Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 10613112 Постинги: 8560 Коментари: 148
Постинги в блога от 01.08.2021 г.
2 3  >  >>
 Помните ли момиченцето-кукла, което родителите искаха да направят модел на 2 години? Ето как изглежда днес   image Помните ли момиченцето-кукла, което родителите искаха да направят модел на 2 години? Ето как изглежда днес

Posted by: 365Novini in Свят 07/08/2020 0 3,084 Views

     
  • 0 Shares
   

Помните ли момиченцето, което родителите му направиха модел на 2 години? Вижте какво се случва с него днес:

Името на това момиче е Айра Браун. Популярността я настигна едва на 2-годишна възраст.

image

Майката постоянно публикуваше снимки на дъщеря си по различни медии.

image

Майката видяла колко красива расте дъщеря й и се опитала да спечели възможно най-много от външния й вид.

image

Майката завела 2-годишната Айра в агенция за модели.

image

И момиченцето веднага спечелило купища фенове.

image

 

С нейния ангелски вид това не е изненадващо!

image

Никой не подозирал, че от 2-годишна възраст момичето носи грим, ходи на солариум и дори изсветлява косата си.

image

Още на 3-годишна възраст това момиченце се превръща в един от най-високо платените модели-деца!

image

Мнозина порицаха родителите на Айра.

image

image

image

 

Вижте какво се случва с момичето сега. Тя е на 8 години и участва в различни проекти. Смята се за един от най-популярните модели на САЩ.

Какво мислите за децата-модели? Споделете мнението си в коментарите!


 
Категория: Забавление
Прочетен: 210 Коментари: 0 Гласове: 0
  Албена Вулева удари дъното /СНИМКИ/   image Албена Вулева удари дъното /СНИМКИ/

 

Албена Вулева изчезна от публичното пространство, а преди години активно дефилираше с островърхите си коментари и писания.

Бившата тв водеща, която всички помнят със скандални репортажи и поведение, сега хвърли страшна бомба за себе си, видя 365 Новини.

 

Към днешна дата устатата блондинка е много далеч от медиите. Вече не е толкова активна и в социалните мрежи. За сметка на това обаче, не спира да публикува свои еротични снимки и видеа срещу заплащане, за които ви информирахме още миналата година.

image

image

Вулева е част от непрекъснатото популяризираща се платформа OnlyFans, където секси кадрите й са достъпни само за потребителите, заплатили желаната от нея такса – в случая 10 долара, срещу които съдържанието е видно в рамките на месец.

 

image

В профила си 45-годишната Вулева има 95 публикации и често позира с екстравагантни тоалети и бижута.

 

Разбира се, както и навсякъде другаде, и в този случай се намират недоброжелатели, които публикуват кадрите, за които русата фурия иска пари, в други интернет платформи като фейсбук и инстаграм, 

Категория: Забавление
Прочетен: 73 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 01.08 21:46

     
  •  
ТОПЛИНАТА ЗАРАДИ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ

imageАмериканците обикновено се съгласяват, че земята става по-топла, но има по-малко консенсус относно причината за глобалното затопляне или какво трябва да се направи по въпроса. Приблизително четири от десет (41%) вярват, че човешката дейност като изгаряне на изкопаеми горива причинява глобално затопляне, но точно както мнозина казват, че затоплянето е причинено от естествени модели в земната среда (21%), или че има няма солидни доказателства за глобалното затопляне (20%).


Обществеността също е разделена по отношение на сериозността на проблема. Докато 41% казват, че глобалното затопляне е много сериозен проблем, 33% го смятат за малко сериозен и приблизително една четвърт (24%) смятат, че то не е твърде сериозно или изобщо не е проблем. Следователно въпросът се нарежда като сравнително нисък обществен приоритет, доста зад образованието, икономиката и войната в Ирак.

imageРазделеното обществено отношение към глобалното затопляне - и скромните прояви на загриженост по въпроса - отличават САЩ от другите индустриализирани страни. Проучването на Pew Global At odnosa от миналия месец показа, че само 19% от американците са изразили голяма лична загриженост относно глобалното затопляне. Сред 15 анкетирани страни само китайците изразиха сравнително ниско ниво на безпокойство (20%).


Последното национално проучване на Pew Research Center for the People & Press, проведено от 14 до 19 юни сред 1 501 възрастни в САЩ, установява, че общественото мнение за глобалното затопляне е силно поляризирано в политически план. Демократите са много по-склонни от републиканците да твърдят, че има солидни доказателства, че температурите се повишават (с разлика от 81% до 58%) и че човешката дейност е основната причина (с 54% до 24%). Демократите също поставят далеч по-висок приоритет по въпроса - смятайки, че това е сериозен проблем и го оценяват далеч по-важно сред проблемите, пред които е изправена нацията. В по-голямата си част независимите виждат глобалното затопляне по същия начин като демократите по отношение на това дали има солидни доказателства за явлението и значението на глобалното затопляне по отношение на други проблеми.

