Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 11420024 Постинги: 8843 Коментари: 148
Постинги в блога от 11.03.2012 г.
2 3 4 5  >  >>
Хората на средна възраст – връх на еволюцията След 40 години ставаме по-съвършени! 11 мар 2012 Статия Коментари / 0
image Снимка: Dreamstime
 
$(document).ready(function() { var w = $("#main_image").width(); $("#main_image_wrap").width(w); $($(".gall")[0]).width(w); });

Бръчки, посивяла коса, изтъняла кожа, качени килограми...изобщо листът с негативи от навлизането в средна възраст е доста дълъг, но се оказва, че остаряването си има и своите предимства, най-вече от еволюционна гледна точка. Оказва се, че хората над 40 години, са върхът на еволюцията, защото са идеално адаптирани да служат на семейството и обществото. Това твърди д-р Дейвид Бейнбридж от университета на Кембридж.

След като минат 40 и 50 години, хората започват да страдат от натежаваща фигура или климактериум, но точно тези промени са ключът към успеха на човешкия вид. На средна възраст хората все още не са прехвърлили своя зенит на развитие, защото имат жизненоважна роля в обществото, която не може да бъде изпълнена от по-младите.

Още по темата ...  

Умствените способности на 60-годишните не намаляват, макар и кожата им да повяхва и зрението им да отслабва. Хората са почти уникални сред животните с това, че жените загубват способността си да имат деца по средата на живота си, като след това им предстоят поне 20 години цветущо здраве. За да остават верни на своите половинки, мъжете също често се отказват от възможността да имат деца в по-късен етап, въпреки че биха могли. Видът ни обаче е толкова сложен, че от възрастните се очаква много повече от това да раждат и да отглеждат поколение.

"Средната възраст е контролиран и програмиран предварително процес не на упадък, а на развитие", търди д-р Бейнбридж. „Многостранната роля на хората на средна възраст в човешкото общество е толкова сложна, че може да се каже, че те са най-внушителните живи същества, получавани с естествен подбор."

Възрастните жени може да натрупват килограми, но от еволюционна гледна точка, това им е позволявало да го използват като резерв в тежки времена и да оставят повече храна за младите. За разлика от общоприетите схващания много праисторически хора са надхвърляли възрастта от 40 години и са се превръщали в опитни глави на семейството и племето, предавайки уменията си на по-младите, заедно с културата и традициите на обществото си.

Тази тенденция продължава да е факт и до днес в някои примитивни общества. На Запад, ръководните длъжности най-често за заемани от хората, с възраст над 40 години. Някои умствени способности, като скоростта на реакциите, наистина намалява с годините, но пък това е компенсирано от други умения като дългосрочно планиране и управление на проекти.

Здраве&тонусЛюбопитно възраст еволюция години бръчки човешки вид
  _ga.trackSocial();   /* (c)AdOcean 2003-2011, investor_bg.Tialoto.bg.Tialoto All.AdPower */ ado.slave("adoceaninvestorbgkljhbuprfi", {myMaster: "s5EM7eo17V6brAk.Pa9MhGQ8owiCMpH._RkWg2RAl_T.W7" });    
 
 
 
Категория: Забавление
Прочетен: 795 Коментари: 0 Гласове: 2
Чудо! Фейсбук събра две разделени индонезийски близначки в Швеция След 29 години раздяла сега двете момичета разбрали, че живеят една от друга само на 40 км разстояние

Фейсбук направи реалност да се случи едно чудо. Чрез социалната мрежа се намериха две разделени индонезийски близначки, които по стечение на съдбата им, се оказаха на 40 км една от друга, и то в Швеция.

image

Щастливи близначки

Двете момичета сега са на по 29 години. Веднага след тяхното раждане те са разделени и били дадени за осиновяване в приют в Семаранг. Там ги осиновяват две шведски семейства. Още при осиновяването, едната двойка родители дочули от тайландски шофьор на такси, че вероятно тяхното дете си има и близначка. Така семейството предприели проучване. Установили, че и другото семейство – осиновители са шведи и двете двойки организирали среща. Но така и срещата не имала резултат, тъй като се установила липса на някакви данни в документацията по двата случая, както и ДНК тестове не са правени.

