Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 11680861 Постинги: 8843 Коментари: 148
Постинги в блога от 22.09.2010 г.
Лъчо Мозъка показа цицестата си любовница!
image

Лъчо Мозъка с новата си любовница

Лъчезар Иванов най-сетне показа новата си любовница, за която макар жълтите медии отдавна да бяха съобщили, той категорично отричаше. Бившият зам.-шеф на парламента обаче най-накрая реши да направи „показно” на новата си придобивка, като гордо я представи по време на ревю на Жени Живкова. Знойната красавица пък определено има какво да покаже и обра погледите на всички мъже с пищните си форми.

Преди време папараци го бяха забелязали със същата брюнетка, но тогава Лъчо Мозъка побърза да се скрие в храстите от камерите. Очевидно обаче бившият зам.-председател на Народното събрание не си е губил времето, откакто не е на работа в парламента. След като Иванов бе принуден да си подаде оставката заради гафа с репортажа по Нова, Лъчо Мозъка е решил да дави мъка в прегръдките на надарената брюнетка.

image

Албена Златарева - друга любовница на Лъчо Мозъка

Така списъкът на Лъчезар Иванов от любовници се удължи с още една. Припомняме, че преди това името му беше спрягано с това на една друга красавица – Албена Златарева. Именно заради интимните отношения между зам.-шефката на „Здравната каса” Златарева и Иванов, в медийното пространство се появиха слухове, че блондинката е назначена незаконно.

Лъчо Мозъка е всеизвестен със слабостта си към женската красота и неведнъж е бил забелязван в компанията на разголени и разкрепостени мадами. Най-новата придобивка на Иванов – цицестата брюнетка, обаче този път скри шапката на зевзеци.

Подобни новини:
Категория: Забавление
Прочетен: 1388 Коментари: 0 Гласове: 1
Майчинският инстинкт прошепна в Магда

 

 

 

 

 

image

Магда и Красьо Черния се гласят за родители

 

Фолкдивата Магда с увереност в казаното сподели, че е готова да се раздели с кариерата, защото майчинският й инстинкт прошепна в тялото й.
Изпълнителката на “Пайнер” не се поколеба да заяви “слагам точка и не ме е страх”, ако с нейния Красьо се решат на голямата крачка, която след 9 месеца ще породи раждането на дете и то по-късно ще направи малката такава.
Все пак чалга певицата е чукнала вече 27 години и й е време да се задоми като нормалните двойки. Магда го желае и сцената няма да я изкуши заради кариерата, която трябва да прави. Дори и бившата водеща на “Здравей, България” Лора Крумова действала в тази насока, но била вече на втора стъпка, тъй като била заченала от своя приятел Сотир, затова и може би си удължила отпуската, но след като разбрала, че са я уволнили направила спонтанен аборт.
А се вярва, че шефовете й са го направили, за да спестят някой лев, заради майчинските, които им предстояло да плащат.

image

И на Магда й се ще да кърми бебе

При Магда обаче нещата няма как да стоят по този начин, защото от една страна чалгата в България е музикално утвърдена и няма да й е проблем да се завърне след година-две, а и от друга – любимият й Красьо Черния е богаташ и също като Алексей Петров има дебели сметки в чужбина.
Интервюто си за смелото решение, случайно или не, Магда направила след сватбата на Коцето. Разкри се, че младоженецът се бил надрусал здраво тогава и гостите му простили, но едва ли по Татово време, насред Пловдив, където била венчавката, щяло да му бъде простено за подобно нещо.
image

Подобни новини:
Категория: Забавление
Прочетен: 1135 Коментари: 0 Гласове: 1

Може би все някога сте се запитвали кои сте вие, защо сте това, което сте? Това е ставало в моменти, в които сте страдали, притеснявали или нещо друго, обратно на положителното си състояние. Много рядко може да се замислите в момент на удоволствие (например, ако се чудите какво да правите или си мислите, че това, което ви се случва е едва ли не невъзможно). Също може да сте се замисляли, когато се чудите за какво да мислите. В който и момент да е замислянето, важното е, че то не продължава до края си, а вие, когато сте се замислили, стее очаквали да стигнете до някакъв край, но впоследствие се отказвате. Защо ли, според вас? Първо, хората се замислят по въпроси за живота, най-често когато страдат, когато са добре - не (много малко хора го правят, когато са добре). Това е така, защото за всяко нещо трябва причина. За тези, които страдат, има причина - не могат да изпитват страдание (никой не може); за тези, които няма какво да правят (търсят интерес, защото човек не търпи безсмислие и не може, без да създава някакъв замисъл), а тези, които се замислят и по време на удоволствие - явно и преди са страдали и знаят, че след удоволствието идва страдание (за да мислят така, може би не търпят и много се страхуват от страданието, отбягват го повече, отколкото другите хора). Както виждате, за всяко нещо има причина. Замислете се над каквото си поискате от живота и ще намерите причина за него. Дори и за да се замислите,  ви трябва причина.  Каква е причината да не знаем кои сме? Каква е причината толкова време да се търси смисълът и да не се намира? Каква е причината да не може да разберем живота? Защо имаме стремеж да го разберем (за тези, които имат), ако не може да се разбере? Мислите ли наистина, че не може. Каква е причината, за да има причини?

