсигури топ наградата за своята любима. Според слуховете Жоро Бирмата се изръсил крупна сума, за да зарадва Преслава, тъй като прогнозите били, че изпълнителката няма да спечели и една награда тази година.

     Факт е, че фурията не се класира в нито една друга категория, което още повече породи слухове за измама. Как така Преслава не получи награда нито за най-добър хит, нито за албум или за видеоклип, а в същото време е провъзгласена за Певица на годината?

     „Ако феновете решават кой да е победител, защо тогава никой не се зарадва на победата на Преслава”, питат почитатели на фолка. Те припомнят, че на вчерашните награди дори Преси за малко да бъде освиркана от фенове на Галена. На пръсти се брояли и тези, които останали докрай да изслушат изпълнението на Преслава. Щом певицата запяла, залата се опразнила.

     Преслава не заслужаваше да е Певица на годината. По всичко личи, че наградата й е купена, категорични са нейни колежки.

          
     Категория: Забавление
     Прочетен: 701 Коментари: 0 Гласове: 1
     Мартина на Слави Трифонов си хванала друг

     си върне балерината Мартина Огнянова.image Дългия разбрал, че не можебез бившата си любима навръх празника на жената 8 март. Причина за разгорялатасе наново страст бил огромен букет от 100 червени рози, който танцьорката получила на работнотоси място – но не от него, а от друг, твърди в. „България днес“, като се позовава на балерините на шоумена.

     Сред цветята била затъкната картичка, на която пишело: „Единствено моя“. Име на подателя липсвало. Случката с букета се разиграла пред очите на почти целия екип на „Шоуто на Слави“ по време на репетиция. Мартина останала силно развълнувана. Всички си помислили, че дарът е от водещия, оказало се обаче, че водещият изобщо не знаел за цветята. Като разбрал, не само се изненадал, а направо й се разкрещял, разказват колежки на Огнянова. „От кого са, казвай, от кого са“, нападнал я с викове Дългия, който вдигнал кръвно от ревност.

     За да не правят панаири пред колегите, Слави извикал Мартина да поговорят насаме. Половин час след срещата красавицата явно била забравила тайния си обожател, защото излязла разстроена от стаята на шефа. Девойката обяснила на колежките си, че шоуменът я поканил на вечеря по случай празника. Според нея той поискал двамата отново да се съберат и в знак на обич обещал да я заведе на лятно романтично пътуване с кораб.

     „Слави оценява жените, чак когато му избягат. Същото стана и с Маги. Едва когато друг мъж й предложи сериозна връзка, Трифонов поиска да я върне при себе си“, коментират приятелките на танцьорката. Никой от шоуто не знае кой е тайният обожател. Най-много се дивят на дързостта на Мартина да дразни деспотичния си шеф./Novini.bg

     Етикети: жълтини, Мартина на Слави Трифонов си хванала друг, Мартина Огнянова, Мартина Огнянова гадже, Слави Трифонов гадже


     Категория: Забавление
     Прочетен: 831 Коментари: 0 Гласове: 1
     2 3 4  >  >>
     Търсене

     За този блог
     Автор: patriciq1111
     Категория: Забавление
     Прочетен: 12476796
     Постинги: 8853
     Коментари: 148
     Гласове: 2529
     Архив
     Календар
     «  Март, 2012  >>
     ПВСЧПСН
     1234
     567891011
     12131415161718
     19202122232425
     262728293031