Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 12476632 Постинги: 8853 Коментари: 148
Постинги в блога от 15.12.2009 г.
Категория: Забавление
Прочетен: 608 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 16.12.2009 00:01
Категория: Забавление
Прочетен: 708 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 15.12.2009 22:04
Ахмед Доган в таен съюз с Бойко Борисов

Лидерът на ДПС Ахмед Доган ще е този, който ще замести Яне Янев в коалиция с ГЕРБ. Това всъщност е било предвещано още преди самите избори и предвидено като политически сценарий. Колкото и невероятно да изглежда, Доган и Бойко Борисов са обсъждали тогава вероятен сценарий ДПС да се върне като силна политическа сила, разбира се, подкрепяйки ГЕРБ. Това ще се случи до няколко месеца. В началото – не толкова явно и постепенно ще има няколко изявления на премиера, в които той ще признае, че не изключва съюз с ДПС в името на България и заради изискването на ЕС за етническа толерантност.Фигурата на Ахмед Доган безспорно е една от най-противоречивите. Няма две еднакви мнения за него. Прякорите му са много – от сивия кардинал, до кукловода, Сокола..

Кариерата му на политик е предначертана още от самото му раждане, а историята му се доближава до американската мечта за бедното момче, родено в още по-бедно, селско семейство, което премнава през всякакви периретии и накрая става чудно богато.

Това, което звездите вещаят за него, звучи донякъде и като присъда.

Честолюбив, готов да мине през трупове

Слънце в Овен, Луна в Козирог
Доган е роден под знака на Слънцето в Овен и Луна – в Козирог. Дори и само това е достатъчно, за да разбереш, че той е изключително честолюбив по природа и има огромен запас от енергия, която му помага да премине през изпитанията на каквато и да е цена.

Доган сякаш е роден за ролята, която изпълнява от прехода досега – най-голямото му желание е да бъде лидер и да има ласт над другите. Търпелива натура, той е готов да чака с години, но накрая да изпълни целта си. Такива хора са изключително самотни. Затворени в себе си. Донякъде аурата му си прилича с тази на Бойко Борисов – също толкова честолюбив и амбициозен. Дори и обкръжен от тълпа, той има дарбата да изпада в състояние на уединение. Човек с изключителна воля и сила на ума.

Звездите твърдят, че Доган крие тайни. Външно той може да бъде изключително жесток, но това, което остава скрито е желанието му да дарява любов. Често такива хора са готови да изпадат в крайности и да достигат дори до психози и изкривявания на съзнанието чак до патология.

Егоцентрих по природа, Доган рядко може да се откъсне напълно от самосъзерцаването и да обърне внимание на околния свят. Дори и да го направи, това е само, за да види какво място заема там неговата фигура.

Той е обречен да си остава загадка за останалите. Човек на крайностите. Често може да се държи като миролюбив и импулсивен и в следващия момент да е неотстъпчив и инат

Това кара останалите хора да се държат на разстояние от него, без да могат никога да го разберат.

Под въздействието на Близнаци – вечното раздвоение

Когато Доган се е раждал, знакът на Близнаци е бил във възход, а Меркурий – в 11-ти дом.

Хора, родени под такова влияние са със силен интелект, но и непрекъснато се съмняват във всичко и търсят собствени отговори на това, което ги заобикаля. Често са неуверени и прикриват това с агресия. Имат подчертан интерес към академизма.

Такива хора умеят да мамят дори и с изражението на лицето си, което често изглежда одухотворено и смирено. Често това са хора, които развиват силни литературни способности, ловки са дори и в ръцете и каквото и да подхванат, всичко им се отдава. Те са остроумни, изобретателни и любопитни.

Доган е под силното влияние на Близнаци и като типичен представител на зодията си се отличава с красноречие и бистър ум. Недостатък е неспособността му да взима бързи решения.

Звездите са благосклонни към Доган и още от раждането му обещават щедрост и благополучие. Това, за което предупреждават е да се научи да е по-решителен и уверен в способностите си. Но Доган очевидно от рано е усвоил този урок.