Освен тези политически разделения обаче, има малка разлика в мненията относно глобалното затопляне в други демографски и социални линии. Мъжете и жените имат практически идентични вярвания по въпроса, както и по-младите и възрастните хора, и тези с все по-малко образование

Категория: Забавление
Прочетен: 26 Коментари: 0 Гласове: 0
  ЧЕТИРИ ОТ ДЕСЕТ АМЕРИКАНЦИ ИМАТ БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ ИЛИ РОДНИНИ, КОИТО СА ГЕЙ

 


През последните четири десетилетия все по-голям брой гейове излязоха от килера и влязоха в руслото на американския живот. В резултат на това 4 от 10 американци сега съобщават, че някои от техните близки приятели или членове на семейството са гейове или лесбийки, според неотдавнашно национално проучване на Pew Research Center for the People & Press.

image

Около половината от всички жени, млади хора, завършили колеж, политически либерали и основните протестанти казват, че някой от близките им е гей, установи проучването. Но значително по-малко мъже, консервативни републиканци и по-възрастни американци съобщават, че добрият приятел или член на семейството е хомосексуален.


Анализ на резултатите от проучването предполага, че познаването е тясно свързано с толерантността. Хората, които имат близък гей приятел или член на семейството, са по-склонни да подкрепят гей браковете и също така е значително по-малко вероятно да предпочитат училищата да уволняват гей учители, отколкото тези с малко или никакъв личен контакт с гейове, установи анкетата.

Взети заедно, тези констатации подчертават сложността на обществените нагласи за хомосексуалността. Тези разделения бяха подчертани драматично по време на неотдавнашен републикански президентски дебат, когато бившият министър на здравеопазването и човешките ресурси Томи Томпсън предизвика шквал от критики, когато каза в отговор на въпрос, че на работодателя трябва да бъде позволено да уволни гей работник. Томпсън бързо се отказа, като каза, че е разсеян, когато отговаря на въпроса. Резултатите също така помагат да се обясни защо дебатът за правата на гейовете остава толкова раздвояващ почти четири десетилетия след безпокойството на Stonewall в Ню Йорк в края на юни 1969 г. бележи началото на нова ера в политиката на сексуалната ориентация.

Като цяло, анкетата на 2 007 случайно избрани възрастни, проведена на 12 декември. 9, 2007 установиха, че 41% казват, че близък приятел или член на семейството им е гей. Други 58% заявяват, че нямат гей приятели или членове на семейството, докато останалите не предлагат мнение или отказват да отговорят на въпроса. Граница на грешка при вземане на проби за общите резултати е плюс или минус 3 процентни пункта.Според проучването значително повече жени, отколкото мъже - 47% спрямо 35% - казват, че имат близък приятел или член на семейството, който е гей. Има много малка разлика по възраст в процента на хората, които познават добре гейовете, освен когато става въпрос за тези на 65 и повече години, които са много по-малко склонни да кажат, че имат гей членове на семейството или близки приятели.


Процентите варират значително в зависимост от политическата ориентация: Консервативните републиканци са най-малко склонни да кажат, че имат близък гей приятел или член на семейството (33%), докато либералните демократи най-често го казват (59%). Изглежда, че расата практически няма ефект върху това дали човек познава добре гейовете.

Сред религиозните групи основните протестанти и светски лица (онези, които не претендират за някаква конкретна религия) са най-склонни да кажат, че са имали гей член на семейството или близък приятел, като 47% са казали това. Белите евангелисти (31%) и испанците католици (33%) са най-малко склонни да кажат, че имат гей членове на семейството или близки приятели.


Хората, живеещи на юг (37%), са по-малко склонни да познават добре гей хората, отколкото хората, живеещи на североизток или запад, а хората, живеещи в селските райони (34%), са по-малко склонни да го казват, отколкото тези в градските или крайградските райони .

image  
Категория: Забавление
Прочетен: 31 Коментари: 0 Гласове: 0
  ЧАСТ 1: ТИЙНЕЙДЖЪРИ И ТЕХНИТЕ ПРИЯТЕЛИ Приятелство и Интернет

Много американски младежи казват, че интернет комуникацията, особено мигновените съобщения, се е превърнала в основна характеристика на техния социален живот. За тях взаимодействието лице в лице и някои телефонни разговори са частично заменени с комуникация по имейл и незабавни съобщения. Връзките, които някога може да са изсъхнали, сега се подхранват от лекотата и бързината на обмен на незабавни съобщения и имейл съобщения. Романтичните връзки започват и приключват онлайн. Трудните разговори с приятели сега се опосредстват от емоционалната дистанция, която предоставя Интернет. Интимните разговори понякога изглеждат по-лесни от тези, които се водят очи в очи. Тийнейджърите казват, че това може да бъде много полезно, особено в иначе неудобни ситуации или в моменти, когато са твърде срамежливи да говорят. И обратно, отношенията с приятели и романтични партньори понякога се нараняват или разрушават поради недоразумения, породени от беззвучните аспекти на интернет комуникацията, които я правят привлекателна за младите хора.


Укрепва приятелствата

Около половината от онлайн тийнейджърите (48%) вярват, че Интернет е подобрил отношенията си с приятелите си. Честите потребители на интернет са по-ентусиазирани от качеството на интернет за повишаване на приятелството - повече от шест на всеки десет казват, че помага & ldquo; някои & rdquo; или & ldquo; много. & rdquo; Но някои тийнейджъри, макар да оценяват лекотата на комуникация през Интернет и способността му да им помогне да поддържат връзка с по-голяма група хора, също така осъзнават, че тя може да не е най-добрата среда за започване или поддържане на по-дълбоки връзки. & ldquo; Освен ако не познавате човека наистина добре, те са rsquo; просто някакъв анонимен машинописец, който се крие зад забавно екранно име, & rdquo; каза едно 17-годишно момче от Мериленд в размяна на имейли с Pew Internet Project. & ldquo; Не виждам хора в училище и мисля, че това е някой, когото познавам от AOL. Дори не бих ги разпознал и времена, в които го правя ... това е & rsquo; s & lsquo; Ей, има HAPPYKID113. & Rsquo; Интернет ми помогна да общувам с повече хора, но на много нелично ниво. & Rdquo;


