Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 12476152 Постинги: 8853 Коментари: 148
Постинги в блога от 24.02.2012 г.
2 3 4 5  >  >>
Орлин Павлов влиза зад решетките
Скоро зрителите ще видят Орлин Павлов в новия български сериал „Отплата“.

 

Това няма да е първата актьорска изява на Орлин.

image

Орлин Павлов

Павлов ще облече затворнически дрехи и ще изиграе жертва на побой.

За снимките екипът се настанил в истински затвор – дома за временно пребиваващи в Бусманци.

Мястото повлиява изключително много на Орлин и му помогнало да се справи с ролята

„Има нещо потискащо в цялата обстановка. Знаеш, че тези хора не са на свобода и биха сторили всичко, за да са навън. А ние просто влизаме, снимаме и излизаме. Чуват се викове на хора – на арабски, френски, английски“ – издава Павлов.

В новия сериал ще се наблегне не толкова на ешкън сцените, той ще бъде с елементи на психологически трилър с много драматични елементи.

„Главният герой влиза в затвора и там се запознава с мен. Той ще започне да търси отмъщение, но не като грабва пушка и започва да стреля наред. Ще е доста по-дълбоко и хитро направено. Основната идея на сценаристите е, ако могат, хората да се разпознаят във филма, да почувстват някоя ситуация като своя“ – разказва Орлин пред „24 часа“.

Певецът е бил в театрална паралелка в гимназията, където са правили експериментален театър. По-късно учи и „Сценични и синтетични изкуства“ в Пловдивския университет.

През 2000 година Орлин заминава за Холандия, където участва в мащабно представление – танцов театър. Предишният му актьорски опит ще му помогне за ролята му в „Отплата“.

Орлин е участвал и в международни кино продукции, но само като статист.

  ЧЕТЕТЕ ОЩЕ imageОрлин Павлов се млати на снимачната площадкаПевецът се радва на актьорския си дебют Орлин Павлов сподели пред Гала, ...   imageС Magnetic Power забравих за
Категория: Забавление
Прочетен: 610 Коментари: 0 Гласове: 2
2012
01.27 Цял Бургас ще се движи на две колела от 2013 г. Вело Вестник Бургас, велоалеи, велоград, инфраструктира Добави коментар  

imageОбщината ще утрои дължината на велоалеите, за да сложи здравословния и чист начин на придвижване на здрава основа.

Един предприемач преди време предизвика усмивките на колегите журналисти, когато сравни Бургас с Ню Йорк – заради силуета на града, очертан от високите (по българската летва) сгради.

Но кметът на града Димитър Николов е напълно сериозен, когато казва на личната си интернет страница, че иска да включи морския град в орбитата на Лондон, Париж или Ню Йорк: “В контекста на философията за зелен начин на живот велоградовете вече са част от съвременните визитки на много мегаполиси.”

Бургас вече е велоград в сравнение с останалите в България, след като повече от 10 километра нови алеи опасаха крайбрежието на града и морския парк само в последните две години. Мрежата от пътища за задвижваните от човека превозни средства трябва да бъде утроена до 2013 г. с добавянето на още малко над 20 километра и инвестиции от близо 3.8 милиона лева.
Разширението е една от частите на проекта за интегриран градски транспорт, която трябва да разнообрази и допълни вариантите за придвижване в четвъртия по големина град в България.

Освен че създава здравословна алтернатива за хората, натоварването на алеите ще пести от изхвърляните във въздуха парникови газове и прахови частици от транспорта, когато повече хора захвърлят колите и вземат колелетата, за да отидат до плажа, морската градина или центъра на Бургас.

Но твърдата инфраструктура не е достатъчна. “Успоредно с изграждането на велосипедните алеи в Бургас ние насърчихме гражданското общество за създаване на сдружението “Велосипеден град”, както и провеждането на серия от концерти и други инициативи за популяризиране на полезността да се придвижваме с велосипед. Общината масово започна да подарява велосипеди на учениците, на децата, влязохме във всички училища и детски градини. И така замисленото от нас се превърна във всеобща градска инициатива и вече няма какво да ни спре, продължаваме напред”, казва кметът пред националното радио.

