Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2010 23:27 - Четвъртък, 18 Март 2010, 23:22 ч. | Новините от деня | Видео от деня Във форума на BNews Иван и Андрей: Бойко е толкова секси, че няма как да не го харесваме ч
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление   
Прочетен: 7303 Коментари: 0 Гласове:
0image


Иван и Андрей: Бойко е толкова секси, че няма как да не го харесвамеimageИван и Андрей: Бойко е толкова секси, че няма как да не го харесваме

Иван и Андрей демонстрираха и във форума на Bnews.bg, че имат чувство за хумор и умеят да иронизират всичко, включително и себе си. Двамата популярни тв водещи бяха повече от искрени в отговорите си към читателите на BNews по време на чат-интервюто. Какво ги попитахте и какво те ви отговориха - прочетете тук!

- Защо толкова се слагате на управляващите, само заради едната симпатия към Бойко ли?

- Съзнаваме, че в очите на хората остава подобно впечатление. Това се случва, защото хората от ГЕРБ, които каним за гости на нашето предаване, откликват на поканата ни и идват в студиото.Това не се случва с хората от опозицията, които каним. От БСП при нас дойдоха само Румен Овчаров и Татяна Дончева. А иначе Бойко Борисов е толкова секси,че няма как един мъж да не го харесва и да не му се слага.

- Защо непрекъснато се прекъсвате и говорите един през друг? Винаги ли мислите като един?

- Не го правим нарочно, а и се е превърнало в нещо като наша запазена марка. А иначе не мислим еднакво по много въпроси. Все пак ние сме две отделни човешки същества

- Нека разкажат малко повече за екипа си. Кои са техните сценаристи, с какво са по-добри от тези на Слави. Колко човека работят за тях? По-добре ли се чустват, когато водят talk show, или в Сблъсък се чувстваха на свое място?

- Всекидневната работа по предаването изисква усиления труд на голям екип. Постоянно ангажирани по създаване на предаването са около 50 човека, иначе не смятаме,че нашите сценаристи са по-добри или по-слаби от тези на Слави, тъй като това не е футболен мач.

- Кога ще ви гостува бедната Масларова? Искам да й пратя есемес,за да й съберем пари за гаранцията... Може да я подкрепим и с наемите от магазините й в Стара Загора и пхотел "Армира" на Старозагорските бани...

- Между другото, от много време каним г-жа Масларова. Вчера отново от нашия екип говориха с нея. Тя каза, че има спешно гласуване по въпросите на ГМО, след което повече не си вдигна телефона. Разчитаме, че ако няма от какво да се притеснява, скоро ще бъде в студиото при нас.

- Очеизваден е фактът, че колкото по-голяма е една медия в България, толкова по-голяма е степента на цензурата. В този ред на мисли, бихте ли направили сравнение между телевизиите (поне в тези, в които сте работили). По-здравословна ли е средата в Нова ТВ? Въпросът е разширен - ако г-н Бареков е наблизо и той може да даде отговор.

- Ние работим като външни продуценти и по тази причина никога в кариерата си до този момент не сме усещали дори и най-малък опит да бъдем цензурирани.

- Доста време ви гледаме на екран. Вече вечер, като седна пред телевизора, и имам чувството, че имам дежавю и всичко ми е познато. С какво ще ни изненадате...и какви са бъдещите ви творчески планове?

- Вярно е, че в един момент прекалихме с появата си на екран, защото досега сме водили абсолютно всякакви предавания, без тежка публицистика и call tv. Що се отнася до бъдещите ни творчески планове, те са тясно свързани с "Шоуто на Иван и Андрей", което надяваме се, ще продължава да се развива. Воденето и продуцирането на такова предаване е голямата ни мечта.

- Липсва ли Ви BTV и поддържате ли още контакти с колегите ви там?

- Когато си прекарал осем години от живота си в определени условия и работейки с определени хора, не може да няма някаква носталгия. Но ние никога не сме били служители на ВТV и винаги сме работили извън телевизията... Тъй че, екипът и хората, с които работим, са в общи линии същите. И мислим единствено за настоящето и бъдещето, а не за миналото.