Умът му е открит и щедър, но често хората не са го разбирали, или дори са смятали, че мислите му са плод на изкривено съзнание.

За да достинат успех такива хора трябва да подчертаят литературните си способности и поне в началото на живота си да се посветят на научни изследвания и да оснободят интелекта си от предразсъдъци. Повечето от събитията в живота на Ахмед Доган са били предварително предначертани и от приятелите, с които се е обграждал. За съжаление хора с такова разположение на планетите са често неблагодарни и захвърлят приятелите си, когато те спрат да им вършат работа.

Това, което за в бъдеще може да му изиграе лоша шега е точно тази недоверчивост. Възможно е най-накрая да реши да повярва на близки около себе си хора и точно те да го предадат. Не е изключено това да именно Бойко Борисов, с когото напоследък Доган имал навика да се сравнява.

Сатурн в 6-ти дом – лесно постига успех

Сякаш звездите са се наговорили, когато става въпрос за Ахмед Доган. Когато той е роден, Сатурн се е намирал в 6-ти дом, а това означава, че съдбата му предрича преодоляване на препятствията, лесно достигане на успех. И точно това може да го преобърне в края на политическата му кариера – мисълта, че е непобедим, недосегаем.

Стига да научи урока си от дребните спънки, Доган би могъл да продължи, без да има особени нещастия и занапред.

Някои от най-близките му приятели ще бъдат отхвърлени и може да се каже, че вече дори са пожертвани. Предстои тепърва ново прерапределение на силите в ДПС, повечето от досегашните лица на партията вече няма да бъдат нейни фаворити.

Слънце в 11-ти дом – духовно израстване

Това също е благоприятно разположение. Предрича, че с течение времето Доган ще получава помощ от хора, които са заемали по-високо от неговото ниво в социалната йерархия. Контактите и умението да склони глава, когато се налага, са му осигурили именно това влияние, което се е надявал да постигне.

Такива хора често израстват духовно, преди още да навлязат в зрялата си възраст. Те много добре знаят своето превъзходство и не се притесняват да го демонстрират, когато това е наложително.

Венера в 12-ти дом – много любовни авантюри

Ето това обяснява десетките любовни авантюри на Ахмед Доган и способността му с лекота да прескача от една уж сериозна връзка на друга.

Жени, които са се докоснали до него, трудно могат да бъдат с друг човек след това. Той е красноречив, страстен мил, но и изключително жесток. Предпочита да прекъсва връзките си точно, когато те са във възхода си. Сякаш се страхува от обвързване и от това да не бъде изигран. Не е изключено към края на живота си да остане сам.

Такав астрологична комбинация като раждане под знака на Венера в 12-ти дом може да доведе и до тайни любовни интриги. Съветът на звездите е да използва колкото се може такт и дипломация, за да не сте стигне до трайни последствия. 
Категория: Забавление
Прочетен: Коментари: Гласове:
Цветове и заклинания

Никога не бива да се подценява и силата на цвета. Често обличаме дрехи, без да се замислим дали те ни носят добро или лошо усещане, но цветовете също имат своята символика и значение:

ЧЕРВЕН ЦВЯТ

Това е цветът на любовта, на страстта, агресията и кръвта. Символизира гняв, война, опасност от кръвопролитие, заплаха, мъжество. В средновековното християнство обаче червеното е било използвано като символ на милосърдието и любовта. Серафимите, които в небесната йерархия, се намират най-близо до бог, също са изобразявани в червен цвят. Изразът „червения ден от календара” пък се свързва с Деня на Вси Светии.

ЗЕЛЕН ЦВЯТ

С този цвят се изобразяват знаците и символите на мира, материята, парите, богатството. Това е цветът на пролетта, здравето, младостта.

СИН ЦВЯТ

Синьото е цветът на висшите дарове на Юпитер, положението в обществото. Символизира и политическата кариера. Цветът на морето, глубините, асоциира се и с висшата власт и „синята кръв”.

