Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 12474980 Постинги: 8853 Коментари: 148
Постинги в блога от 28.04.2010 г.
imageimageimage 
Категория: Забавление
Прочетен: 6927 Коментари: 0 Гласове: 1
imageimageimage 
Категория: Забавление
Прочетен: 615 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 28.04.2010 21:15
imageimageimageОсъдиха Ивелина от "Ясновидци"!

Ясновидката Ивелина Христова, която преди седмици бе жертва на секскомпромат, понесе поредния си удар.
Този път – от съдебната система.

Победителката в предаването “Ясновидци” ще трябва да плати около 3200 лв. за невърнато DVD с красноречивото за гадателския занаят заглавие “Мъртъв и половина” 2, постанови Районния съд в Пловдив.

Ивелина Христова държала филма повече от две години. Когато собственикът на видеотеката любезно я помолил да върне DVD-то, тя отсякла: “Мълчи, не знаеш с кого си имаш работата, ако поискам, и магия ще мога да ти направя”. Вбесен от наглостта на гадателката, бизнесменът решил да издребнее и завел дело срещу ясновидката.

Осъждането на Ивелина Христова е прецедент в страната. Досега у нас подобно дело за невърнат филм не е водено.

 
Категория: Забавление
Прочетен: 2520 Коментари: 0 Гласове: 2
Big Brother Family – Номинациите утре – фейс ту фейс!Утре вечер участниците в риалитото ще се изправят един срещу друг и ще направят своите номинации.

Продуцентите са подготвили изключително драматична процедура.

Всяко от семействата ще застава на дървен постамент в двора на Къщата и ще пише на дъска името на човека, когото номинира, както и мотивите си.

Кофи пълни с истинска кал е подготвил Големия брат. Съдържанието им ще се изсипе върху семействата, които съберат най-много точки.

По традиция още същата вечер една от номинираните двойки ще бъде спасена от зрителите на Big Brother Live.

Останалите две ще носят до понеделник етикети с изписани на тях най-силните думи, казани по техен адрес.

Кои ще бъдат нарочени за изгонване, ще разберем утре вечер по НОВА ТВ.

Едно обаче е сигурно. В Къщата вече нищо няма да е същото. Истината в очите винаги боли!imageimage 
Категория: Забавление
Прочетен: 980 Коментари: 0 Гласове: 1
Серийният убиец Недялко Момата ще умре в затвора коментари/2


Момата копнее за лудница, но ще изгние в панделата.
Недялко Димитров-Момата: Не ми пука от нищо!
Две от най-тежките присъди издаде миналата седмица Хасковският окръжен съд. Едната е за димитровградския касапин Христо Лазов, който уби по най-жесток начин 34-годишната си съгражданка Минка Андреева, защото не пожелала да прави секс с него, а втората е за серийния убиец Недялко Димитров-Момата. И двете присъди са за доживотен затвор без право на замяна.

Както вече стана известно, освен че застреля младото димитровградско семейство Неврие и Бейтула Халил, Момата си призна, че е убил още трима души. Сред тях и Манол Хаджиев-Индианеца, прекият екзекутор на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов. Освен това серийният убиец ще трябва да изплати 250 000 лева кръвнина на роднините на жертвите.
След като Момата чу присъдата си, с голяма охота отговори на няколко въпроса за „ШОУ”.

- Как приемате присъдата си? Според нея ще трябва да изгниете зад решетките.
- Молих се за снизхождение, исках да ми оставят поне някаква надежда, че един ден, дори и след 20 години, ще мога да изляза от затвора. Сега искам да ме пратят в лудницата...

- Обвинението във вашето досие е голямо колкото един роман. Всичко в него ли е вярно?
- Да, потвърждавам 99 процента истина. Първата ми присъда бе, след като един полицай ме напсува и аз му нахаках един нож...

- А защо застреля Бейтула?
- Давах му фалшиви евро и документи да ги пласира. Дължеше ми 10 000 лева, но ми даде само 5000. Скарахме се за останалите и аз го гръмнах.

