Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 11196151 Постинги: 8842 Коментари: 148
Постинги в блога от 18.06.2013 г.
Отслабване с био продукти или течна диета – кое е по-полезно Не издържате повече вида си в огледалото?

Срещате насмешливи погледи по улиците? Искате да свалите спешно няколко килограма? Ето два съвета за бързо отслабване. На вашето внимание предлагаме изключително мощна и ефикасна диета за отслабване, както и употребата на био продукти за същата цел. Трябва да имате предвид, обаче и някои специфики.

Светкавично отслабване можете да постигнете с така наречената течна диета. Тя, обаче може да стресира организма ви и да доведе до болестни състояния, поради пробив в имунната защита, авитаминоза и недостиг на ценни вещества и минерали в организма ви. По време на диетата трябва да изпивате дневно между 6 и 12 чаши от специална смес, която трябва да си забъркате от лимонада, кайенски пипер, вода и кленов сироп. Тази диета има дълъг встъпителен адаптационен период, както и период за излизане от нея. Желателно е да се прилага само и единствено за краткосрочни цели, свързани с бързо отслабване и най-вече за кратък период от време.

Вторият метод, който можете да приложите е приемът на био продукти и добавки, които съдържат съвсем естествени и натурални компоненти и ще спомогнат за здравословното ви и трайно отслабване. Тяхното действие се състои в общото прочистване на организма и детоксикация. Освен това чрез био продукти за отслабване ще си набавите необходимите за организма минерали витамини и антиоксиданти, като така ще подобрят общото му състояние. Този метод на био отслабване е напълно безвреден и полезен. Голямо предимство е, че се избягва възвръщане на старите килограми, дори след прекратяване употребата на избраните био продукти.

Съпоставяйки двата варианта за бързо отслабване, определено подходът с био продукти е по-полезен. Така няма да увредите организмът си, нито ще го подлагате на стрес, който и без това достатъчно присъства в ежедневието ви. Забравете за гладуването и изтощителните диети и се доверете на био продукти за отслабване, които освен всичко са и приятни на вкус!

 

  /* */ st_go({v:"ext",j:"1:1.7",blog:"43406098",post:"54"}); var load_cmc = function(){linktracker_init(43406098,54,2);}; if ( typeof addLoadEvent != "undefined" ) addLoadEvent(load_cmc); else load_cmc(); image
Категория: Забавление
Прочетен: 637 Коментари: 0 Гласове: 0
Поп-фолк дивата направо се е стопила и уплаши почитателите си

Според близки на Галена, певицата се е вманиачила на тема фигура. От месеци тя прави строги диети, от които направо е заприличала на скелет, пишат колеги от kliuki.net Феновете на певицата не са особено доволни от новия вид на Галена. Според повечето тя направо е прекалила със смъкването на килограми.

Майки загрижено се питат какъв пример дава на подрастващите момичета поп фолк изпълнителката. Според тях тя е неестествено слаба, а из интернет пространството вече се носят мълви, че всъщност Галена е анорексичка.

image

Галена не прилича на себе си

Феновете на Галена останаха потресени от външния вид на певицата. „Вятърът ще я отвее”, „Прекалено е слаба, не й отива да е толкова кльощава”, „Беше в пъти по-хубава когато имаше женски извивки”, „Не изглежда здравословно такова отслабване”,това са само част от мненията за новото тяло на певицата.

Но изглежда Галена е горда със свалените килограми. На фотото си личи, че тя е доволна от постигнатото. Какво е накарало Галена от жена с нормална фигура да отслабне до неузнаваемост, никой не знае.

Едно е сигурно, феновете са на мнение, че в момента тя не прилича на себе си и е загубила част от женствеността си. Остава да видим дали Галена ще се вслуша в мнението на феновете си.
 

   
Категория: Забавление
Прочетен: 579 Коментари: 0 Гласове: 1
Деструктивното чувство за вина
Угризенията на съвестта човъркат като малко червейче съзнанието ни. Независимо колко сме големи тези усещания за вина съпътстват неизменно битието ни. Човешкият род е създал така съществуването си, че е подхранвал и добре съхранявал тази форма на нездраво поведение. Умишлено или не, то е факт, който е добре да не пренебрегваме. Ако се замислим само за секунда, веднага можем да изредим колко пъти сме се почувствали виновни за неща, които независят пряко от нас. Често дори си правим лоша услуга да се нарамим с вина за абсолютно несъществени неща.

Виновни сме, когато ни се прииска почивка, свикнали сме да бъдем под пара и винаги в центъра на динамиката. Ако се замислим за отбиване от пътя или кажем стоп, това е предела ми, малкият дявол се появява като от шоу за фокуси на рамото ни и зловещо ни боде с тризъбеца. И като е станало дума за фокуси, често ни се иска да жонглираме с много дейности за да е чиста съвестта ни и да няма време и място онова малко червейче да си проправя път в ума ни. Вина изпитваме, когато се упрекваме, че не сме добри родители. Захапали ръководствата за идеалния родител 200 страници поглъщаме вина. Кършим пръсти колко сме кърмили или не нашето отроче, кога се е научило да приказва, да поздравява, да щипе и хапе, да използва гърнето. Нима родителят, който иска почивка е егоистичен, или пък майката, която не е чела „Основни етапи на детството“ е некомпетентна и неспособна? Виновни сме, че сме се оженили/омъжили за неправилния партньор или сме забравили стари приятели. А те, дали помнят нас? И защо още утре не им се обадим за да подновим хубавото минало. Изпитваме вина, когато сме се развели и смятаме, че сме осакатили детството на най- милото ни като отнемем идеала за семейство. Малцина обаче разбират, че насила запазените отношения са повече злополучни именно за детето им, което един ден ще поеме своя път в живота, а те ще са на прага на половината си живот, празни, нещастни и необичани.