Време с приятели: Скромен ефект

Младежите на Америка не вярват, че Интернет отнема много време на приятелства. Около 61% от младежите онлайн казват, че тийнейджъри & rsquo; използването на Интернет малко или нищо не намалява времето, което тийнейджърите прекарват заедно, докато само 10% казват, че отнема много време, което според тях младите хора биха се радвали в компанията на своите приятели. Някои, които казват, че използването на Интернет отнема време на приятелите, твърдят, че това се балансира от повишеното ниво на комуникация между младите хора и приятели, които живеят твърде далеч за редовни срещи лице в лице. & ldquo; Ако интернет изобщо не съществуваше, сигурно щях да съм навън, правейки неща с приятелите си или да си върша домашните, & rdquo; поддържа едно момиче на 17 години в груповата дискусия на Greenfield Online. & ldquo; Мисля, че по някакъв начин би било по-добре, но мисля, че ще пропусна много неща, особено за поддържане на връзка с далечни приятели. & rdquo;

image

Добре за срещи с хора, а не толкова чудесно за намиране на нови приятелиПовечето тийнейджъри не вярват, че Интернет е особено полезен при създаването на нови приятели. Шестдесет и седем процента от всички онлайн тийнейджъри смятат, че това помага само & ldquo; малко & rdquo; или & ldquo; изобщо не & rdquo; когато се опитвате да създадете нови приятели. По-малките деца са по-склонни от по-големите да бъдат ентусиазирани от способността на Интернет да им помогне да създадат нови приятели. Около 37% от по-младите тийнейджъри казват, че Интернет им помага да се срещнат с нови приятели, в сравнение с 29% от по-възрастните тийнейджъри, които казват това. Момичетата на възраст от 12 до 14 години са най-ентусиазирани от способността на Интернет да им помага да създават приятелства онлайн.


Много тийнейджъри разпознават разликата между небрежните срещи с нови хора онлайн чрез чат стаи или други интерактивни дискусии и създаването на смислено приятелство. Те вярват, че е по-лесно да се установи контакт с нови хора онлайн, отколкото да се създадат приятели. & ldquo; Един човек, когото срещнах (онлайн), се канеше да се премести в нашия град, затова той ме изпрати незабавно (изпрати мигновено съобщение), & rdquo; каза едно 16-годишно момче в груповата дискусия на Greenfield Online. & ldquo; Когато се премести тук, аз му показах наоколо. Беше добре, но наистина не го харесвах. Беше малко срамежлив, с година по-млад от мен и непрекъснато дразнещ. Бих предпочел да нямам повторение. & Rdquo;

Тийнейджър & rsquo; s & ldquo; истински аз & rdquo;


Някои тийнейджъри смятат, че Интернет ги освобождава, за да бъдат по-пълно истинското си Аз. Това улеснява създаването на приятели онлайн, отколкото това лице в лице, смятат те, защото тези отношения започват с оценки, които се фокусират върху личността и интелекта, а не върху привлекателността и & ldquo; стила & rdquo; на новия познат. & ldquo; По едно време имах приятел онлайн, когото смятах за по-добър приятел от всеки друг в живота ми, & rdquo; съобщи за 16-годишно момче в груповата дискусия на Greenfield Online. & ldquo; Защо? Е, онлайн, имаме () маската на екрана на компютъра. Не трябва да се притесняваме как изглеждаме или какво мислят другите за нас. Представете си например да срещнете онлайн тийнейджър на име Пат. Всичко, което Пат знае, е това, което казваш на Пат. Пат знае какво чувствате и кои сте НАИСТИНА, въз основа на това, за което говорите с Пат. Пат не се притеснява от това как изглеждаш или какво казват хората за теб. Пат се грижи за теб. Разбира се, това също може да е лошо, защото е лесно да се манипулира някой онлайн. Но аз решавам да вярвам в по-доброто от двете ситуации. & Rdquo;

За другите външният вид все още има голямо значение. & ldquo; Продължих да чатя с тези две момичета дълго време, & rdquo; казва едно момче на 15 години от групата Greenfield Online. & ldquo; Тогава, когато ги срещнах ... те не приличаха на това, което очаквах. Мислех, че ще бъдат сладки, но те не бяха. След среща с нашите онлайн и офлайн приятелства замряха. & Rdquo;

Изследванията на Елишева Грос от UCLA и други показват, че тийнейджърите със силни социални връзки са склонни да гледат на електронната поща и незабавните съобщения като начин за укрепване на съществуващи връзки, докато тийнейджърите с по-малки или по-слабо развити социални мрежи търсят в Интернет, за да намерят нови спътници и социални връзки за попълване на връзките, които им липсват офлайн.10& ldquo; Винаги съм бил много срамежлив в реалния живот, & rdquo; отбеляза едно момче на 16 години в групата на Greenfield Online. & ldquo; Аз съм обучен вкъщи и съм избягвал повечето контакти с деца на моята възраст. Интернет в много отношения замести реалната социализация за мен. Това е ненормално, но не мисля, че е & lsquo; лошо & rsquo; по всякакъв начин. Започнах да се чувствам комфортно да общувам както онлайн, така и извън него и създадох голям брой приятели, като участвах в малки онлайн общности. & Rdquo;

Множество идентичности: Експериментиране и самозащита


Напълно 56% от онлайн тийнейджърите имат повече от един имейл адрес или екранно име и повечето използват различни екранни имена или имейл адреси, за да разделят различни части от живота си онлайн, или за да могат да експериментират с различни персони. Момчетата по-често от момичетата съобщават, че имат множество имейл адреси или имена на екрани. Шестдесет и един процента от момчетата имат повече от един адрес - почти една четвърт имат четири или повече. Половината онлайн момичета (50%) имат повече от едно екранно име или имейл акаунт, а почти всяко пето момиче има повече от четири онлайн самоличности. Най-възрастните момчета (от 15 до 17) са най-вероятно да имат повече от един адрес, като две трети съобщават множество адреси. Най-активните интернет потребители най-вероятно имат всички адреси.

