Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 10617707 Постинги: 8561 Коментари: 148
Постинги в блога от 17.07.2015 г.
 
Трите големи тайни на МЛМ
image
image
Увеличи

 

 

„Т са прекалено заети с това да ПРАВЯТ нещо да се случи.”

 

 

Една преуспяла  обясни как е предприела една задача заедно със сътрудниците си, която е изисквала много активност и добри резултати. Тя не е разчитала на сътрудниците си. Водейки ги, тя успява ЗАЕДНО С ТЯХ да се справи.(СХВАЩАТЕ ЛИрите големи тайни” на MLM , които открихме.

 

1)  „Милионерите не чакат нещо да се случи, те?)

Друг преуспяващ казва , че „Това НЕ Е игра на чакане.Това е игра на ПЕЧЕЛЕНЕ,само средностатистическият MLM сътрудник играе играта на чакане. Но не и моите хора. Ние сме целеустремени към  печалба, наемайки най-добрите, нека тези, които чакат, да прибират трохите, които ние оставяме.”

Тяхното кредо гласи: „НАПРАВЕТЕ НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ!”

 2)”Милионерите не броят разговорите, които провеждат,  

 

    броят само заявките.”

Както още едни преуспял казва: „Аз съм прекалено зает с това да провеждам разговори, че да ги броя. Интересувам  се само от един номер- ДОСТАТЪЧНО. И знам че съм успял в това, наемайки на работа някого, и това го правя почти всеки ден.”

ДОСТАТЪЧНО? Трябва да го ОБИЧАШ! Каква яснота! Каква целенасоченост! Учудвате се как печели 100,000 на месец? Надявам се да РАЗБИРАТЕ!

 

 3) „Милионерите виждат отрицателното като ултимативно  

 

     положително.”

Както веднъж казваше един преуспял: „Откази ли? Какви отка-зи? Никога не получавам такива. Получавам само отговори и тези отговори за моята перспектива са или „ПОЛУЧАВАМ ГО” или „НЕ ГО ПОЛУЧАВАМ”. И ако те не го получат, какво значение има това? Нали аз го имам и само това е от значение! И аз ще открия тези, които го получават!”

И отново,СХВАНАХТЕ ЛИ?? Каква яснота и схватливост! Друг преуспяващ мениджър на  Mary Kay изтъква, „Няма нищо, освен съгласие в това да наемаш нови хора. Или те са съгласни с биз-неса, или аз съм съгласен да не работя с тях.”

Ето и хора, които не са подходящи за MLM

Една преуспяла сътрудничка на компанията споделя, „Истински

Печелившите в мрежата MLM осъзнават, че наоколо се намират по-вече хора, които НЕ СТАВАТ за този бизнес, отколкото тези които са

подходящи.  А милионерите забогатяват БЕЗ всякаква грижа за това,

кой е подходящ и кой не е за бизнеса. Това е без значение. Това, което е от значение е, че те ТРЯБВА да намерят такъв подходящ още

днес.”  

 

 Резултат от изследването:

 

„Разликата между мен и повечето други се състои в това, че моята визия да стана милионер е кристално ясна и аз не я преследвах, а тя преследваше мен.  Това беше нещо всеоб-хватно и предизвикателно и никога не е било фантазия, а една фанатична принуда, която никога не би ме изоставила.  

 

Най-учудващият факт, който установихме, беше този, че MLM милионерите бяха „реалистично ориентирани” в необходимостта  от ДЕЙСТВЕНИ сътрудници за постигането на значим успех, докато повечето останали се осланят на фантазии. Те смятат, че като направят 20 телефонни разговора  ще забогатеят.

 

Един преуспял споделя, „Всичко, което знаех беше, че трябва да говоря с 1000 човека. Това бе, което ми беше казано да правя.  И така тръгвайки с нагласата да постигна това  накрая прехвър-лих 3000.”

 

 

 

Числата на успеха според MLM изследването: 

 

 Работни часове на седмица: Нормален: 6 Успяващ: 12  Милионер: 25

 

Телефонни разговори на ден: Нормален: 5 Успяващ: 15  Милионер: 50

 

Дневно проведени разговори: Нормален: 1 Успяващ: 7  Милионер: 15

 

Три пътища на ден: Нормален: 1 Успяващ: 5  Милионер: 15

 

Презентации на седмица: (телефон-лице в лице) Нормален: 2 Успяващ: 8  Милионер: 20

 

Седмични ръководства: Нормален: 2  Успяващ: 20  Милионер: 50

 

Свързвания на ден: Нормален: 1  Успяващ: 4  Милионер: 10

 

Откази за седмица:  Нормален: 2  Успяващ: 10  Милионер: 25

 

 

Категория: Забавление
Прочетен: 1542 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 17.07.2015 23:41
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 10617707
Постинги: 8561
Коментари: 148
Гласове: 2457
Календар
«  Юли, 2015  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031