Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 12476118 Постинги: 8853 Коментари: 148
Постинги в блога от 15.03.2012 г.
2 3  >  >>
Дневен хороскоп за 15 март 2012 (1 част)
image
Евелина Лютова - гадател

  Вашият дневен хороскоп за 15 март 2012 – 1 част

  ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия дневен хороскоп днес, дори и да се окажете съвсем сами в дадена ситуация, не се тревожете – с този проблем се сблъскват всички откриватели. Вашите лични убеждения и сила ви помагат да преодолеете това. Колкото по-скоро свикнете със своите предприемачески заложби, толкова повече успешни сделки можете да сключите. Да се възползвате от някои ситуации за вас е не само приемливо, но и разумно.

  ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Днес е особено важно да бъдете задълбочени. Ако успеете реално да прецените обстановката, вие ще запазите самообладание. Опитайте се да поддържате реалистично виждане за това направление на живота, към което се стремите. Може би  трябва да понижите и очакванията си към хората, с които работите заедно. Те са умни, но само още малко и ще престанат да се справят с натоварването.

  БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Вашата енергия е готова за нещо по-голямо и по-добро. Може би става въпрос за любов или ново ниво в кариерата. Според вашия дневен хороскоп днес имате възможност открито да споделите своето виждане. Като полагате усилия, за да обсъдите всичко без заобикалки, вие правите огромна крачка за постигането на по-голяма хармония, между всички действащи лица.

  ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЕРСОНАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП ТУК> image

  Дневен хороскоп за 15 март 2012 (1 част)

  РАК (22 юни – 22 юли) Днес в пълна сила се изявява вашата конкурентна страна. За разлика от някои хора, с които сега работите, вие влагате максимум сили, при това без да прекрачвате границата на истинското спортно съперничество. Помнете, че хората се възхищават на вашия великолепен стил, който демонстрирате дори и  в стресови ситуации. Възможно е вие да оглавите списъка с претенденти за ръководител на екипа.

  ЛЪВ (23 юли – 22 август) Днес вашата изключителна енергия е съвсем подходяща за широки  жестове и за демонстриране  на чувствата, които изпитвате към околните. За да усетите необходимото ви днес вдъхновение трябва да се върнете към изворите. Помните ли времената, когато пътят, по който сте вървели, е предизвиквал ентусиазъм във вас? Този пламък все още съществува – просто, за да го намерите, трябва да се разровите по-надълбоко.

  ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия дневен хороскоп днес е неразумно да се смесва личният с професионалния живот. Вие знаете как трябва да изглежда списъкът ви с приоритети, така че го следвайте. Не позволявайте сърцето да вземе връх над разума и игнорирайте късогледите съвети, които постоянно получавате от околните. С хумор всичко става много лесно, но подходящ е и всеки друг ваш вариант.

  КЪМ ВТОРА ЧАСТ ТУК>

  Боян Георгиев


  Категория: Забавление
  Прочетен: 1039 Коментари: 0 Гласове: 0
  Откриха ваксина срещу хероин     image

  Откриха ваксина срещу хероин

  В Мексико откриха ваксина срещу хероин, съобщават водещи медии. Разработката на безценното лекарство е дело на група местни учени, които решили по този начин да дадат своя принос в борбата с накоразпространението.

  Изследователите от Националния институт по психиатриа до момента са провели положителни тестове върху мишки, а в скоро време предстои цярът да бъде изпробван и върху зависими от хероина човешки същества.

  Ваксината вече е патентована в САЩ. Нейното действие се изразява в създаване усточивост на организма срещу ефектите на хероина, като лишава зависимия от усещането за удоволствие при употреба, без значение дали го вдишва или инжектира.

  По време на изследванията, плъховете получавали определено количество наркотик за продължителен период от време. След проведена ваксинация, приелите лекарството мишки регистрирали сериозен спад в интереса си към забраненото вещество. Получените резултати дават реална надежда, че медикаментът ще заработи и върху хора.

  „Направихме това заради хората, които са пристрастени и погубват живота си. Повечето от тях не успяват да се излекуват по никакъв начин, но в същото време имат огромно желание да се оттърват от своята зависимост” – разказа директорът на института Мария-Елена Медина.

  image

  Мария - Елена Медина

  Мексико е едно от най-рисковите места в световен мащаб за наркоразпространение. Високите нива на бедност и безработица принуждават мнозина да влязат в бизнеса с дрога. Освен това страната е депото, от което наркотиците се разпределят от Латинска Америка към САЩ. Само в Мексико има официално регистрирани като зависими от хероин повече от 450 000 души.