Едно от най- унищожителните чувства за вина изпитват родителите. Да ли са достатъчно добри родители, да ли са прекалено строги или пък нехайни спрямо отглеждането на детето си. Често, когато ни боли, си мислим, че някъде сме сгрешили и заради това не сме могли да предотвратим сегашната болка. Или че тя е наказание за нещо лошо, което сме сторили.

Кой каза, че болката е само лошо и вредно нещо? Да, неприятно е когато страдаме и ни боли, но болката може да ни калява за нещо по- голямо и щом ни боли следователно учим важен урок. Децата също учат важен урок с помощта на болката. В периода на детството много родители компенсират чувството си за вина с подаръци или пък такива родители, които проявяват отстъпчивост в поведението си. Децата са много сензитивни и често пъти могат да спекулират с родителското чувство за вина. Но не защото са лоши, а защото виновният родител е слаб и манипулируем. Има определени изрази, които несъмнено посяват семенцето на виновността у децата: „ Ти не си като Х.“; „ Не си малко дете.“; „ Не се прави на по- умен от мен.“; „ Аз изкарвам парите,… докато живееш в моята къща...“; „ Не прави това сам, остави ме аз да го свърша.“ и т.н.

Виновността ни сполита и когато искаме нещо за себе си. Смята се за голямо геройство самоотвержените и безвъзмездни постъпки. И щом решим да искаме нещичко за себе си, нахлува усещането за нередност, за прекрачване на забранена граница.


Как да преодоляваме чувството за вина?

За да може да се справим с чувството за вина преди всичко е необходимо да се научим да си прощаваме, сами на себе си. Чувството за вина има деструктивна сила, която може да ни направи непълноценни. Прошката е трудна стъпка, дори по- трудна към самите нас, отколкото към околните. Помислете само, колко пъти сте си казвали, че не ще си простите определена постъпка или неизказано мнение? Кой ще ви прости, ако не вие самите?

Когато изпитваме моменти на слабост, това не е безвъзвратна загуба. По този начин показваме на детето, че е човешко да се греши, че хората не са идеални, че мама и татко не са супер герои и това оформя една реална преценка за света.

Всеки има определен предел на чувствителност и разбиране. Няма общо валидно поведение, няма формула, рецепта, книга или философия, която да определя и слага граници и да дава безпрекословна свобода. Всеки носи в себе си своето собствено разбиране за нещата, знание за нещо, което другият не умее и обратно.

Няма верни и грешни отговори, всичко е опит, който ни учи. Ако сме допуснали грешка нека приемем това за урок, който ни прави една идея по- мъдри за в бъдеще.
Прекалено високите изисквания също теглят вината след себе си, защото не винаги успяваме да задоволим взискателността си. Трябва да сме толерантни към себе си и да се вместваме в собствените си възможности.
Категория: Забавление
Прочетен: 738 Коментари: 0 Гласове: 0
Eмилия отвръща на удара! Но този път път мъсти на Коко Динев!

Етикети: гадже, емилия, коко динев, любовник

Фолкфурията му отмъщава за изневерите

Години наред Емилия яростно бранеше половинката си от напористи златотърсачки и все оборваше слуховете за последните му похождения – пише “Уикенд”. Отделно от това певицата води люти битки с бившата на мъжа си – Анелия, която също не й остава длъжна и отвръща на ударите й.

image

Емилия и Коко често си спрятат скандали

Според изданието Емилия поела риска да загуби всичко, за което се е борила досега, и без свян слага на мъжа си рога. За похожденията й се говори отскоро, тъй като била много внимателна и успешно се прикривала. Както често се случва в живота обаче, опиянените от любов губят връзка с реалността и стават непредпазливи за дебнещите ги опасности – отбелязва изданието.
Фолкдивата, която дълго го играеше жертва, мамела Коко Динев с по-млад бизнесмен. Ако се вярва на слуховете, любовникът на Емилия е на около 25 години и е родом от Плевен. Младокът бил доста заможен и със завидно самочувствие.
Как младежът и Емилия са се запознали и къде е пламнала любовта им, оисторията мълчи. Блондинката успяла да надхитри мъже си и да се види с любовника си почти след всяко свое участие. Под третекста, че е изморена, за да изминава обратно пътя до Сандански, и уверението, че ще нощува сама в хотел, Емилия се срещала тайно с гаджето си – пише “Уикенд”.

   

 

  /* easyads.bg displayAd rotator name: Kliuki.bg-300x250-baneri, size: 300x250, url: kliuki.bg */ (function(dc, scr, loc){ var d=new Date();var s="script";var et=d.getTimezoneOffset()+d.getTime();var rf=escape(dc.referrer);var cb=Math.round(Math.random()*21474836); var surl=(loc.protocol=="https:"?"https://media.easyads.bg/displayads.php?rid=1983&":"http://media.easyads.bg/displayads.php?rid=1983&"); dc.write(""); }(document, screen, location)); AdPlatformZone = { id: "434f26714", format: "300x250" };
Категория: Забавление
Прочетен: 557 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 11196151
Постинги: 8842
Коментари: 148
Гласове: 2518
Архив
Календар
«  Юни, 2013  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930