Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 12474980 Постинги: 8853 Коментари: 148
Постинги в блога от 22.01.2013 г.
2  >  >>
Лили Иванова става актриса

Етикети: Дуенде, Лили Иванова, Татяна Лолова

Певицата се учи от знаменитата Татяна Лолова

Лили Иванова се готви за актриса – пише „България днес”. Дори и да не изиграе главна роля в най-нов филм, примата на българската естрада взе ценни уроци как да се държи на сцената от Татяна Лолова – отбелязва таблоидът.

image

Лолова е кумир за Лили

С кожен клин, черно яке и много високи обувки Лили Иванова отиде в Театър 199, за да изгледа моноспектакъла на Татяна Лолова „Дуенде”. Преди представлението певицата чака пред вратите на залата заедно с останалите простосмъртни зрители.
Лили обича да сяда на по-задните редове. Накрая от нейно име младо момче поднесе на Татяна Лолова стилен букет от бели рози със сребриста панделка и малък пакет – научаваме от изданието.
Докато актрисата й благодари, Лили не се сдържа и се качи при нея на сцената. Самата певица публикува снимката от постановката на личния си профил във Фейсбук и написа: „С голяма любов и признателност към голямата Татяна Лолова и нейното „Дуенде”.
Междувременно, интересна визитка с името Лили Иванова разпространи приятелският сайт Разкрития.ком. Споделяме интереса към тази визитна картичка.

     
Категория: Забавление
Прочетен: 1220 Коментари: 0 Гласове: 0
Звездата от „Огледален свят“ надмина и Бихтер по популярност

Младата актриса Хазал Кая е на път да измести тотално колежката си Берен Саат. Звездата от „Пепел от рози“ и „Забранения плод“ доскоро бе смятана за най-красивата, известна и талантлива актриса в съседна Турция. Днес обаче всички с възхищение говорят за младата й колежка Хазал Кая. Която е на път да я надмине  по популярност.

image

Хазал Кая засенчи Берен Саат

22-годишната актриса буквално подлуди родината си, а и Балканите с ролята си в „Огледален свят“. Въплъщението й като бедната Фериха бе определено като една от най-добрите й роли. Филмовите критици вече се надпреварват да предвещават бляскава кариера в киното на студентката по актьорско майсторство. Която показа, че макар и толкова млада може да надмине дори утвърдени актриси като Туба Буюксун, Бергюзар Корел и редица други.

image

Актрисата става все по-популярна в цяла Европа

За радост на хилядите й почитатели красавицата не смята да се отказва и усилено продължава да работи по нови проекти. И в момента е насочила вниманието си единствено към кариерата и следването. За съжаление често й се налага да се сблъсква и с обратната страна на слава, навсякъде е преследвана от папараци.

И въпреки че медиите в южната ни съседка говорят за оспорвано съперничество между Хазал Кая и Берен Саат, двете актриси се разбират отлично. Нещо повече, Саат откровено споделя, че е останала изумена от таланта на по-младата си колежка и й се възхищава за него.

Категория: Забавление
Прочетен: 999 Коментари: 0 Гласове: 1
Истинските Неща в Живота -Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост ; широки магистрали, но тесни възгледи. Харчим повече, но имаме по-малко; купуваме повече, но се радваме на по-малко.

Имаме по-големи къщи и по-малки семейства; повече удобства, но по-малко време. Имаме повече образование, но по-малко разум; повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми повече медицина, но по-малко здраве.

Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко.Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често.

Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем. Добавихме години към човешкия живот, но не добавихме живот към годините. Отидохме на луната и се върнахме, но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед. Покорихме космическите ширини, но не и душевните. Правим по-големи неща. но не и по-добри неща.

Пречистихме въздуха, но замърсихме душата. Подчинихме атома, но не и предразсъдъците си. Пишем повече, но научаваме по-малко. Планираме повече, но постигаме по-малко.

Научихме се да бързаме, но не и да чакаме. Правим нови компютри, които складират повече информация и бълват повече копия от когато и да било, но общуваме все по-малко.

Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, големите мъже и дребните души, лесните печалби и трудните връзки.

Времето на по-големи семейни доходи и повече разводи, по-красиви къщи и разбити домове. Времето на кратките пътувания, еднократните памперси и еднократният морал, връзките за една нощ и наднорменото тегло, както и на хапчетата, които правят всичко - възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни.