- А какво мислите за случая Спаска Митрова, правилна ли е позицията на България по този въпрос?

- За Спаска Митрова - смятам, че българската държава трябва много по-сериозно да се намеси по случая. Характерът и генезисът на Македонската държава е такъв, че не мисля, че отстъпчивостта и толерантността на България спрямо Македония й носи достатъчно позитиви и решения на проблемите между двете страни. Македонските политици доказаха, че не разбират от добро. В такъв случай, тонът трябва да се смени.

- Кога ще ни дойдете на гости в Перник?

- Малко прекаляваме с шегите към Перник и перничани. Разчитаме на тяхното чувство за хумор, въпреки всичко, малко ни е страх да дойдем там.

- Говори ли Андрей с жена си поисторически теми? Знаем, че и двамата са националисти.

- Опитвам се да не я дразня, но когато опрем до Македония, съм й казал, че нищо, свързано със Сърбия, не трябва да минава на юг от Шар планина.

- Вярно ли е, че съпругата на Андрей е бременна?

- Не. Не е вярно.

- Кога ще поканите Искра Фидосова, мисля, че е време, само не знам с кой да я комбинирате...
- Няма да можем да я комбинираме с никого, защото няма да има толкова място в студиото.

- Щом можаха да разпитват Яне Янев за сексуалните му наклонности, искам да попитам - как ще коментират упоритите слухове, че са били и са гей двойка?

- Ние и гейове да бяхме, за 20 години щяхме да си омръзнем. Те, мъжете и жените си омръзват за толкова време....камо ли двама ниски и недобре сложени мъже!

- Смятат ли, че е по възможностите им да паднат още по-ниско? Благодаря!

- Няма невъзможни неща, винаги може повече.

- Докога ще продължават да се подиграват жестоко с госпожа Искра Фидосиева? Какво може да ги накара да спрат с гаврата?

- Госпожата се казва Фидосова , а не Фидосиева. А иначе, ние сме сатирично предаване и ще се шегуваме, с когото пожелаем и колкото искаме.

- Искам да попитам - имат ли конкретна информация относно това колко е богат президентът и как им хрумна точно този въпрос да зададат? Имат ли нещо конкретно?

- За президента знаем единствено, че е запален ловец. За това колко е богат, нямаме никаква представа, освен че е обществено достояние каква месечна заплата получава. От този скандал вече ни писна!

- Ще имате ли смелост да си признаете кой даде идеята, колко ви платиха, за да предизвикате този скандал?Съжалявам, но всички други обяснения са глупости, след като от всички ваши предавания ми е ясно колко ви е умственият капацитет и какви ви са интересите.

- Силно се надявам, че сте над 45 години, защото, ако сте млад човек и разсъждавате по този начин, нищо добро не Ви чака. Препоръчвам Ви да гледате рубриката ни "Сменете чипа".

- Как се води токшоу и се чете морал след присъда за шофиране в нетрезво състояние?

- Токшоу се води, когато водешите са трезви и могат да си прочетат репликите, що се отнася за присъдата тя е факт, аз - Иван, нося отговорността за грешката,която допуснах преди около 2 г. Понеже все пак в момента имам книжка, добре се оглеждайте, когато пресичате!

- С просто око се вижда, че сте се засилили да влизате в политиката. Кога решихте, че ставате за тая работа?

- Не сме наясно кое точно ви кара да мислите,че искаме да влизаме в политиката..На този етап нямаме такива планове.

- Моля Иван и Андрей да кажат чие е авторството на скандалния въпрос към г-н Дянков и още, след като работят по сценарий, не смятат ли за логично да бъдат подозирани в съучастие в чужд /политически/ сценарий? Ако отрекат този вариант, как ще го докажат?

- Вече ни се повръща от този въпрос

- Защо непрестанно копирате Слави Трифонов? Направихте копие на неговото предаване и го пуснахте 30 минути по-рано. С бенда , с преглед на печата, с какво ли още не. Слабо подобие на Слави. Нямате ли малко креативна мисъл в главите си? Или в главите ви има само алкохол??