След като не стигнали до никъде, двете семейства се разделили и всяко семейство заживяло с по едно осиновено момиченце, предава БГНЕС. Докато не се случило така, че едното от близначетата, вече на по 29 години, решава да се омъжи. За целта, младата жена решила да проучи всички обстоятелства покрай своето осиновяване. Тя разбрала от нейната майка за опитите, които са правили семейството да открият дали наистина става въпрос за близначки, и как проучването им не стигнало до някакъв резултат.

Кандидат – булката Емелин Фалк решила да не се отказва. Затова тя пуснала запитване във Фейсбук за осиновени деца в Индонезия. Оказало се, че на 18 март 1983 година в град Самаранг е било родено и друго момиче от майка със същото име Марияти. Така двете момичета се открили и установили, че са живели само на 40 км една от друга през всичките тези години.

Категория: Забавление
Прочетен: 533 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 11.03.2012 23:20
Да ти паднат 100 хиляди

Нова телевизионна игра ще започне по Нова ТВ през пролетния сезон. "Да ти паднат 100 хиляди" е предизвикателство към всички, които притежават комбинативно мислене и богата обща култура. Форматът е създаден от холандската продуцентска компания "Endemol" и се реализира в близо 30 държави в цял свят. Във Франция шоуто е известно като "Money Drop", в Австралия – като "The Million Dollar Drop", а в Холандия – "Show me the money".

Предаването има един водещ, а състезателите участват по двойки. Изискването е да имат силна връзка помежду си – да бъдат роднини или много близки приятели, като няма възрастово ограничение. Уникална характеристика на формата, е че участниците получават наградата в самото начало. Всичко, което трябва да направят, е да я задържат. Преживяването за играчите е невероятно и подглага на изпитание тяхното самообладание, като им дава възможност да спечелят 100 000 лева в брой.

За да си тръгнат с пълни ръце, състезателите трябва да отговорят едва на 8 въпроса, като им се предлагат различен на брой възможни отговори. Играта се разиграва с помощта на "Drop" - устройство с четири "капана", на което се изписват отговорите на всеки въпрос. Участниците трябва физически да местят 100 000 лева върху капана, съответстващ на отговора, който те смятат за правилен. При правилен отговор капанът не се отваря и 100-те хиляди лева се запазват, но ако той е грешен, играчите рискуват да видят как наградата им пропада "вдън земя".

За да намалят риска от бърза загуба, състезателите са свободни да разпределят парите си между няколко капана, като оставят поне един празен. Форматът на всеки зададен въпрос винаги е един и същ: водещият дава на играчите възможност да избират между две категории. Ако се колебаят, водещият ги подтиква да направят избор. Ако не могат да решат, той хвърля ези-тура и прави избора вместо тях. Въпросите от 1 до 4 имат четири възможни отговора – участниците могат да поставят пари само върху три капана. Въпросите 5, 6 и 7 имат по три възможни отговора – състезателите могат да поставят пари само върху два капана. Въпрос 8 има два възможни отговора – играчът може да постави сумата само върху един капан. Всичко или нищо.

"Да ти паднат 100 хиляди" предизвиква всички българи, които търсят истинско приключение и смятат, че имат достатъчно късмет и знания, за да спечелят наградата от 100 000 лева. Желаещите да участват в играта могат да се кандидатират чрез регистрация на http://100.novatv.bg/ след 23 декември 2011 г.

