Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Особено изглежда нашето положение на тази земя.Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой,без да знае защо и за какво,във всекидневния живот ние само чувстваме,че човек е тук заради другите, заради тези които обича и много други свързани с него човешки същества
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 9296777 Постинги: 7548 Коментари: 147
Постинги в блога от 22.02.2013 г.
2  >  >>
Вижте чаровна хавайка и акула – човекоядец, насаме в океана! (ВИДЕО)

Етикети: акула, защита на животните, Оушън Рамзи, човекоядец

Русалка от Хонолулу се срещна с ужасната бяла акула – човекоядец и двете спокойно поплуваха заедно

Най-жестокия хищник в океана – бялата акула, позволи на дребничка блондинка да се повози на гърба й. Природозащитничката от Хаваите Оушън Рамзи рискува живота си в опасна близост до най-кръвожадния морски обитател, за да заснеме видео, в защита на акулите. Безразсъдната постъпка на красивото момиче изглежда е следствие от невероятната комбинация блондинка – гмуркач – природозащитник, изживяваща се като русалка, споделят в мрежата.

image

Акулите – човекоядци са мили и добри с блонди

Смелата до безразсъдство постъпка е внимателно планирана от Рамзи и заснета от нейните приятели, точно за деня на влюбените. С това те искат да обърнат внимание на обществото, че тези морски обитатели са на изчезване.

Както споделя Рамзи, усещането е невероятно, а близостта на акулата е дори вдъхновяваща. Блондинката все пак има достатъчен опит – гмурка се в океанските дълбини от 14-годишна. За да заснемат видеото, са избрали подходящото време и спокоен представител на известната като човекоядец бяла акула. За да не предизвиква съдбата, (и акулата) блондинката оставя кислородния си апарат в защитната клетка и се доближава полека до акулата. Тя сякаш няма нищо против допира на човешка ръка и дори позволява на Рамзи да се хване за гръбния плавник и да поплуват заедно.

Активистите, защитници на акулите смятат, че славата им на човекоядци е твърде преувеличена и се дължи на филмите. Все пак бялата акула е една от най-големите – достига 6 метра и тегло два тона. Тя съвсем не е придирчива и ако е гладна, за нея няма разлика: риба или човек – всичко що плува в океана се яде?!

Категория: Забавление
Прочетен: 497 Коментари: 0 Гласове: 0
Научни изследвания показват ролята на третото око за здравето ни

Етикети: рак, рак на гърдата, третото око

Научните изследвания за противораковата роля на третото око във функционирането на човешкия организъм започват преди около 30 години.

Учените формулират хипотеза и започват опити за нейното потвърждение или отхвърляне.
След проведените медицински и химически експерименти специалистите стигат до извода:
Да, третото око играе важна роля в изграждането и поддържането на противораковия имунитет у човека и опитните животни.

image

Третото око

Хора, които съблюдават естествения денонощен биологически ритъм, които спят на тъмно в нощните часове, осигурявайки условия за оптимално функциониране на третото око и за произвеждането на мелатонин, са по-защитени от онкологични заболявания.
Обратно, нарушаването на денонощния биологически цикъл, пребиваването нощно време в осветена обстановка, затруднява функционирането на третото око, намалява производството на
мелатонин и засилва риска от ракови заболявания.
И по-нататък – категорично е доказано, че с увеличаване на възрастта функционирането на третото око отслабва и производството на мелатонин намалява, писа в. “Шок”. Това означава, че отслабва противораковият имунитет. И тук учените съзират една от причините за относително нарастване на онкологичните заболявания е увеличаването на възрастта.
Данните от проведените проучвания сочат, че процентът на раковоболни и на смъртни случаи от онкологични заболявания, е по-висок сред хората, заети с нощен труд на изкуствено осветление, в сравнение с нормалното.
Проведени изследвания в Дания доказват повишен брой на заболявания от рак на гърдата сред жените, работещи нощна смяна. Аналогични изводи са направени и след изследване на стюардеси във Финландия и в САЩ (Калифорния). Оказало се, че за някои видове рак честотата на заболяването била дори два пъти по-висока в сравнение с тази сред другото население.
Друго изследване, проведено от С. Девис в САЩ,
доказва, че рискът от раково заболяване нараства с увеличаване на нощната безсъница (не просто безсъницата, а именно нощната безсъница!), с увеличаване на силата на нощното освеление и конкретно – опасността от рак нараства при работа в нощна смяна.
Оказало се, че рискът от заболяване от рак е толкова по-голям, колкото по-продължителна е нощната безсъница, колкото по-силно е нощното осветление, колкото по-голям е броят на отработените нощни смени.