  Досега много пъти са правени опити за разработване на ваксина против наркотици, но до момента никой не е успял да стигне толкова далеко.

  България също е разпределително депо за наркотици:

  Категория: Забавление
  Прочетен: 599 Коментари: 0 Гласове: 0
  Последна промяна: 15.03.2012 21:14
  Сензация! Нов вид първобитен човек откриха изследователи! Нова теория за човешката еволюция   image

  Първобитни хора

  Сензационно откритие на непознат до момента вид първобитни хора от Каменната епоха, може да пренапише историята на човешката еволюция, съобщиха археолози. Преди седмици в Китай бяха открити фосилите на четири човекоподобни същества, чиито кости показват необичайна смес от древни и съвременни анатомични функции.  

  Учените кръстили загадъчните хора „Народът на червения елен” заради съществуващото тогава животно, за което се предполага, че е било основната храна на първобитните човеци. След като заловели плячката, те я готвели в пещерите по начин, който много напомня днешното „варене”.

  Според археолозите, откритието ще има потресаващи последици за науката и историята, защото е възможно да се докаже, че тези хуманоиди са допринесли с много за генетичното развитие на човешката раса. Това от своя страна ще доведе до нови разкрития, които практически ще дадат нови отговори на много здравни въпроси.

  image

  Първобитни хора

  Според професор Кърноу от Университета в Нов Южен Уелс, тези първобитни същества са делили територия със съвременните за онези времена хора, които тогава вече правили първите опити да отглеждат земеделски култури чрез специална обработка на почвата. Той допълва, че до този момент се е смятало, че населението на Азия в онези години не е имало никаква конкуренция в борбата за оцеляване.

  Най-вероятно става въпрос за племе, което е мигрирало от Африка в много по-ранен период и поради някакви причини е изостанало от общото развитие на хората.

  Виж видео:

  swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/8EOiRl7jv_Y&rel=0&fs=1&showsearch=0&showinfo=0", "vvq-43161-youtube-1", "600", "486", "10", vvqexpressinstall, vvqflashvars, vvqparams, vvqattributes);
  Категория: Забавление
  Прочетен: 1282 Коментари: 0 Гласове: 0
  Нов шок за село Бисер! Почвата е замърсена – 3 години не може да се сади  

  imageПочвата в наводненото преди месец село Бисер е заразена и местните са предупредени, че не трябва да садят нищо в следващите 2 – 3 години. За новата драма алармират доброволци, които продължават да помагат на пострадалите от бедствието. Управляващите си направиха реклама от трагедията в Бисер, а сега напълно забравиха обещанията си за пълно възстановяване на селото, коментират хората, които работят заедно с местните по разчистването.

  Все още не е ясно с какво точно е замърсена почвата. Не са направени изследвания, нито представители на институции са разговаряли официално с местните, за да им обяснят ситуацията. Жителите на Бисер обаче били предупредени, че не трябва да садят нищо в близките градини. Това е голям ударimage за хората, тъй като всички разчитат за прехраната си на засаденото в градините си.

  Не са разчистени още и всички трупове на животните, удавени при бедствието. Екипът, който изпрати земеделският министър Мирослав Найденов, извозил умрелия едър добитък – крави, овце, свине, но под срутените селскостопански постройки има голям брой тела на дребни животни – кокошки, кучета, котки. Има опасност да плъзнат зарази, ако до дни не се извадят, тъй като времето вече се стопля.

  Настъпил е хаос и при подаването на документи за обезщетения. Оказало се, че хората, които имат апартаменти в Харманли, няма да получат полагащите им се суми. Затова местните били принудени да декларират, че не притежават други имоти. А дори и да имат жилища, защо трябва да бъдат лишавани от компенсации, след като причината за бедствието не е природата, е небрежността на държавата, питат доброволците в село Бисер.

  Село Бисер няколко часа след потопа. ВИЖ ВИДЕОТО:

  Категория: Забавление
  Прочетен: 784 Коментари: 0 Гласове: 0
  ПЛАМЕНА… с патешката муцунка напред function fload(arg) { var url = window.location.toString(); url = url.replace(/#.*$/, "") if (navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer") { window.location=(url+arg); } else { window.location.replace(url+arg); // location.reload(); } } imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage
    ПЛАМЕНА
  Категория: Забавление
  Прочетен: 1306 Коментари: 0 Гласове: 0
  ПЛАМЕНА… с патешката муцунка напред function fload(arg) { var url = window.location.toString(); url = url.replace(/#.*$/, "") if (navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer") { window.location=(url+arg); } else { window.location.replace(url+arg); // location.reload(); } } imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage
    ПЛАМЕНА
  Категория: Забавление
  Прочетен: 530 Коментари: 0 Гласове: 0
  ЕЛЕНА РАШЕВА- Милионерска съпруга или модел- нека сама избере!