Интегрираният подход – въвеждането на поддържащи се взаимно мерки, е задължителна част от стратегията за велоград. Николов обещава тя да създаде 50 нови работни места, голяма част от тях за хора в неравностойно положение, което ще даде и социално-икономическа перспектива на проекта.

Общината ще купи велосипеди, разпределени на възлови места с изградена инфраструктура, които ще може да се ползват срещу заплащане. Работните места ще бъдат открити в таксуването, предоставянето и контрола на велосипедите. “С развитието на проекта работните места ще се увеличават”, казва Николов.

Предвиждат се и следващи етапи, насищане на системата с маршрути и нови велосипеди. “Един кмет на голям град не може да обещае, че няма да има задръствания, но това, което със сигурност ще се случи в Бургас, е възможността придвижването с велосипед например от мола до естрадата “Охлюва” в Морската градина да става за 10-15 минути”, казва Николов.

Бургас – СО2
През април миналата година Бургас се сдоби с първата в страната общинска мобилна станция за мониторинг на качеството на въздуха. Станцията бе закупена и доставена в рамките на проект “Мобилна лаборатория за интегрирано управление и мониторинг на качеството на въздуха в Бургас”, финансиран по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Бюджетът на проекта 320 645 евро безвъзмездно финансиране и 56 585 евро собствен принос на община Бургас.
Апаратурата в мобилната лаборатория следи за нивата на осем замърсителя на атмосферния въздух – серен диоксид, азотни оксиди, озон, бензен, стирен, сероводород, фини прахови частици РМ10 и фини прахови частици РМ2.5.Освен това се следят и отчитат и метеорологични параметри, които са от изключително значение при проследяване и представяне на качеството на въздуха – температура, посока и скорост на вятъра, налягане, влажност и слънчева радиация. Данните от нея се визуализират в реално време на интернет страницата на проекта.

В стратегията за устойчиво развитие на община Бургас до 2020 г. е заложено намаляване на емисиите на CO2 с 25%, на потреблението на енергия с 27% и увеличаване на ВЕИ в енергийният микс на общината с 26%. Една от мерките, с която ще се постигне реално намаляване на емисиите на парниковите газове с 1 507 т./г., е реализацията на проекта за интегриран градски транспорт. Политиката на общината е насочена и към развитие на велотранспорта, озеленяване, изграждане на екозони и намаляване на трафика също са част от политиката на общината в тази област.

В бюджета за тази година са предвидени и средства за проектирането на два нови парка в комплекс “Меден рудник”, които ще се изградят в зони А и Г.

Други по-големи проекти, по които ще се работи през 2012 г., са:
- Проект и изграждане на екозони Вая – Форос – Атанасовско езеро – 300 000 лв.;
- районен парк “Лазур” – 352 000 лв.;
- велоалея бул. “Стефан Стамболов” – 500 000 лв.;
- изграждане на велоалея от кв. “Ветрен” до Минерални бани – 10 000 лв.;
- обществени велосипеди и велостоянки (съфинансиране) – 250 000 лв.;
- проектиране на велоалея Созопол – Бургас – 35 000 лв
- Инициатива “Бургас – велосипеден град”.

През последните две години общината със собствени средства е изградила 11 км велоалеи. През миналата година стартира сдружението “Велосипеден град”, което провежда редица мероприятия и инициативи за популяризиране на полезността да се придвижваме с велосипед. През тази година община Бургас започва реализацията на
проекта за обществен велосипеден транспорт, чрез който ще се въведе система за обществени велосипеди под наем.
Предстои изграждането и на още над 20 км велоалеи по проекта за интегриран градски транспорт.