От тийнейджърите с множество адреси почти една четвърт казват, че поне един от тези адреси е таен адрес, който тийнейджърите използват, когато не искат приятелите им да знаят, че са онлайн. Повече момчета, отколкото момичета, имат тайни адреси и по-възрастните тийнейджъри са по-склонни да съобщават таен адрес, отколкото по-младите тийнейджъри.

image

Ан Хирд пише в книгата сиУчене от студенти от Cybersavvyза определен ученик с множество екранни имена. & ldquo; Чрез избора си на имена на екрани, Колин контролира размера на онлайн пространството, в което функционира по всяко време. Името & lsquo; Cal Zenkow & rsquo; го излага на онлайн взаимодействие с голям брой други лица. Второто екранно име & lsquo; Доктор Топър, & rsquo; му позволява да поддържа лично пространство, достъпно само за петте му най-близки приятели. Нито едно от екранните име няма връзка с неговата офлайн самоличност. & Rdquo;единадесетКазва самият Колин, & ldquo; & rsquo; Доктор Топър е екранно име, към което понякога отивам, когато искам да остана сам. & Rsquo; & rdquo; Hird също поддържа & ldquo; Интернет предоставя на подрастващите безопасни пространства за непрекъснато модифициране на самоличността, която те искат да предадат на другите. & Rdquo;12

За някои тийнейджъри възможността да проучат кои са те, кои биха могли да станат и как се представят пред света в доста безопасна онлайн среда е ценна възможност и основно използване на Интернет. За други играта на идентичност е нещо, в което те се забъркват, докато играят шеги с други, но това не е сериозен аспект от използването им от Интернет.

Почти една четвърт от онлайн тийнейджърите, които използват имейли, незабавни съобщения или пространства за чат, признават, че се правят на някой друг, когато са изпратили имейл или са изпратили съобщения на някого. По-възрастните младежи, особено момчетата, са най-склонни да съобщават за това. & ldquo; Няколко пъти съм се представял за някой друг, но само за да изплаша приятелите си или да им изиграя номер, & rdquo; каза едно 13-годишно момиче в размяна на имейли с Pew Internet Project. & ldquo; Понякога казвам, че съм човек, когото познават или харесват. Веднъж ... Престорих се, че съм влюбен в моя приятел. Всъщност беше доста смешно, но приятелят ми не мислеше така. & Rdquo;

Среща с непознати

Много тийнейджъри с достъп до интернет са се свързвали с непознати и повечето от тях реагират поне в някои случаи. Напълно 60% от всички онлайн тийнейджъри са получили имейл или незабавно съобщение от съвършен непознат, а 63% от тези, които са получили такива имейли или незабавни съобщения, казват, че са отговорили на непознати онлайн.

image

Като цяло 50% от тези, които използват незабавни съобщения, имейл или чат стаи, са си кореспондирали чрез IM или имейл с хора, които никога не са се срещали лице в лице. В много случаи обаче тези онлайн разговори включват хора, които са били представени от техните приятели или членове на семейството. И все пак мнозина не са срамежливи да се срещат с истински непознати онлайн, включително с онези, които срещат на други места онлайн, или напълно непознати, които са им изпратили имейл или незабавни съобщения от неочаквано. 14-годишно момиче в груповата дискусия на Greenfield Online съобщи: & ldquo; Около половината от моя списък с приятели13са приятели, които създадох онлайн. Едно момиче, което срещнах в чат стая, имахме много общи неща и разговаряхме заедно почти 3 месеца и след това решихме да се срещнем. Направихме и беше най-доброто. Говорихме завинаги и сега се виждаме много. & Rdquo;

Момчетата и по-възрастните младежи са по-склонни да изпращат имейли или незабавни съобщения на непознат, отколкото момичета и по-млади тийнейджъри. Петдесет и четири процента от момчетата някога са правили това в сравнение с 46% от момичетата. Петдесет и седем процента от по-възрастните тийнейджъри казват, че са направили това в сравнение с 41% от тийнейджърите на възраст 12-14 години. Предсказуемо младежите, които са онлайн всеки ден, съобщават, че правят това по-често, като 57% казват, че някога са изпращали имейли или изпращали незабавни съобщения на някого, когото никога не са срещали лице в лице.14.

