Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 11687870 Постинги: 8843 Коментари: 148
Постинги в блога от 06.09.2010 г.
Разврат в манастира image   image image image И на Божиите сестри нищо човешко не им е чуждо... Игуменката Мелания се окичи с прозвището Месалина, налитала на войници и строители, карала млади монахини да проституират. Напоследък темата за женските манастири и “моралния облик” на техните обитателки отново стана остро актуален, след като поредната готвачка на дядо Максим избяга презглава от покоите му на столичната улица “Калоян” 7 и намери убежище в обител край София. Където да се моли за опрощаване на мнимите си грехове. Жената не само е джуркала вкусни манджи на главата на БПЦ, но за известно време била и негова “компаньонка”, издават запознати. И толкова е набрала на бившия си покровител, че била готова срещу нищо да разказва нон стоп какво представлява Негово светейшество без “маска и грим” – пардон, без расо и жезъл.

Иначе първенството по разврат преди 10 ноември е държал Клисурският манастир край Вършец. Твърди се, че и самият Тодор Живков го посещавал с елитни проститутки. По едно време пък постоянно присъствие там бил неговият външен министър Петър Младенов, който заедно с първата си дружка – шефа на държавния протокол и негов земляк – д-р Борис Джибров, разпускали с палави балерини и други дашни представителки на “артистичните професии”.

Всъщност заслугата за “пълното си рециклиране” манастирът дължи именно на Петър Младенов. Не е тайна, че високопоставеният номенклатурчик е бил много гъст с тогавашния Видински владика Филарет и именно светиня му е настоявал подопечната му обител да бъде възстановена и разкрасена. “Дядо Филарет дори си построи вила в двора на манастира и си прекарваше летните ваканции там, без да му пука, че цялата сграда е гъчкана с микрофони”, разкриват родни клирици.

Видинският митрополит без свян водел там и собствените си държанки, които хич не били малко. Една от тях – от Берковския край, дори сподели преди време пред “ШОУ” как е сънувала кончината на владиката, който по думите й бил отровен заради някаква нечиста история със свещеник от неговата епархия. А и защото прекалено много знаел за ВИП-оргиите, вихрещи се почти денонощно зад дебелите манастирски зидове.

Впрочем Тато си имал и друг любим манастир – Къпиновския, с игуменка колоритната майка Юстина.

Преди да се обрече на Бога, тя била балерина и често услаждала нощите на партийните величия през 50-те години.

Първия бил върл фен на ракията на игуменката, която, щом се почерпела, го дарявала не само с благословията си, но и с някоя ругатня по повод окаяното дередже на обителта. Бай Тошо обаче не се сърдел, особено ако в компанията имало млади и засукани калугерки. Подсмивал се под мустак, а охраната му отвеждала избраницата в специалната стая за гости. А след няколко дни Тато давал нареждане да се отпусне необходимото на игумения Юстина.

Срамните случки около Клисурския манастир обаче продължават и сега. Припомняме, че негов игумен е бил настоящият Силистренски митрополит /и зле прикрита “мека китка”/ Амвросий, а след него обителта бе поета от ексректора на Софийската духовна семинария епископ Сионий, “разжалван” след педофилски скандал с непълнолетни възпитаници на учебното заведение.

След него игумен на печално известния манастир стана настоящият протосингел на Видинска епархия отец Антим, също спадащ към лобито на “нежните мъже” в БПЦ. Той пък превърнал обителта в място за срещи на семинаристи с попски дъщери – уж под формата на “летни лагери”. След това, за да ги вкара в собственото си легло, изнудвал момчетата, заплашвайки ги, че ще каже на бащите какви са ги вършели с щерките им и тогава – край на църковната им кариера.

След като овършал Клисурския манастир, Антим го оставил в ръцете на сестра си и се прехвърлил в Чипровския, където сценарият се повторил почти едно към едно. Преди това обаче напълнил Клисурската света обител с млади и кръшни монахини, повечето от които, кой знае защо, хортували на... турски.

Основно за “секстуризъм” в началото на прехода са били използвани още манастирите в Гложене, Черепиш и обителта “Свети Никола” в Арбанаси, където е погребан Илия Павлов, доверяват наши информатори от синодалните среди. А

в Черепишкия манастир петилетки наред си водел “жрици на платената любов” и самият Врачански владика Калиник,

но той в момента вече е “взел-дал” след поредния инфаркт.

Никой от родните църковници пък не наричал манастира в родното село Ресилово на Сашка Васева, братя Галеви и Клара Маринова с името му, а му викали Резиловския – заради разпуснатото до немай къде поведение на неговите обитателки.

Междувременно за един от най-големите развратници в клира бе нарочен изгоненият за “морално падение” от Атон Евгений. Преди няколко години духовникът се “самозаточи” в Германския метох на евфорията “Зограф” и около него светкавично се заформи блудна компания. Очевидци разказват, че в баните и спалните настанал Содом и Гомор.

С триста зора грешникът е изритан от метоха, но се мести с “агитката” си в друг празен манастир във Врачанска епархия, който дядо Калиник предоставял с договори на АЕЦ “Козлодуй”.
“И го превърнаха в бардак, кръсти се архимандрит Сава. Пиянски компании, разврат... Направиш забележка на някое момиче, че се разхожда по бански, но кавалерът те срязва:

“Затова плащам, че съм оставил жената в Козлодуй и съм тук с гаджето!”

Сава се опитал да прекрати договорите, но Калиник му пратил мутри да го сплашат. Отчаян, архимандритът си стегнал багажа и се приютил в манастира край Годеч.

Особено драстична “находка” още преди 10 ноември изправила на нокти строителните работници, които ремонтирали покрива на Батошевския женски манастир. Те се натъкнали на прашасали огромни сандъци, пълни със... бебешки кости?! Оттам тръгнала мълвата, че Божиите сестри зачевали не веднъж и дваж и за да прикрият срама, пъхали новородените в сандъците, където те се задушавали и умирали.

Самоковският метох обаче от десетилетия държи “палмата на първенството”, тъй като се знае, че bg-владиците изпращат там своите любовници. Които срещу 1000 лв. месечно са длъжни да подсигуряват уюта и веселото прекарване на покровителите си, когато те благоволят да дойдат в метоха. Игуменката – престарялата майка Гавриила, вече почти не напускала постелята, но “дистанционно” държала всичко под тотален контрол. Навремето е била партийна секретарка на шивашкия комбинат в Самоков, а след промените става лична изповедничка на Лили Иванова и първа дружка на емигранта-милионер Августин Пейчинов. Клюката нашепва, че метохът кътал най-големите тайни на БПЦ. През ръцете на Гавриила са минали финикийските знаци на клира, в обителта се съхранявали златото и парите на покойния Нюйоркски епископ Геласий и на преселилия се в отвъдното Мелнишки игумен Генадий, които хич не били малко.

За покойната сестра Теодосия пък злите езици съскат, че била метреса на няколко владици едновременно.

За да прикрият резила, те я направили калугерка и вече съвсем “официално” я посещавали на хапка-пийка с преспиване. След като заболяла от рак и й отрязали едната гърда, й лепнали прякора “Теодоска с едната бозка”, гласи църковният фолклор.