Източник: в. Строителство Градът


 
Категория: Забавление
Прочетен: 600 Коментари: 0 Гласове: 1
24.02.2012 22:15 - pepi djelebova BURGAS
Категория: Забавление
Прочетен: 694 Коментари: 0 Гласове: 1
Ангел Марин извадил от затвора 6 изнасилвачи  

imageАнгел Марин призна, че сред помилваните от него имало и шестима осъдени за изнасилвания. Бившият вицепрезидент дори призна, че дъщерята на негов приятел така и не се съвзела от травмата и никога не се омъжила. Въпреки това, той решил, че не трябва да се поддава на емоциите, а реално да оценява молбите за помилване.

Първанов и Ангел Марин дадоха пресконференция, на която се опитаха да се защитят от обвиненията, че безконтролно  е давана амнистия на убийци, изнасилвачи и наркодилъри.

Бившият вицепрезидент разкри, че дал одобрението за помилване само на шестима изнасилвачи, от над 600- те молби. Марин каза, че решил да се въздържа от емоции, макар че му било доста трудно. Вицето на Първанов разказа за свой приятел, чиято дъщеря също била жертва на изнасилване и макар вече да е към

image

Марин : Помилвах 230 убийци

40- годишна, така и не успяла да превъзмогне отвращението си от мъжете. Затова никога не се и омъжила.

Марин разкри и имената на въпросните шестима изнасилвачи, които помилвал, макар че влезе в разрез със Закона за личните данни. Генералът съобщи, че извадил предсрочно от затвора и 230 убийци. Марин настоятелно повтори, че бил много строг към раздаването на милост над осъдени.

Георги Първанов пък заяви, че президентът не е длъжен да се отчита пред депутатите за помилванията. Повод за изказването му стана новосформираната парламентарна комисия за проверка на случаите с помилванията.

Комисията е оглавена от Яне Янев. Ангел Марин разкри, че лидерът на РЗС лично ходил при него няколко пъти, за да го моли да пусне от затвора осъдения за убийство Васил Митков Пашов.

Палата на Ангел Марин в Батак. ВИЖ ВИДЕОТО:

Категория: Забавление
Прочетен: 704 Коментари: 0 Гласове: 1
Ангел Марин извадил от затвора 6 изнасилвачи  

imageАнгел Марин призна, че сред помилваните от него имало и шестима осъдени за изнасилвания. Бившият вицепрезидент дори призна, че дъщерята на негов приятел така и не се съвзела от травмата и никога не се омъжила. Въпреки това, той решил, че не трябва да се поддава на емоциите, а реално да оценява молбите за помилване.

Първанов и Ангел Марин дадоха пресконференция, на която се опитаха да се защитят от обвиненията, че безконтролно  е давана амнистия на убийци, изнасилвачи и наркодилъри.

Бившият вицепрезидент разкри, че дал одобрението за помилване само на шестима изнасилвачи, от над 600- те молби. Марин каза, че решил да се въздържа от емоции, макар че му било доста трудно. Вицето на Първанов разказа за свой приятел, чиято дъщеря също била жертва на изнасилване и макар вече да е към

image

Марин : Помилвах 230 убийци

40- годишна, така и не успяла да превъзмогне отвращението си от мъжете. Затова никога не се и омъжила.

Марин разкри и имената на въпросните шестима изнасилвачи, които помилвал, макар че влезе в разрез със Закона за личните данни. Генералът съобщи, че извадил предсрочно от затвора и 230 убийци. Марин настоятелно повтори, че бил много строг към раздаването на милост над осъдени.

Георги Първанов пък заяви, че президентът не е длъжен да се отчита пред депутатите за помилванията. Повод за изказването му стана новосформираната парламентарна комисия за проверка на случаите с помилванията.

Комисията е оглавена от Яне Янев. Ангел Марин разкри, че лидерът на РЗС лично ходил при него няколко пъти, за да го моли да пусне от затвора осъдения за убийство Васил Митков Пашов.