Когато ги попитат, повечето тийнейджъри казват, че не казват на родителите си, когато непознат се свърже с тях онлайн. Едно 15-годишно момиче от групата Greenfield Online обясни как я намират непознати: & ldquo; Много хора могат да ви намерят в Yahoo или AOL, ако имате профил (публично място за изброяване на хобита и друга лична информация). Те могат да влязат в различни критерии и ако отговаряте на това, те ще получат вашия потребителски идентификатор. & Rdquo; Тя добави & ldquo; Не бих искал да говоря за това с родителите си, те ще се отклонят и вероятно ще ми ограничат достъпа до интернет. & Rdquo;

Споделяне на пароли

За някои тийнейджъри тийнейджър признак на истинско приятелство е един потребител на интернет да сподели своето екранно име и парола с приятел. Повече от една пета от нашите респонденти (22%), които използват незабавни съобщения, имейл или чат, споделят своите пароли с приятели или други, които познават. Момчетата и момичетата докладват в еднаква степен, че правят това.

Въпреки че подобно поведение може да изглежда странно в светлината на притесненията относно неприкосновеността на личния живот онлайн, тийнейджърите, които споделят своите пароли, го виждат като емблематично за доверието им в приятелите си. & ldquo; Споделянето на вашата парола може да има своите възходи и спадове, & rdquo; допусна едно момиче на 17 години в груповата дискусия на Greenfield Online. & ldquo; Знаете, че можете да се доверите на някого, ако можете да му дадете паролата си, но ако някога имате проблем с този човек, той има цялата тази информация на една ръка разстояние. Радвам се, че го направих (споделете паролата си). Кара ме да се чувствам по-близо до хората, като им давам да разберат, че им се доверявам на нещо толкова лично като паролата ми. & Rdquo; Но други никога не биха споделили своите пароли или са съжалявали, че са го направили. & ldquo; Споделих паролата си с двамата си най-добри приятели, & rdquo; отбеляза 15-годишно момиче от групата на Грийнфийлд. & ldquo; Не, не се радвам, че го направих, защото когато влязохме в тази голяма битка, те влязоха в имейла ми и написаха на приятеля ми, като му казаха, че не го харесвам и не искам да излизам с него. Зрял, а? & Rdquo;

Младост и незабавни съобщения

Почти три четвърти от онлайн тийнейджърите (74%), приблизително 13 милиона младежи, са използвали програма за незабавни съобщения, която позволява на тези онлайн да водят разговори с други потребители мигновено. За сравнение, 44% от възрастните онлайн са опитвали незабавни съобщения по едно или друго време.

Много онлайн тийнейджъри често използват IM. Повече от 1 на 3 от тези, които използват IM услуги (35%), казват, че изпращат незабавни съобщения всеки ден, а друга трета използва незабавни съобщения няколко пъти седмично (34%). Без значение колко често влизат в системата, 45% от онлайн тийнейджърите, които са използвали незабавни съобщения, казват, че използват този онлайн формуляр за комуникация всеки път, когато влизат в мрежата. Близо половината (46%) от тези млади незабавни съобщения казват, че отделят между половин и цял час за незабавни съобщения всеки път, когато правят незабавни съобщения, а други 21% казват, че прекарват повече от час на типична сесия.

Мнозина съобщават, че основното предимство на незабавните съобщения е, че те могат да поддържат връзка с хора, които не живеят наблизо. Напълно 90% от незабавните съобщения казват, че използват този интернет инструмент, за да поддържат връзка с приятели и роднини, които живеят извън техните общности. Приятелите в лагера са особено популярни приятели за незабавни съобщения. & ldquo; Списъкът ми с приятели включва приятели от училище, бивши учители, членове на семейството или семейни приятели и приятели, които съм срещал и които не ходят в моето училище, но (с кого) обичам да поддържам връзка, особено приятели от лагера ( от) предишното лято, & rdquo; обобщи 16-годишно момиче в имейл съобщение до интернет проекта Pew.

Кой изпраща незабавни съобщения

По-голяма част от онлайн момичетата от онлайн момчетата някога са опитвали незабавни съобщения - цифрите са 78% за момичета и 71% за момчета. А процентът на онлайн тийнейджърите, които са използвали IM, се увеличава с възрастта.

Категория: Забавление
Прочетен: 27 Коментари: 0 Гласове: 0
  Orlin Orlinov Pavlov преди 12 часа

Молба за помощ!!!
Здравейте, приятели. Моля Ви за помощ и споделяне. Нашата любима Грейс беше оперирана по спешност тази вечер. Следващите 2 дни са критични за нея, може да се наложи кръвопреливане. Търсим голямо куче донор на кръв за СОФИЯ- Централна ветеринарна клиника. Изискванията са да е съвместимо (прави се тест на място в клиниката)над 25 кг, здраво, с всички нужни ваксини.
Предлагам възнаграждение!
Тел: 0886888156
Благодаря Ви, мили хора от сърце!

image image  
39 18 146
Категория: Забавление
Прочетен: 35 Коментари: 0 Гласове: 0
 image Адв. Мария Петрова: Българите ще се вдигнат на бунт срещу задължителната ваксинация

 

     

   

„Очаквам лавина от дела и недобра реакция от обществото.“ Това коментира пред БНР специалистът по медицинско право адвокат Мария Петрова по темата със задължителната ваксинация.

В Италия и Франция медиците се вдигнаха на бунт, защото отказаха те да са таргет групата, която подлежи на задължителна ваксинация, каза адвокат Петрова.

 

Очаквам лавина от дела и недобра реакция от обществото.“ Това коментира пред БНР специалистът по медицинско право адвокат Мария Петрова по темата със задължителната ваксинация. В Италия и Франция медиците се вдигнаха на бунт, защото отказаха те да са таргет групата, която подлежи на задължителна ваксинация, каза адвокат Петрова.

Сама по себе си тезата, че ще хвърляме ваксини, не е условие някой да се ваксинира, смята тя.

