Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 10617659 Постинги: 8561 Коментари: 148
Постинги в блога от 26.01.2015 г.
 

Всички се молят за спасението на пребития Тони

 

     

Неделя, 25 Януари, 2015 23:23:34

image
Нападението над готвача в Карлово било случайно. Това твърдят негови познати, които са убедени, че той с нищо не би предизвикал подобна жестокост.

 

В Карлово са в потрес от побоя, всички се молят Тони да бъде спасен. 

 

„Тони е много възпитано и кротко момче. Той не е замесен в никакви далавери, няма криминални прояви, не е конфликтен.”

 

Това разказал собственикът на заведението, където пребитият работи като готвач. Вчера не е бил на работа, но двамата, които са приятели от дълги години, са се видели. Тони с нищо не е бил притеснен и не е споделил да ма проблеми. Той е готвач от 15 години, преди да се върне в родното Карлово, е работил в столицата. 

Още текат обиски и се събират улики. Основната версия се измества към това мъжът, който живее в района на гарата, да е бил нападнат от пияни или дрогирани, докато се е прибирал към дома си. 

„Смятаме, че нападението и зверския побой са станали заради това, Тони не е бил набелязана за грабеж жертва. Той не разполагаше с пари, в себе си да е имал най-много 50 лева. Телефонът, който ползваше, е най-много 20 лева”, казаха още приятелите му. 

 

От Университетска болница разкриха, че оперират мъжа, травмите са основно в главата и той все още е с опасност за живота. Утре близките на пострадалия ще дадат кръв. В Карлово са в потрес от побоя, всички се молят Тони да бъде спасен.  БЛИЦ

Категория: Забавление
Прочетен: 1166 Коментари: 0 Гласове: 2
 

Студентката Жулиета Борисова: Долно излъгах, че съм станала жертва на групово изнасилване!


image„Мисля, че не само момчетата, ами и баща ѝ я е насилвал”, изригва Младен Михайлов
Повече от съмнителна и странна се оказва бруталната история за групово изнасилване на студентка от варненския Икономически университет, която самата тя разказа по телевизията, разкрива  „ШОУ“. 


Потресващата изповед, която направи 21-годишната Жулиета Борисова от Добрич в ефир преди коледните празници, всъщност е абсолютна лъжа, поднесена при интересни и противоречиви обстоятелства. 

„Болезнените откровения“ добричлийката, студентка в Икономическия техникум във Варна, направи пред камерата на „ведомствената“ телевизия на една политическа партия, заела се да афишира това, че „след кошмарното изнасилване на българче от циганин в град Дебелт, случаите на сексуално насилие не спират“. След кратката репортерска увертюра, в която случаят на Жулиета бе представен така: „Тя е само на 21 години, но вече е жертва на едно от най-жестоките престъпления срещу една жена – изнасилването“, дойде ред и на момичето, което разказа за същинската „сексуална гавра“: „Бях на една местност - Галата, при една приятелка на гости. И там се събрахме с няколко момчета. И-и-и… те искаха да се подиграят с мен. Приятелката ми не беше там, не беше в нея стая. И-и-и… просто… тръгнаха да ме изнасилват. Започнаха да ми говорят: „Правила ли си различните видове интимни контакти… И-и-и… де факто аз нямах избор, дадох им се в ръцете…“, нарежда скорострелно с мека дикция момичето, без да завърши изречението си. Преди да успее да го стори, услужливо й се подава репликата: „И те изнасилиха…“, на която тя отговаря утвърдително: „Да“. 

Вцепеняващата история за така гнусните патила на студентката продължават с: „Тези хора, които се подиграха с мен, абсолютно на нищо ма напрайха! Казаха, че за нищо не ставам. Те направо разбиха всички мои надежди, понеже ма видяха каква съм наивна и доверчива. Цялата ситуация е, че искаха да се възползват от мен. Искам да направя един призив към всички млади хора: Просто не правете моята грешка и внимавайте с кого са събирате и на кого казвате личните си тайни, защото издаването на лични тайни би могло да усложни ситуацията. И всички млади момичета добре да премислят нещата, защото в този живот има различни хора и не се знае на кого ще попаднат…“. 

Освен разбираемите при един подобен потресаващ случай на преживяно сексуално насилие съжалителни коментари, форумите в интернет сайтовете, където бе публикувано интервюто, бяха изпъстрени и с бурни реакции. Като например: „Да се въведе смъртна присъда за изнасилване, както и за убийство, няма друг начин вече...“; „Изроди долни, заслужават да бъдат кастрирани, да им се изпари мерака завинаги“, и др. Както обаче се казва в онзи виц: не били компютри, ами компоти. „ШОУ“ разкрива, че цялата история е до голяма степен скалъпена по трудно разбираеми, почти нелогични и необясними причини. Факт е, че хората, станали читатели и зрители на „потресаващото интервю“ и изразили своята естествена съпричастност, са били до голяма степен подведени. 