  Елена Рашева е момичето, което спечели надпреварата Милионер търси съпруга, но дали наистина е решена да стане такава- рано е да се каже.
  Не е рано, обаче, към нея да се събуди интерес от всички страни- да имаш спечелен милионер до себе си ако не друго- то поне те прави известна. След като приключи шоуто, разбрахме, че хубавата Елена е станала и модел на онлайн магазин за дамско облекло.
  Интересен остава все пак въпроса- Кога ще я видим и в
  най- официалната рокля, а именно- булчинската?

  image imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage
  «     2  function fload(arg) { var url = window.location.toString(); url = url.replace(/#.*$/, "") if (navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer") { window.location=(url+arg); } else { window.location.replace(url+arg); // location.reload(); } } imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage
  « 1   2   »
  Категория: Забавление
  Прочетен: 1159 Коментари: 0 Гласове: 0
  Последна промяна: 15.03.2012 20:49
  15.03.2012 20:43 - Ana Hickmann
  Ana Hickmann   image image image image image image image image image image image image image image image
   
  Категория: Забавление
  Прочетен: 925 Коментари: 0 Гласове: 0
  MAРИАНА ПОПОВА сподели красотата си с нас function fload(arg) { var url = window.location.toString(); url = url.replace(/#.*$/, "") if (navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer") { window.location=(url+arg); } else { window.location.replace(url+arg); // location.reload(); } } imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage
    МАРИАНА ПОПОВА
  Категория: Забавление
  Прочетен: 674 Коментари: 0 Гласове: 0
  Блудният Иван Христов мисли да прекрати връзката си с Ирина. Надява се Вихра да му прости изневярата.   image

  Когато Иван беше луднал по Ирина Съръчинова

   Блудният Иван Христов дълбоко съжалява за разбития си брак с Вихра. Чудил се как да напусне без скандал любовницата си Ирина Съръчинова. Водещият бил стресиран от съжителството си с Ирина и двете й деца. Наследниците на  любимата му Ирина огласяли с викове и крясъци луксозния  апартамент в който заживяха  под наем прелюбодейците. Иван задоволявал всички прищевки на децата на Блондинката. Не можел да проумее как може да са толкова  невъзпитани децата на новата му половинка.   Докато Ирина споделяла с колежки колко е прекрасен живота и с Иван, топ продуцента вече мислил за раздяла.  Клиенти на бижутерски магазин станали свидетели на грозна сцена. В  бижутерския магазина влязла Ирина с дъщеричката си.  Още с влизането дъщерята на “най-добрата майка” харесала пръстен с голям камък.

  image Иван горчиво съжалява за раздялата си с Вихра

  След като Ирина отказала да купи пръстена, детето започнало да пищи и да се търкаля на пода от инат. Иван който чакал в колата бързо влязъл в магазина. Останал  изумен от вида на търкалящо се по пода дете, което неистово пищяло за пръстена. Почервенял от гняв и неудобство Иван по най-бързия начин платил бижуто и светкавично излязъл  от магазина.  След тоя инцидент  ТВ водещия започнал да осъзнава, че новата му любима не е идеална. Отворил си очите за недостатъците й.  Все по-трудно понасял новата семейна обстановката Тъгувал за дъщеричката си Ава. Прелюбодеецът решил да сложи край на връзката с протежето си и започнал да крой планове как да  се върне при Вихра и любимата си дъщеричка Ава.

  Категория: Забавление
  Прочетен: 693 Коментари: 0 Гласове: 0
  КИЧКА БУДУРОВА- Жената, която говоир с морето на някакъв странен език….. } image imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage
  « 1
  Категория: Забавление
  Прочетен: 1181 Коментари: 0 Гласове: 0
  Последна промяна: 15.03.2012 20:33
  ДИВНА- “Ти Не Можеш Да Ме Спреш”

  “Ти Не Можеш Да Ме Спреш”- Това е заглавие, което не се нуждае нито от представяне, нито от допълнителни обяснения за изпълнителите и!
  Факт е, че песента е номер едно вече 4 месеца- от излизането и на бял свят!
  Да се обзаложим ли, че това ще е хит от ранга на “Колко ми липсваш” “НИЩО” и да не изреждам всички…?
  Наслади се на младия талант и се радвай, че все още се създават толкова запомнящи се и музикални песни!