Палата на Ангел Марин в Батак. ВИЖ ВИДЕОТО:

Категория: Забавление
Прочетен: 555 Коментари: 0 Гласове: 0
Губернаторът на Бургас приема 80 дами за 8 март  
Константин Гребенаров и сам можел да определи качествата на своите гостенки, защото освен естет е и познавач на истински успелите жени Ключови думи: Губернатор, константин гребенаров, областен управител, Бургас, парти, 8-ми март, парти, дами, зала компас Сподели: image image Споделяне 24 Февруари 2012, Петък Автор: Бесове.бг Снимка Добромир ДОСКАЧАРОВ

Партито за заслужилите жени ще в навечерието на празника

Областният управител на Бургас Константин Гребенаров ще приеме в навечерието на най-женския празник – 8 март точно 80 дами от Бургаска област, които са подбрани според заслугите им за развитието на региона.

Партито ще бъде в зала „Компас“ на интерхотел „България“ на 7 март вечерта. Поканите вече се разпращат до получателките, за да имат възможност да подберат своя тоалет за важния прием на чаша вино. Вечерта ще премине под крилатата фраза на Маргрет Тачър:“Ако искаш нещо да бъде казано, потърси мъж, ако искаш да бъде направено потърси жена“.

Критериите, по които е направен прецизният подбор на гостенките на Гребенаров са показани качества като сила, творчество, ярко присъствие, постигнати резултати.

  В категории: Lifestyle Сподели: image image Споделяне   Коментари
Категория: Забавление
Прочетен: 602 Коментари: 0 Гласове: 1
Бившият съпруг на Глория обиден на медиите
Илия Загоров е бесен, че го изкарват лош баща

Композиторът, който от години се подвизава в Швеция е ядосан и на слуховете, че е станал тираджия в САЩ, което било измишльотина.

image

Вече ги свързва единствено дъщеря им

Злите езици говореха, че след тежката раздяла с Глория, Илия не обръща внимание на дъщеря си Симона. Тези клюки не били съвсем верни. Те бяха подхранвани и от самата певица, която веднъж се изпусна гневно, че Загоров не давал пет пари за момиченцето – не ставало дума за издръжка, а затова, че не й обръща нужното внимание. В ТВ шоу Гло казала, че Илия не знае какво изпуска, като отсъства от живота на дъщеря им, пишат от „Блясък“.

Изглежда бившето семейство е изгладило отношенията си, защото сега Симона и баща й си уговарят срещи и се виждат, за щастие или нещастие на Глория.

Двамата били в чудесни отношения, а Загоров е влюбен в щерка си и се радва на музикалните й амбиции. И Глория, и той били на мнение, че Симона първо трябва да завърши успешно гимназия и чак тогава да се хвърля при акулите в шоубизнеса. Наскоро Гло заяви, че й се иска дъщеря й да постигне онова, което самата тя не е могла – да пробие на европейска сцена, а защо не и в Щатите.

Загоров отрече слуховете, че не се интересува от тийнейджърката и сподели:

„Всеки ден се виждам в скайп с дъщеря си и се интересувам от всичко, случващо се с нея. Много се ядосах на медиите, които бяха писали, че не й обръщам внимание. За мен не е проблем, но е проблем, че тя го чете“ – казва бащата.
Той обяснява, че се прибрал за Коледа специално заради Симона и двамата отишли при роднини в Кърджали. Забавлявали се страхотно:

„Много хубаво преживяване“ – радва се бившият на Глория.

Относно певицата, той не е много обстоятелствен, но признава:

„Важна е дъщеря ми! Само мога да благодаря на майка й, че я гледа и възпитава добре“

 
Категория: Забавление
Прочетен: 564 Коментари: 0 Гласове: 1
Данчо от „Сигнал“ готви юбилеен концерт
image Рок легендата се завръща с юбилеен концерт по повод 60-годишнината си

Йордан Караджов отпразнува 60-годишен юбилей миналия месец. И за радост на феновете си готви и юбилеен концерт другия месец. След доста колебания, музикантът се реши да събере почитателите си в зала 1 на НДК и на 21 март да изпее едни от култовите си парчета.

В шоуто участие ще вземат и останалите музиканти от „Сигнал“, както и много приятели на певеца. Едни от най-слушаните рок парчета на бандата отново ще заехтят в НДК. Заедно със старите рокери на юбилейния спектакъл ще се отчетат и още много други. Наско от „Б.Т.Р.“, Звезди от „Ахат“, Тома, Лора Караджова са само част от изпълнителите, които ще вземат участие в концерта. Дъщерята на певеца дори се кани да изпълни по-хард варианти на някои от любимите песни на „Сигнал“.