В християнството синьото символизира набожност, разкаяние, благоразумие.

ЧЕРЕН ЦВЯТ

Това е цветът на пустотата, на бездната. Символизира нощ, смърт, деструкция. Черното се използва и при руническите магии за връзка със Сатурн.

Най-често маговете го използват при черна магия в некромантията и други негативни влияния. В християнството черното винаги е символизирало мъката, траур, плач за мъртвите близки. В миналото хората са обличали черно в знак на траур и заради предразсъдъците. Вярвали са, че ако са в черно, духът на мъртвия няма да ги види и да ги примами със себе си.

БЯЛ ЦВЯТ

Цветът на чистотата, ранното утро, на свежестта, целомъдрието и девствеността, на истината. Бялата магия, или както е по-известна като Теурия, използва само силата на доброто. Белият цвят се асоциира още с набожността и религиозността. 
Категория: Забавление
Прочетен: 606 Коментари: 0 Гласове: 1
image

Фразата любовта минава през корема е толкова изтъркана, колкото и вярна. Тайната на храните – афродизиаци е разкрита. Има ястия, които те подлудяват, събуждат забравени сетива и разпалват фантазиите. Направете вечеря, запалете свещи, сервирайте… и след това вечерта е ваша. В този раздел ще публикувам рецепти за ястия, направени с любов. Остава само мъничко въображение като подправка и успехът ви е гарантиран. Добър апетит! 
Категория: Забавление
Прочетен: 586 Коментари: 0 Гласове: 0
Как да привлечем любимияВсе по-често към мен се обращат хора с проблеми в любовта. Мъжът си тръгнал и напуснал семейството, любимият се разделил с приятелката си, съпругата изневерила… какво да правим в такива случаи? Всеки има право да бъде щастлив, но не всеки знае как да постигне това. Много пъти при мен са идвали хора, които ми казват: „Направи ми силна магия, така че този, който обичам, да се върне!” Други пък, обратното, искат ритуал за раздяла. Винаги ги съветвам да внимават какво си пожелават и при кого попадат. Защото има и такива шарлатани, които още не притежават силата и вместо магия за любов например, могат да направят така, че да се разделите с близките си.

Някои от нас вървят по светлата част на пътя, други – по тъмната, така е и с магиите.

Най-често ритуали за любов трябва да се правят нощно време, от значение е и фазата на луната. От древни времена не е тайна, че магията действа най-силно при пълнолуние.image 
Категория: Забавление
Прочетен: 1113 Коментари: 0 Гласове: 0
Дисекция на любовта


imageслага вериги на краката й. Оковава й ръцете с белезници, понякога й запушва и устата за няколко часа. Елеонора харесва това. Приема връзването като форма на любов.
Виктор е на 49 години. Женен. Има любовница. Разведена, с едно две деца. Двамата се срещат веднъж в месеца. През останалото време връзката им преминава в писане на писма. Той й казва, че тя е любовта на живота му. Тя е самотна.
Списъкът на тези хора може да е безкраен. Публикуват изповедите си в Интернет. От една страна искат да говорят за това, което се е случило с тях, докато са търсели любов. От друга държат да останат анонимни. В мрежата са достатъчно скрити, за да разсъблекат душата си.
Хора, които са самотни или обичат точно в онази степен, която граничи със сериозно заболяване. Някои дори не признават, че са стигнали чак до там. Има и такива, за които е задължително да си влюбен. Дори няма значение точно в кого, сякаш е важно единствено изгарянето от самото усещане. Докато не преминеш през всичките стадии на една любов – влюбване, обич, приятелство, страст, зависимост, болест…

Обич или влюбване? Що не каза, че си била подкожна?