Време, в което има много на витрината, но малко в склада.

Време, когато технологията позволява това писмо да стигне до вас, но също ви позволява да го споделите или просто да натиснете "изтриване".

Запомнете, отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас завинаги. Запомнете - кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас. Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.

< p>Запомнете и казвайте "Обичам те" на любимите си, но най-вече наистина го мислете. Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето. Запомнете и се дръжте за ръце, оценявайте моментите, когато сте заедно, защото един ден този човек няма да е до вас.

 

Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите, както и да споделяте всичко, което имате да си кажете.

Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.


Категория: Забавление
Прочетен: 559 Коментари: 0 Гласове: 0
    Педантичен немец...

Педантичен немец се прибира у дома и хваща жена си с любовник. Голият любовник скача от леглото и влиза в банята, там взима една кърпа и се поприкрива с нея. Вбесеният мъж тича след него и крещи:
- Не! Не!
Жена му си мисли: "Това е. Сега ще го убие" и отива да види какво става. А мъжът:
- Не! Не тази! Тази е за лице!

  Обаждане в IT отдела:

Обаждане в IT отдела:
- Здравейте, започнах наскоро работа в счетоводството и не знам как се ползва компютър. Кажете, моля, какво да правя.
- Не се вълнувайте, вземете за начало един бял лист хартия и химикалка. Сега напишете с големи букви "МОЛБА", а по-долу:
"На основание чл. 326 от Кодекса на труда ви предизвестявам, че прекратявам трудовия си договор..."

  Скъпа, не ти ли замириса?

Две блондинки в асансьора.
- Скъпа, не ти ли замириса на сп*рма?!
- Ууу, то пък човек да не се уригне...

  Как ти викат?

- Как ти викат?
- Тина.
- От Христина ли?
- Не, от РазпореТина!

  Лотария

Жена се прибира с нови обеци. Мъжът й:
- Откъде?
- Спечелих ги на лотария.
След известно време - ново палто.
- Откъде?
- Спечелих го на лотария.
После - карта за почивка на морето.
- Откъде?
- Спечелих я на лотария.
Отишли на курорт. Мъжът лежи на брега, пийва биричка. А жената се плацика дълго в морето и не излиза. Мъжът:
- Скъпа, излез да се стоплиш, че ще ти настине лотарията!

  Македонска история...

Девойка го носи момчето дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробат 69.
- 69? Кой ку*ац е това? – питува момчето.
Девойката разбира дека новото момче не е толко изкусно во се*сот па му вика:
- Ке си ставим моата глава помежду твоите нозе, а ти стави си твоата глава помежду моите, важи?
Се още незнаейкии за що точно се работи, малце притеснен, момакот се согласува на това, само да не го разсипе моменто.

Прочети целия ВИЦ

  Яйцата, перуката, чадъра...

Една жена пътувала в градския транспорт. Решила да си бръкне в чантата да види дали не е забравила нещо и си казала: "Яйцата, перуката, чадъра - всичко съм си взела." След малко пак се притеснила: "Яйцата, перуката, чадъра - всичко съм си взела." На третия път като бръкнала един мъж до нея й казал: "Госпожо, спрете да ми бъркате в гащите, забравили сте си чантата."

  Учителка в 1-ви клас пита Иванчо:

- Иванчо, кажи "пеперуда".
Иванчо:
- Феферуда.
Учителката:
- Иванчо, кажи "пе-пе-ру-да".
Иванчо:
– Феферуда:
Няколко пъти така и учителката се изнервила. Решила, че се подиграва с нея и го завела при директора.

Категория: Забавление
Прочетен: 577 Коментари: 0 Гласове: 1

Етикети: Алисия, Николета

Алисия и Николета заформиха фронт срещу моделката Бориса image

Алисия и Николета заровиха томахавките

Няма нищо по-лошо от женската злоба. А нея я гледаме редовно в родния шоубизнес. Николета и Алисия са пресен пример за това. Учудващо обаче двете се обединиха и заровиха томахавките, като причината за това… отново женската злоба. Двете красавици изригнаха срещу изказването на моделката Бориса Тютюнджиева, че Ники Михайлов от години я сваля и преди време опитал да изневери на Николета с нея. Бориса обаче отрязала мераците му.

„Жените да му мислят. Такива мъже трудно се задържат“, коментира красавицата.