Първо, в момента, а и отдавна, тече тенденцията, че човек трябва да се стреми към добро, към алтруизъм, към смирение и приемане на живота такъв, какъвто е. Мисля, че тази тенденция е грешна. Първо, ако това е правилният път, защо тогава на човек му идва "отвътре" да е против?  Защо всичко в живота ще е срещу нас? Ако има божествен план или смисъл, защо ще е измислен така, че да ни е трудно и непостижимо изпълнението му от наша страна? Защо постоянно се стремим да сме против себе си? Защо да е това планът? Защо животът да е борба и страдание? Ако има бог (по-умен от нас), как няма да съобрази, че по-лесно ще изпълним плана му, ако ни го каже какъв е този план? Нали за всяко нещо има причина?

Мисля, че човек си е егоист по рождение и в това няма нищо лошо. Лошото идва, когато върви срещу природата си и се опитва и залъгва, че го прикрива. А ако осъзнае, че е егоист и си признае на себе си, че е - много по-лесно ще се съобразява с егото си и наистина ще следва себе си. Сега всеки очаква от другия да ограничи егото си, всеки чака другият да отстъпи. Всеки очаква благодарност за това, че не е егоист (тоест, че се опитва да не е) - всичко това не е ли чист егоизъм. Дори добрите дела, които хората смятат, че правят за "добро", ги правят, за да получат нещо-най-малко за лична утеха, че са направили правилно нещо. Всяко алтруистично дело в основата си е егоистично, дори изцяло - само през погледа на получателя не е - всеки, който получава, казва за дарителя, че е "добър" човек. По този начин си гарантира продължение на "добрината".

Всеки критикува другия за егоизма му, оправдава всичко на света с егоизма, от който пък, според повечето хора, произтича злото, а никой не се замисля защо сме егоисти, няма ли причина? Какъв ще е смисълът бог (ако има) да ни създаде егоисти и да очаква от нас да станем алтруисти? И въпреки, че няма смисъл, ако пък приемем, че има, но не се сещаме за него - тогава защо не ни е създал алтруисти направо (нали е всесилен и всемъдър), а ще ни чака ние "по собствен избор" да станем. Дори в обясненията на религиите и хората, които твърдят, че има бог и божествен план, се казва, че бог ни е създал, защото такава е волята му. Това не е ли егоистично? И в същото време казват, че бог иска да станем като него - алтруисти (всеотдайни). Бих казал, че ако го има и иска да сме като него - ние сме, защото, ако има бог - то той ще е най-големият егоист според мен.

Дори в опитите на религиите да се премахне егото, си проличава егоизмът. Религиите се кланят на боговете си и спазват указанията им, защото си мислят, че после ще им е гарантирано щастието (особено в християнството) - това не е ли егоистичен стремеж.  

Мисля, че ако хората осъзнаят, че са егоисти, ще започнат да се съобразяват открито с егото си и да създадат такива условия на живот, които ще са удобни на всички (мисля, че това е и смисълът на живота - всеки да е задоволен).

Второ, това, че злото идва от егото, не е вярно според мен. Злото идва от опитите да се прикрие егото, уж да се унищожи. Защото в стремежа да  се прикрие и унищожи, хората са създали критерии за "правилния път", тоест създали са критерии за добро. Създаването на критерии за добро създава злото. Ако нямаше добро, нямаше да има и зло, а не обратното, както си мислят повечето хора. Ако нямаше светлина, нямаше да има и мрак. За човек, който никога не е виждал нещо, не е проблем, че не го вижда.