През 2004-а пък Синодът се разтресе от чутовния скандал в Соколовския манастир край Габрово и дори лично Бойко Борисов изпрати полицай на място да го разследва. Тогава габровският свещеник Досьо Досев направи смразяващите разкрития, че обителта е затънала в кражби, корупция и разврат. Той публично обяви война на Великотърновския митрополит Григорий, че покровителства игуменката Мелания, превърнала девическия манастир в бардак, и че дори държал канал за износ на бели робини.

Според поп Досьо Мелания била истеричка, третирала като роби монахините, в резултат на което четири от тях напуснали, а 29-годишните близначки Епифания и Магдалина избягали чак в казанлъшкия девически манастир “Въведение богородично” от страх да не бъдат пласирани за проститутки.
“Майка Мелания никога не ни е карала да проституираме, но от други хора чухме, че преди да стане игуменка, се е занимавала с такива неща.

Даже и дъщеря си искала да пласира.

Изплашихме се да не ни накара и нас да станем проститутки”, твърдят близначките.
Естествено, самата Мелания, която е родом от Габрово и преди това се е подвизавала в манастира “Свети Пантелеймон” край великотърновското село Присово, отхвърли всички упреци в корупция и сутеньорство. Но не успя да изчисти името си, тъй като всички в клира са наясно, че е на “ти” с плътските страсти от време оно. За това говори и прозвището, което са й лепнали – Месалина.
Днес надхвърлилата 50-те калугерка ръшка от манастир на манастир, защото никъде не могат да я изтърпят повече от година. Въпреки възрастта си още била алчна за здрава мъжка плът - особено си падала по войници и строители. След кратък, но активен престой в манастирите край Кресна и Черепиш развратната игумения се преселила в обителта край Железница и всяка нощ прескачала до близката казарма, издават посветени.

“Мелания притежава всички пороци, умножени по 3. В манастира край село Горна Брезница пък е живяла на семейни начала с алкохолика йеромонах Софроний”, коментират вещи в синодалните потайности.

Богомил КРЪСТЕВ

.....................................................................
ВЛАСТТА ИЗТЕЗАВАЛА С ГОЛИ ХОРА НА ТРУДОВАЦИ МОНАХИНИТЕ ОТ МАНАСТИРА В КВ. “ДЪРВЕНИЦА”,
пръв се добра до грозната тайна “ШОУ”. По незнайни причини управниците по времето на соца ненавиждали игуменката на обителта майка Анисия.

Дълбоко вярващата Божия сестра се кръстела ужасена и плачела, когато разказвала на какви ужасии се е нагледала преди години.
За да прогонят чрез “плътска съблазън” калугерките, нощем пускали трудоваци да играят голо хоро на двора на манастира. Преди това обаче нарочно откачили пердетата от всички килии, та монахините да не могат да се скрият от безсрамното зрелище, вайкала се и досега сестра Анисия.

.....................................................................
ИГУМЕНКА-МЮСЮЛМАНКА ИМА 2 БРАКА, 17 АБОРТА И 4 ДЕЦА
Бившата електроженистка се разхожда из двора на манастира с цигара в ръка


Разтропаната сестра Христина управлява манастирския комплекс “Свети Пантелеймон” по пътя между Смолян и Пампорово. Миряните са пропищели от нея и я наричат “шарлатанка”, “самозвана лечителка” и “пишман екстрасенс”, а самата обител – “фабрика за пари”.

Игуменката обаче успя да влезе под кожата на Пловдивския владика Арсений, а след неговата смърт завъртя печеливш бизнес с наследника му – най-младия български митрополит Николай, който й подсигури ремонта на архиерейската сграда на пъпа на Смолян.

Гостите на храма застиват от изумление, когато виждат как Христина се разхожда из двора на манастира с цигара в едната ръка и с мобилен телефон в другата. “Не е важно какво влиза в устата, а какво излиза!”, пояснявала игуменката. Преди да се замонаши, тя е била електроженистка в строителна бригада и е изповядвала исляма. Освен това има зад гърба си 2 брака и 17 аборта. Родила е 4 деца. Признава, че е натрупала доста грехове. На младини мъжът й я налагал яко и три пъти се е тръшвала с мозъчно сътресение.
     
      Съставителя явно е въз-старичък, не познава интернета и ТV, та е пропуснал да напише, че калугерките пускат голи снимки по мрежата, а във всички килии гледат порно канали по ТV... :-)+++++++ Очевидно самотата и бездействието развинтват фантазията и пораждат диви сексуални мечти и видения... приписвани от"благоприличие и набожност" (или просто - завист) на колегите в другите обители ... image  
 
  • Blitz.bg не носи отговорност за мненията, изказани в сайта.
  • Забранено е писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби и обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и прочие коментари; писането на коментари с цел манипулация, явна или скрита реклама.
  • Blitz.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които сметне за некоректни или ненужни.
  • Коментарите НЕ са начин за контакт с агенция БЛИЦ. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "КОНТАКТИ".
Категория: Забавление
Прочетен: 1697 Коментари: 0 Гласове: 2
Камелия не иска дете от Цветин image Мама не дава, но Камелия си заплю Цветин преди почти 10 години. Майка й не го одобрявала като генетичен материал. Стресът е единствената причина Камелия да не може да забременее, установили изследванията, които 40-годишното огън момиче си направило тези дни в столична АГ клиника.

От 2005 година насам Камелия и Цветин твърдят, че правят опити за дете, но безуспешни. Затова двойката се подложила на пълни медицински изследвания, за да види къде се корени разковничето в проблема със зачеването. Резултатите от тестовете били в норма...

Докторите посъветвали звездата да намали темпото си на работа, тъй като хормонът на стреса в организма й бил висок и се явявал основният фактор, пречещ на забременяването й.

Според запознати с интимния живот на двойката обаче Камелия не искала дете от Цветин. Нейни приятели твърдят, че тя отдавна е охладняла към потайния габровец, но не знае как да го разкара. Цветин е по-млад от нея с десетина години – на 30 е. Незаменим бил като бодигард и момче за всичко, но това не било достатъчно за огън момичето.

Майката на Камелия, която и до днес си остава най-големият авторитет за певицата твърдо не одобрявала връзката й с Цветин. Тя нямала нищо против обслужващите функции на момчето, но не смятала, че е подходящ за генетичен материал. Бащата на Цветин – Светлин Томов, инженер по професия - страдал от тежка форма на алкохолизъм. В Плевен, където протича детството на Цветин и брат му Красен, още помнят грозните семейни сцени, побоищата и виковете в дома им.

„Разведоха се като цигани – разказва бивш колега на бащата. – Един ден Светлин запали дрехите на жена си Здравка и тя отпраши при родителите си в Габрово”. Скоро след развода бабата на Цветин по майчина линия се обесила в тоалетната на апартамента си.