А ето какво всъщност се е случило. Единствено и само в „ШОУ“:

Че между и студентката и три момчета е имало секс, при това на няколко пъти – имало е. За изнасилване обаче и дума не може да става. Или поне това категорично твърди пред вестника на народа самата Жулиета: „Аз, първо на първо… то не беше събиране. Аз отидох там по друг повод и стана... Това, което съм казала, е пълна лъжа, пълна измислица. Няма изнасилване… Казах така пред камерата, за да угодя на един човек, с когото се запознах случайно… Повече не искам да са обяснявам“, обяснява полуразбираемо мотивите си студентката. И споделя, че въпросният човек се казва Младен Михайлов – бивш общ работник, гурбетчия в Германия и понастоящем- безделник. С 46-годишния мъж тя се срещнала в Градската градина в Добрич, докато се разхождала в началото на декември. Младен хвърлил око на апетитната студентка и решил да я заговори. „Заприказва ме и ми вика: „Ако искаш, си запиши телефона ми“. И като му записах номера, му прозвънях, а той запамети моя номер… И оттам нататък започна да ми звъни. След това сме се виждали два-три пъти…“, разказва Жулиета. През тези „два-три пъти“, от дума на дума, се стигнало до това тя да сподели за някои свои любовни воаяжи по време на студентството си в морската ни столица. „Значи, просто аз като го видях, не знам какво ми стана, и започнах да му споделям моите лични проблеми… Не мога да обясня и логика да намеря за своето поведение и защо го направих…“, разказва момичето, като едва-едва склонява да разясни какво всъщност се е случило и да даде някакви що-годе логични отговори за това как всъщност някакъв непознат може да я подмами да лъже в ефир, че е била изнасилена. „Значи, първо на първо местата, където се случва всичко това, са различни. С трите момчета съм спала на различни места и беше по различно време – през няколко седмици… Беше глупаво от моя страна да ги обвинявам. Тоест всичко това, което съм казала, е една лъжа! Ей това е версията, друго няма… И аз в момента се изнервям и не искам повече да са занимавам! Цялата версия е много объркана, не знам как да я обясня… Не искам да си разправям случката! Нещата не са такива, каквито са по репортажа… Просто тогава бях паникьосана и подтикната от този Младен“, нарежда Жулиета. 

Студентката останала в потрес, като разбрала, че само няколко дни след това хиляди били гледали въпросното интервю, в което тя разказва за „груповата сексуална гавра“. „А как сега да обясня, че няма нищо такова?! Просто аз затова искам случаят да се прекрати! 

Всички са се отвратили от мен – близки, приятели… 

Защото това е брутална история и изключително много искам да се извиня! И да кажа, че всичко беше една грешка! Постъпих абсолютно глупаво! Той според мен този човек (Младен – б. а.) иска да вербудтсва, да верблудства (вероятно нещо между вербува и блудства - б. а.) спрямо мен”... 

Жулиета отказва да назове кои са трите момчетата, с които е имала сексуални контакти, но изпуска, че те не са студенти, а са работещи. Малко по малко разгръща откъде всъщност идва скалъпената история с изнасилването. „Бях изнервена, изпаднах в депресия, че ме скъсаха на един изпит септември, скарах се и с приятелката си… След изпита бях получила и едни заплахи по телефона - от една жена, която ми крещеше, че съм била имала връзка с нейния съпруг, представи си! И аз просто бях ужасно изнервена и се развиках на моята приятелка. После пък станаха и тия неща с момчетата… Намирах се в един много труден период, затова се съгласих да дам интервю. Ей така – без да мисля… Ако може това видео да се махне и искам да се извиня, дето се явявах пред телевизията. Направих грешка, не трябваше да разпространявам случая, защото е минало и вината не е на момчетата... Аз доброволно отидох, по собствено желание... Ама този човек, значи, Младен, дето той ме накара да се явя пред телевизията, аз се опитвам да разбера неговите мотиви. Той си има една справедливост, не знам си какво…“, нахвърля поредните алогични приказки студентката от специалност „Финанси“ и гордост на варненската икономическа Алма матер. 