Николета явно не иска да преглътне, че е имало мъж до нея, който не се е задоволявал само с нейната особа. Алисия пък не може да преглътне, че си е хванала гадже-неверник. Точно заради това “баджаначките” заформиха фронт срещу Бориса, която от години има сериозна връзка и е на светлинни години от държанието и “филмаджийските истории”, които Алисия и Николета си правят в публичното пространство.

“Яд ги е, че Ники е искал да има Бориса, но тя го е отрязала и не се е подала на евтините му номер, по които те двете са клъвнали”, коментират в мрежата.

   
Категория: Забавление
Прочетен: 541 Коментари: 0 Гласове: 1
Ники Кънчев най-после показа детето си! (СНИМКА)

Етикети: дъщеря, Мари-София, Ники Кънчев

„Тати и пати” присъстваха на специално светско събитие, в което Мистър „Стани богат” получи специална награда

Ники Кънчев показа на всички най-голямото си постижение!

Един от най-любимите водещи беше придружен от една много симпатична и елегантна млада дама на снощната церемония „Мъж на годината”. Журналистът доведе сладката си малка дъщеричка. Госпожицата успя да види как баща й получава специалния приз „Глас на годината”.

„Тати и пати” както сами галено се определят Ники и Мари-София бяха наистина впечатляваща двойка. Той – малко „неглиже”, без традиционния строг костюм, а с велурено сако и тениска. Тя пък –истинска елегантна принцеса с черна официална рокличка и лачени червени обувки.
 

image

“Тати и пати” бяха най-сладката двойка!


Дали от суеверие или най-обикновена скромност, Ники Кънчев бяга като дявол от тамян щом стане въпрос да повдигне завесата над личния си живот. Знае се само, че от дълги години е с милата си Даниела. Двамата водиха дългогодишна битка да станат родители.

 

Мечтата им се сбъдна – макар и недоносени, се сдобиха с две малки красавици. Уви! Пълното им щастие не продължи дълго, защото едно от бебенцата издъхна.

Мари-София обаче е добре и по всичко личи, че е прекрасна и нескончаем повод за гордост на татко си. Той е споделял, че може да се връща съсипан от работа, но щом на вратата го посрещне нейното усмихнато личице, забравя за всичко!
Надежда Димитрова

   
Категория: Забавление
Прочетен: 406 Коментари: 0 Гласове: 1
Потрес! Симона Загорова ЛЪСНА в скандален тоалет на участие!

Етикети: Глория, маниери, поведение, роклички, Симона Загорова, участия

Госпожица Загорова вече по нищо не отстъпва на колежките на майка си!

Щерката на Глория, Симона Загорова го раздава много разюздено по участия, видя Kliuki.bg. Малката вече облича скандално къси роклички, от които не остава нищо скрито покрито за публиката.

image

Симонка се разюзди още от сега /сн. Фейсбук/

Симона Загорова, която е само на 16- години, вече се превърна в истинска чалга звезда. Малката госпожица изобщо не се притеснява да облича ултра къси полички и дори да развява бельото си на участия. Очевидно Глория доста е отпуснала подрастващата си дъщеря, а поведението й определено е под всякаква критика.

image

Късата й рокличка не оставя тайни за публиката

Цялата интернет аудитория остана втрещена от снимките на Симонка, която побърза да ги сподели с феновете и почитателите си в социалната мрежа. По време на участие малката се вихри в неприлични пози, а скандално късата й рокличка разкрива бельото й с най- малки подробности. Очевидно Загорова вече е напълно готова да влезе с гръм и трясък в поп фолка, а с*кси маниерите й определено ще я изстрелят на върха.

Малката вече дава заявка, че ако поеме по пътя на майка си, ще стане фатално гореща и с*ксапилна чалгаджийка. Ако продължава в същия дух, съвсем скоро Симона ще събере цяла дузина луди по нея фенове. Славата й на скандална и провокираща с визията си фолк изпълнителка ще се носи сред цялата аудитория.