Свилен ПИРОНКОВ

  image image
 
Категория: Забавление
Прочетен: 1238 Коментари: 0 Гласове: 0
Баба от Варна се снима в порно филми – с видео

image 68- годишна баба от Варна е открила хитър начин да прибави допълнителни доходи към мижавата си пенсия. Някогашната мед. сестра Петрана Димитрова е сред най- популярните нашенки в индустрията за възрастни в чужбина! Нахаканата старица вече е добила сериозен опит в секса пред камера. Зад гърба си има участие в 11 порно ленти, където прави диви оргии с нашенски роми. Заклети фенове на нейните филми споделят, че въпреки възрастта си бабето било изключително способно както във френската любов и в някои по- нетрадиционни сексуални image практики.

Истината за заниманията на варненската пенсионерка едва ли щяха да излязат наяве ако тийнейджър от нейния блок във варненския квартал „Младост“ не беше попаднал съвсем случайно, ровейки се из интернет на горещи секс- видеа с възрастната си съседка. След като му минал първоначалния шок, младежът споделил с приятелите си и заедно решили да се изгаврят с палавата старица. Принтирали няколко компрометиращи фотоса от видеата и разлепили снимките из коридорите на входа.

„Никога image не е късно да станеш за резил“, коментират с потрес комшиите и добавят: Ние на младежта й се чудим как размята цици по списанията, а то какъв талант живеел под носа ни!
Станало ясно, че от година време насам Петрана се труди здраво като порно актриса. И точно по това време старицата започнала да демонстрира небивал стандарт на живот. За разлика от бедните си набори, варненската пенсионерка бръмчала навсякъде с таксита, през ден си оправяла фризурата в местния фризьорски салон, а влезела ли в кварталния супермаркет, се бавела с часове… и накрая едвам смогвала да носи десетките торбички с покупки.

В секс – индустрията я вкарал френски режисьор, който се подвизавал във варна за да лови начинаещи секс актриси. Срещнал я съвсем случайно в парка и много бързо надушил талантите на сексапилното бабе. Като за начало й imageпредложил 60 евро за еротична фотосесия. С уговорката, че кадрите няма да се публикуват в България, а само в западни сайтове, двамата нащракали снимките. Незнайно как, но в един момент въпросните снимки станали изключително популярни и порно- продуцентът – режисьор потърсил отново бабичката. Предложил й да участва в групова оргия с няколко роми и най- изненадващо бабичката без колебания се съгласила. Офертата била повече от примамлива- 500 евро за 40 минутен сеанс.

Въпреки че на младини на Петра й се носела славата на „градската курветина“, която със сексуалните си умения разбила семействата на десетки мъже, до тоя момент в замяна на креватните си умения не била взимала пари. След два развода и купища сексуални партньори през годините, imageтака и не могла да зачене и именно това била голямата й болка.

Месец след като комшиите узнали за секс бизнеса й, баба Петра е подложена на тотален психо тормоз от настървените си съседи. Хлапета денонощно звънят на входната й врата и щом отвори започват да я освиркват и целят с разни предмети. Някой от наборите й щом я видят пък направо я заплюват в лицето. В блока дори се понесла подписка за изхвърлянето на Петра от жилището й и преместването й в друг квартал. Бабичката се страхувала да излезе от къщи, данеби някой извратен тип да я нападне и изнасили, повлиян от видеата с нейно участие. Даже до магазина ходела рано сутрин, за да не среща подигравателните и похотливи погледи на съседите си. Местните сплетници и клюкарки пък не спират да раздуват сексуалните подвизи на отворената пенсионерка и да добавят все нови и нови прегрешения към житието й.

Подобни статии:

Категория: Забавление
Прочетен: 10796 Коментари: 0 Гласове: 3
Луиза Григорова страда от анорексия, участието и в продължението на „Стъклен дом” – под въпрос Алекс Антонова Акценти на деня 6 септември 2010
image

Блясъкът в очите на Луиза вече не е същият

Една от звездите на сериала „Стъклен дом” – Луиза Григорова страда от анорексия, пише агенция Блиц, което поставя под въпрос пълноценното й участие в новите епизоди от поредицата.

Щерката на собственичката на модна агенция „Ивет фешън” – Ивет Григорова до такава степен е прекалила с диетите и приомите за отслабване, че вече трудно се храни, ако въобще вниманието й е привлечено от някаква храна. Луиза по приличала на девойка на прага на съзряването, отколкото на жена, а още повече на сексапилна актриса. Излъчването й на най-секси българка за 2010 г. вече било само красив спомен, а не действително отражение в огледалото.

image

Луиза е загубила и тези извивки, които макар и твърде фини, красяха тялото й

Освен на начина, по който изглежда, нередовният прием на храна е оказал влияние и на менталните възприятия на иначе симпатичната девойка, шушукат хора от снимачната площадка на „Стъклен дом”. Луиза е вечно инзервена, лесно избухва, не контактува с екипа, а на най-малката забележка реагира отстро, понякога със сълзи, понякога с неконтролируеми крясъци.

Тъжните настроения, редувани от краткотрайно разведряване, били ежедневие за актрисата, която колкото и да се стараела, трудно прикривала висящите покрай тялото й дрехи и липсата на блясък в очите.

Дано обаче това се окажат само слухове, а Луиза Григорова да се е вталила в резултат на други причини, защото жалко ще е българският телевизионен екран толкова бързо да се сбогува с една от талантливите си млади звезди.

Категория: Забавление
Прочетен: 2503 Коментари: 0 Гласове: 1
Начало image Жълти Страници image Петрофф обяви Слави за наркоман, хомосексуалист и сводник? Слави го дава на съд
Петрофф обяви Слави за наркоман, хомосексуалист и сводник? Слави го дава на съд image image
29 August 2010

Дългият imageшоумен се готви да заведе дело срещу скандалният хомосексуалист Ицо Петрофф. Искът на Слави ще бъде за рекордна сума, която той смята да дари на дом

за изоставени деца в Плевен и Мездра. Петрофф обяви Слави за наркоман, хомосексуалист и сводник! „Имам сериозна информация от едно циганче, което е било приятел на Камен Воденичаров. В най-добрите си времена, когато Камен и Слави бяха приятели, това ромче ми е разказвало, че този, който го е завел при Камен Во му казал: „Ако добре се справиш със задачата при Камен, той ще те препоръча на Слави Трифонов.“ Когато обаче се чули, Слави му поставил условието той да бъде активният гей, а то – пасивната страна. Момчето се възмутило и казало – не! Аз правя това, което досега съм правил, и не искам. Оня с учиндолския си манталитет не е посмял да се прекръсти и да си каже отварям си дупенцето отзад. Просто си е останал с връзки с такива хора, в които се е опитал да играе активната роля.“ – заяви Ицо Петрофф пред „ШОУ. „Когато аз почнах с Поли Пантев, те имаха вече отношения. Тогава в тези среди на гей мафиотски заигравания на мутрите, при тях без много да им пука, се говореше, че Слави е доставял момчета и момичета на господарите“. Дългият все по-рядко в последните години се занимава с клюките по свой адрес, но глупостите на скандалният хомосексуалист са го жегнали много. Слави държи най-много на мъжката си чест и затова се е решил да я защити подобаващо. Ицо Петрофф нашумя през миналата година, след като издаде книгата „Тайните на гей елита„. Четивото предизвика множество коментари, защото в него Петрофф се гаври с редица родни знаменитости, повечето, от които вече не са между живите. В интернет дори му измислиха прозвище – Ицо Гнусния.