Относно предлагането на стимули и рестрикции за ваксинация Петрова заяви, че от правна гледна точка е много странно да се обвързва със стимули и рестрикции нещо, което не е задължително.

 

Това, че не сме успели като експерти, лекари и общество да убедим някого, не може веднага да бъде решавано по най-лесния начин, категорична е Мария Петрова.

„Хайде сега ще ви дадем още 2 дни отпуск или 200 лева над заплатата. Това е въпрос на свободен избор. Още по-страшното е когато този свободен избор бива по някакъв начин ограничаван или вземан под някаква рестрикция – примерно можете да работите в заведение за обществено хранене, само и единствено целият персонал е ваксиниран.“

„Нека да помислим трезво – по този начин не повишаваме доверието на обществото. Ние или ги заплашваме, или ги „купуваме“.

 

Специалистът по медицинско право отбеляза, че казуси идват най-вече от работодатели, които се опитват да принудят персонала да се ваксинира.

„С влошаване на отношението към хора, които са една идея по-резистентни в тази посока – дали по свои съображения, дали по медицински причини без значение.“

По друга гореща тема – размяната на реплики между здравния министър д-р Стойчо Кацаров и „Пирогов“ Мария Петрова изтъкна, че „след скандалите с трансплантациите, сега това тотално разрушава доверието между лекари и пациенти“.

Източването на Здравната каса е престъпление и документна измама, уточни адвокат Петрова. Според нея от „Пирогов“ идват разнопосочни и объркващи сигнали.

Мария Петрова коментира поставяния знак на равенство между контрола и репресията и определи ситуацията като „грозна“.

Казусът „Пирогов“ е интересен, защото почти няма болница, в която да не се случват документни измами, подчерта Петрова.

Документните престъпления в болниците са ежедневие, смята Мария Петрова. По думите ѝ нямаме електронно здравеопазване и стандарт, по който да се води тази медицинска документация.

 

„И всеки във всякакъв момент може да я подмени, допише, изгуби, да напише това, което той е преценил за важно и да пропусне друго“, изтъкна тя.

Адвокат Петрова не изключва възможността да има фалшифицирани документи от „Пирогов“. Детайлите на този казус трябва да коментира прокуратурата на първо място, смята Петрова.

„Едно такова разследване ще е бавно, ще е тегаво, но отговори на всички тези въпроси, които обществото си задава, ще получим от прокуратурата.“, посочи специалистката.

Петрова е на мнение, че като общество трябва да си дадем ясна сметка защо сме на първо място по хоспитализации и защо финансираме само и единствено болничната помощ, а страда извънболничната.

Категория: Забавление
Прочетен: 103 Коментари: 0 Гласове: 0
 Проф. Минчо Христов: PCR тестът струва точно 10 лв.! Кой печели милиони на гърба на хората? image Проф. Минчо Христов: PCR тестът струва точно 10 лв.! Кой печели милиони на гърба на хората?  

Докато гледаме на болниците като на търговски дружества, а на здравето като на стока, здравеопазването ще е все на това дередже, а вероятно и ще се влошава още. Имам към вас няколко въпроса, които задавам от името на милиони потърпевши български граждани“.

Това заяви народният представител от „БСП за България“ проф. Минчо Христов в питане към здравния министър Стойчо Кацаров.

Ето какво попита той:

„Каква е международната цена на консумативите за един PCR тест? Вярно ли е, че цената е около 10 лева или 5 евро? И тъй като знам отговора, ще ви попитам кой печели стотици милиони на гърба на българските граждани?

Имам още няколко въпроса:

 

Каква е достоверността на PCR тестовете? Задавам този въпрос във връзка с вчерашната заповед на CDC (американската агенция за контрол над заразните болести) от 1 септември всички болници, клиники и лаборатории в САЩ да преустановят използването на PCR-тестовете по причина че са неблагонадеждни. А точният цитат на заповедта на CDC гласи: „PCR-тестът не може да различи обикновения сезонен грип от Sars-Cov 2″.

И при това положение не са ли напълно фалшиви всички досегашни статистики за заразените, заболели и починали от Ковид-19 у нас и по света“, попита депутатът Минчо Христов служебния здравен министър от трибуната на Народното събрание.

Категория: Забавление
Прочетен: 59 Коментари: 0 Гласове: 0
10 уникални качества на хората от зодия Дева image 10 уникални качества на хората от зодия Дева

 

 

Девите са една от най-чувствителните зодии. Те са силни личности и правят това, което другите не могат.

Девите са родени перфекционисти, те си поставят високи стандарти и се дразнят, когато не ги постигнат. Обикновено тези хора са интроверти и се нуждаят от свое лично пространство. Могат да изглеждат дистанцирани и неспособни на дълбоки емоции, но всъщност се опитват да скрият своята емоционалност и дълбока чувствителност. Девите са работохолици и понякога трябва да се научат да си почиват и разпускат. Те се посвещават изцяло на това, което правят.

 

Ето 10 ценни черти на характера, които притежават Девите:

Девите са умни и трудолюбиви

Винаги им е интересно да научават нови неща и да разширяват своите знания. Девите винаги постигат целите си.

 

Девите са невероятни писатели и художници

Понякога на Девите им е трудно да се изразят с думите, но те успяват да изразят себе си чрез танци, музика, актьорско майсторство или рисуване.

Девите са верни и надеждни

Те са една от най-верните зодии. Като приятели са лоялни до края и спокойно може да им доверявате тайни.