- Напълно осъзнаваме, че в очите на българският зрител "Шоуто на Иван и Андрей" се старае да копира "Шоуто на Слави Трифонов". Истината обаче е, че ние правиме класическо вечерно шоу, каквито в Америка се правят от 1954 година насам и всички копираме от тях.За българския зрител Слави Трифонов е изкопирал от Тодор Колев с предаването "Как ще ги стигнем", Азис копира Слави, тоест ние копираме Азис.

- Доволни ли са от Гонзо и какво мислят за синия клуб "Левски"? Харесва ли им това, което виждат?

- Ако започнем отговора си отзад напред, то това, което виждаме, естествено не ни харесва.Що се отнася до личността на Гонзо, отговорът ни би трябвало да има два аспекта. Първо, като лидер на терена, естествено,че го харесваме. Той е цяла епоха за "Левски". Като треньор обаче ни се струва, че е крайно време за клуб от ранга на "Левски" да бъде нает скъп и доказан треньор, което води до извода, че г-н Батков не е достатъчно богат, за да си позволи да държи такъв клуб.

- Присъствието и държанието на пресконференцията на президента на един от водещите и отговорът на президента ,че знае как стават тия неща, оставиха у мен усещането, че водещите играят по музиката на президента за да се компрометира Дянков, а с това и цялото правителство. Докога ще ни занимавате с природните дадености на госпожа Фидосова - и вие не сте първи красавци, но сигурно това можете?

- Това за нас е ново 20! Досега ни обвиняваха, че играем по свирката на правителството, обаче сега разбирам, че сме минали на страната на президента. Човек никога не знае какво може да очаква от себе си!

Тагове:   българия,   сърбия,   Перник,   хумор,   планина,   TV,   Азис,   БСП,   снимка,   Македония,   мъже,   мъж,   show,   опит,   вечер,   още,   ново,   напред,   нова,   америка,   Нашите,   малко,   общи,   музиката,   как,   Около,   Много,   март,   неща,   Отново,   мен,   очаква,   нашето,   място,   човек,   месечна,   мечта,   ловец,   насам,   шоу,   държава,   между,   четвъртък,   нека,   НАС,   момент,   може,   млад,   творчески,   определени,   кара,   Дори,   Нашия,   труд,   очите,   каква,   момента,   какви,   мар,   мач,   отговор,   казва,   води,   Остава,   Какво,   bTV,   мисли,   книжка,   вчера,   даде,   условия,   КАКВИТО,   състояние,   носталгия,   миналото,   осем,   минути,   мислите,   неговото,   Могат,   алкохол,   чувство,   Наша,   ясно,   начин,   отзад,   отделни,   вариант,   мъжете,   Talk,   Янев,   страни,   око,   можем,   моля,   марка,   ниски,   Госпожа,   непрекъснато,   каза,   треньор,   обяснения,   двойка,   медия,   копие,   въпрос,   невъзможни,   планове,   напълно,   носи,   НОВИНИТЕ,   минава,   Македонската,   мисля,   морал,   никаква,   Опитвам,   казал,   Относно,   скандал,   Овчаров,   мисъл,   президентът,   можете,   сценарий,   магазините,   шофиране,   мислим,   накара,   Отговора,   Отговорът,   ОТГОВОРИТЕ,   Освен,   кажат,   отнася,   обществено,   надявам,   Отговорността,   направили,   Настоящето,   нарочно,   надяваме,   слухове,   мислят,   смелост,   нося,   опозицията,   македонските,   капацитет,   Направихте,   Масларова,   Оставиха,   Наблизо,   отговориха,   Минали,   НАКЛОННОСТИ,   националисти,   наемите,   ОПРЕМ,   ГМО,   омръзват,   намеси,   наясно,   можаха,   не,   гей,   Ние,   отпечатване,   митрова,   каним,   откликват,   очеизваден,   отстъпчивостта,   омръзнем,   недобре,   фидосиева,   токшоу,   допуснах,   оглеждайте,   отрекат,   непрестанно,   осъзнаваме,   нает,   дадености,   обвиняваха,


Гласувай:
0Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 12476103
Постинги: 8853
Коментари: 148
Гласове: 2529
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031