Категория: Забавление
Прочетен: 526 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 22.02.2013 21:48
Вижте шокиращите новини около Преслава!

Етикети: Preslava, бебе, годеж, личен живот, разкрития, сватба

Преслава най-сетне  разкри истината за личния си живот

Преслава така и не пожела да каже кой е тайнственият мъж до нея, но не отрече информацията за предстояща сватба! Макар че всички се досещаме за кой става въпрос.

Преслава  е на върха на щастието и смята, че е късметлийка! Тя е възхитена от своите свекър и свекърва.  Те я приели с отворени обятия от самото начало. Също били от светско семейство, затова слуховете за нея изобщо не ги притеснявали. Пределно им било ясно как се правят пари в България!Певицата все още не е получила обаче официално предложение за брак.  Тя споделя, че се чувства достатъчно зряла, за да направи тази сериозна житейска крачка.

image

Преслава разкри пикантни новини около себе си

За пръв път Преслава сподели най-голямата си мечта. Тя е да има собствено бебе. Кариерата не я спира ни най малко, защото искала да роди докато е млада. Не искала на по-късен етап да й се налага да прибягва до ин-витро методи, както свои колежки.

Певицата не отрича, че славата и парите са оказали своето влияние върху нейното поведение и стил, но в допустими стойности. Смята, че не  е станала по-лоша и алчна след успеха.

Преслава проговори и за отношенията си с Галена. Тя разби на пух и прах всички митове за техните проблеми. Сподели, че двете все още са добри приятелки, но конкуренцията за малко да съсипе отношенията им, пише skandalno.net

 

Категория: Забавление
Прочетен: 572 Коментари: 0 Гласове: 0
ОБЕЩАНО! Вече знаем с колко ще паднат сметките за тока през февруари От „Енерго Про” са изнесли информация, че сметките за тока през месец февруари падат

Според подадената информация излиза, че всички, които ще си платят тока до 15-то число на месеца (това са около 37% от клиентите на компанията) ще заплатят сметки с 28% по-ниски от тези през месец януари 2013 г.

image

Сметките за тока падат

От „Енерго Про” обясняват, че проблем със сметките за тока е броят на дните в отчетните периоди.

През месец януари при срок на плащане до 15-то число са се събрали 33 дни, а пък за месец февруари те са 27 дни. От тук се получава разминаване. Единият път клиентите на „Енерго Про” ще заплатят малко повече (за 2 дни допълнително), а през февруари ще платят малко по-малко (1 ден по-малко, защото февруари през 2013 г. е с 28 дни).

Друг фактор за по-ниските сметки са по-високите температури през февруари 2013 г., припомнят от Дарик. Ние се радвахме на по-топло време с около 2 градуса по Целзий.

image

Колко ще платим за ток през февруари?

Експертите в „Енерго Про” са направили разчети, че онези от клиентите на енергоразпределителното дружество, които си плащат сметките до 10-то число на месеца са платили с 16% по-малки суми.

В момента в ДКЕВР тече усилена проверка, за да се установи дали цените, които плащаме за тока са реални и дали не са извършени други нарушения, с които са ощетени потребителите.

Калинка Петрова


Категория: Забавление
Прочетен: 204 Коментари: 0 Гласове: 1
Фенове: Николета лъже, че е в пустинята! Поредната безпочвена конспирация, подета от фенове на Алисия, хвърли в смут интернет потребители image

Сенките и фона отзад били допълнително добавени

„Николета лъже, че е в пустинята, тези снимки са манипулирани и това може да се потвърди от всеки, който има елементарни познания по фотография.“ Това твърдят масово интернет потребители, попаднали на фотосите на Лозанова от пустинята. Форумци са убедени, че това са колажи и монтажи и Николета съвсем не се намира в пустинята.