В опитите си да следват себе си, хората се противопоставят на себе си и създават неразбирания, които им създават проблеми. Защото те създават норми за "правилното" следене на себе си - все едно в нас има част, която не иска да се отърве от заблудата и страданието - а всъщност, ако помислите, никога няма да искате да си останете заблудени и страдащи. Ако има замисъл на живота, целящ всички да го разберат, защо ще създаде алтернатива за объркване. Все едно, ако бог ни е създал, за да се върнем при него, защо е създал ад, в който да изпраща хора завинаги?

Мисля, че правилното следване на себе си е да осъзнаем какви сме, да отговорим на всичките си желания (разбира се, като се съобразяваме с другите, но не като премахнем желанията си, а като измислим начин, с който да ги осъществим, без да вредим на някого). Нека не опитваме да забравяме проблемите си, да ги прикриваме или да мислим позитивно, а да се замислим над тях, да мислим реално. Нека помислим каква е причината за всичко, а то определено има такава според мен (поне аз я открих).

Ако дотук сте ме разбрали правилно и така, както се надявам да ме разберете, ще кажете: ако за всичко има причина - каква е причината да сме влезли в тази заблуда? Причината е в замисъла на живота. Бог няма, бог сме ние, заедно с всичко друго, което съществува. Истина няма, ние трябва да я създадем. По-подробно ще се опитам да го обясня в отделна тема, предназначена за замисъла на живота и ролята ни в него. А лъжата съществува, защото сме измислили критерии, по които съдим кое е истина. 

За всяко нещо има причина, според мен. Помислете.

 

Категория: Забавление
Прочетен: 1092 Коментари: 0 Гласове: 3
Албена Денкова бременна в петия месец   image

Албена Денкова и Максим Стависки чакат бебе. Бившата световна шампионка по фигурно пързаляне е бременна в петия месец от партньора си на леда и в живота Максим Стависки, пише жълто издание. Бъдещите родители обаче не искат новината да става публично достояние. Денкова и Стависки се притесняват от омразата, която си навлече фигуристът след пътния инцидент, в който загина боксьорът Петър Петров.

Двойката смята да отгледа детето си в чужбина и вече продава триетажната си къща у нас.

"

image SPORTAL.BG
Категория: Забавление
Прочетен: 910 Коментари: 0 Гласове: 1
Лора Крумова направила спонтанен аборт?!
image

Лора Крумова: Убиха детето ми!

Лора Крумова направила спонтанен аборт!

И вече обявената за “Най-чаровна водеща на годината” блондинка няма да бъде такава главно по две причини:

Първата е всеизвестна и е породена от факта, че шефовете й от Нова телевизия я изритаха от предаването й “Здравей, България”, а втората вече я споменахме и тя произтича точно от първата.

image

Уволнили я, за да не й плащат майчинските

След като научила за това, че с кариерата й е свършено тя била съсипана. Точно в този момент, когато най-много се нуждаела от работата си те я уволниха. От притеснение Лора Крумова пометнала и загубила детето в утробата си, алармираха от в.”ШОК”.

Нейни приятелки изпуснали за щастливата новина, че Лорчето е бременна и по неведоми пътища това стигнало до ушите на босовете й в Нова.

Те бързо си направили аритметически изчисления, че ако я оставят на работа скоро ще й се наложи да излезе в майчинство, а това са излишни пари, които могат да си спестят, мислели си шефовете й.

Затова й Лора проридала пред близките си: “Убиха детето ми!”, и със сълзи се заканила, че никога няма да им прости като стореното срещу нея щяло да им се върне.

Журналистката отсъствала от ефира 2,5 месеца, защото не искала да участва в порнографията, която се случва с предаването, защото го води самият прелюбодеец – Вито Фелациото.

Мислела си, че като е в такава голяма медия ще може поне да си ползва майчинските, както и по Татово време, но уви, вече няма да има възможност.

Не само защото й биха шута, но й защото вече не е майка!
image

Подобни новини:
Категория: Забавление
Прочетен: 1236 Коментари: 0 Гласове: 1
Стефания Колева мина на отсрещния тротоар
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

imageЧаровната водеща на новото шоу „Байландо” Стефания Колева е върла лесбийка – шушукат колежките й в театралните среди. Запознати разкриха, че симпатичната актриса e минала от другата страна на тротоара, като си падала по женски ласки и именно това увлечение причинило развода й.

