Постинг
20.02.2012 12:24 -
Приготвяне на Пандишпанов сладкиш
4.0 от 8 Гласа 2 | |
Необходими продукти
|
Яйцата се разбиват със захарта. Добавя се пресятото брашно с бакпулвера и ванилията.
Пече се в намазана с олио и посипана с брашно тава.
След като изстине, се залива с крем от разбитото кисело мляко, какаото и захар на вкус.
Украсете с шоколадови пръчици или кокосови стърготини.
Няма коментари
Търсене
Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. stela50
12. getmans1
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. stela50
12. getmans1
13. zaw12929
14. tota
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
За този блог
Гласове: 2529
Блогрол