Срещите в хотел вече са омръзнали и на двамата. Всеки път се повтаря едно и също. Леко насмешливият поглед на жената от рецепцията: „За цяла нощ или „почивка“ за четири часа?“ Отговорът е един и същ: „За почивка, ако може“. После трескаво разсъбличане из хотелската стая.
Виктор и Кристина се познават от една година. 16 е неговият стаж в брака. В началото любовта им е платонична. Страстта се промъква по време на дългите разговори в Борисовата градина. Но и двамата взаимно се убеждават, че са само много добри приятели. Нишката се накъсва в писмата, които сякаш са проекция на страстта след разходките. През цялото време връзката им е много повече епистоларна. Като диалог на влюбването:
Той: „Направо ми е празно. Прибрах се вкъщи и ми липсваш. И на кого да се оплача, на близките ли? Що не каза, че си била „подкожна“?“

Тя: „И на мен ми е празно. Крепеше ме мисълта, че ще мога да те видя. Нали знаеш онова усещане, когато си някъде и каквото и да се случва, остава встрани от теб, защото душата е съвсем другаде, намерила най-после убежище.“
Те дори не слагат име на любовта си. Сякаш ако кръстят с думи това, което им се случва, то ще изчезне в съвсем друго измерение. И само се питат дали могат един без друг.
Той: „Минали са 5 часа и ми липсваш по-остро отпреди. Не можах да ти се порадвам. Не размишлявай дали можеш без мен, защото можеш, повярвай ми. Аз бих се лишил от радостта, празника, от вдишването. И би ми останала само въздишката.“
Тя: „Понякога е дори болезнено усещането – сънувам те, събуждам се, няма те… Самотата в дните, в които не си до мен, започва да се надува и се пръска на финалната права като евтин балон от селски панаир.“
Той и Тя се разделят тривиално. И двамата не издържат на напрежението от връзката извън брака. Има любов – няма любов.
Той: „Ще кажеш, че съм страхливец, който избира по-удобното. Наистина изпитанието на моя характер щеше да е по-пълно, ако бях свободен от дълга си. Но не аз избирам – просто ти избра по-естественото, по-нормалното. За какво да се насилваш да обичаш човек, който не може да ти даде 24 часа в денонощието. Ще те обичам като мил човек. Винаги.“

Зависимост. Дневниците на една прикована жена

Здравейте! Аз съм Елеонора. Приятно ми е… Елеонора започва да публикува разказите си в Интернет-форум „Любов“ преди около година. Описва усещанията си простичко. Как можеш да ги синтезираш в разстоянието между две оковани в белезници ръце:
„Омъжена съм от две години. Моят съпруг ме превърна в робиня. Той ми поставя кожени белезници на ръцете и на краката, когато ме оставя сама вкъщи. Така прекарвам доста време всеки ден. Не работя, почти не излизам. Белезниците са с достатъчно дълги верижки между китките и глезените, така че мога горе-долу да се обслужвам и да се придвижвам из къщи. Преди време се скарахме и аз реших да остана известно време сама. Взех пари и малко багаж и заминах при мои приятелки от провинцията. След две седмици се върнах. Чувствах се ужасно ненужна и сама. Започнахме на шега. Мислех, че ще продължи не повече от седмица. После видях, че на съпруга ми това много му хареса. Гледаше ме с нескрито обожание. Продължихме. Усещането да съм робиня на любовта си е нещо много комплексно и доминиращо в мислите ми. Колкото и парадоксално да звучи, когато стоя вкъщи завързана и със запушена уста, аз се чувствам спокойна и свободна от необходимостта да взимам решения в ежедневието. Постепенно, усещането, че съм абсолютно зависима от волята на любимия човек, започна да ми доставя някакво особено удоволствие. Сега зная, че когато му подавам ръцете си, за да ми сложи белезниците, аз му поверявам живота си. И което е по-важното – той поема тази отговорност и я носи ежедневно. Аз мисля, че това се нарича любов.“