Девите са скромни

Дори да постигнат огромен успех, те никога няма да се хвалят с това.

Девите са чувствителни и емоционални

Не всеки може да разбере това, но тези хора са чувствителни и дълбоко емоционални, макар да избягват да го признават.

Девите са скептици

Не са от тези, които ще дадат ухо на клюките. Девите няма да повярват на нищо, докато не го видят сами.

Девите избират любовта, а не войната

Девите мразят конфликтите и конфронтациите.

Предпочитат да се оттеглят в тишина, избягвайки словесните кавги.

Девите са организирани и не търпят безпорядък

Може да им е трудно да се съсредоточат, ако около тях цари безпорядък.

А вие имате ли Деви в живота си?

Категория: Забавление
Прочетен: 61 Коментари: 0 Гласове: 1
» Новият премиер Пламен Николов: От 25 до 40 години затвор очакват Бойко Борисов! image Новият премиер Пламен Николов: От 25 до 40 години затвор очакват Бойко Борисов!

 

 

Пламен Николов не си поплюва и ще арестува Бойко Борисов!

Избраният от Слави Трифонов за премиер Пламен Николов не е от хората, които търпят неправедливости. Ето защо той обяви, че ще се бори със зъби и нокти срещу всичко незаконно, научи Скандални.

Докторът по философия на правото, политиката и икономиката обяви приоритетите през кабинета, който той ще оглави. Те са преизчисляване на пенсиите, План за възстановяване и устойчивост, въвеждането на мажоритарния вот, справяне с Ковид кризата и реформа в съдебната система, писа Fakti.bg.

Последното е ключов момент, тъй като от него зависи дали народът ще одобри Пламен Николов. От една година текат масови протести срещу мутризацията на България, а Слави многократно обяви, че Бойко Борисов ще си получи заслуженото.

imageПламен Николов по време на връчването на мандата от президента Румен Радев

За целта трябва да бъде свален „чадърът“ на Борисов Иван Гешев. Николов ще въведе поправка в конституцията, която ще позволи главният прокурор да бъде свалян и избиран директно от народа, както е с президента.

 

Очаква се ИТН да проведе поредния си референдум, с който да свали Гешев, тъй като е ясно, че по-голямата част от народа не одобрява работата на главния прокурор, който има двоен аршин.

След като Гешев бъде свален, вкарването на Борисов в затвора е въпрос на време. Екипът на Пламен Николов ще възобнови разследването за пълните с пари и злато шкафчета, както и къщата в Барселона.

Ако бъде признат за виновен по всички обвинения, лидерът на ГЕРБ може да лежи в затвора от 25 до 40 години (средно 33 години).

Освен всичко друго Европейският съд също е обърнал поглед към Бойко Борисов и далаверите му, тъй като изглежда съмнително, че ЕС налива толкова много пари в България, а държавата е толкова изостанала във всяко едно отношение.

Има вероятност, ако Иван Гешев бъде свален, Бойко Борисов да се укрие в чужбина, по подобие на Васил Божков, когото самият той погна заради „спирането на кранчето“.

Категория: Забавление
Прочетен: 92 Коментари: 0 Гласове: 0
  Самолет Су-35С се разби в Охотско море след повреда на двигателя     imageСамолет Су-35С се разби в Охотско море след повреда на двигателя

Според пресслужбата на ПВО пилотът се е катапултирал

Самолет Су-35С падна в Охотско море в Хабаровска територия, в резултат на повреда на двигателя, по време на тренировъчен полет, пилотът се е катапултирал и оцелял. Това съобщиха от пресслужбата на Източния военен окръг.


"На 31 юли 2021 г. в територията на Хабаровск, по време на планираните тренировъчни полети, възникна повреда в двигателя на самолет Су-35С. Пилотът се катапултира, бе открит незабавно от група за търсене и отведен в родната база. Няма заплаха за здравето на пилота “, се казва в съобщението.

Пресслужбата отбеляза, че по предварителни данни самолетът се е разбил в Охотско море.

„Разследването на инцидента се извършва от комисията на Източния военен окръг“, подчертават от ВВО.

  ...
Категория: Забавление
Прочетен: 32 Коментари: 0 Гласове: 0
  ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ: ПЪЛНА ПРОМЯНА - МОРСКАТА ГРАДИНА В БУРГАС С НОВА ВИЗИЯ! МОЯ РОДЕН БУРГАС   
imageБъл

След като ни разказа за гръцките влекачи-ветерани Christos VIII (1 октомври) и Christos XXVI (24 октомври), акостирали на Морска гара-Бургас, както и за корабите New Lotus (19 октомври) и Chise Bulker (6 ноември), които наскоро влязаха за натоварване в пристанището, днес Ърни Хемингуей ни изпраща снимки от Морската градина.

Припомняме, че на 9 юли т.г. премиерът Бойко Борисов откри реновирания Приморски парк в Бургас със средства от Оперативна програма „Региони в растеж”. Направената инвестицията е в размер 5,8 млн. лева, а за реализацията на останалите етапи от проекта до средата на 2019 г. ще бъдат отпуснати около 30,5 млн. лева.

В най-новия фото-репортаж на Ърни Хемингуей имаме удоволствието да споделим с нашите читатели снимки от историческата част на Морската градина в Бургас, която е с изцяло променена визия в хармония с очакванията на гражданите и туристите. На фотографиите можете да видите: новите детски площадки (снимки 4, 5 и 8) и беседки (1 и 3), спирка на еко-маршрутката от Морска гара до Моста (12), кокетните магазинчета за морски сувенири (13), скулптурна композиция с библейски мотиви (14), обновеният бар-ресторант Нептун (10), стара котва (15). За да не пренебрегне любителите на корабите и корабоплаването г-н Хемингуей ни е изпратил и снимки на няколко плавателни съда (6, 11 и 16).