Ние от Кliuki.bg сме повече от убедени, че Госпожица Загорова ще превземе голямата поп фолк сцена съвсем скоро!

image Симонка се разюзди още от сега image Късата й рокличка не оставя тайни за публиката image image image image    
Категория: Забавление
Прочетен: 1011 Коментари: 0 Гласове: 0
Тъжно! Ето какво се случва с Гого от „Тоника“

Етикети: Гого, музикант, състояние, тоника

Музикантът в критично състояние, отказва да яде

Все по-тъжни стават новините около състоянието на Гого от „Тоника“. Легендарният музикант, който от години се лекува от ден на ден се влошава. Звездата от „Фамилия Тоника“ е в критично състояние, разказват близките му и се боят, че всеки момент ще се случи най-лошото.

image

Състоянието на Гого – все по-тежко

От близо 4 месеца известния музикант е на легло и напълно неподвижен. Въпреки че състоянието му бележеше подобрение, към средата на миналата година, той изненадващо се влоши. Близките му предпочитат да запазят в тайна личния ад, през който преминава певеца. И единственото, което могат да направят, е да са до него в мъките му.

В момента Гого е напълно неподвижен, не може да говори, да се храни и дори да пие вода. Вече седмици наред той е на системи и това е единственият начин да го поддържат жив. До него неотлъчно е съпругата му Ева, на която помагат куп медицински сестри и рехабилитатори. За съжаление въпреки всеотдайните грижи на медиците и семейството му Гого с всеки изминал ден се влошава.

„Абсолютно неконтактен е. Трудно е да се прецени дали разбира какво се случва с него. На Ева й е много тежко да гледа как се влошава и да не може да направи нищо повече, за да му помогне. Тя самата е съкрушена от мъка”, разказва близък на семейството. Вече месец певицата отказва да общува дори с близките си. И отказва всякакви посещения от приятели и познати, пишат от „Блиц“.

   
Категория: Забавление
Прочетен: 523 Коментари: 0 Гласове: 1
  Благородно! Вижте какво направи Ники Михайлов

Етикети: благородство, Йордан Петров, ники михайлов

Тъжната история на лекоатлета Йордан Петров от Добрич трогна сърцата на хиляди хора.

А сред тях и това на спортната ни звезда Ники Михайлов. Подобно на половинката си Алисия и спортистът се оказа с меко сърце. И веднага подаде ръка на 23-годишния младеж в затруднение.

image

Ники Михайлов отново прояви благородство

Разбирайки, че Данчо едва сега е завършил училище, Михайлов се е заел лично да помогне на младежа. Звездата от „Твенте“ не само му купи дрехи за бала и му осигури куверт за абитуриентския му празник, но също така и призова хиляди свои фенове да му помогнат.

image

Йордан е трогнат от щедрия жест на футболиста

Момчето разказва, че откакто се запознал с Ники Михайлов непрекъснато му се случват чудеса. В бутика, който посетил продавачката настояла да му подари костюма, който си избрал, разбирайки за жеста на футболиста и за каузата му. Още стотици добри хора му се обадили с желанието си да го подкрепят, а също и да му подадат ръка. Младежът е дълбоко благодарен на национала за подкрепата, която му оказа, пишат от gossip.bg.

Това далеч не е първият случай, в който спортиста подава ръка на изпаднали в затруднение младежи. Като изявен меценат, той подкрепи и развитието на музикалната кариера на Боги от X Фактор.

Половинката му Алисия също не му отстъпва в благородните жестове. Певицата неведнъж е участвала в различни инициативи, а миналата Коледа подари незабравим празник на едно дете. Подобно на нея и Михайлов не желае да се шуми около благородните му жестове. И по тази причина предпочита да остане анонимен.

   
Категория: Забавление
Прочетен: 614 Коментари: 0 Гласове: 1
Венета Райкова полудя, вижте срещу кого тръгна!

Етикети: "Горещо", Венета Райкова, черен списък

Водещата редуцира обкръжението си

В черен списък на Венета Райкова попадат колеги, приятели и дори роднини. По време на предаването си тя с гордост заяви, че с тях е преустановила всякакъв контакт, тъй като я зареждали с отрицателна енергия, пишат от skandalno.net

image

Венета Райкова

Водещата  сподели с цяла България  как е успяла да се освободи от негативната енергия, която й пречела да се усмихва. Като за начало намерила причината за лошото си настроение и това били всички хора от обкръжението й, които я натоварват психически.

Затова тя решила да направи “черен списък” и да ограничи максимално контакта с тях.

Блондинката на няколко пъти се опитала да им обясни случващото се, но след  като се уверила, че няма да се променят взела решението  да спре комуникацията напълно.

