Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 12476168 Постинги: 8853 Коментари: 148
Постинги в блога от 21.07.2018 г.
 imageimageimageimageimage
Категория: Забавление
Прочетен: 532 Коментари: 0 Гласове: 3
 Защо комуникацията по време на секс е от ключово значение?

    

Източник: iStockphoto

Свободната комуникация между партньорите е пряко свързана със сексуалното удовлетворение, се установява при ново проучване.

 

Хората, на които им е по-лесно да говорят за сексуалните си предпочитания по принцип, са по-склонни да го правят и по време на самия полов акт, показват резултатите.

 

Как хората говорят за своите сексуални предпочитания е важна тема за изследователите, тъй като се оказва, че е от голямо значение да знаем как правилно да изразяваме желанията си.

 

Изследователите са стигнали до заключението, че хората, които трудно изразяват сексуалните си предпочитания, са изложени на по-висок риск от незащитен секс и полово предавани инфекции. Комуникацията е от ключово значение и за постигането на по-пълноценни сексуални изживявания, твърдят те.

 

Специалистите са на мнение, че за да се повиши качеството на комуникацията, изследванията трябва да се фокусират и върху това защо на някои хора им е по-лесна комуникацията в леглото, отколкото на други.

 

За целта Елизабет Бабин - експерт по здравна комуникация от Щатския университет в Кливланд, Охайо, набира 207 души, 88 от които студенти и 119 от онлайн сайтове, за да бъде изследвана тяхната сексуалната комуникация, сексуално удовлетворение и обемът на невербална и вербална комуникация по време на полов акт.

 

Например участниците са били питани за колко от тях се отнасят следните твърдения: "Чувствам се нервен, когато мисля да говоря с партньора си за сексуалните аспекти в нашите взаимоотношения." или "Чувствам се неспокоен, когато мисля да кажа на партньора си какво не харесвам по време на секс. "

 

Участниците, чиято средна възраст е 29 години, са отговаряли и на въпроси за сексуалното самочувствие, например колко добър партньор мислят, че са и как са се уверили в сексуалните си умения.

 

Свързани статии..
Нови данни за сексуално предаваните болести 0
Кои двойки правят най-редовен и задоволителен секс? 1
Как да подобрим комуникацията с любимия? 0
 

Бабин е стигнала до заключението, че невербалната (без думи) комуникация е по-тясно свързана с удовлетвореността от вербалната комуникация. Невербалните забележки се приемат по-добре, твърди тя.

 

„Те се възприемат като по-малко заплашителни. По-лесно е да стенем или да се движим по определен начин, за да съобщим, че се наслаждаваме на сексуалното изживяване, отколкото да кажем „Хей, това ми се струва наистина добро“. Второто може да изглежда твърде директно за някои хора, коментира Бабин.

 

Следващите проучвания са насочени към изследване на двойки, за да се получат становищата на двете страни и да се разбере как различните стилове в комуникацията са свързани със сексуалното им удовлетворение.

 

Крайната цел е да се дадат на терапевтите инструменти, които да им помогнат да научат хората да говорят по-открито със сексуалните си партньор

Прочети още на: http://www.puls.bg/health/sex/news_31561.html
Категория: Забавление
Прочетен: 302 Коментари: 0 Гласове: 1
  5 често срещани клопки при пътуване в непозната страна 0 Вижте и как да ги избегнете


image Снимка:istockphoto.com

Възможно е да направите няколко грешки по невнимание, когато тръгнете на път за непозната страна, но все пак е важно тези грешки да не са твърде големи и да не превърнат вашето пътуване в разочароващо и/или опасно преживяване.

Ето и 5 от най-често срещаните клопки, в които можете да попаднете, когато тръгнете на път, особено, ако е по бизнес:

1. Не вярвайте на най-популярната информация за мястото, на което отивате

Светът е динамично място. Когато планирате пътуване до определено местоположение, е важно да използвате текущата информация за него. Например, днес Бейрут, макар че има проблеми със сигурността, е доста различен от Бейрут от 1983 г. - тогава ливанската столица е била бойно поле в ожесточена гражданска война. Някога Кот д"Ивоар беше смятан за Париж на Африка, но това вече не е така. Каракас, Венецуела пък днес е много по-опасно място, отколкото преди няколко години.

 

2. Не се доверявайте твърде много на непознати

Много пътешественици са склони да завързват нови приятелства по време на пътувания с напълно непознати хора. Докато развиването на приятелства с хора в различни страни е едно от големите предимства на чуждестранните пътувания, то все пак трябва да действате разумно. Когато някой непознат иска да се сближи с вас, възможно е да има и скрит мотив.