Издайнически следи били например „неестествено падналата сянка“ на Лозанова, „очебийно добавените фрагменти“ и прочие други „лесно забележими детайли“, по думите на разбирачи на фотошопа.

По думите на потребители, фотосесията на Лозанова в пустинята е правена за новото й видео и затова снимките са заснети на изкуствено добавен фон. Между другото Алисия и Ники също бяха на екзотичната си почивка заради мейкинга на новия й клип.

Припомняме, че Николета и Валери са на почивка в Пуерто Валярта в Мексико. „Всички знаят, че наоколо няма никакви пустини, кого се опитва да заблуди Лозанова“, косят се интернет потребители.

Kliuki.net силно се съмнява подозренията на потребителите да са истина. По-скоро са плод на поредната безпочвена конспирация, подета от фенове на Алисия. В действителност в непосредствена близост до Пуерто Валярта пустини няма, но с кратък полет със самолет на север може да са отишли до пустинята Desierto de Altar. И именно там да са направени пустинните снимки на Николета.

   
Категория: Забавление
Прочетен: 265 Коментари: 0 Гласове: 0
Речта на Президента

Етикети: избори, президент

Честен и открит диалог е проведен днес в Президентството, каза Президентът

Всички позиции на парламентарно представените групи са били обсъждани днес на проведената среща.

image

Росен Плевнелиев

Вървим към съставяне на служебно правителство, каза Росен Плевнелиев.

Разговорите към днешна дата са изчерпани.  Конституцията ясно е казала каква е процедурата. В понеделник Президентът връчва мандат на ГЕРБ, после на БСП и накрая на ДПС.

Възможни избори ще се проведат в края на април или началото на май. Конкретната дата зависи от съвместната работа на експертите от Парламента и от Президентството.

Дейността на НС ще продължи до изтичане на неговия мандат, по всяка вероятност до края на идващата седмица. Предстоят важни действия, мерки, законодателни промени, за да се приемат важни и смислени закони.

Действия и законопроекти, които трябва да бъдат приети са  Закон за енергетиката, за да се създадат условия за оправяне проблемите с тока. Закон за  Енергийната ефективност, Мораториум за Черноморието относно дюните и националните паркове.

До понеделник ще бъдат уточнени и други важни теми, които са съществени преди разпускане на 41 НС.

Важни са условия новото служебно правителство да работи нормално. То трябва да гарантира спазването на новия изборен кодекс и демократичното протичане на следващите избори.

ЦИК е натоварена с важни задачи за правилното провеждане на предстоящите избори, за да има ефективност и безпроблемни избори.

Важен е общественият ред в страната, работата на  МВР, максимална прозрачност за партиите, за да имаме честно и почтено състезание.

Калинка Петрова


Категория: Забавление
Прочетен: 398 Коментари: 0 Гласове: 0
Нов ШОК за шофьорите!

Етикети: горива, дизел, МПС, цени, шофьори

Водачите на моторни превозни средства у нас са изправени пред пореден шок – този път причината е цената на горивата

Нов шок за шофьорите. Водачите на моторни превозни средства у нас са изправени пред поредното увеличение на цените на горивата. Само за първите дни на месеца, цената им скочи с повече от 10 стотинки, алармира novini.bg.

image

Нов шок пред шофьорите СН:Дарик

Цените на горивата тръгнаха стремглаво нагоре. Тъй като повечето вериги бензиностанции предлагат промоции, цените не са били усетени толкова осезателно от потребителите. Цената на най-масовия бензин от вида А 95 достигна цена от 2,68 лева за литър, а по-скъпия бензин А 98 се предлага на нива от 2,83 – 2,84 лева за литър.

При цената на дизела се бележи ръст от началото на месеца от около 9 стотинки на литър, и днес тя достига нива от 2,66 лева.