Категория: Забавление
Прочетен: 1066 Коментари: 0 Гласове: 1
Андрей измами Даниела с три заплати – с видео


imageАндрей Арнаудов прецака сръбкинята Даниела с три заплати. Водещата на „Отчаяни съпруги” трябваше да вземе цяла заплата за юли, както и по половин за повторенията на ток шоуто. Но сега, като се върна в Сърбия след раздялата с очилаткото, ще види пари на кукуво лято, коментира се из коридорите на Нова тв.

Месечната заплата на „отчаяните” съпруги Вихра и Даниела била 8 бона. Парите обаче не винаги достигали до джоба на дамите. Иван и Андрей им ги взимали и се

image

Сватбата на Андрей и Даниела

разплащали с други свои служители, а накрая за половинките им оставали само трохите. Вихра и Даниела обаче никога не правели на въпрос порочната практика на мъжете си.

Сръбкинята обаче едва ли ще си потърси парите. След като се върна в родината си, Даниела не иска и да чуе нито за България, нито за бившия си. През целия си едногодишен брак с Андрей, красавицата беше по- скоро негова слугиня, отколкото съпруга. Всичко започна с шумно рекламираната им сватба, която вече стана ясно, че е била с цел реклама на бъдещето вечерно шоу на опосумите. Андрей нареди Даниела да танцува във ВИП ДЕНС отново, за да насочи интереса към себе си и бизнес делата си. imageНакрая измамената Даниела, която си мислела, че ще бъде грижовна майка и домакиня, трябваше пак да угоди на мъжа си и да ангажира цялото си време с шоуто „Отчаяни съпруги“.

Въпреки това сръбската красавица успя да се справи, но постоянните запои на Андрей, обикаляне по барове и дискотеки до зори и пълното игнориране на съветите й да престане и да се отдаде на семейството, доведоха до разрива между двамата.

Андрей и Даниела вдигнаха разкошна сватба в Белград само преди година. ВИЖ ВИДЕОТО:

Подобни статии:

Категория: Забавление
Прочетен: 987 Коментари: 0 Гласове: 0
РЗС започва национална подписка за референдум за нова Конституция image var carousel_1283750647 = new SimpleCarousel("slideshow",{ navigation : { prev : "material_header_prev", next : "material_header_next"} }); carousel_1283750647.init();

В деня на честването на 125 години от Съединението на България партия „Ред, законност и справедливост” стартира национална подписка за предизвикване на референдум с цел свикване на Велико народно събрание и приемане на нова конституция. Лидерът на партията Яне Янев ще открие подписката пред Община Пловдив до паметника на Стефан Стамболов.

Народните представители и членовете на ръководството на РЗС ще сложат началото на подписката и пред градинката на църквата „Свети Седмочисленици” в София, срещу входа на Областната управа в Монтана; до църквата „Света Троица” в Габрово; в центъра на Плевен срещу МОЛ-а. Подписи ще се събират и в Перник, пред Общината във Велико Търново, срещу Спортната зала във Видин на ул. ”Цар Симеон Велики” в Стара Загора.

 
Категория: Забавление
Прочетен: 1057 Коментари: 0 Гласове: 1
Skandalno.net вкара в ареста секс-рекетьорите на ясновидката Ивелина Христова! Така работим ние!

imagewww.skandalno.net стана причина да се разкрие още една нова форма на незаконно печалбарство в България, която набира все по-голяма скорост – срамната търговия с всевъзможни порно клипове в мрежата. Напоследък станахме свидетели на няколко такива случая, като зад всички тях прозира желанието за мръсно припечелване на пари.

Историята започна преди четири дни. На електронния адрес на www.skandalno.net се получи анонимно съобщение от лицето ivan. В него той предлагаше на сайта ни да закупи порно клип с участието на победителката в първото издание на риалити шоуто „Ясновидци” Ивелина Христова. http://www.ivelinahristova.com/vyprosi Собственикът на сайта skandalno.net – Илиян Атанасов, който е близък приятел на Ивелина, своевременно уведоми топ- ясновидката за предложения секс компромат. След нейното разрешение, г-н- Атанасов продължи кореспонденцията със секс – рекетьорите. От последвалата размяна на електронни писма научихме, че клипът е с дължина 10 минути, че продавачите му искат минимум 3000 лева… Накрая те посочиха и телефон за връзка с тях. Впоследствие се оказа, че телефонът е откраднат от старица в пловдивското село Марково

Преди около две години полицаите са направили опит да заловят image същите две лица, които тогава опитали да рекетират с порно-компромата хора, близки до Ивелина, от които поискали 3 хил. лв. за да не пуснат секс-видеото с нейно участие в интернет.

Заредени с тази информация, ние от www.skandalno.net / , без колебание съдействахме на Службата за борба с организираната престъпност в Пловдив, до която потърпевшата топ ясновидка Ивелина Христова вече беше подала сигнал.. Спецченгетата приеха сигнала и предложиха на собственика на нашия сайт И. Атанасов да стане лице за контакт и в същото време – примамка за мошениците.

Нещата изглеждат лесни и прости. Но в реалността те често са различни. Един грешен ход може да провали всичко. А в акцията по залавянето на двамата рекетьори е имало доста препятствия, от които косата на журналиста едва не побеляла за няколко минути.

След двудневна игра на нерви с двамата порно-търгаши, които непрестанно уговаряли срещи и после отлагали, г-н Атанасов в крайна смета успява да им закове сгледа в ресторант „Хепи“, до Новотела. Там срещу „скромната” сума от 3000 лева, той е трябвало да получи скъпоценният порно клип.

Ченгетата са уведомени своевременно от www.skandalno.net и устройват засада по всички правила. Шестима инспектори от НСБОП и 15 полицаи се включват в акцията. Рекетьорите обаче явно не са вчерашни и явно не рекетират за първи път. Не идват в уговорения час, зънят му по телефона и обясняват, че в момента са в банка и затова закъсняват. След известно време пак звънят на журналиста под прикритие с въпроса: Още ли си в заведението. Той отговаря утвърдително. Следва тяхна молба да се смени мястото на срещата: Тръгни към Трето районно управление на МВР / въпросното заведение е близко до полицията/. Атанасов тръгва.

И точно тук става нещо абсолютно непредвидено: Ченгетата изпускат собственика на нашия сайт от полезрението си. Но връщанеimage назад няма. Рекетьорите му казват да спре пред едно чейнчбюро. Спира! Там се виждат очи в очи и започват разговор. Разбира се, първо трябва да се види стоката – въпросният порно клип. Който обаче е качен на телефон и е с толкова лошо качество, че почти не се вижда лицето на момичето от картината. Видимо е българка и е руса, и видимо прави секс. Но дали е Ивелина Христова?!? Това няма как да се установи от видеото на телефона, което видях, ктегоричен е той. Рекетьорите imageме увериха ентусиазирано, че е тя и че имали по-изчистен вариант на същия клип на друго място, разкрива колегата. Уговорката с полицаите била, че в момента, когато журналистът под прикритие се хване за челото с жест на изненада, това за ченгетата ще е знак, че клипът е в ръцете му и те могат да действат. Тоест да им закопчеят белезниците.