Страст. До Венеция и назад

Милена е на 25 години. Емигрирала е със съпруга си в Белгия. Там двамата живеят в триетажна, ипотекирана къща. След раждането на второто дете тя изпада в тежка депресия и се пристрастява към шоколада. Чувства се виновна, яде го тайно. После крие опаковките из всички стаи – под килима, в чекмеджетата, под дюшека на детското креватче. Когато съпругът ги намира, започват да се карат. Иска тя да отиде на психиатър. Смята, че рязката промяна в характера є е заради носталгията, която изпитва в чуждата държава. Милена се затваря още повече. „Изолира “ се в Интернет. Там се влюбва. Двамата се запознават в ICQ. Той също е емигрант, но живее във Венеция. Представя є се като търговец на мебели. Постепенно тя започва да прекарва все повече часове зад монитора, за първи път опитва да прави виртуален секс. Съпругът є се кара, че е напълняла след раждането, мъжът от интернет казва, че тя е неговата „венецианска роза“. Пише мили думи, споделя, че откакто двамата са се запознали, другите жени вече не го привличат. Предложението Милена да дойде при него във Венеция идва след два месеца почти непрекъснати разговори в Мрежата. Уговарят се тя да бъде при него пет дни. Нейната версия пред семейството е, че ще гостува на близки в България.
Следват пет дни страст като горещ шоколад. Милена разказва, че през това време почти не е излизала от стаята му. Преди да се върне обратно в Белгия, си обещават, че непременно ще се видят отново. После идва ударът – получава анонимно писмо, в което има линк към порносайт. Вътре са снимки и кратки филми от „венецианската среща“. Намира ги и съпругът й. Развеждат се, а двете деца остават при него. Милена се връща в България. Сега се лекува в психиатрия. Вече не яде шоколад.

Болест. Who else?

Ангел е на 35 години. Компютърен специалист, цикличен алкохолик. Преди шест години се разделя с приятелката си и оттогава поддържа спорадична връзка с проститутка от квартала. През останалото време се запознава в Интернет с жени от цяла България. Следва дълга кореспонденция, завършваща със среща в апартамента му. Правят секс, говорят си за любов и накрая те си тръгват. Александър казва, че започва да се приема като „вибратор“, а е търсел през цялото време чувства. За да може да спре да пие. За да се измъкне. Краен песимист е. Твърди, че за него любовта е форма на болест. Също като тумор, който трябва да се реже, преди да се е развил. Излива всичко това в писане. Александър е един от най-популярните автори в Интернет форумите. Там той е анонимен, подписва се с многозначното 1. 44.

„Защо пиша ли? Ако седнем някъде на по питие и започна да ти говоря това, което виждам и мисля, след 10 минути ще откачиш по простата причина, че всеки избягва да мисли за това, как прави вълни в собствените си и чужди… Всичко винаги е на ръба. Намирам битието екзистенциално. Съвкупност от крайности. Представете си, аз ви държа за ръка, обичаме се. Любовта прелива и когато седнем в някое препълнено заведение, на хората им става неудобно да седнат на нашата маса. Преди това сме минали през поне 10 просяци, млади жени със замръзващи бебета, сводници и зъзнещи курви. Някаква пияна мутра те хваща за задника, докато танцуваш, а аз се чувствам толкова мъж, колкото Азис сред огромните горили в клиповете си.
Какво са чувствата, приятели и съседи? Нещо необуздано, кратко и витално. Бъбреците ми отразяват отровата. Пил съм от 3 дена. Алкохол, 40 градуса, не кайсиев сок. Изведнъж се замислям. Защо така става? Ами не знам. Винаги обвинявам сънищата. Те изпълват абсурдното и по някакъв начин го толерират. Лягаш по гръб в спалнята. Малка въздишка, яка псувня. Прозорецът е зацапан и се радваш, че няма кой да го измие. Най-накрая заспивам. Сънувам, че съм някъде в Родопите. Жега. Мухи. Стръмна пътека. И изведнъж – малък параклис, появил се сякаш от нищото. Другите сумтят, потят се обилно и псуват как изобщо са тръгнали след обилния запой, да се катерят по чукарите. Влизам вътре и виждам иконите. Блъсва ме като лавина. Мястото е като живо. Усеща се чиста енергия. Излизам навън и си мисля за любовта. На онези жени, които през последните месеци преминаха като конвейер. Любовта винаги я има. Но някак се е изкривила и е с друга форма. Гротеска на самата себе си.“ 
Категория: Забавление
Прочетен: 820 Коментари: 0 Гласове: 0
Защо мъжете предпочитат обвързани жени?