 
Категория: Забавление
Прочетен: 648 Коментари: 0 Гласове: 1
Днес баба Ванга щеше да навърши 100 години Издигнат е монумент в нейна чест image

Баба Ванга, която без очи, виждаше повече от всички нас

Запознати с  биография на баба Ванга знаят, че съществува спор относно точната й рожденна дата. Близките на баба Ванга твърдят, че е родена на 31 януари 1911 г. В официалрните регистри на ГРАО е записана датата 3 октомври. Но това не е най-важният факт. Ако днес баба Ванга беше жива, щеше да чества 100 годишен юбилей и дворът на нейната къща на Рупите щеше да бъде препълнена от нейни почитатели и хора, на които е успяла да помогне.

image

Монументът на баба Ванга

Но от 11 август 1996 година баба Ванга не е част от физически живите хора. Но днес ще бъде открит монумент на баба Ванга на Рупите. Тя е седнала на стол, с ръка, сочеща напред, така както е седяла, когато е правила предсказания. Той е внушителен паметник с тегло 500 кг. Материалът за направата е месинг, а повърхността е покрита със сребро. Очевидци твърдят, че всеки който отиде до Рупите и види новия монумент, изпитва усещането, че баба Ванга никога не е умирала. Инициативата е на фондация „Ванга”. Монументът е изработен от именития проф. Емил Петров.

Бюст – паметник на леля Ванга е дарен на музея „Ванга” от Иван Кочев (бизнесмен) – кръщелник на баба Ванга. Той е монтиран до къщата на пророчицата.

Днес тържествата ще започнат в 11 часа, когато ще бъде отслужена литургия в храм „Света Петка Българска”, издигнат по изричното желание на пророчицата. След литургията ще се извърши освещаване на големия паметник. Той е поставен от лявата страна на мостчето, по което се стига до храма. Вече от всички краища на България се стичат стотици хора към Рупите, за да изразят своята почит и уважение към леля Ванга.

     
Категория: Забавление
Прочетен: 640 Коментари: 0 Гласове: -1
Джеймс Камерън ще посети дъното на Марианската падина (ВИДЕО)

  Световноизвестния кинорежисьор Джеймс Камерън публично оповести, че има намерение да се спусне до края на месеца на 11000 метра под равнището на земята и да достигне Марианската падина

   

  image

  Джеймс Камърън ще посети Марианската падина

  Новината беше предадена от АП. Джеймс Камерън ще извърши своето пътуване надолу в дълбините на Тихия океан с батискаф.

  Предстоящото спускане на Джеймс Камерън има за цел да подобри неговия рекорд от тази седмица, когато отново с батискаф се спусна на дълбочина 8 000 метра край остров Папуа-Нова Гвинея, разположен в южния Пасифик.

  Авторът на едни от най-известните филми в световното кино като „Аватар“ и „Титаник“ Джеймс Камерън вече е правил спускания десетки пъти до 4000 метра, за да може да види със собствените си очи останките от потъналия преди 100 години „Титаник“, който през 1912 г. остава на дъното на големия воден басейн.

  Режисьорът Джеймс Камерън от дете се увличал по океанографията. И до сега е успял да извърши 72 дълбоководни спускания, припомни АП. Например своя 56-ти рожден ден Джеймс Камерън отпразнува като се потопи с подводница в най-дълбоките части на езерото Байкал в Сибир.

  Специалистите пророкуват, че ако Джеймс Камерън успее да покори Марианската падина, той ще бъде първият човек достигнал до най-ниската точка, разположена в Световния океан след завършилата успешно двучленна експедиция през 1960 г. на американския боен флот.

  Калинка Петрова

  Категория: Забавление
  Прочетен: 573 Коментари: 0 Гласове: 1
  Последна промяна: 11.03.2012 22:34
  Чудо ли е да намериш под изтривалката си 10 000 евро? Неизвестен дарител оставя пред вратите на благотворителни организации пари в плик в Германия. Това чудо е на стойност хиляди евро image

  Да намериш плик с хиляди евро - истинско чудо

  Неизвестен благодетел оставя под изтривалките на различни благотворителни учреждения и неправителствени организации щедри парични подаръци в северногерманския град Брунсвик равни на хиляди евро. За това чудо пише btvnews.bg.

