Постинг
06.02.2012 11:21 -
Основен блат за торта
Основен блат за торта
Метод на приготвяне
Продукти за 3 порции
4 яйца |
Яйцата се разбиват с миксер. Постепенно се прибавя захарта, като непрекъснато се разбива. След това на части се прибавя и пресятото брашно. Накрая се добавя ванилията. Разбива се с миксер, докато сместа стане гладка и се образуват балончета по повърхността. Готовата смес се разделя на 3 части. Всяка част се изпича за около 10-15 минути във фурна загрята на 220 градуса. За да се отлепят лесно готовите блатове, горещата форма се слага върху студена повърхност (например мокра кърпа).
Бележки Този блат можете да се използва като основа за различни видове торти и в комбинация с различни кремове, ядки и украси.Няма коментари
Търсене
Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. stela50
12. getmans1
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. stela50
12. getmans1
13. zaw12929
14. tota
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
За този блог
Гласове: 2529
Блогрол