Постинг
06.02.2012 11:17 -
как се прави блат за торта
4 яйца, 1 ч. ч. захар, 1 ч. ч. брашно, 1 амонячна сода, 1 с. л. кисело мляко - яйцата и захрта се разбиват до побеляване, добавят се брашното, содата (смесена с киселото мляко). Пече се в намазана с масло и поръсена с брашно форма. Фурната е загрята предварително до около 250 градуса, времето за печене е около 25 мин. след като изстине, блатът се реже на две. Сиропира се, а плънката и украсата е въпрос на вкус и фантазия.
П. п. Блатовете се сиропират като изстинат, иначе няма да ядеш торта, а реване.
П. п. Блатовете се сиропират като изстинат, иначе няма да ядеш торта, а реване.
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене
Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. tota
12. getmans1
13. zaw12929
14. stela50
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. tota
12. getmans1
13. zaw12929
14. stela50
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. getmans1
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. getmans1
За този блог
Гласове: 2529
Блогрол