- Но жена му не е имала прегрешения към тебе, нея защо уби?
- Щом съм я убил, значи така е трябвало. Аз вярвам в съдбата, вярвам и в преражданията. Изпълнявам присъди само на хора, които в миналия си живот са прегрешили...

- Не те ли тревожи фактът, че оставаш до края на живота си в затвора?
- Не, да ви изглеждам на разтревожен или притеснен? Това е кармата ми и аз я приемам...

................................
Томриз Бейтула, майката на убития: Сестра ми искаше да го заколи в съда, но това няма да върне детето ми

- Почувствахте ли удовлетворение след произнасяне на присъдата?
- До известна степ – да. Честно да си призная, не очаквах такова справедливо решение на съда. Доволна съм, че този изверг ще изгние зад решетките, макар че това няма да върне сина ми.

- Паричното обезщетение, което ви присъдиха, достатъчно ли е?
- Такова едва ли ще има. Откъде ще вземе Момата пари, за да ги даде на мен.

- Какво почувства, когато видя убиеца на сина си в съдебната зала?
- Желание за мъст. На миналото дело сестра ми искаше да скрие нож в дрехите си и да го ликвидира, но аз я спрях. Вярно е, убиецът ще умре в затвора, макар че и това не се знае, но кой ще ми помогне да забравя това, което видях, когато влязох в апартамента на сина си. Полицаите не ми даваха да влизам там няколко месеца и накрая скъсах лепенките и влязох. Кръвта на сина ми и мозъкът по спалнята от снаха ми си бяха още там. Как да забравя тази картина?

- И все пак, днес толкова рядко се издават подобни тежки присъди?
- За това благодаря на Хасковския окръжен съд. Много хора се съмняваха, че това ще се случи, но то се случи. Днес разбрах, че това е втора такава тежка присъда, издадена в тази зала. Дано да няма повече убити синове!

image
 
Категория: Забавление
Прочетен: 1516 Коментари: 0 Гласове: 1
imageimageВсеки луд с номера си в „Горещо“


Най-новата инициатива на Венета Райкова е наречена – „Горещо“ дава право на отговор на всеки луд – по повод скандала, който се заформи последната седмица в медийното пространство Райкова – г-н Димитър Бедников.

Въпреки че, устатата водеща би трябвало да се извини в ефир на 8 май на бизнесмена Бедников, затова че в предаването си го нарече „оня лудия“, тя реши да смени думата „Сори“ с термина „право на отговор“.

Цитирайки закона за радиото и телевизията, госпожа „Горещо“ всячески се опитва да излезе чиста от цялата ситуация. Освен това в писмото си Венета обяснява, че според нея Димитър Бедников цели самореклама и безплатен PR. Цялото писмо можете да видите тук.

Очаквайте развръзката на 8 
Категория: Забавление
Прочетен: 1200 Коментари: 0 Гласове: 2
imageГОРЕЩО” ДАВА ПРАВО НА ОТГОВОР НА ВСЕКИ ЛУД

Уважаеми колеги,Принудена съм да се обърна към вас, по повод редица публикации, чието съдържание най-общо звучи така: Венета Райкова се извинява на Димитър Бедников. Тъй като в тези публикации е представена само едната гледна точка и аз не бях потърсена за коментар – нещо, което е основен принцип в журналистическата етика – налага се да реагирам по този начин.Очевидно колегите, които подеха и тиражираха тази “новина” не са особено запознати с медийното законодателство в Република България, поради което се налага да направя някои уточнения: чл. 18 от Закона за радиото и телевизията гласи: “Лица и държавни и общински органи, засегнати в линейни медийни услуги, в които не са участвали лично или чрез свой представител, имат право на отговор.” Забележете, че въпросният текст не вменява виновност, а гарантира право на отговор на засегнатите. Именно тази възможност използва г-н Бедников. По повод изданието на “Горещо” от 16.01.2010 г., той – незнайно защо – припознава себе си в изваденото от контекста словосъчетание “оня лудия” и обиден от това, иска да получи право на отговор или водещата на предаването да прочете следното изречение: “Аз не съм искала да обидя г-н Димитър Бедников и репликата “оня лудия” не беше за него”. В част от предаването наистина става дума за въпросния господин, но репликата “оня лудия” е явно отделена от тази част с каш и визуален ефект. И тъй като аз като водеща не съм искала да обиждам никого, приех да прочета въпросното изречение. Такова, уважаеми колеги, е медийното законодателство в България. Ако водещ на телевизионно предава каже “оня лудия”, всеки може да се припознае в тези думи, да поиска право на отговор и законът задължава водещия на предаване да му го предостави. Както в случая с господин Димитър Бедников, който непонятно защо се е припознал в “оня лудия”.