Pan.bg следи отблизо процеса на обновление в Морската градина в Бургас и в близко бъдеще ще публикуваме снимки от новата й част, както и от Мостика, където също има какво да се види.

Благодарим на Ърни Хемингуей за снимките и очакваме следващото му включване. Припомняме му за обещания вече фото-репортаж за рейдовите лодки в Бургас.

Следете морските новини от България в Pan.bg!

Pan.bg - лидерът в българските морски новини!


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!
image

ПРЕДИШНА СНИМКА 6/16 СЛЕДВАЩА СНИМКА image image image image image image image image image image image image image image image 
Категория: Забавление
Прочетен: 35 Коментари: 0 Гласове: 0
 одобни снимки: ПейзажТурцияВодаВаровикЮнескоТравертинКалцийМинералнаHotsprings image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

 

Категория: Забавление
Прочетен: 88 Коментари: 0 Гласове: 1
 Вижте едно от най-красивите места на планетата – Памуккале /СНИМКИ/ image Вижте едно от най-красивите места на планетата – Памуккале /СНИМКИ/  

Памуккале е природна забележителност в Турция, която привлича огромен брой туристи от всички краища на света. Мястото се намира в провинция Денизли, а името му в превод означава „замък от памук“.

image

Благодарение на тектонични движения в падината на река Мендерес в миналото са се случвали множество земетресения. Вследствие се получават множество минерални извори.

image

Водни струи идващи от древния град Хиераполис, богати на минерални соли, падат от голяма височина и създават причудливи, вкаменени, ослепително бели каскади, които се дължат на калциевия карбонат. Заради голямото количество варовик се е образувал Памуккале.

Мястото наподобява замръзнал водопад и е изключително красиво. Според легендите Клеопатра е посещавала Памуккале, а туристите имат възможността да се потопят в нейния извор.

 

imageГорещите извори Памуккале извират от недрата на планината Кал Даъ в Западен Анадол, Турция. Водата с температура 37 °C достига повърхността, и продължава пътя си надолу по поредица от около сто тераси.

   

Водните струи са издълбали терасите и във вдлъбнатините са образували топли водни басейни. Повечето имат ослепително бял цвят, но някои са жълтеникави или кафяви

image


Категория: Забавление
Прочетен: 38 Коментари: 0 Гласове: 1
 Адем Ходжа разкри как да разберем имаме ли магия и как да я махнем! Какво казва когато види смърт?   image Адем Ходжа разкри как да разберем имаме ли магия и как да я махнем! Какво казва когато види смърт?

 

   

Известният гадател Адем Ходжа ракзрива как може да се разбере, че има направена магия на някого.

„Чувстваш се зле. Като болен си. Нямаш интерес към нищо. Нищо не ти се прави“, казва ходжата пред „Ничия земя“.

 

Той показва, че дрехата на човека, на който е направена магия, излъчва светлина. „Когато видя, че има нещо страшно, свързано с неприятности, само като си затворя очите и видя ярка светлина, разбирам, че този човек ще живее. А като си затворя очите и видя черна светлина, знам, че този човек умира. И му казвам: „Човече, разбери, ти просто си отиваш. Ти умираш. Нищо не можеш да направиш“, казва гадателят.

Запитан как да се пазят хората от магии, той съветва: „Няма значение ходжи, попове, ние сме под Божията закрила. Няма българи, турци. Ние се молим на един Господ. Ние всички се молим на Богородица, на Майката-закрилница“.

Ахмед Ходжа показва как „изчиства“ негативната енергия. Ходел до някоя църква и искал светена вода.

 

„Със светена вода не става магия. Ето, почвам да ти бая… С тази вода като отидеш у вас, оставяш я задължително на прозореца. Да я огрее месечината. В тая светена вода има захар, щипка здравец. После си казваш някаква молитва. На сутринта с тази вода се пръска там, където спите. И вратите в къщата ви. Това го правиш сутрин и вечер. Вечер пръскаш отвътре навънка, сутрин – само леглата“, съветва гадателят.

Той е категоричен, че Дяволът съществува и идва в домовете на хората. Лошотията му попивала в дрехата на човек. Затова, когато се изперяла такава дреха, от нея изтичала черна вода. Тя трябвало да се изхвърли под течаща вода.

Адем Ходжа разказва, че „магьосничеството“ му било наследено от баба му:

 

„Баба ми всичко ми даде. Каза ми кога ще умре. И още ми каза – ще бъда винаги до тебе. След като вече почина тя, вдигнах забрадката й, тя ми се усмихна. След тоя ден подех нейните неща. Когато бая нещо, имам чувството, че тя присъства. Тя е като жива“.

„Всеки роден човек има ангел-пазител“, категоричен е Адем Ходжа и добавя: „Моята молитва е много силна. Тя е винаги за добро. Няма ли здраве човек, ти си половин човек. И без пари не може. Няма значение тия, дето са горе, дето имат пари. Нямат ли здраве, нищо не са“.

Категория: Забавление
Прочетен: 53 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 01.08 17:49
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 10613112
Постинги: 8560
Коментари: 148
Гласове: 2457
Календар
«  Август, 2021  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031