Илиян Атанасов се хваща веднъж за челотото , след малко втори път, трети път…, като през цялото време е принуден да блъфира, че се опитва да смъкне цената на „стоката”. Заявява им също, че от кадрите не може да се установи кое всъщност е палавото момиче. И при това положение няма как да им плати исканата сума, а много по-малка. И така… минутите текат бавно в пазарлъци и лъжливи, подвеждащи ходове, които Атанасов е принуден да прави за да задържи бандитите на местопрестъплението. А те вече напират да си вървят. Ченгетата обаче ги няма и няма… Абсурдът става пълен, когато в един момент един от лейтенантите му звънва по телефона със следния въпрос: Къде си, Илияне?. Не мога да ти публикувам текста, не струва, блъфира за пред рекетьорите в телефонната слушалка собственика на нашия сайт. Полицаят обаче така и не научава къде е колегата, когото незнайно как са изпууснали от поглед… и пак звъни… и пак езоповско говорене. Трудно беше да обясня на полицаите къде съм точно без да предизвикам подозрението на стоящите отсреща секс-рекетьори. И така – следват три обаждания в рамките на 5 минути. Накрая Атанасов започва да се кара на инспектора от НСБОП, обяснявайки му че е слаб писач и няма да публикува текстовете му в сайта си. Добавя, че в момента е до едно чейнч бюро, до Трето районно, но ако иска да говорят, да го чака след половин час пред Новотела. Нашият човек успява някак в сюжета на измисления разговор уж с друг колега- журналист, да каже, че е пред чейнчбюро, близо до Трето районно управление на МВР.

Абсурдите обаче продължават и напрежението все повече се сгъстява. При четвъртото поред позвъняване, лейтенантът кара колегата Атанасов да направи така, че да заведе двамата рекетьори до бул. „България”. Но до там са повече от 150 метра разстояние. И на практика поставената мисия е неизпълнима.

След 15 минути игра на котка и мишка между секс – компроматаджиите от една страна, журналистът Илиян Атанасов от друга и пловдивските полицаи от трета, нещата си идват на мястото. Полицаите виждат Илиян, Илиян вижда полицаите… И след петото удряне по челото, следва дългоочакваният зрелищен арест: двамата рекетьори са закопчани с белезници. Белезници щракват и около ръцете на нашия колега, по-меко, но безапелационно. За да не се усетят престъпниците, кой им е скроил шапката, Атанасов също е накаран да застане с лице към стената. За секунди иначе тихата уличка почернява от униформени и цивилни полицаи, за потрес на малкото случайни минувачи и търговци наоколо.
Акцията приключва щастливо.
Не и случаят обаче. Защото много бързо стана ясно, че двамата арестувани интернет рекетьори преди да попаднат на нас, са се опитали да изтъргуват порно клипа на всички знайни и незнайни сайтове и множество разнокалибрени вестници. В това число и на Николай Бареков, който призна, че преди дни същите двама души са му предложили същия този клип. Но не е подал сигнал на компетентните органи. При това Ивелина Христова официално работи за един от неговите сайтове.

Защо така, бе колеги от сайтове и преса? Нали непрекъснато чрез медиите си внушавате на другите кое е правилно, кое не, кое е морално, кое не! Да не говорим, че заради едната сензация и повдигане с малко на тираж и рейтинг, доста медии у нас са склонни да правят подобни покупки!

Както се вижда, не е чак толкова сложно да се подаде сигнал на който трябва, и да се случи каквото трябва. Е, струва нерви, че и адреналина ти скача до небето, а кой пък ти слага в сметките непредсказуемия риск. Но ако човек е убеден в правотата на каузата си, ще направи тази жертва. И ще спи спокойно! Защото е спасил нечия репутация… а може би – и съдба!

В криза сме българи! Но кризата ни не е толкова материална, колкото криза на духа!
Ние от www.skandalno.net избрахме да работим така. Защото сме убедени, че истината и честта на другия трябва да се бранят, а когато е необходимо– и да се изстрадат!
От Екипът на www.skandalno.net – цялата истина.

Подобни статии:

Категория: Забавление
Прочетен: 2288 Коментари: 0 Гласове: 1
Скандалният Марк Рич се връща в България, купува Кремиковци  6 септември 2010, 07:14  
image Милиардерът със съпругата си Гизела Бизнесменът, комуто приписват връзки с КГБ, герой на два огромни скандала у нас, обещавал да налее милиарди в родната икономика. Милиардерът Марк Рич възнамерява да се завърне с гръм и трясък в България, научи „ШОУ”. Според последните информации той обещавал да инвестира солидна сума пари в ключови промишлени обекти в страната и да завърти бизнес за милиарди. Чрез своя гигантски конгломерт „Гленкор” щял да откупи закъсалия комбинат „Кремиковци”. Бил готов да плати всичките задължения на предприятието и да покрие дълговете по облигационния заем и към държавата. Сумата е около 800 милиона евро.

Швейцарският милиардер вече дори бил провел серия от разговори с представители на правителството и с част от облигационерите. Преговорите били в напреднала фаза и сделката можела да стане факт до месец. На първия търг за активите на „Кремиковци” преди седмица не се яви никакъв купувач. Документи бяха закупени само от украинския олигарх Константин Жеваго. Той обаче все още умува дали да се занамава отново с Кремиковци, след като наля в него близо 50 милиона евро преди две години.

Идеите на Марк Рич обаче били доста по-различни от това да развива металургията. Той смятал да продаде цялото предприятие за скрап. Вече дори имал договорка с водеща компания от Канада да откупи метала. Сумата, която щял да прибере от тази сделка, била много добра - близо 400 милиона долара. Какво ще прави Рич след това на оголеното поле, още не е ясно. Става въпрос за терен с площ над 40 хиляди декара съвсем близо до София. Слуховете носят, че

милиардерът смятал да инвестира в технологични паркове,

в компютърни заводи и лаборатории.

Всъщност идеята за грандиозното начинание не била на самия Марк Рич, а на неговата дясна ръка Иван Глазенберг. В момента именно той е мениджър на “Гленкор”, а 76-годишният Рич се е оттеглил от активното управление на компанията-гигант. 60-годишният Глазенберг е разработил стратегията за новите инвестиции на “Гленкор” и инвазията в България в началото на тази година. Двамата са идвали тайно в България.

Говори се, че са имали среща с премиера Бойко Борисов през май тази година. Срещата се е провела във вила край Боровец. На нея двамата магнати са представили стратегията си за развитие на новия си бизнес и дори са предложили веднага да откупят дълговете на комбината. Премиерът обаче е казал, че трябва да се почака и да се обмислят предложенията, защото имало и други оферти за Кремиковци. Освен Жеваго към него интерес проявявал и руският олигарх Виктор Векселберг.

След срещата Рич се оттеглил във вилата си в курорта Сейнт Мориц и изчаквал развитието по въпроса. През това време експертите от “Гленкор” подготвяли юридически бъдещата сделка. Компания е един от най-странните, но и най-големите икономически субекти в света. Активите й се изчисляват на 400 милиарда долара. По цял свят тя притежава изцяло или участва в добивни компании за петрол, метали и въглища. Добива минерали от Колумбия до Казахстан, търгува с екзотични метали, благодарение на които летят всички самолети, и държи 3 процента от петрола на планетата.