3. Не се доверявайте много-много и на местните

В допълнение към завързването на приятелства с непознати, добавяме и сприятеляването с местните хора. Към тях също е добре да подхождате с известна предпазливост. Понякога местните са много свестни и топли хора, но не трябва да им вярвате сляпо, особено ако сте в съответната страна по бизнес дела. Това не означава, че трябва да се държите грубо с тях или да бъдете прекалено параноични, просто не вярвайте на всичко, което ви казват.

4. Не вярвайте, че вашите права вървят редом с вас, когато пътувате в чужбина

Не приемайте своите индивидуални свободи и права като неизменни и неотменими, когато пътувате в чужбина. Това е опасно и погрешно схващане. Когато се намирате в друга държава, се подчинявате на законите на тази страна, които могат да бъдат много, много различни от тези във вашата.

5. Не вярвайте прекалено много, че вашето посолство може да ви помогне или да разреши всичките ви проблеми

Посолството или консулството обикновено са много ограничени в това, което могат да направят за вас, ако се сблъскате с местните власти. Обикновено техен служител може само да ви посети, за да провери вашето благосъстояние и да ви препоръча или организира вашата местна правна защита.

Категория: Забавление
Прочетен: 281 Коментари: 0 Гласове: 1
   
  ЛАЙФСТАЙЛ АЗ, ЖЕНАТА ПОД ПРИЦЕЛ ЛЮБОПИТНО ХИП-ХОП ИНТИМНО СКАНДАЛИ WOMANSHOP image       Hotarena.net Под прицел    
Баровецът с „Бугати” за 5 милиона лв. не се интересува от силиконови бръмчалки (Всичко за транспортния бос с най-бързата кола в света) image image 31 image 8505 image 05 Юли 2018, 13:18 Харесай   7 6 1    

Първият в България суперавтомобил „Бугати Широн” на стойност зашеметяващите 5 милиона лева вече се движи по софийските улици, след като уникалното возило бе доставено от производителя на собственика – транспортния бос Ваньо Алексиев, видя HotArena. Шефът на най-голямата у нас фирма за всякакъв вид превоз „Биомет” сам се изфука с уникалния автомобил, публикувайки снимка в социалната мрежа „Инстаграм”.

Най-скъпата кола в света бе поръчана от Ваньо Алексиев в края на 2016 г. на изложение в Женева, където бе представена. Родният баровец чака повече от 17 месеца за доставката на направеното специално за него „Бугати”. Впечатляващото возило е с мощност без аналог – 1500 конски сили, като ускорява от 0 до 100 км за рекордните 2,5 секунди. От модела „Бугати Широн” до този момент са произведени 396 от общо 500 бройки, а производствената цена на колата е фиксирана на 2,4 милиона евро. Транспортирането отнема още около 15 000 евро.

С данъците, таксите и застраховките, които Ваньо Алексиев е платил за единственото „Бугати Широн” в България, цената на автомобила надхвърля 5 милиона лева.

С гръмката покупка транспортния бос счупи „брадясалия” 10-годишен рекорд на Румен Гайтански – Вълка за най-скъпата кола в България. През 2008-а Вълка брои 1,3 милиона евро или 2,5 милиона лева за „Бугати Вейрон”. В последните 2-3 години обаче „Бугати”-то на Гайтански не е засичано в страната, според запознати колата е продадена в Германия.

Притежателят на най-скъпия автомобил в България Ваньо Алексиев е роден извън страната – в столицата на Уругвай Монтевидео на 7 октомври 1963 г. Разправят, че баща му е бил от близкото обкръжение на легендарния Гето Найденов, ръководител на държавното външнотърговско предприятие „Тексим” през 60-те и 70-те години на миналия век. Няколко години след раждането му родителите му се прибират в България.

Макар вече да е на 55, Алексиев изглежда с 20 години по-млад вследствие на серия пластични операции. Баровецът е известен с пословичната си суетност и с честите си посещения в реномирини клиники за разкрасяване в Швейцария и Бразилия. Той спортува 5 пъти седмично по 2 часа под наставленията на квалифициран инструктор и изпада в лек стрес, ако наддаде и килограм от теглого си.

Откъде са обаче милионите на ексцентричния богаташ? 

За разлика от парите на повечето нашенски асове, неговите са изкарани напълно законно и без видими машинации. Алексиев е основател и собственик на транспортната фирма „Биомет”, която е регистрирана през далечната 1991 г. Днес дружеството разполага с огромна структура за всякакъв вид транспорт. 