Тя е интелигентна, изискана и привлекателна 39-годишна "стара" мома. Рени Д. не се е омъжвала и е загубила надежда, че може да се задоми. Близките й продължават да се маят как така тъкмо тя е останала сама. Около нея са се навъртали мъже, но връзките й са били кратки. Защо, след като винаги съм им засвидетелствала вярност?- пита сетя. Приятелката й Ваня пък е разведена. С каква любов се взели с мъжа си навремето! Била му вярна като роб, а той какво - зарязал я заради първата въртиопашка. Сега двете приятелки надлъгват самотата, ходейки по кина, театри, концерти. Но саминството ги дебне зад вратите на празните им квартири. Защо мъжете бягат от свободните жени, не може да си обясни Рени. И как така нейни омъжени колежки успяват да поддържат и дългогодишни извънбрачни връзки. Да намерим отговори на тези въпроси може би ще ни помогне бащата на психоанализата Зигмунд Фройд с написаната си в началото на миналия век книга "Психология на сексуалността".

Мъжът иска да отнема чужди жени, свободните не го провокират. Обект на мъжката любов най-често се оказва жена към която собственически претенции проявява друг -неин приятел, годеник или съпруг. Татко Фройд нарича този порив "условие на ощетения трети". Този тип мъж никога не би се впечатлил така силно от свободна жена - т.е. неомъжена или разведена. Тя просто не принадлежи никому и той няма с кого да се "състезава". Условието "на ощетения трети" дава възможност на мъжа да покаже преимуществото си пред съперника, от когото отнема любимата. Според Фройд това чувство се провокира още в детството. В семейството майката не принадлежи само на синчето си, а и на таткото - човека, от когото мама трябва да бъде обсебена. Разбира се, в крехка възраст този стремеж е подсъзнателен, обяснява Фройд.

Докато една жена не принадлежи на никого, може да остане незабелязана, дори да бъде пренебрегвана, но щом завърже връзка, веднага се превръща в обект на внимание от страна и на други ухажори. Не сте ли го забелязали от личен опит: когато няма - няма, когато има -бол мъже около вас. Извод първи: Не навирайте самотата си в очите на околните.

Божите кравички са обичани само от ден до пладне.

Непорочната и не будеща подозрения жена няма обаянието, което да я превърне в обект на дълга и силна любов, подсказва именитият виенски лекар психолог. От тук идва и най-голямото разочарование за порядъчни дами, зарязвани заради някоя развратница. Но спомнете си, народът го е казал: "Прекаленият светец и Богу не е драг."

Виж, жената, която буди подозрение в сексуално отношение и в чиято вярност, мъжът може да се съмнява, има далеч по-големия шанс да го задържи. Леката сянка върху нейната репутация провокира чувствата на мъжа. Това условие Фройд формулира малко грубо, но може би най-точно - "любов към развратницата". Не е трудно да се открие пример от живота, който да потвърди това. Мой познат беше залитнал по девойче, което можеше да му бъде дъщеря. Освен него, момето въртеше на пръста си още двамина, но клетникът или не подозираше, или се правеше, че не предугажда смехотворната ситуация, в която бе изпаднал. Когато негов приятел поиска да му "отвори" очите, вместо да се оттегли от непосилното за възрастта му сражение, той още по-настървено взе да ухажва изгората си.