И ако от това, което казва, не се разбира нищо за 

мистериозното влияние на Младен 

то лъсват някои други неща. Като например това, че очевидно е нарочена за въртиопашка, както и две лъжи, казани в ефир: че след гаврата била „изпаднала в депресия и не била на себе си“ и „прекъснала висшето си образование след тези работи, които станаха“. Жулиета разказа в ефир, че „груповото изнасилване“ станало „някъде май октомври…“, а нейната майка обясни нещата в съвсем друг порядък. „Нещата не са така. Не си е прекъснала образованието заради тези момчета. Тоя Младен я е накарал така да каже! Тя просто не успя да си вземе изпита по „Теория на парите“ и след това реши да прекъсне. Ще кара задочно. Не знам защо, просто така си решила…“, обяснява пред наш репортер Живка. 

Тя и съпругът ѝ били потресени, като научили за телевизионната изцепка на щерка си. „Ние сме в един шок цялото семейство! Аз знам, че Жулиета е имала различни връзки, знам за тия трите момчета, ама то не е една вечер и не е изнасилвана. Тя била принудена да ги казва така нещата от тоя Младен! Ние просто сме в един шок - как я примамил, как е извикал той телевизията… Искал е да става известен ли, не знам…“, чуди се Живка. А витиеватите ѝ обяснения загатват, че всъщност не е особено трудно дъщеря ѝ да бъде прелъстена. „Тя е отишла някъде на гости, имали са някакви отношения, ама не така, както той я принуждава да го казва, че е била изнасилена. Тя казва, че те се възползвали от нея, а той направо, че е изнасилена от три момчета. Нещата са подсилени“, категорична е майката. Според нея новият позната на Жулиета, който дирижирал целия телевизионен театър, „имал някакви психически проблеми“. „Тоя човек ѝ звъни постоянно на дъщеря ми. Даже в 5 часа сутринта! Постоянно ѝ звъни, пише есемеси: „Обичам те“, не знам си какви работи… Аз, доколкото знам, той се занимава към някаква църква. И може би заради това не е много наред и търси някаква справедливост, пък то всичко е било доброволно“, казва Живка. И добавя за реакцията на съпруга си, когато разбрал, че щерка му се е натикала в сложната телевизионна схема. „Оу-у-у, баща ѝ е болен, да ви кажа! И тоя човек, като звъни, му казва да не я търси повече, да не се занимава. Дори му каза, че ще го съди, дето я въвлича в тези неща!“, с твърд тон заявява майката, която се жалва, че изкарали кошмарни празници заради цялата история. На въпроса на „ШОУ“ адекватна ли е дъщеря ѝ, че, както те твърдят, е позволила на някакъв човек, с когото току-що се е запознала, да я накара да лъже пред камера, Живка казва: „Ами сега е… Ама тогава е била в депресия и затова…“. 

Наш репортер откри и другата страна на шокиращо странния казус – Младен Михайлов, който поднесе една 

доста по-различна, но не по-малко пъстра версия:

„Срещнах я в градината, тя плачеше. Приближавам се аз и викам: „Я, да видим това хубаво момиче защо плаче?“. И така се запознахме. Започна да ми говори, че ще се самоубие, че е била изнасилена от три момчета…“, твърди Младен, който е от Тервел. И продължава с това, че три пъти бил на гости на Жулиета, докато родителите ѝ били на работа. За разлика от момичето, което казва, че не му било пускало никакви нишани, а само „той се опитал да установи някакъв контакт с нея, но тя го отрязала“, Младен беше доста по-словоохотлив: „Единия път като бяхме в тях, се съблече гола – видях ѝ гърдите и дупето. Питах я какво прави, а тя ми каза, че се преобличала, защото сме щели да излизаме. Е, възбудих се – нормално. Ама не посмях нищо да направя, че после да не каже и за мен, че съм тръгнал да я изнасилвам...“, похотливо откровеничи Младен. 

По думите му, като му разказвала за сексуалните си премеждия, Жулиета дори понечила да се самоубива. „Грабна един нож от кухнята, щеше да си реже вените. Едва я спрях. А да не ви казвам колко пъти ми е звъняла нощем да ми се жалва!“, разказва още Михайлов. 

И разкрива, че приятелката, с която се скарала Жулиета, всъщност било момичето, в чиято вила на Галата било партито с „груповото изнасилване“. „Каза ми, че се казва Симона. И дори ми обясни, че тези момчета ѝ били дали 300 лева, за да ги уреди с нея“, хвърля нова насока във и без това сложния и алогичен лабиринт Младен. 

Той от своя страна се чуди защо родителите на студентката реагират по този начин и подмята друго, вече шокиращо своя подозрение: „Нещо сигурно имат да крият… Аз си мисля, че не за пръв път е насилвана тя, а майка ѝ и баща ѝ знаят. Даже си мисля, че той също го е правил… За мен иначе е необяснимо защо не искат да ходят в полицията и не обърнат внимание на дъщеря си...“. 