Експертите споделят, че горивата у нас са поскъпнали значително от началото на месец февруари. Преди поскъпването литър бензин А 95 струваше 2,61 лева за литър, а този от вида А 98 – 2,77 лева за литър. Цената на дизела беше 2,57 лева за литър.

Специалистите разкриват, че подобна тенденция в цените на горивата е била наблюдавана и през изминалата година през месец февруари, когато цената на бензина А 98 гонеше 3 лева за литър.

Калинка Петрова

Категория: Забавление
Прочетен: 401 Коментари: 0 Гласове: 1
Прическите от 60-те се завръщат (image       1 ОТ 4 вижте всички снимки image image  image  image 2 ОТ 4 вижте всички снимки image       3 ОТ 4 вижте всички снимки image       4 ОТ 4 вижте всички снимки   image Още по темата Омбре в косите Избрахте ли прическата за довечера? Прически за принцески

Някога мечтали ли сте да си "откраднете" стила на Бриджит Бардо, София Лорен или Джаки Кенеди от годините, в които красотата им е била в своя разцвет? Говорим за 60-те, но всъщност времето да се издокарате като тези велики дами е точно сега.

По всичко изглежда, че сред най-големите хитове в прическите за 2013 ще бъдат именно онези фризури, които са се носели преди половин век. Към почитателките им се присъединяват нови, много по-съвременни звездни имена. Мила Кунис и Лана Дел Рей (на снимката горе), например - двете млади чаровници се появяват по кориците на най-лъскавите списания с подчертано ретро фризури. Гуен Стефани пък открай време си залита по въпросния стил. 

Защо да не последваме примера им? Забавно е, елегантно е, изглежда секси. Ако проявявате интерес, ето как да постигнете петте стила в прическите от 60-те, които са най-актуални в момента:

image

Буфан 
Що се отнася до тенденциите в оформянето на косите, този "модел" е най-значимото наследство от онези далечни години. За да постигнете емблематичния стил, просто трябва да срешете предните и страничните кичури към задната част на скалпа и да закрепите, каквото е нужно, с фибички. За повече обем можете да използвате стилизиращ продукт, докато косата е още мокра. За да се задържи тази фризура в желаната форма, ще ви е необходим и силен лак.

image  

Кошер 
Този начин за прибиране на косата бе най-категорично припомнен от Ейми Уайнхаус. Под добре изглеждащите прически от горните снимки всъщност се крие старателно тупирана в основата си коса. След като я захванете в кок (а можете и да оставите кичурите да падат свободно), замаскирайте рошавите части с горните пластове.

image

Водопад 
При този вариант отново можете да оформите буфан върху скалпа. Останалата част от косата може да бъде внимателно изправена, но може и да не я тормозите с пресата, ако не е прекалено чуплива. Къдри се частта, която пада под раменете.

image

Показаните в четирите снимки варианти пък са подходящи за дамите с по-скромни дължини на косата. Те също са особено актуални. Не е необходимо да разполагате с кой знае колко поддържана прическа, за да постигнете ефектната визия. Тупирайте косата, за да получите обем в горната част на косата, а за навиване на краищата можете да използвате добрите стари ролки. Те съвсем ще ви помогнат да се почувствате като готина ретро мацка. 

image

Феичка
Завършваме с иконичната прическа на прочутия супермодел от онзи период - Туиги. Късата фризура не разполага с обема и пищността на буфана, но ако е комбинирана с красиви деликатни черти на лицето, ще ви помогне да изглеждате също толкова женствена. Добър пример за това е вече порасналата Хърмаяни от филмите за Хари Потър - младата актриса Ема Уотсън. Прическата е и сред една от любимите на Риана.

Ако тази статия ви е харесала и искате да продължим да ви уведомяваме за най-новите (или старите) тенденции в прическите, присъединете се към

Категория: Забавление
Прочетен: 460 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 24.02.2013 17:11
Шокиращо! Лидер на Столипиново плаши, че ще се запали с 8-членното си семейство пред президентството 16:59 / 22.02.2013 Името на Ашим Асан многократно е замесвано в скандали     image
Ашим Асан пред пловдивския съд
Снимка: Добрина Лазарова/ архив imageimage

Пловдивчанин заплаши, че той и осемчленното му семейство ще се запалят пред сградата на президентството в сряда в 11:00 часа.