По време на втората част от концерта юбилярят сам ще се изяви на сцената. Тогава публиката ще чуе и най-новия му соло албум „C’est la vie“. “Ще изпълня 4-5 неща от новия албум, като флагмана ще е парчето за Дио “Чуваш ли”. Тази песен постави началото на идеята ми за солов албум.”, издава пред „24 часа“ плановете си за юбилейния спектакъл Данчо. Освен новите си песни, певецът и детската формация „Бон-бон“ смятат да отправят специален поздрав и за малката му внучка. Специално за момиченцето, което се роди преди няколко месеца изпълнителят ще изпее баладата „Ния“.

Категория: Забавление
Прочетен: 758 Коментари: 0 Гласове: 1
Футболистът Караджов ръси пачки по чалгаджийка
image Вратарят Иван Караджов спонсорира младата певица Алекса

Новоизгряващата чалгаджийка Алекса ще бъде спонсорирана от семейството си, а не от приятеля си – твърди самата тя пред „България днес”. 17-годишната девойка казва, че разчитала само на парите на майка си и баща си, за да записва песни и да снима клипове към тях. От известно време обаче тя излиза с вратаря на Локомотив-Пловдив Иван Караджов.  Футболистът, който беше натирен от ЦСКА заради слабата си игра, също се ръсел с дебели пачки, за да угажда на капризите на десетокласничката.

image

Алекса се готви за пробив в чалгата

За удоволствие Алекса обича да слуша хаус и R&B музика, но професионално решила да се отдаде на кръшния жанр. „Един ден просто се събудих и реших, че трябва да стана попфолк певица и тръгнах на уроци по солфеж. Каквото и да си говорим, хлябът е в чалгата” – разказва ученичката по икономика, която си пада по футболисти. Алекса призна, че се възхищава на Андреа, защото по-зрялата й колежка правела клипове с високо качество и бягала от чалга ритмите. Други нейни любими изпълнителки били Райна и Анелия. Макар че е непълнолетна, Алекса вече търси връзки, за да пробие в мастодонта „Пайнер”. А знайно е, че вратите на гигантската чалга фирма се отварят само с повече парички.

Категория: Забавление
Прочетен: 522 Коментари: 0 Гласове: 0
Мастилена Вики кани Коко Динев на промоция
image Бизнесменът получи специална покана за промоцията на Вики от „Мастило“

Поп певицата Вики от „Мастило“ дълго време беше набеждавана за любовница на футболния бос Коко Динев. Според слуховете сексапилната брюнетка дори бе забременена от бизнесмена, макар клюките за двамата бързо да бяха опровергани.

Според последните новини обаче Динев и Вики официално ще се запознаят на последната промоция на „Мастило“ Изпълнителката е изпратила специална покана на Коко Динев по случай представянето на албума.

Последният проект на групата „В ръцете ти е най-добре“ е посветен на десет годишния юбилей на бандата. На промоцията певицата и музикантите смята да представят не само последните си песни и видеоклипове, но и най-доброто от изминалите 10 години. Официално ще бъде показан и най-новия видеоклип на „Мастило“ — „Непростимо“. На сцената, освен Вики и Десо, ще се качат още и й Мариана Попова. А сред гостите на промоцията се очаква да бъдат Поли Генова, Мага, Диана Алексиева заедно със Захари Бахаров, „Остава“, Любо Нейков и още много творци от света на киното и музиката.

Дали Коко Динев ще се появи на промоцията на чаровната изпълнителка засега не е известно, но певицата не крие амбициите си да се срещне с него. След като многократно името й бе свързвано с неговото Вики най-накрая реши да се запознае официално с бизнесмена.