Големите печалби на суетния тузар идват основно от хладилните му камиони, зареждащи с храна две от най-големите вериги супермаркети в България – „Била”, „Кауфланд”, „Лидъл”. Алексиев зарежда с горива и веригите бензиностанции „Шел” и „ОМВ”. 

Лъвският пай от печалбите на Ваньо Алексиев обаче идват от международната спедиторска и транспортна дейност на тировете на „Биомет”. Фирмата му разполага с над 500 тира и има офиси и скадове в Испания, Англия и Франция. Твърди се, че Алексиев притежава апартамент от 500 квадрата в центъра на Париж, лятна вила в Монте Карло, жилище в Лондон и къща в Барселона. В България баровецът живее в просторна къща в квартал „Бояна”.
Въпреки, че от години привлича вниманието на златотърсачките с внушителното си богатство и добре поддържано тяло и визия, Ваньо Алексиев не се вълнува особено от силиконови красавици, пише "Уикенд". 

Неизменно заобиколен от здравеняци с бронзов тен, играещи ролята на охранители,транспортния бос никак не се интересува от влажните и подканящи погледи, които му хвърлят по ресторанти и барове знаменити бръмчалки. 
 
 
   
Категория: Забавление
Прочетен: 206 Коментари: 0 Гласове: 0
    Тайният креватен списък на Деси Банова-Плевнелиева! Въобще не е кратък! (Ето кои е минала) image image 10 image 5646 image 25 Юни 2018, 16:00 Харесай   6 3 3    

Красивата съпруга №3 на Росен Плевнелиев – Деси, каза заветното „Да“ и от 17 юни носи фамилията на бившия президент. Най-после сбъдна една от големите си мечти – да е булка на мъж от сой. Преди него обаче Банова е овършала не един или двама от светските среди, узнаHotArena.

 

В-к „Таблоид“ цитира само най-подбраните екземпляри, с които прясната булка е имала вземане-даване. Сред първите, поддали се на чара й, е Димитър Бербатов. Това се случва през 2003 г. зад кулисите на церемонията „Футболист на годината“, когато синоптичката на Нова телевизия си заплюва футболната звезда и моли Крум Савов да ги запознае. Деси бързо успява да впечатли Бербо и двамата си разменят телефонните номера. Следва първа среща, първа целувка в тогавашния клуб „Карамба“ до хотел „България“ и двумесечна страстна връзка. Митко прекратява връзката им, след като научава от медиите, че Десито върти паралелна връзка с гръцки бизнесмен.

 

След гръка и Бербо тя минава и Крум Савов. Той неведнъж се е хвалил, че е тествал всички момичета от прогнозата за времето.

 

Култовият репортер Васил Иванов, натирен със скандал от Нова тв, също е част от дългия списък на Деси. Имали са афера в продължение на няколко месеца, когато той е бил от топ имената на разследващите журналисти.  По онова време той е бил семеен, заради което я разкарва на по-късен етап.

 

Иванов имал и проблеми с алкохола, заради което Банова бързо се преориентирала към Камата.Ицо Стоичков я е возил в колата си и тя го признава, но  твърди, че не са били гаджета. Но никой не й вярва.

 

Имала е връзки, кратички, с няколко богаташа. През 2007 г. се укротява с Ивайло, който е бащата на дъщеря й. Двамата не стигат до сватба.

 
 
   
Категория: Забавление
Прочетен: 733 Коментари: 0 Гласове: 0
imageКраси image imageimageimageimageimageimageimageimageimageАЗ БЕБЕ С МАМА imageimageimage
Категория: Забавление
Прочетен: 315 Коментари: 0 Гласове: 2
    Вижте перлата на тазгодишния Плеймейт! Скандална перничанка с 800 кубика силикон image
Първата подгласничка на Мис Силикон 2017 влиза в надпреварата за ново зайче на Плейбой.

Сексапилната брюнетка носи 800 кубика силикон във всяка гърда и е решена да срази конкуренцията с пищните си форми.За участието й стана ясно след видео в социалните мрежи по повод предстоящия конкурс Мис Плеймейт.

В момента Вероника Никифорова ходи с петролен бос и е твърдо решена да грабне короната. Междувременно проучване в интернет разкрива друга новина по адрес на едрогърдата фурия, а именно нейната връзка с ловеца на бежанци Динко.

Двамата обаче вече не са заедно, а Вероника не спира да провокира с горещи снимки, въпреки сериозния си приятел, който на всичкото отгоре бил и доста ревнив. 
Категория: Забавление
Прочетен: 341 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 12476168
Постинги: 8853
Коментари: 148
Гласове: 2529
Архив
Календар
«  Юли, 2018  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031