"Политически ни тормозят, гонят ни, има корупция в системата на затворите. Идвам да се запалим, да спасим внуците си, да се спасим и ние", каза Ашим Асан пред "Фокус".

Мъжът е информирал президентството за намерението си и възнамерява да информира и Столична община и да поиска разрешение от кмета Йорданка Фандъкова.

"Ако ще да ни даде разрешение, ако ще - да не ни даде, в сряда идваме, сипвам бензин и се запалваме. Категорични сме, че ще дойдем, няма да дойдем, само ако ни задържат полицаите, ако съм извършил някое престъпление", заяви Асан.

През август миналата година Ашим Асан свидетелства за помагача на атентатора от Бургас. Пловдивчанинът обясни, че издирваният мъж е българин, свързан с хора, които проповядват радикален ислям. Асан заяви, че е работил с издирвания мъж в продължение на пет години. Разпознал снимката от вестниците. Той обаче не си спомняше името му.

Ашим Асан е един от лидерите на ромския квартал "Столипиново" в Пловдия, има собствена фондация и името му многократно е замесвано в скандали. През лятото излежаваше присъда в пловдивския затвор за побой. Името на Ашим Асан е свързвано още с етнически конфликти.

Източник: SNews.bg
Категория: Забавление
Прочетен: 650 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 22.02.2013 20:27
Порно с ученичка №1 в САЩ (видео 18+) image
  imageimage

Порно сцена от филма "Чери" ("About Cherry") е най-еротичната в САЩ според класация на сайта "Mr. Skin". Ашли Хеншоу изпълнява горещата сцена, превъплъщавайки се в ролята на непълнолетна ученичка, която отива в Сан Франциско да си търси късмета и попада на порно режисьор.

Класацията избира най-горещите сцени от игрални филми, а не от порнофилми. Те трябва да са излъчени в обикновените киносалони, а не в специализираните "18+" или сексшоповете. Подредбата е направена от зрители, гласували на сайта.

image

На второ място се нарежда филмът "Последен валс" ("Take this waltz") и сластното изпълнение на Мишел Уилямс. Актрисата е позната от "сериозните" продукции като "Планината Броукбек", "Мамут", "Кръгът на Доусън" и др.

На трето място се класира сериалът "Епизоди" и горещата сцена със Софи Ръндъл. Поредицата в момента върви и у нас.

Четвърта е Хелън Хънт и сцената от филма "Сеанси" ("The sessions"). Филмът е номиниран за тазгодишните "Оскар"-и тъкмо заради ролята на Хелън. Тя вече е насител на една награда за участието си в "Колкото толкова", където също показа умения в еротична сцена.

Втората половина от класацията се заема от горещите изпълнения на актрисите в следните филми:

5. "Професия стриптийзьор" ("Magic Mike") – Оливия Мън;
6. "Секс до дупка" ("Californication") – Камила Лудингтън;
7. "Американски пай: Отново заедно" ("American reunion) – Али Кобрин;
8. "Вълшебен град" ("Magic City") – Джесика Марайс;
9. "Секс до дупка" ("Californication") – Сара Пауър;
10. "По пътя" ("On the road") – Кристен Стюарт.

 

Категория: Забавление
Прочетен: 1198 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 22.02.2013 20:18
Стайлингът на Камелия разцепи чалга средите!

Етикети: визия, Камелия, коментари, критици, обувки, рокля, фенове

Този път Камелия трясна в земята всички модни критици!

Поп фолк дивата Камелия предизвика истнски фурор с тоалета, с който се появи на последното си участие, визя Кliuki.bg. Дрескодът й е последният писък на модата, фолк тигрицата определено обра овациите след чалга средите.

Чалга звездата Камелия още с излизането се на сцената прикова вниманието и погледите на всички посетители и гости в заведението с авангардня си тоалет. Феновете бяха като тряснати в земята, а женската аудитория наблюдава певицата със зяпнали уста.

image

С този си стайлинг Камелия трясна всички в земята!