"Гленкор" е и един от най-големите в света производители и износители на слънчогледово олио и месо. Има много солидни позиции в търговията и със зърнени продукти.

За журналистите и масовата публика компанията може би е по-известна заради Марк Рич и предишното си име Marc Rich & Co AG, защото - както твърдят - историята й прилича повече на шпионски роман, отколкото на бизнес казус. През миналата година частната корпорация беше шестата по големина на оборота в Европа. Бурната й история започва в 1974 г. когато е основана от швейцарския предприемач Марк Рич. Той се прочува със серия съмнителни сделки със СССР, Иран, Ирак, Саудитска Арабия, заради които

бе осъден в САЩ

и помилван в последните часове от мандата на президента Бил Клинтън през януари 2001 г. Името му се спряга и с бизнес сделки с кубинския лидер Фидел Кастро, с когото са въртели пари през 90-те години на миналия век. Тогава Рич е откупил чрез няколко сделки над 2 милиона тона захарна тръстика, която по-късно е препродал на борсите в Китай.

Неговата компания е винаги там, където има бързооборотни стоки и възможности за лесни печалби. Рич поддържа отлични контакти с много лидери на водещи държави и диктатори в Африка, Азия и Южна Америка. Компанията му има позиции там, където малцина могат да стъпят. През 2001 година тя приема официално името "Гленкор" и сега се ръководи от бившите му партньори, сред които Вили Страхтот и Иван Глазенберг. Фирмата често се свързва с бивши кръгове около КГБ и червени комунистически пари.

Българската връзка

Петролната афера

Марк Рич се появява на българската сцена през 1991 г. и оттогава името му непрекъснато се свързва с поредица от скандали. Първият е от 1991-1992 г. и е свързан с пари на Световната банка и петролни сделки, довели до милиарди левове загуби за Нефтохим. Става въпрос за 150 млн. долара заем, с които бяха платени доставки на петрол за “Плама” и най-вече за Нефтохим. В средата на 1992 г. след поредица от скандални разкрития, че Нефтохим е натрупал милиарден дълг и не плаща задълженията си по заема, беше назначена специална парламентарна комисия, която трябваше да разбули истината за усвояването на петролния заем от Световната банка за Нефтохим и “Плама”.

Заемът е предоставен на рафинериите чрез БНБ, а усвояването му минава през Държавния фонд за реконструкция и развитие. БНБ възлага вътрешния договор на Химимпорт, която оперира с парите. Със 150-те млн. долара на Световната банка Химимпорт внася петрол и го продава на Нефтохим и “Плама”, които го преработват. В договорите обаче не е посочено изрично кой ще връща парите. В началото това е Химимпорт, по-късно обаче става ясно, че е подписан анекс, според който длъжници се оказват “Плама” и Нефтохим. Договорът между Химимпорт и БНБ е подписан едва след пристигането на първите танкери и носи задна дата. Доставчикът е “Марк Рич ко”. Имало е предложение за доставка на по-големи количества петрол от тези, получени по заема от Световната банка, и то при по-благоприятни условия, обявиха по това време български депутати. Било е постигнато и рамково споразумение с казахстанската държавна петролна компания и Нефтохим, но явно висши държавници са предпочели нефтът да дойде от други фирми, твърди депутатът Стефан Караджов.

Договорите за доставка според българското правителство по избор на Световната банка са сключени с фирмите “Белойл” (за малка част от количествата) и основно с “Марк Рич ко”. Те всъщност пак били взели петрола оттам, но процентите за посредник оставали при тях. При отпускане на кредити от ДФРР не били спазени процедурите, се твърди пък в писмо на Световната банка до българското правителство. Шестима следователи са работили по следственото дело за отпуснатия заем от Световната банка, което продължава повече от десетилетие. На няколко пъти то е било прекратявано, след това отново възобновявано.

Зърнената афера

По време на зърнената криза пък скандалният бизнесмен чрез фирмата си “Гленкор” влиза в джойнт-венчър с Комбината за цветни метали в Пловдив - “Балко интернешънъл” ООД. По този начин с уж разграничилата се от Марк Рич фирма “Гленкор” се реализират мащабни злоупотреби, твърдят източници от държавни ведомства. “Балко интернешънъл” ООД получава най-високата квота за износ на жито и слънчоглед и изнася по този начин 140 000 т зърно. “Гленкор”, която притежава 50% от “Балко интернешънъл”, от своя страна пък получава изключителните права за целия внос на пшеница в България чрез бартера за внос на жито срещу износ на горива за Сърбия. Сделката стана популярна като зърнената афера по време на социалистическото правителство на Жан Виденов. Фирмата внася зърното с 30-50 долара по-скъпо от износните цени в рамките на бартера, твърдят наши експерти. Според тях свързаната с Марк Рич фирма реализира износ на горива за 46.4 млн. долара главно за Сърбия и внася жито на цени с 84 долара над международните.

Петър АНГЕЛОВ
 
Категория: Забавление
Прочетен: 972 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 06.09.2010 08:47
Милиардерът Гигов изрита Глория? image Ослепителната Глория Олигархът Николай Гигов се е разделил с на дългогодишната си фаворитка Глория, заговори се тия дни. Или поне двамата искат всички да мислят така… В светските среди се говори, че босът на “Локо” бил бесен на русенката, която си позволявала все повече да “осветлява” публично връзката им, пускайки разни пикантни подробности за тях двамата на придворните си журналисти. Това никак не се понравило на Гигов, който, освен че е женен, е известен и като най-дискретния bg-богаташ. Според интриганти той заподозрял, че по този начин Глория иска да “узакони” връзката си с него и най-накрая да го разведе, за което отдавна мечтаела.
На бизнесмена обаче подобен сценарий май не му харесва и е свил яко сармите на своята фаворитка. Нещо повече – в последно време той споделял в компания, че няма нищо общо със силиконовата кралица от село Две могили. Олигархът разправял още, че оттук насетне щял да се посвети повече на семейството си, а не на “Мис България”, за каквато според мълвата представял Гло на свои бизнеспартньори в Турция миналата година.
По-конспиративно настроени фенове обаче съзират в “раздялата им” по-скоро ход от страна на Николай Гигов, който ненавижда да е в центъра на медийното внимание, още повече с интимния си живот. Те подозират, че двамата просто използват близки до Глория светски журналисти, които да “замажат” връзката им. Повод за това, че певицата и милиардерът не са разделени, дава фактът, че тя изкара цяло лято на френската Ривиера и в Париж, където, както се знае, Гигов има имоти. Както “ШОУ” пък писа съвсем скоро, от няколко седмици насам така наречената от придворните си журналисти Кралица бръмчи из софийските улици с последен модел “Мерцедес – GL” на стойност над 140 000 лева. Според мълвата автобижуто в цвят слонова кост й било дар именно от “разлюбилия” я бизнесмен.
  image image
 
Категория: Забавление
Прочетен: 910 Коментари: 0 Гласове: 1
Топ 10 на серийните модели от Франкфурт 2009 Триумф на технологиите и дизайна Е, автомобилните изложения за тази година приключиха и вече си правим сметка какво ще се появи в Детройт, Брюксел, Женева, Париж и т.н. през 2010 година. И тъй като по това време на годината се правят равносметки, може би няма да е лошо, ако си припомним автомобилното изложение във Франкфурт, което е най-големият подобен форум за годината. Всички големи производители бяха там и представиха най-доброто от себе си напук на всякаква криза . . .