Категория: Забавление
Прочетен: 513 Коментари: 0 Гласове: 1
Алисия с изповед във Фейсбук!
image Фолк дивата готви изненада за гаджето си Ники Михайлов, напълно пренебрегва Николета Лозанова

Николета Лозанова се оказа напълно пренебрегната от Алисия. Бременната плеймейтка, която преди дни отново се заяде с бившата половинка на съпруга си, бе напълно игнорирана от блондинката. Вместо да се занимава с нея, фолк певицата предпочита да прекарва далеч по-приятно времето си, пращайки романтични изненади на гаджето си Ники Михайлов.

Популярната светска двойка не спира да публикува романтични снимки в социалната мрежа за радост на феновете си и за яд на неприятелите си. Публичният израз на чувствата им обаче доста подразни Николета, която преди дни нарече Алисия „грозна“, пускайки пост: “Във всяка клюка за една красива жена са замесени поне две грозни“, пишат от „Монитор“.

Този път атаките на брюнетката останаха без отговор от страна на Алисия. Вместо това фолк дивата насочи цялото си внимание към новия си любим и дори пусна нова обща снимка под надслов “Иска ли ти се”.

В последно време фолк певицата използва социалната мрежа, не само за да афишира романса си с футболиста, но и за да опровергава слуховете за себе си. Изпълнителката обяви, че ще оповестява на страницата си във Фейсбук всички интервюта, като по този начин смята да се предпази от спекулациите по свой адрес.

 
Категория: Забавление
Прочетен: 627 Коментари: 0 Гласове: 0
Две от бившите жени на Коко Динев станаха приятелки
Неволята събра две от най-популярните фолкпевици и бивши гаджета на Коко Динев – Осеменителя.

Нелина и Анелия се сближили преди няколко години и до днес пазят чудесни приятелски отношения.

image

Бившите жени на Коко Динев - Анелия и Нелина

 

 

 

Общото в съдбата на двете е името на Коко Динев, с когото и двете са имали любовни взаимоотношения. Анелия дори за кратко бе законна негова половинка.

Колежките-баджаначки излизали заедно на кафе и си споделяли неволите, пишат от hotarena. Те се разбирали чудесно и имали да си кажат много неща. Нелина е една от малкото жени, които могли да разберат болката, която Анелия преживяла след раздялата с пълничкия бизнесмен. Фолкпевиците се сприятелили преди години, когато Коко се събра с Емилия. Тогава Анелия имала нужда от доверен човек, който да изслушва тъжните й изповеди. Изпълнителката преборила депресията с помощта на на Нелина, която била искрен и верен приятел в тежките мигове.

От „Всеки ден“ пишат, че приятелството им е дълбоко и продължава от няколко години. Двете трудно са преживели раздялата си с Коко, което ще ги свързва цял живот.

Анелия така и не се сприятели с Емилия, която също има дете от Коко Динев. Единствената жена, която е била официална съпруга на бизнесмена дори бе заявила, че с русокосата й колежка никога няма да станат приятелки.

„Единственото, което искам от Емилия и от всяка следваща жена на бившия си съпруг е уважение“, бе отсякла изпълнителката преди време.

 
Категория: Забавление
Прочетен: 484 Коментари: 0 Гласове: 1
Ани Хоанг мечтае за трона на Глория
image Да задмине примата на поп фолка Глория била детската мечта на фолк дивата

Младата амбиция на попфолка Ани Хоанг още от дете искала да бъде певица. И най-вече да задмине по успех Глория. Клип с детските мечти на брюнетката се появи в мрежата. По време на участие в детско предаване, малката Ани споделя, че най-много иска да успее повече от Глория. Записът е вероятно отпреди повече от 10 години, но фолк дивата още тогава има амбиции за голямата сцена, пишат от bnews.bg.

Още като малка Ани се увлича по песните на Глория и дори в детското предаване „Кой е по-по-най“ изпълнява един от старите хитове на фолк примата „За добро или зло“. А на един от въпросите на водещия отговаря, че като порасне иска да стане по-добра и от Глория. Днес за амбициозната изпълнителка вратите към голямата сцена са отворени, благодарение на гаджето й Люси Иларионов. Режисьорът открай време е покровител и ментор на младата звезда и полага сериозни усилия да я лансира успешно.

