Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2019 00:29 - Химиотерапията убива пациенти с ракови заболявания по-бързо, отколкото ако не се прилага никакво лечение
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление   
Прочетен: 767 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.05.2019 00:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image Химиотерапията убива пациенти с ракови заболявания по-бързо, отколкото ако не се прилага никакво лечение 

Самозалъгването просто няма да попречи на факта, че индустрията на рак е точно това: една индустрия

 Лекари, фармацевтични компании, болници и други ключови заинтересовани страни печелят много всеки път, когато болен от рак пациент приеме модела на конвенционалното лечение, което обикновено включва инжектиране на химиотерапевтични отрови в тялото, облъчване с йонизиращо лъчение или отрязване на части от тялото – или някаква варварска комбинация от трите.

Казването на това може да раздразни някои хора, особено тези, които е трябвало да гледат как любимият човек умира от традиционното лечение на рак, но всяко едно от тези предполагаеми лечения всъщност не работи, в много случаи. Малко известната наука, която лечебно-индустриалният комплекс е направил практика да игнорира или прикрива, показва, че въпреки това, което често твърди медицинската индустрия, специално химиотерапията не е ефективно лечение на рак.

Д-р Хардин Б. Джоунс, бивш професор по медицинска физика и физиология в Университета на Калифорния, Бъркли, изучавал продължителността на живота на болни от рак пациенти в продължение на повече от 25 години, като стига до извода, че въпреки общоприетото схващане, химиотерапията не работи. Той е бил свидетел на множество ракови пациенти, лекувани с отровата, да умират по ужасяващ начин, като много от тях са срещнали съдбата си много по-рано от други пациенти, които са избрали изобщо да не се лекуват.

След допълнително разследване на това, д-р Джоунс установява, че пациентите с рак, подложени на химиотерапия, в действителност умират по-бързо, в повечето случаи, отколкото тези, които не следват лекарските препоръки за получаване на лечението. След няколко усилия на изчисление, д-р Джоунс излага факта, че конвенционалната индустрия на рак не иска светът да знае за нейната златна мина за няколко милиарда долара.

„Хората, които са отказали лечение, живеят средно 12 и половина години“, заяви д-р Джоунс за откритията от изследването, което е било публикувано в списание Transactions of the New York Academy of Sciences. „Тези, които са приели други видове лечение, са живели средно само 3 години.“

Пациенти с рак на гърдата, които отхвърлят всички конвенционални терапии живеят четири пъти по-дълго, отколкото тези, които следват системата

Схванахте ли това? Отказването на конвенционалните лечения на рака и неправенето на нищо води раково болните пациенти да живеят повече от четири пъти по-дълго, отколкото техните съответстващи колеги. Това е нещо, което никога няма да чуете от масовите медии, които продължават да разгласяват мита, че пациентите с ракови заболявания някак си имат нуждаот отрова, инжектирана в телата си, за да оцелеят и да стигнат до състояние на „излекуване“.

Проучването на д-р Джоунс също констатира, че същото важи и по отношение на конвенционалните лечения за рак на гърдата. Жени с рак на гърдата, които са отказали химиотерапия, лъчетерапия и хирургия – и са останали нелекувани – също са живеели четири пъти по-дълго, отколкото жените, които отиват под ножа или се съгласявали да бъдат тровени с химикали.

Както се признава в по-ново изследване, публикувано в списание Clinical Oncology през 2004 г., химиотерапията е наистина ефективна само в около 2 процента от времето за всички видове рак. И това е на базата на стандартните проценти критерии за петгодишна преживяемост, които технически не са показател за лек – въпреки че здравните власти често обичат да твърдят, че това е така.

Повече за това можете да намерите тук на английски:
EndAllDisease.com.[PDF]

Отделно проучване, публикувано в списанието на Американската медицинска асоциация през 1979 г., установило, че много от най-разпространените процедури за диагностициране и лечение на рак на гърдата, почти всички, от които все още се използват и днес, не са направили нищо за понижаване на процентите или да повишат преживяемостта на пациентите с рак на гърдата.

Две други проучвания, едно от Израел, което е публикувано през 1978 г. и друго от Великобритания, което е било публикувано в The Lancet през 1980 г., достигат до подобни заключения.