Разбира се, в продължение на години ще говорим за прототипи като BMW Vision, Audi R8 E-Tron и VW One-Liter, но истинските звезди на шоуто бяха серийните модели. Нови модели представиха от марки като Bentley, Ferrari и Lamborghini, което само по себе си е гаранция за качество.

Факт, имаше много интересни автомобили във Франкфурт, но от лайфстайл изданието Askmen са създали списък с 10-те най-добро серийни автомобили, които са дебютирали в немския град.


No.10 - Volkswagen Golf R

Въпросният VW Golf R представлява наследник на най-спортния хечбек на VW, а именно R32, който е базиран на Golf. Тези, които са запознати с R32, вероятно знаят какво да очакват от тази кола: един особено мощен мотор, комбиниран със системата 4Motion на VW за задвижване на четирите колела. Разликата е, че новият R вариант притежава 2-литров четирицилиндров турбо двигател, който заменя досегашния VR6. И като изключим системата за задвижване на четирите колела, дотук не виждаме голяма разлика спрямо стандартния GTI. Но когато чуете, че Golf R има мощност от 265 к.с. (на фона на 200 к.с. при GTI) и ускорение до 100 км/ч за 6.4 секунди, то всичко изглежда вече на мястото си. Кулминацията е , че Golf R е доста по-ефективен, като консумира с 21 % по-малко гориво спрямо предшественика си R32.

No.9 - Ford Grand C-Max
Ford най-накрая ще пуснат своя C-Max в Северна Америка, като това се очаква да стане в края на 2011 година. Компактният 7-местен ван е базиран на същата платформа като Focus, като ще се конкурира пряко с модели като Mazda5 и Kia Rondo. Оригиналният C-Max вече спечели доста европейската публика благодарение на уникалния си стил, удобния интериор и факта, че е удобна и забавна за каране.

No.8 - MINI Coupe Concept

Coupe Concept на Mini е вариантът на британската марка за перфектната машина за каране. Може и да пише Concept, което означава, че е прототип, но след ласкавите думи по адрес на колата производството й бе потвърдено. Mini Coupe е оборудван с 1.6-литров турбо двигател с мощност от 211 к.с. и въртящ момент от 260 Нм. Всъщност от компанията отбелязват, че като се изключи новата каросерия, в основата си автомобилът е John Cooper Works Mini. Но каросерията изобщо и не трябва да бъде изключвана. Впечатление прави новото предно стъкло, скосената задница, доста полегатото задно стъкло, както и наличието на алуминиев покрив. Дори няма задни седалки, само и само да се редуцира максимално масата на колата.

No.7 - Volvo ReCharge Concept
Екологичният концептуален Volvo ReCharge дебютира по време на автомобилното изложение във Франкфурт и на този етап се води все още прототип. Базиран на новия компактен С30 (който също бе показан в немския град), въпросният ReCharge може да бъде лесно описан като шведска версия на Chevrolet Volt.  Колата е създадена така, че да може да черпи енергия от стандартен домашен електрически контакт, като освен това електрическият мотор позволява да се изминава дистанция до 100 км само на електричество. Когато обаче батериите се изхабят, заработва и 1.6-литров четирицилиндров Flexfuel двигател.

No.6 - Bentley Mulsanne
Наследникът на Bentley Arnage се нарича Mulsanne, като технически моделът направи своя официален дебют по време на шоуто в Pebble Beach. Именно във Франкфурт обаче получихме малко повече информация и възможността да го видим на живо. В основата на колата стои легендарният 6.75-литров двигател, който обаче е преминал през някои промени, за да бъде по-ефективен, така че на практика си е нов. Моторът притежава мощност от 505 к.с. и въртящ момент от 1020 Нм. Благодарение на системата за деактивиране на цилиндрите обаче емисиите на СО2 и разходът на гориво са намалени с 15 %. Както се и очакваше, в интериора могат да бъдат намерени само най-качествените материали, като Mulsanne си представлява най-добрият конкурент на Rolls Royce Phantom. Цените още не са оповестени, но се очаква да бъдат около 200 000 долара, което всъщност е достъпно за подобен клас . . .

No.5 - Porsche GT3 RS

Всъщност Porsche GT3 RS, който бе показан във Франкфурт, не е задължително да бъде наречен нов модел, но на практика е достатъчно изменен, за да получи място в този списък. Досегашният 3.6-литров двигател вече има обем от 3.8 литра, като и мощността е скочила с 15 к.с. и вече възлиза на 450 к.с. Предавките са скъсени, така че на практика осигуряват по-добро ускорение. Освен това са приложени и множество техники за редуциране на масата, като в това число влизат титаниевата система за отработените газове, както и олекотената литиево-йонна батерия. Няма как да се мине и без специфичното окачване Active Suspension Management (PASM). Цената на този страхотен немски спортист е 122 400 евро.

No.4 - Audi R8 Spyder
Версията без покрив на базата на суперспортиста на Audi доказва, че всичко е малко по-забавно, когато няма налице покрив. Този кабриолет обаче предлага много повече, отколкото просто свален покрив. Всъщност в основата на Audi R8 Spyder стои 5.2-литров FSI V10 двигател, който изпраща мощност от 525 к.с. и въртящ момент от 530 Нм към Quattro системата за задвижване на четирите колела. И R8 Spyder може и да не притежава специфичните остриета (уникалните елементи зад вратите на колата, които са оцветени в различен цвят), но за сметка на това притежава ултралек изцяло автоматичен мен сгъваем покрив. За редуцирането на масата спомагат и серия панели по каросерията от въглеродни влакна. В този ред на мисли логично комбинацията от голям двигател и ниска маса гарантира на Audi R8 Spyder страховита динамика: колата може да ускорява до 100 км/ч за 4.1 секунди. Максималната скорост пък възлиза на впечатляващите 313 км/ч.

No.3 - Mercedes-Benz SLS AMG
Един от най-очакваните модели във Франкфурт със сигурност бе новият SLS AMG на Mercedes. Просто от немската компания създадоха толкова мащабна предварителна кампания за генериране на интерес и любопитство, че действително всички очакваха да видят в немската автомобилна столица новия SLS AMG. Той се явява наследник на легендарния 300 SL Gullwing и съответно притежава специфична предна решетка, дълга предница, доста къса и тумбеста задница, както и Gullwing врати, които са си запазена марка. Така реално Mercedes SLS AMG е модерната интерпретация на митичния немски спортист.