Малко след това на лицето й се появила усмихва и от тогава се чувства много по-спокойна и в хармония със себе си, казва самата тя.

Тя е щастлива, но не така се прие съобщението й в ефир.

Някои от настоящите й колеги са притеснени, че и те могат да попаднат в този списък и то без да усетят за това започнали да се й угаждат за всичко, преди да са се оказали и те от другата страна. Признават, че пред нея се чувстват като пред съдник.

Мнозина смятат, че е добра тактика да кажеш  на цяла България какво се случва с хората, които не ти се нравят.

Други са изненадани и дори обидени от действията й. Според тях всеки е свободен да подбира обкръжението си, но е странно и нередно да излезеш и да започнеш “тоя ми харесва, оня не ми харесва…. Ти имаш проблеми, натоварваш ме-марш в списъка”. Трети я нарекоха егоистка

Нейна колежка е на мнение, че човек сам е виновен за това какво чувства и прави, а не хората около него.

   
Категория: Забавление
Прочетен: 565 Коментари: 0 Гласове: 1
Вижте колко ниска е Андреа!

Етикети: andrea, Високи токчета, ниска

Андреа винаги ходи с обувки с високи токчета, но този път се осмели да покаже истината.

Тя предизвика истинска сензация, като се събу боса на участие. Публиката е свикнала на нейните провокации, но този път имаше възможността да я види така, както си ляга вечер – без обувки, с боси крачета, пише kliuki.net. По този начин разби на пух и прах мита, че е висока и стройна жена. Певицата има слабост към скъпите обувки  с високи токчета. Те винаги я придружават както по участия, така и в ежедневието.  Този път обаче ни разби!

image

Андреа боса на участие

Половинката на Кубрат Пулев се разгорещи от вниманието на феновете си. Тя хвърли чепиците и тръгна боса по сцената. Андреа изпадна в екстаз. Тя скача, бяга, пада и ляга по земята.

Определено никога не сме я виждали такава. Музиката и любовта към публиката прави чудеса.

Андреа е бивша манекенка. Още на 15 години се сдобива с титлата „Мис София”. По-късно става „Супермодел” и „Мис Туризъм-България”. След това се насочва към чалгата и звездата й изгрява. Тя е сравнително ниска, за разлика от останалите си колежки. Те се изявяват на подиума като модели. Ръстът й не е повече от 1.70. Това обаче не й пречи да има успехи като мис. Популярността й нараства тотално, когато грабва микрофона.

image Андреа боса на участие image image image image image 
Категория: Забавление
Прочетен: 552 Коментари: 0 Гласове: 0
Изненада! Виж с кого смени Златка милия си Миро! (СНИМКА/ВИДЕО)

Етикети: Nova, водещи, закачка, Златка Димитрова, Павел Владимиров, сутрешен блок

Плеймейтката рискува да загуби опеката на годеника си в името на кариерата

Златка шокира феновете си за пореден път!

Любимата плеймейтка на народа показа особени пристрастия на личната си страница във Фейсбук към мъж, който в никакъв случай не е Миро! Хубавицата сложи на „корицата” си снимка на един чаровник, който може да бие огромния любовник на брюнетката само с естествен чар и чувство за хумор.

Павел Владимиров зае мястото на годеника на Златка. Както знаят всичките й фенове, хубавицата не пропуска да сложи романтични снимки с нея и Миро, но сега бизнесменът е в немилост. Павел зае неговото място!

image

Прекрасна двойка

И по снимката, и от видяното си личи, че двамата си подхождат, а и си партнират отлично пред екрана. Това, което липсва на Златка като водеща, Павел го компенсира с опит. Плеймейтката му отвръща с чувство за хумор – пълна идилия!

image

Павел краси “корицата” на Злати!

Напомнят долу-горе на времето, когато Мария Игнатова и Митко Рачков изгряха като тандем. Двамата се закачаха в името на рейтинга и от майтап на майтап – тогавашния годеник й изпрати багажа в дома на актьора!

То и Златка е страшно амбицирана да се реализира като водеща и уважението към колегите е важно, но да не вземе сценарият от „Господари на ефира” да се повтори!
Може би сърдити няма да има, а и зрителите обичат измислените любовни закачки да се превръщат в реалност!

Вижте колко добре стоят един до друг във ВИДЕОТО- не са ли сладки?!
 