„Общата преживяемост на пациентите с първичен рак на гърдата не се е подобрила през последните 10 години, въпреки нарастващото използване на множествена лекарствена химиотерапия за лечение на метастази“, обяснява изследването в Lancet, озаглавено „Неуспехът на химиотерапията да удължи преживяемостта на група пациенти с метастатичен рак на гърдата.“

„Освен това, не е имало подобрение в преживяемостта от първите метастази, и може би преживяемостта е дори намалена при някои пациенти, на които е давана химиотерапия.“

Естествените лечения на рак са най-добрият ви залог, ако развиете тази ужасна болест

Има решения за естествено лечение на рак, макар, че не включват само правенето на нищо – което все пак е очевидно по-добре от следването на конвенционалния начин. Изобилие от естествени възможности за лечение на рак са подчертани в EndAllDisease.com, свободен ресурс, съдържащ изобилие от информация за здравето, болестите, околната среда и още:
EndAllDisease.com.

 

Секцията на сайта с природни лекове за рак може да се намери тук:
EndAllDisease.com.

Може да научите повече за това как да лекувате рак, естествено, като посетите:
C

Индустрията признава, че химиотерапията и лъчелечението генерират огромни печалби за бизнеса им

“Вторият” рак се увеличава в Съединените щати, според ново проучване, което установява, че един на всеки пет нови случая включва хора, които са имали заболяването преди това. Проучването установи също, че “вторите” видове рак, не включват наново поява на същия вид рак, а представляват съвсем нов тип рак и тези случаи са се увеличили с 300% от 70-те години на миналия век.

Ранните ракови заболявания също се увеличили, като нараснали със 70% в същия период от време.

Медицината има обичайното си обяснение или по-скоро с липсата на такова, твърдейки, че те не осъзнават причината за нарастването, но посочват факта, че хората живеят по-дълго и следователно са по-изложени на риск от болестта.

Но живеенето до 80 и 90 години не трябва да гарантира, че ще се разболеете от рак.

Докато генетиката е фактор, други влияния като вашата среда, храната, която ядете, водата, която пиете, въздухът, който дишате, ваксините, които си инжектирате и дори вида на медицинското лечение, което получавате, могат да допринесат много повече от вашата възраст, когато става въпрос за определяне на риска от рак.

Нововъзникващите проучвания продължават да показват, че пестицидите, тежките метали и BPA и BPS, както и други замърсители на околната среда, оказват силно влияние върху риска от развитие на рак.

За тези, които не са имали късмета и са получили втора ракова диагноза, то лечението, което сте получили за първия си рак, може да бъде виновника.
Има ли лечение за рак, което причинява повече рак?

Документ [PDF] от Американското дружество за рака, озаглавен “Вторият рак при възрастни”, признава, че вторият вид рак може да бъде причинен от самото лечение на рака.

“Радиационната терапия е призната като потенциална причина за рак преди много години”, според Американското дружество за рака, което също признава, че повечето видове левкемия, включително остра миелогенна левкемия (ОМЛ), хронична миелогенна левкемия (ХМЛ) и остра лимфобластна левкемия (ОЛЛ), могат да бъдат причинени от радиация.

Повечето ракови заболявания, причинени от радиационната терапия, се развиват само няколко години след облъчването, като заболяването се появява от пет до девет години след експозицията.

По същия начин, химиотерапевтичните лекарства също са били свързани с различни видове “втори” тумори, като най-честите са миелодиспластичният синдром (МДС) и АМЛ. Всичко това отново е свързано с тези “лекарства” за рак.

Раковите “лекарства” причиняват най-малко 40 000 случая на нов рак всяка година в САЩ.

Около 13 000 души се диагностицират всяка година с МДС.

Освен радиацията и химиотерапията, други причини включват токсини, присъстващи в тютюневия дим, както и високи нива на химикали от промишлен тип като бензен, канцерогенна нефтохимическа промишленост, широко използвана в пластмасите, синтетични влакна, каучукови смазващи вещества, смоли, оцветители и пестициди.

Близо още 20 000 души се диагностицират ежегодно с ОМЛ, като повече от половината от тези случаи завършват със смърт, а приблизително 6 000 души се диагностицират с ОЛЛ всяка година.

Най-малко 40 000 случая на рак могат да бъдат пряко приписани на “лекарствата” против рак.

Определянето на броя на хората, които загиват от “лекарствата” срещу рак, е изключително трудно, тъй като повечето от смъртните случаи се отчитат като резултат от рак, а не от лечението.

Не забравяйте, че раковата индустрия е един от най-доходоносните в света, генерирайки 100 милиарда долара миналата година. Тези печалби се очаква да нарасват с около 8% всяка година през следващите три години, тъй като все повече и повече американци ще бъдат диагностицирани и “лекувани” за рак.
Гласувай:
2Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 11693304
Постинги: 8843
Коментари: 148
Гласове: 2522
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930