Според обясненията на студентката и на майката ѝ Младен е 

психопат и маниак

Ако това не може да стане категорично ясно от няколко разговора с него, то при всички положения е безусловно, че е странна птица. Попитан какъв му е мотивът да вземе толкова присърце историята на Жулиета и да „търси справедливост“, той казва, че го направил, защото „бил в същото положение“. А това ще рече, че когато заминал преди около 4 години за Германия, където бачкал в строителството, бил „изоставен от всички“.

Историята, която разказва Младен, е в пъти по необяснима и алогична дори от тази на Жулиета. По думите му, след като той останал безработен в Германия, с него се свързали фирми, които „му уредили джоб център“ и му превели там 500 000 евро, „ама онлайн – във „Фейсбук“. Дотам се стигнало, след като го заговорила „една жена“ на спирката, а после ходил и пред „Берлинер Цайтунг“, където се молел за помощ. „Свързаха се с мен едни фирми, които инвестираха в мен. Парите още ги има – онлайн са. Тази жена, явно нарочно я бяха накарали да ме следи, а после ме отвлякоха…“, нарежда Младен. И казва, че го „държали някъде в покрайнините на Берлин около седмица, защото не можели да изтеглят парите онлайн“. „Само аз мога да се разпореждам с тях, но не да ги тегля, а да ги инвестирам. Има едни телефони там с интернет и като натискам на определени фирми, парите им се превеждаха“, са още част от притеснителните твърдения на Михайлов. Разказът му става все по-ярък и шизофренен, тъй като обяснява как „мюсюлманска организация искала от него да прави разплод на 40 жени“, за „да обогатели кръвта си“. „После разбрах, че те са тука наши българи, мюсюлманска работа. И те са поръчали отвличането ми“, втурва се в още съждения Младен. И споменава друг втрещяващ факт от „биографията си“ - че не само той пострадал в Германия, ами и неговата приятелка - германка. „Един литовец я изнасили. Тя дойде да живее при мен - казали ѝ, че в моята квартира има място. И този литовец я изнасилил. Пък после той също е бил свързан с моето отвличане“, нарежда тервеллията и категорично казва, че няма как по-ясно да обясни сложните схеми, в които бил забъркан. На въпросът дали е адекватен той реагира с насмешка. А на този дали е с всичкия си или просто лъже – затръшва гневно телефона. Интересен факт е, че има вероятност Младен Михайлов да няма доказани патологии по простата причина, че е бил осъждан, разкриват източници на „ШОУ“ от Тервел. Според тях преди години той лежал в затвора за дребни кражби. „Не е вярно! Не съм! Имах една условна, защото бях взел на приятел колата, ама нямах книжка. И да не стане така, че ми я е дал и да има проблеми, казах, че съм откраднал“, проявява бърза реакция и дава готов отговор и тук Младен.  Орлин ФИЛИПОВСКИ

Категория: Забавление
Прочетен: 1099 Коментари: 0 Гласове: 1
26.01.2015 00:05 - ДЖАК НИКЕЛСЪН
  GIF-чета с участието на Джак Никълсън Актьорът-легенда   по статията работи: Христо Узунов |25.01.2015 | 13:32        image Facebook Повече за:

Актьор, режисьор, продуцент и писател, Джак Никълсън е смятан за един от най-добрите в актьорската професия. През цялата си кариера, Джак Никълсън влиза в уникални и предизвикателни роли, много от които включват тъмни образи на невротик или психопат. Дванадесетте номинации за Оскар, пък го правят най-номинирания актьор на всички времена. Div.bg ви припомния едни от най-великите роли на легендарния актьор чрез скромна, мо съдържателна серия GIF-чета с участието на Джак Никълсън.

image

image

image

image

image

Категория: Забавление
Прочетен: 862 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 26.01.2015 00:06
  GIF-чета с участието на Джак Никълсън Актьорът-легенда  
        image Facebook Повече за:

Актьор, режисьор, продуцент и писател, Джак Никълсън е смятан за един от най-добрите в актьорската професия. През цялата си кариера, Джак Никълсън влиза в уникални и предизвикателни роли, много от които включват тъмни образи на невротик или психопат. Дванадесетте номинации за Оскар, пък го правят най-номинирания актьор на всички времена. Div.bg ви припомния едни от най-великите роли на легендарния актьор чрез скромна, мо съдържателна серия GIF-чета с участието на Джак Никълсън.

image

image

image

image

image

Категория: Забавление
Прочетен: 919 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 10617659
Постинги: 8561
Коментари: 148
Гласове: 2457
Календар
«  Януари, 2015  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031