Клюката носи, че Стефания и съпругът й – аниматорът Владо Шишков, имали големи проблеми в брака си заради богата бизнес дама. Тя се казвала Соня и била в транспортния бизнес. Любовницата на Стефания дори била известна в предприемаческите среди с измами по ДДС. Към актрисата Соня била невероятно щедра. Тя дори подарила кола на интимната си приятелка.image

„Стефания обаче не си пада само по жени и това съсипа връзката й със Соня” – коментират хора от близкия кръг на актрисата. В момента Колева имала сериозен приятел мъж, но двамата все още не се появяват заедно на публични места. Изоставената Соня пък не спира да оплюва бившата си приятелка в лесбо средите. Клюката за сексуалните наклонности на Стефания Колева изплува на повърхността, след като тя попадна във фокуса на общественото внимание като водеща на шоуто по Нова ТВ „Байландо“.

Подобни новини:
Категория: Забавление
Прочетен: 1268 Коментари: 0 Гласове: 1
Паралия хлътнал до уши по Ирина Флорин
image

Ирина все още има ухажори

Явно макар и поувяхнал, лилавият цвят – Ирина Флорин, все още привлича погледи и печели въздишки. Доказва го и последната пикантерия около изпълнителката. Според сайта life.dir.bg варненски бизнесмен бил толкова запленен от формите на певицата, че не спирал да я преследва и да търси вниманието й.

Основна причина за проявения интерес от страна на обожателя бил фактът, че в последо време Флорин е обърнала повече внимание на външния си вид и си е докарала визията на истинска „копринена жена”. А конкретен повод за начало на настървеното преследване се оказал билборд, който паралията съзрял в центъра на града си и от който греела умопомрачителната Ирина, рекламираща продукт за отслабване.

image

Печели внимание и с опитите да промени шаблона

Откакто я видял на рекламата, фенът не спирал да звъни на изпълнителката. Случвало се дори по сто пъти на ден да набере номера й, за да й обявни, че известните мъже не я заслужават, а той може да й даде всичко, от което има нужда.

Безбройните обаждания се оказали истинско изпитание за Ирина, която била на крачка пред пускането на новия си диск и била затрупана от ангажименти.

Успяла все пак да поукроти малко настоятелния ухажор, обещавайки му, че щом „Копринена жена” е на пазара, ще му обърне лично внимание.

Подобни новини:
Категория: Забавление
Прочетен: 698 Коментари: 0 Гласове: 1
Мечтите на звездите в „Байландо“ са разкрити

 

image

Красимир Каракачанов и Рада Рачева

Снощи, 8-те звездни двойки в „Байландо“ бяха представени и мечтите на звездите, бяха разкрити.

В случаят звездите не са само известните участници, които дадоха всичко от себе си и се представиха наистина добре,  а звезди са онези българи, които мечтаят не за околосветско пътешествие или скъпа кола, а всъщност имат нужда от дом, лечение за близък и изобщо имат нужда от пари за благотворителни каузи.

Първи на сцената излезнаха лидерът на ВМРО Красимир

image

Сантра и Николай Дойчев

Каракачанов и 14-годишната Рада, която ще се опита да осигури дом за 9-членното си семейство. Една от сестрите й страда от левкимия.

 

image

Мира Радева и Желяз Турлаков

Певицата Сантра танцува заедно с 16-годишния Николай Дойчев, който ще се бори да осигури скъпата животоподдържащата терапия на майка си, която се бори с рака.

Желяз Турлаков пя заедно със социоложката Мира Радева песента на Б.Т.Р  – „Спасение“. Желяз е чист повече от 10 години и се е преборил с наркозависимостта си. Мечтата му е да създаде

image

Христо Калоферов и Росица Караджова

наркокомуна, за да помага на хора, които са били в неговата тежка ситуация.

С една от най-тежките съдби е глухонямата Росица Караджова, която въпреки тежката си съдба се бори с живота с усмивка. Красавицата е пeчелила напълно заслужената титла „Мис Тишина“. Снощи тя и партньорът й Христо Калоферов, водещ на късните новини по Нова тв, очароваха всички с блестящото си представяне на сцената.

Мечтата на малкия Кристиян Григоров, който преди време пя в друго благотворително предаване „Вип Брадър“, е, да обнови старото оборудване на Детското ортопедично

image

Кристиян Григоров и Маргарита Михнева

отделениев Горна баня. Двамата с партньорката му Маргарита Михнева пяха на уникалната сцена на „Bailando“, а Криси трогна всички с уникалния си глас.

Богдана Митова е следващата звезда от народа, която иска да събере средства за рехабилитационния център в Павел

image

Дидо от Д2 и Богдана Митова

баня. Дидо от Д2 ще й помага да сбъдне мечтата си.