Категория: Забавление
Прочетен: 440 Коментари: 0 Гласове: 0
Парите развалят любовта! Орлин заряза Яна

Етикети: Орлин Павлов, раздяла, Яна

Победителят от ВИП Брадър Орлин Павлов май се раздели с приятелката си

Певецът Орлин Павлов упорито увърта истината дали е разделен с танцьорката Яна. Още преди старта на предаването се говореше, че и двамата не са двойка, но имат уговорка да пазят раздялата в тайна. Яна била шута на певеца още през лятото заради серия от негови изневери.

image

Яна и Орлин от времето, когато бяха заедно

Наскоро Яна и Орлин отново демонстрират привидно любовни отношения, но не коментират дали пак са заедно. „Хората изобщо не ги интересува дали аз и Яна сме заедно” – измъква се Орлин Павлов. Запознати твърдят, че отношенията между двамата рязко са се влошили, след като победителят от ВИП Брадър си взе наградата. „Това е! Парите развалят не само хората, но и любовта между тях” – коментират злобно столични клюкари. Според други пък Яна е само параван, зад който Орлин крие ориентацията си. От години се говори, че певецът върви от лявата страна на тротоара. Слуховете за раздяла само подсилват тази мълва.

 
Категория: Забавление
Прочетен: 569 Коментари: 0 Гласове: 1
Ето коя е най-досадната водеща!

Етикети: Венета Райкова, водеща, досадна, фукла

Мисис “Горещо” вече е определена за най-досадната водеща на ТВ ефира

Венета Райкова си спечели приза за най-досадна и фуклива водеща! Тази “награда”, водещата взе директно от интернет форумите и социалната мрежа. Феновете й я определиха за “досадница”, защото блондинката не спира да се изтъква и да се хвали, което е наистина дразнещо.

image

Досадна!

“Няма ли нещо по-креативно, за което да говориш и да пишеш, Венета?”- попитаха я почитателите от Фейсбук.

Райкова използва стената си в социалната мрежа, за да споделя какво си е купила, къде е отишла, какво е яла и как се облича. Тези на пръв поглед незначителни неща, започнаха да изнервят всички хора, които са й харесали профила.

“Досадна си!”- подметнаха феновете на “Горещо”.

Определено няма никоя друга звезда от ТВ ефира, която да се хвали толкова много. Венета е пример за жена, която не спира да показва новите си придобивки онлайн. Последните й изцепки са свързани с покупката на нов кристален полилей, за който водещата побърза да се изфука пред фенове.

Дали пък няма страницата и в социалната мрежа да спре да буди интерес? А може би всичко това е един евтин PR?

   
Категория: Забавление
Прочетен: 472 Коментари: 0 Гласове: 1
Шок! Никол Станкулова взриви нета с признание!

Етикети: любов, мъже, Никол Станкулова

Хубавата синоптичка на Нова телевизия се изкара невинна като сълза

Никол Станкулова имала само двама мъже в живота си!

Ако вярваме на твърденията й, най-красивото лице на прогнозите за времето, е идеалната дъщеря за всеки родител! Тя не само беше рекламирана като изключително съчетание от хубост, интелект и възпитание, но и излезе и почти де*ствена!

Николчето даде любопитно интервю за популярно списание, в което заяви:

„Никога не съм имала лоши момчета покрай мен. Нито съм имала много мъже. Ако не броим детските ми любови, съм имала двама мъже до мен. И двамата са били много възпитани, интелигентни, с амбиции да се развиват…”

С една дума, 24-годишната красавица, която се снима в дръзки сесии, познава света на модата и се движи в светските среди, по отношение на личния си живот е цяла монахиня!
 

image

Истински ангел или изкусна актриса?!


Все пак не е за чудене, защото е известно колко ревниво е татенцето й и що за майка-тиранин има Никол! Ако родителите прокуждат всеки претендент на чедото си, цяло чудо е, че цели два милионера са влизали в царството на плюшения заек Павел – спалнята на синоптичката!

 

Може би и самата хубавица е вдигнала високо летвата и не ще да похарчи достойнствата си със случайни афери?!
Надежда Димитрова

   
Категория: Забавление
Прочетен: 506 Коментари: 0 Гласове: 1
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 12474980
Постинги: 8853
Коментари: 148
Гласове: 2529
Архив
Календар
«  Януари, 2013  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031