Заедно с това, Ани Хоанг не се бои да покаже малко повече плът на сцената, а и извън нея. Все пак отдавна у нас е практика фолк певиците да ходят полуголи, особено ако искат да пробият в лекия жанр.

Категория: Забавление
Прочетен: 568 Коментари: 0 Гласове: 1
Монитор” НЕ ни цитират!
Kliuki.bg винаги се позоваваме на „Монитор”, а и на останалите медии, дори да ползваме само идея от труда на колегите

Най „обичаме”, когато в рубриката ни „Нас ни цитират”, публикуваме материал с отрицателна частица! Учудващо е, че именно авторитетна медия като „Монитор” трябва да се нареди тук, но е факт – колегите НЕ ни цитират!

image

Едно към едно!

Още по-неприятното в случая е, че ние, от Kliuki.bg винаги се позоваваме на „Монитор”, а и на останалите медии, дори да ползваме само идея от труда на колегите. Уви, от ежедневника са копирали цели абзаци от наш материал, без да споменат откъде е ползван текстът.

„Нина Добрев вдига сватба с вампир”, писа вчера „Монитор” в интернет изданието си.

Факт е, че това не е новина на Kliuki.bg, а първоизточник са чуждестранни медии. Колегите от ежедневника обаче са копирали именно текста от нашия сайт със заглавие: „Сватба! Българката Нина Добрев се омъжва за вампир”. Kliuki.bg претендира винаги за уникално съдържание, без копи-пейст, така че преписването на „Монитор” от нас е явно.

Kliuki.bg винаги се радва да служи за източник на информация в светски рубрики, особено когато се позовават на нас. А когато това не се случи… просто ще върнем жеста следващия път!

Категория: Забавление
Прочетен: 815 Коментари: 0 Гласове: 2
Антимафиотът, който се простреля, разкрил “Наглите”

image
Ходжа Беркант на вашите услуги

  image Антимафиотът Павел Ангелов, който пазел Бойко, влязъл в стрелкови клуб, заради похитителите

  Антимафиотът, който разкриха, че пазел Бойко Борисов и оглавявал звеното за борба с тероризма, бил от полицаите, които са участвали в разкриването на групата похитители “Наглите”.

  Бившата барета дори сам закопчал част от бандата престъпници.

  Началото на края на аферата около “Наглите” започна в началото на 2008 г. Бизнесмен Тодор Зеленков от Горна Оряховица получава по неведоми пътища информацията, че бандити подготвят похищението на синовете му Цветан и Мариян. По същото време в България се случваха поредица отвличания на известни бизнесмени и техни близки.

  Похитителите се измъкваха незасегнати от последствия, което говореше за закрила от МВР, затова и Зеленков не се обърнал за помощ към полицията.

  Измислил хитър начин да се измъкне сам. За да спаси децата си от атака, той регистрирал стрелковия клуб “Хит тийм”, за да има законно оръжие. В дружеството участват двамата му синове, спецченгета и военни, които трябвало да реагират на евентуално нападение. Сред бил е и антимафиотът Павел Ангелов.

  След като ГЕРБ взима властта, побеждавайки конкурентите на изборите, операцията се съгласува с Бойко Борисов, с когото Ангелов се сближава по времето, когато бившата барета го охранява, заради поста му е главен секретар.

  Бойко Борисов не е забравил спецченгето и след фаталния инцидент, при който Петър Ангелов се самонарани, премиерът редовно се интересувал от състоянието му.

  Медицински специалисти от военна болница обгрижват пострадалия, след изпускането на личното си оръжие, антимафиот.

  Категория: Забавление
  Прочетен: 1046 Коментари: 0 Гласове: 1
  2 3 4 5  >  >>
  Търсене

  За този блог
  Автор: patriciq1111
  Категория: Забавление
  Прочетен: 12476152
  Постинги: 8853
  Коментари: 148
  Гласове: 2529
  Архив
  Календар
  «  Февруари, 2012  >>
  ПВСЧПСН
  12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  272829