Изпълнителите от Young BB Young са партньори на Евгения Терзиева, която иска да сбъдне мечтата на по-малката си сестра, която претърпяв тежка катастрофа, след която

image

Eвгения Tерзиева и Young_BB_Young

лицето й е обезобразено. Семейството не може да си позволи скъпоструващата серия от операции, след която усмивката на едно дете ще бъде върната.

Последният от 8-те представени участници е Асен Йорданов, който иска да осигури условия на колегите си в България по шорттрек. Защото спортистите заслужават да се обучават

image

Асен Йорданов Евгения Раданова

пълноценно у нас, а не в чужбина. Асен се справи блестящо в танците заедно с партньорката си Евгения Раданова.

Sms-ите в подкрепа на мечтателите са нещо невиждано досега в българския ефир – 0,25 лв. без ДДС към M-tel и Globul и 0,24 лв. без ДДС към VIVACOM

Подобни новини:
Категория: Забавление
Прочетен: 978 Коментари: 0 Гласове: 1
Белият прашец по ноздрите на Коцето от булченския букет ли е, или от нещо друго?
imageВерен на себе си, лошото момче на фолка Коцето прекара сватбеното си тържество друсан като старо хипи от 60-те. Фолкпевецът, който надяна пръстена на красивата Надя, периодично ходел да се освежава до тоалетната. „Този бял прашец по ноздрите на младоженеца от булченския букет ли е, или е следа от дрога” – се питаха гостите на сватбата. „Този път му е простено, все пак се жени човекът” – му опростиха греха сватбарите.image

Компания по шмъркане му правел едър гологлав мъжага, както и фолкпевецът Илиян, познат с хита си „Тупалката”. В малките часове на нощта женихът буквално бил „гипсиран” след яките дози твърда дрога и промишлените количества уиски, които погълнал.

Поизтрезнял и поизчистил организма си, на другия ден Коцето бил забелязан да посърбва в усамотение боб чорба в квартална кръчмичка в близост до хотела на Георги Гергов, който приюти младоженците на сватбеното им тържество в Пловдив.

Подобни новини:
Категория: Забавление
Прочетен: 995 Коментари: 0 Гласове: 1
Светлана се кълне: Никога няма да бъда с Гонзо!

image

Светлана отрече да заема подобни пози под Гонзо... било само приятелчета

Трупането на стаж пред камери и микрофони очевидно се е превърнал в спорт №1 за Светлана Василева.

След като акълът на перхидролката засече преди няколко дни, произвеждайки две версии на историята й дали е била изнасилена като тийнейджърка или не, сега остатъците й от сиво вещество родиха нова тема за размисъл, свързана със спортния директор на Левски Георги Иванов.

За двамата се писа, че имат любовна афера, след като бяха щракнати от папараци на „Уикенд“ как слизат от автомобила на Гонзо и влизат един след друг в хотел в Правец.

Впоследствие дори се твърдеше, че любимецът на левскарите ще се развежда, за да бъде със Светлана, но това се оказа зле скалъпена лъжа.

image

Папарашките снимки на Светлана и Гонзо как влизат в хотел в Правец

След като „сините“ биха белгийския Гент с 3:2 миналия четвъртък, а впоследствие пируваха до ранни зори в „Син Сити“, се писа, че Иванов е бил в компанията на Мис Силикон Гергана Райчевска, докато Светлана била някъде наблизо в заведението и проронила кофи от сълзи.

„Хиляди пъти съм казвала – с Гонзо ни свързва приятелство и това вероятно няма да прерастне в нещо по-сериозно! Заявявам, че с Гонзо няма да бъда никога!“, кълне се Светлана пред BLife.bg.

„Страшно много си харесвам прякора Гонзовица, но не мисля, че той е подходящ за мен. Не мога да обсъждам или критикувам неговите връзки. Гонзо е стабилен мъж и може да бъде когато и с която си поиска“, допълни „Мис Плейбой 2009″, макар че само допреди месец сподели как би се навила от раз, ако Георги Иванов реши да бъде с нея и да се откаже от своята жена.

Тя обясни, че е била в „Син Сити“ във въпросната нощ и нормално е поздравила спортния шеф на Левски за успеха на отбора, но и допълни, че се е забавлявала с приятелки, давайки си малко почивка от настоящата си връзка.

Категория: Забавление
Прочетен: 1658 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 11680861
Постинги: 8843
Коментари: 148
Гласове: 2522
Архив
Календар
«  Септември, 2010  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930