В тази връзка предаването “Горещо” обявява своята нова инициатива, наречена “ГОРЕЩО” ДАВА ПРАВО НА ОТГОВОР НА ВСЕКИ ЛУД. Всеки, който е луд и се припознава в репликата “оня лудия” може да заповяда в предаването, където ще получи телевизионно време в национален ефир, гарантирано от закона. Съзнавам, че това за дълго време ще блокира нормалната ни работа, но абсурдността на нашата инициатива е адекватна на абсурдността на ситуацията, в която сме поставени. Защото разпространявайки уведомителното писмо от продуцентите, което е междуфирмена кореспонденция и с последвалата медийна офанзива, господин Бедников разкри истинските си цели и намерения – самореклама и безплатен ПР, а не спазване на законово регламентираното право на отговор. Преследвайки това си желание той дори не изчака посочената в нашето писмо дата, а побърза да се “похвали” пред медиите, правейки мотивите си още по-очевидни. Ето как хора като господин Бедников превръщат несъвършенствата в медийното законодателство в евтин рекламен трик.


В това се крие истинската опасност за всички нас, уважаеми колеги, които съвестно спазваме законите на страната.
С надеждата, че съм прибавила поне малко ФАКТИ към множеството измислици:

Венета Райкова


 
Категория: Забавление
Прочетен: 746 Коментари: 0 Гласове: 0
www.vbox7.com/play:dab76622Симона Първанова намери татко за „нероден Петко“


Силиконовата гърла Симона Първанова е новата изгора на президента на БФС Боби Михайлов, гръмна от скоро прясната клюка. Палавата блондинка която преди месец заряза вратаря Славчо Тошев, е успяла да запише в завоеванията си и самият Димитър Бербатов дори! Аферата между тях е взела привес миналото лято, когато капитанът на националният отбор чакаше дете от приятелката си Елена. Нейното име се спряга с редица футболни звезди, от които Валери Божинов и Благо Георгиев. Не е тайна, че Симона отдавна търси мъж да я дари с дете. Самият Боби Михайлов не дава коментар по повод прясната клюка. Макар, че наскоро стана дядо, все още му се носи славата на магнит за жените и голям палавник. Преди време той беше спряган във връзка със секретарката си Еimageimage 
Категория: Забавление
Прочетен: 1003 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 28.04.2010 16:38
 
Категория: Забавление
Прочетен: 691 Коментари: 0 Гласове: 1
 
Категория: Забавление
Прочетен: 741 Коментари: 0 Гласове: 2
 
Категория: Забавление
Прочетен: 573 Коментари: 0 Гласове: 0
 
Категория: Забавление
Прочетен: 523 Коментари: 0 Гласове: 1
 
Категория: Забавление
Прочетен: 609 Коментари: 0 Гласове: 1
28.04.2010 00:14 - More-Kichka Bodurova
 
Категория: Забавление
Прочетен: 651 Коментари: 0 Гласове: 1
image 
Категория: Забавление
Прочетен: 657 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 12474980
Постинги: 8853
Коментари: 148
Гласове: 2529
Архив
Календар
«  Април, 2010  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930