Стайлинга на чалгаджийката определено не е за изпускане, а колежкте на Ками вече жестоко й завиждат. Камелия за пореден път доказа на всички, че въпреки напредналата си възраст изглежда зашеметяващо и ослепително и по нищо не остъпва на по- младите си колежки.

Камелия бе изпипала всеки детайл от стайлинга си, от глава до пети. Като започнем от прическата и стигнем до обувките, всичко си стои на мястото. Мъжката част от аудиторията не отлепи поглед цяла вечер от поп фолк иконата и определено останаха доволни от видяното.

Още по- с*кси отвсякога, Камелия докара всички в залата до екстаз и затвори устите на зложелателите си. Феновете на Ками са във възторг от стайлинга на певицата и моментално задръстиха социалните мрежи от мнения и коментари.

Кliuki.bg също поднася адмирации към зашеметяващата визия на Камелия и Ви гарантира, че певицата тепърва ще ни покаже на какво е способна!

Категория: Забавление
Прочетен: 244 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 22.02.2013 20:11
ТРУС люшна Земята преди обяд

Етикети: Вранча, земетресение, Земята, Румъния, трус

Трус с магнитуд от 3,3 по Рихтер разлюля Земята

Земетресението е регистрирано в района на Вранча, Румъния. Вранча е най-известната земетръсна зона на Румъния и българите не могат да забравят това име след 1977 г., когато силен трус беше усетен и в България.

image

Трус люшна Вранча

А в Свищов не беше само усетен. Свищов претърпя сериозни разрушения и загуби 100 човека невинни жертви.

Всеки път, когато се подаде информация, че сеизмичната активност на Вранча е активирана, свищовлии изпадат в паника от страх да не преживеят същия ад.

Земетресението днес преди обяд е регистирано в 10:23 ч. Трус от 3,3 по скалата на Рихтер не е опасен. Земетресението е възпроизведено от дълбочина 23 км, писаха от 24 часа по материали на Националния институт по геофизика.

От началото на месец февруари 2013 г. в Румъния са регистрирани 18 земетресения. Освен в областта на Вранча, Земята се е люляла в областта Молдова, по родните земи на граф Дракула Трансилвания, Долнодунавската низина. От тези трусове, 11 са били с магнитуд малко над 3,0 по Рихтер, но не са причинили материални щети и няма човешки жертви.

Точно преди 100 години, през 1913 г. Велико Търново преживява страшно земетресение, което взема жертви, а градът е приличал на бойно поле. Сред разрушените домове и обществени сгради има и църкви.

Калинка Петрова

Категория: Забавление
Прочетен: 390 Коментари: 0 Гласове: 1
Росен Плевнелиев: Бил съм жена (ВИДЕО на признанието)

Етикети: "Търси се", жена, прераждане, прераждането, росен плевнелиев, Росен Плевнелиев жена

        Росен Плевнелиев разкри в „Търси се”: Около 1730 г. съм бил жена пастир в Ирландия (във ВИДЕОТО след 4:20 мин.)

Президентът Росен Плевнелиев си купува компютър „Правец” заедно с принтер и наема със съдружника си 1 кв. м. площ, с когото през 90-те години правят хороскопи на хората.

По думите на неговия приятел, предсказвали бъдещето и разказвали за миналото и предишните животи на клиентите си.

image

Росен Плевнелиев: Бил съм жена (ВИДЕО на признанието)

Така от дума на дума приятелят на Росен Плевнелиев решава да му отправи следното предизвикателство в предаването „Търси се”: да разкаже какъв е бил той в миналите си прераждания.

След отправената задачка, двете водещи с изключително любопитство очакваха да чуят отговора на президента.

Тогава с учудване разбраха, че президентът Росен Плевнелиев е бил жена пастир в предишното си прераждане.

image„Направих си и на себе си – прераждане. И се оказа, че съм се преродил за последен път през 1730 г., примерно, много-много отдавна в Ирландия и дори си спомням, че пишеше, че съм бил ирландски пастир, и то жена.

-      Жена?