Развратното у жената поражда ревност, която поддържа сетивата на мъжа. Едва когато могат да ревнуват, страстта им достига връхната си точка, а жената получава пълната си стойност. Силният пол иска да отстоява правото си над една жена и като че ли най-добре се чувства като страна от един любовен триъгълник. Или ясно казано, той иска да се "състезава".

И това чувство е заложено още от детството, разкрива ни Фройд. То идва от първото съмнение в чистотата на майката, когато момчето за първи път получава знания за сексуалните отношения между възрастните. Въпреки че отчаяно го отхвърля: "Твоята майка може да прави така, но не и моята!" Извод втори: Не е нужно да сте истинска развратница, за да разиграете тази роля при нужда.

Възможно е да подложим на съмнения някои от анализите на Фройд, но не е излишно да се позамислим върху тях.

Бракът продължава да е мечта на повечето хора.

Защо въпреки всичко мъжете се женят? Едно проучване посочва, че те го правят, защото бракът им осигурява топло и безопасно убежище, има кой да им готви, пере, чисти, да им глади дрехите и пр. С други думи, за тях съпругата е някакъв хибрид между майката и слугинята. Всъщност още Фройд е установил, че повечето мъже поддържат със съпругите си взаимоотношения от типа майка-син.

Проучване, направено сред 2344 учащи в колеж на възраст 18-23 г. (при равен брой момчета и момичета), разкрива, че бракът не е отживяло понятие, както мнозина смятат. Цели 85% от момичетата и 70% от момчетата твърдо заявяват, че един ден ще се оженят. Само 35 на сто от младите твърдят, че свободното съжителство е по-добър вариант от брака. Едва 8% от господата и 2% от дамите го смятат за напълно излишен. 
Категория: Забавление
Прочетен: 722 Коментари: 0 Гласове: 0
image

Преди няколко дни най-известната ромка в България се появи на концерта на Неда Украден, проведен в столична чалготека, под ръка с непознат в светските среди мъж. Облечена в червена рокля на черни точки с разголени рамене, тя сияеше в компанията му и определено и личеше, че е влюбена. Няколко дни по-късно обаче ромската перла поднесе още една изненада. Според очевидци Софка и бившето й гадже Дачо били забелязани да си гукат в индийския ресторант на Тишо. Според запознати доведения й син на Маринова я е потърсил, защото много му липсвала. Ангелогласната певица също нямала търпение да се видят. "Знаех си, че ще се съберем, обичаме се", споделила тя с продуцента Крум Крумов. 
Категория: Забавление
Прочетен: 799 Коментари: 0 Гласове: 2
 
Категория: Забавление
Прочетен: 560 Коментари: 0 Гласове: 0
image
 

Двамата опосуми се превръщат в истински господари на Нова ТВ, на практика те контролират почти цялата развлекателна част на канала. Да не говорим, че за "усърдния си труд" ще получат рекордните 100 000 лева на месец за новото си вечерно шоу, което стартира този понеделник. Това е най-високият хонорар, който се дава в българския ефир, дори Слави Трифонов не получава толкова. "Не им стига съботния ден, ами сега и през седмицата ще ги гледаме", мъморят журналисти и зрители на редовия канал. Шоуто стартира с много висок бюджет, освен рекордните хонорари на водещите и продуцентите, тлъсто перо е отделено за бенда, както и за балета. "Парите са засекретени, защото ще почнат брожения, на всички предавания бюджета е оразян, а на двамата им дават каквото си поискат, нали шефката Олга Лозанова им е първа приятелка", роптаят останалите служители на Нова ТВ. Шоумените били сериозно притеснени за старта на новото си предаване, водещите педантично държали да изгладят до съвършенство и най-малките детайли по него. Най-големият проблем на Иван и Андрей бил дали публиката ще ги приеме в сериозен облик без обичайните им глупости, които този път няма да се ръсят из ефира.

Откъде тръгнаха, а сега отърване няма от тях 
Категория: Забавление
Прочетен: 655 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 12476632
Постинги: 8853
Коментари: 148
Гласове: 2529
Архив
Календар
«  Декември, 2009  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031