  function fload(arg) { var url = window.location.toString(); url = url.replace(/#.*$/, "") if (navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer") { window.location=(url+arg); } else { window.location.replace(url+arg); // location.reload(); } } imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage imageimage
  « 1   2   » ДИВНА
  Категория: Забавление
  Прочетен: 1599 Коментари: 0 Гласове: 0
  Скарлет Йохансон- една гореща жена за мъжките сърца image image image image image image image image image image
  « 1
  Категория: Забавление
  Прочетен: 1048 Коментари: 0 Гласове: 0
  Калина и Китин Муньос вдигнаха парти за рождения ден на Симеон Хасан

   Калина и Китин Муньос отпразнуваха рождения ден на своя син Симеон Хасан в резиденция „Врана“

   Той навърши пет години в компанията на своите баба и дядо Симеон II и доня Маргарита.

   image

   Симеон Хасан стана на 5 години

   Княгиня Калина роди в българската болница „Лозенец“ през 2007.

   От официалния сайт на Симеон Сакскобурогтски припомнят, че в деня, в който се е родил Симеон Хасан, на бял свят са дошли още 21 българчета, на които княгинята изпратила сребърни кръстчета.

   Стана традиция рождените дни на Симеон Хасан да бъдат празнувани в България. Най-щастливи, разбира се, били неговите баба и дядо. Те, заедно с родителите на петгодишното момченце, организирали парти в тесен кръг. На него присъствали най-близките им семейни приятели, както и лекарския екип от болница „Лозенец“, които участвали в израждането на малкия Симеон.

   През целия ден семейството получавало подаръци за рождения ден на Симеон Хасан, сред тях имало детско колело, плюшено куче и меден звънец.

   С огромна торта, украсена с приказни герои, го зарадвал ексминистърът на спорта Васил Иванов-Лучано.

   Гости на партито забелязали, че Симеон Хасан общувал свободно с дядо си на български.

   Калина и испанският мореплавател Китин Муньос, които се венчаха на 26 октомври 2002 г. в двореца „Царска Бистрица“ в Рила, ще прекарат в България няколко дни, съобщават от пресслужбата на Симеон II.

   Навръх рождения ден на Симеон Хасан на официалната страница на Симеон бе публикуван негов текст, в който изразява отношението си към насилието и възпитателните мерки, вероятно провокирано от изследването, че българите продължават да „възпитават“ децата си с плесници.

   „Децата ни имитират поведенчески модели, търсят „герои”, на които да подражават, и ако вкъщи „героят” е насилник или липсва въобще образът на родителя, няма защо да ни учудват резултатите.“, пише Симеон II.

    
   Категория: Забавление
   Прочетен: 765 Коментари: 0 Гласове: 1
   Последна промяна: 15.03.2012 20:23
   Мариян Бачев: Аз в „Комиците?! Глупости!

     

     

     

     image Мариян Бачев отрече публикации в жълтата преса

     В последните дни в пространството се появи информация, че Мариян Бачев е на път да напусне „Шоуто на Слави” и да се отправи към екипа на конкурентното предаване – „Комиците”. От „24 часа” потърсиха актьора за коментар на клюката. „“Всеки има право да си пише каквото си иска и да заспива със съвестта си, както намери за добре. Няма нищо вярно в написанато от жълтите медии“, категоричен бе Бачев.

     Пиарката на Слави Трифонов Боряна Бонева пък заявява, че повече няма да коментира глупостите за напускането на актьорите им. Тя отбелязва, че в момента Мариан Бачев, Виктор Калев и Краси Радков играят главните роли в проекта “Ракия сънрайз” и се чувстват прекрасно.

     Интересното е, че през няколко месеца излизат подобни информации и за другите комици на вечерното шоу на Би Ти Ви. Краси Радков и Виктор Калев непрестанно се пращат от жълтите вестници в „Комиците”, а ето, че дойде ред и на Мариян Бачев.
     Най-вероятно с подобни новини се цели разбиването и на последното силно ядро в позападналото шоу на Слави. Актьорите са основният коз на Дългия и той прави всичко по силите си, за да ги задържи в екипа си.

      
     Категория: Забавление
     Прочетен: 689 Коментари: 0 Гласове: 1
     Последна промяна: 15.03.2012 20:13
     2 3  >  >>
     Търсене

     За този блог
     Автор: patriciq1111
     Категория: Забавление
     Прочетен: 12476118
     Постинги: 8853
     Коментари: 148
     Гласове: 2529
     Архив
     Календар
     «  Март, 2012  >>
     ПВСЧПСН
     1234
     567891011
     12131415161718
     19202122232425
     262728293031