Истината е обаче, че SLS AMG е нещо много повече от дизайнерско упражнение: тази кола е създадена за каране. Под дългия преден капак е поставен 6.2-литров V8 двигател AMG с мощност от 571 к.с. и въртящ момент от 650 Нм. Съответно карбонов вал свързва двигателя със седемстепенната трансмисия с два съединителя. В интерес на истината скоростната кутия е поставена отзад за постигане на оптимален баланс по отношение на масата. Динамичните характеристики на колата са особено впечатляващи – ускорение до 100 км/ч от 3.8 секунди и максимална скорост от порядъка на 317 км/ч. Цената все още не е обявена, но като нищо ще бъде към 155 000 евро.

No.2 - Lamborghini Reventon Roadster
Новият Reventon на Lamborghini очевидно е вдъхновен от стелт самолетите, като той замени Countach в ролята му на „най-злобния” Lamborghini, правен някога. Конструиран на базата на платформата на LP640, леко ъглестият хиперавтомобил действително изглежда да притежава качествата на стелт. От стандартния модел са направени само 20 копия, така че това означава, че е по-вероятно да попаднете на „невидимия” самолет, отколкото на италианския суперспортист. И изглежда, че 20 копия на закрития вариант на Reventon не са били достатъчно ексклузивни и поради тази причина от Lamborghini пускат още по-ограничен открит вариант, известен повече като Reventon Roadster. Съответно Roadster има доста повече, отколкото само един сгъваем покрив. Новият модел е базиран на чудовищния LP670 SuperVeloce, така че стандартно се предлага с 6.5-литров V12 двигател с мощност от 670 к.с. Говори се, че Reventon Roadster ускорява до 100 км/ч за 3.2 секунди, а максималната скорост възлиза на 340 км/ч. Въпросният стелт кабриолет може да бъде ваш за 1.15 милиона евро.

No.1 - Ferrari 458 Italia
Няма съмнение, че Ferrari са популярни с това, че правят доста красиви автомобили. Но ако трябва да се избере най-красивият представител на италианците, то това може да бъде и новопредставеният Ferrari 458 Italia. Това е един зашеметителен автомобил, който притежава специфичен сексапил, който липсваше при модели като Enzo и F355.

Ferrari 458 Italia на практика е наследник на F430 и както е при всичко ново, 458 е по-голям и по-злобен от колата, която я предшества. В основата на колата стои 4.5-литров V8 двигател с мощност от 470 к.с. Въртящият момент се предава към задните колела посредством седемстепенна трансмисия с два съединителя, като се говори, че въпросната скоростна кутия е по-бърза от настоящите варианти, вдъхновени от Формула 1. Шасито е алуминиево, а за много други компоненти са ползващи също олекотени материали. Що се отнася до динамиката, 458 italia ускорява до 100 км/ч за 3.4 секунди, а максималната скорост възлиза на 323 км/ч. Както казват редакторите от AksMen, „докато колата изглежда толкова добре, ние бихме продали и първородното си дете, за да имаме една такава.”

Сподели в :

   
Категория: Забавление
Прочетен: 716 Коментари: 0 Гласове: 0
Фейслифт за Renault Laguna Никога не е излишна капка свежест 05.09.2010 От Renault представиха първи официални снимки на обновените лифтбек и Sports Tourer версии на Laguna, които ще се присъединят към европейската версия на флагмана Latitude и към другите модели, които от френската компания ще покажат на автомобилното изложение в Париж.

Промените по Laguna включват модернизиране на дизайна на предната част на автомобила, в която впечатление правят обновеният стил на предните фарове и предната броня, както и по-открояващата се предна решетка.

Новите версии на Laguna получават по-икономичен 1.5-литров dCi двигател с мощност от 110 к.с.,  при използването на който количеството на отделените от автомобилите вредни емисии е 120 г/км. Що се отнася до системата 4Control на Renault с четири задвижващи колела, то тя е достъпна за версиите на Laguna, оборудвани с dCi двигатели с мощности от по 130 к.с. и 150 к.с.

Сподели в :

    image
Категория: Забавление
Прочетен: 653 Коментари: 0 Гласове: 1
  Всеки трети българин не би потърсил работа в Европа, дори да е безработен image
Почти половината граждани на Европейския съюз (ЕС) мислят, че в друга европейска държава могат да намерят по-добра работа. По-малко от една трета от европейците обаче планират да заминат в чужбина. Това сочи изследване на Евробарометър, публикувано миналия месец.
 
В чужбина е по-добре, но няма да замина
 
48% от анкетираните смятат, че в друга европейска държава могат да намерят по-добри възможности за развитие. Сред най-желаните страни са Великобритания, Германия и Испания. Въпреки това само 17% от европейските граждани правят планове за преместване в чужбина. При запитаните българи процентът е същият като средният за Европа.
 
Категория: Забавление
Прочетен: 1055 Коментари: 0 Гласове: 2
Галина Иванова: В момента, в който станах Глория, нещата ми потръгнаха

imageФолк певицата Глория разкри тайната на своя успех. „В момента, в който станах Глория, нещата тотално се обърнаха за мен в положителна насока. Докато се представях като Галина Иванова, както са ми имената, и бях вариететна певица, абсолютно нищо не се случваше. Но в момента, в който станах Глория, всичко тръгна в много добра посока. imageИ продължава така, което ме прави много щастлива“ – казва Глория пред „Нов фолк“.

„Човек се ражда с таланта си, независмо дали става дума за певец или артист. Аз не знам какво друго бих правила. Родена съм с тази дарба. Има някаква магия, нещо необяснимо. Не е само славата, в никакъв случай. Просто не стъпваш по земята, все едно си наркотично зависим от сцената, от феновете, от песента…“ – споделя още Глория.

Подобни новини:
Категория: Забавление
Прочетен: 840 Коментари: 0 Гласове: 2
Мис Плейбой 2009 Светлана Василева от капацитет по мъжка потентност се превърна в ценител на лесболаските

imageСочената за настояща любима на Гонзо Светлана Василева не престава да показва безскрупулност и разкрепостеност. Наскоро в обширно интервю в медиите тя направи класация на потентността на българските мъже по съсловен признак. Най-отгоре в класацията постави способностите на нашенските ритнитопковци. Може би затова залага най-вече на сексуални контакти с техного брата.

В списъка й от завоевания, както вече пояснихме, са и Дарко Тасевски, и Ивелин Попов. След тях най й се нравели мутрите. После поставяла бизнесмените. За накрая оставяла политиците, които били много зле в леглото. Факт е обаче, че топмоделката е опитвала от всичко, та да е наясно и да не си губи времето с неподходящи представители на мъжкия пол. Да, но накрая от презадоволеност и претенциозност май се е оказала преситена от ласките на другия пол, щом папараци от „Нощен труд” са я засекли в открити любовни игри с представителка на женския пол.

imageДвете хубавици са се отдавали на ласките помежду си без капка свян и задръжки. Попитана за коментар, Светлана отговорила, че не се сдържа пред красивите ни българки, пък и щом е за забавлението, защо да не опита и с жени. Иначе не била лесбийка. Дамата е известна и с разкритието, че манекенки си лягат с футболисти от грандовете ни по за 1500лв на нощ.

Подобни новини:
Категория: Забавление
Прочетен: 4737 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 11687870
Постинги: 8843
Коментари: 148
Гласове: 2522
Архив
Календар
«  Септември, 2010  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930