Да, жена. Така пишеше. Аз попитах какво ли означава това цялото нещо. Оказа се, че колкото по-рядко се прераждаш, толкова по-стойностен живот водиш. Хората които по-често се прераждат, са тези на които им се дава отново шанс, за да се поправят”, сподели президентът Росен Плевнелиев за прераждането му като жена пред водещите на предаването „Търси се”.

Боян Петракиев

Категория: Забавление
Прочетен: 261 Коментари: 0 Гласове: 0
Тежка орис преследва организаторите на протеста!

Етикети: ВНС, конституция, организатори, протести

Оказва се, че не е лесно да си организатор на протестите в България, трябва да си готов да си понесеш съдбата и да поемеш рисковете дори от неправомерни уволнения

Тежка орис преследва организаторите на протестите у нас. Оказва се, че не е лесно да организираш хората на мирни протести, тъй като трябва да си готов да си понесеш съдбата, дори и риска от неправомерни уволнения.

image

Тежка орис преследва организаторите на протестите у нас

Подобен е примера с Янко Петров, който беше уволнен след 7 години усърдна работа в компанията си. Пострадалият заяви в студиото на bTV, че протестиращите искат свикването на Велико народно събрание. И добави, че „хищниците искат да захапят пилето, но този път пиле няма да има”, разкри novini.bg.

Петров каза още, че не бива да бъдат сменени само 4-5 човека, необходима на България е пълна промяна. Народът иска контрола и властта, но все пак организаторите не са всички, излезли по улиците. Янко сподели, че е бил уволнен от работата си в компания за управление на сгради, след седем години труд във фирмата. Според него явно работодателите му са били натиснати отгоре, тъй като фирмата е кандидатствала за обществени поръчки. Това било тежко събитие в живота на младия мъж.

Петров заяви открито, че ще бойкотира изборите заради новоизлюпени партии като тази на Меглена Кунева, която се надява да обърне негативния вот в нейна полза.

Янко Петров е със средно образование, по-късно се дипломира в колеж, а сега е студент във Великотърновския военен университет по стопанска логистика. Младият мъж споделя, че в момента и Конституцията не позволява народът да влезе във властта, затова тя трябва да бъде променена. До тогава – нови протести?

Калинка Петрова


Категория: Забавление
Прочетен: 319 Коментари: 0 Гласове: 1
Социалните мрежи формулираха исканията на протестиращите! ВИЖТЕ ГИ!

Етикети: Бойко Борисов, искания, протести, протестиращи, социални мрежи

В социалните мрежи всички се обединяват покрай протестите, но вече са ясни и точните искания, с които хората отново ще излязат на улиците, за да защитават правата си

Социалните мрежи все по-често изразяват мнението на множеството, което излезе на улиците, за да протестира срещу октопода на монополите, който е пръснал пипалата си над основните ни и жизненоважните неща за хората – плащането на сметките за ток, вода и парно.

image

На протест! СН:meganews.bg

След като напрежението по улиците ескалира и това предизвика моменталната реакция от страна на правителството на Бойко Борисов и то подаде оставка, вече са ясни точните искания на хората. Това са нещата, които всички ние искаме от управниците – да бъде свикано Велико народно събрание, което да промени Конституцията. Пледиране за смяна на политическия модел на управление в България.

Протестиращите искат 50% гражданско участие във всички регулаторни органи, за да може да се чуе мнението на обикновения човек, на обикновения данъкоплатец, който плаща от своята, и без това изтъняла кесия, заплатите на 240 народни представители, които не вършат работата, за която са избрани.

Хората настояват всички политически партии да се махнат и да бъде направена пълна ревизия на всички договори и действия на правителствата от този толкова труден 23-годишен преход.

Надяваме се, че политиците и президента, в чиито ръце е съставянето на служебен кабинет, да се вслушат в исканията на хората, излезли по улиците, за да изкажат своето огромно недоволство. Защото този път всички са обединени от една обща идея – идеята за промяната!

Калинка Петрова

Категория: Забавление
Прочетен: 232 Коментари: 0 Гласове: 1
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 9296777
Постинги: 7548
Коментари: 147
Гласове: 2390
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Февруари, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728