  Последният подърк бил направен на хоспис в града, от където служителите му уведомили медиите. Те разказали как са открили плик, в който имало 10 00 евро. Властите проучили въпроса и установили, че почеркът е на анонимен благодетел, който раздава подобни подаръци на различни социални и благотворителни учреждения. Тези средства са започнали да се появяват от миналия ноември и досега облагоделстваните организации са получила около 200 000 евро. Това направо е истинско чудо!

  Служителите на хосписа разказват, че открили плика с парите под изтривалката на входа. Но никой не е забелязал човека, който ги е оставил там. Полицията също няма представа кой прави тези благодеяния, разкриват медиите в Германия.

  Схемата, по която действа дарителят, е идентична във всичките му случаи. Той оставя под изтривалката плик, в който са парите и статия от вестник, в която се разказва за хората, за които е предназначен този подарък.

  Досега сред получателите на суми от по 10 000 евро са били местната църква, кухнята за бедни хора в Брунсвик и други благотворителни учреждения. Полицията твърди, че тези случаи на оставени пликове с пари са започнали през месец ноември, миналата година, когато в местния печат излезе статия за открадната чанта. Чудо!

     
  Категория: Забавление
  Прочетен: 856 Коментари: 0 Гласове: 0
  Момче уби приятелката си заради бас във Фейсбук (ВИДЕО) Въпреки че са се разделили преди време, момичето било влюбено в Джошуа image

  Джошуа убил Ребека заради бас във Фейсбук

  16-годишният садист Джошуа Дейвис от Великобритания убил бившата си приятелка заради бас във Фейсбук, пише „Дейли Мейл“. Той бил върл фен на социалните мрежи и прекарвал пред екрана голяма част от времето си.

  „Знаеш ли колко е трудно да счупиш врата на човек? Тя започна да вика, тогава взех парче скала и започнах да я бия. Най-лошото е да видиш и почувстваш как черепът се пропуква“, писал във Фейсбук Джошуа, след като извършил убийството.

  Всичко тръгнало от един разговор в същата социална мрежа. Той споделил с приятелите си, че може да убие бившата си половинка Ребека Ейлворд (15 г.), ако пожелае. Един от приятелите му писал, че ще го почерпи, ако осъществи плана си.

  Джошуа веднага звъннал на Ребека и поискал да се поразходят заедно сред природата. Момичето, което все още било влюбено в него, приело. След като са се усамотили обаче, той започнал да я удря в главата с камъни. После скрил трупа в гората, прибрал се вкъщи и се похвалил във Фейсбук, че е успял да убие бившата си.

  По-късно младият садист предложил на родителите на момичето да помогне в издирването. Но чрез информацията, която той самият е публикувал в Интернет, ченгетата го намерили и арестували.

  Тъй като е непълнолетен, Джошуа ще лежи в изправителен дом.
  image

   
  Категория: Забавление
  Прочетен: 840 Коментари: 0 Гласове: 1
  Кажи ми какъв цвят са очите ти, за да ти кажа какъв си – част І (СНИМКИ)   Още в далечни времена се е смятало, че очите са огледало на душата. Те показват както нашите емоции и чувства, така и здравословното ни състояние. Очите отразяват нашето емоционално състояние, но те са изключително чувствителни към лошата енергия, която излъчват околните image

  Очите са огледало на душата

  Каква е връзката между цвета на очите и характера на човек – това е било обект на множество проучвания. Резултатът е ясен – окраската на очите говори много за душата на всеки от нас. Затова трябва да знаем, че решим ли да променим нюанса на ирисите си, това ще се отрази на житейския ни път.

  Ето какво ни показва цветът на очите: image

  Черните очи има ориенталски привкус

  Черните очи са символ на хора с впечатляваща енергия. Те са издръжливи, неспокойни по дух личности, обичат новостите. Черните очи са израз на страст и чувственост. Те не признават пречки както по пътя си в живота, така и в завоюването на партньор. Но понякога тази настъпателност и агресивност им носи негативна емоция от вземането на импулсивни решения, затова трябва да се опитват да бъдат по-смирени и да обмислят внимателно целите си.

  image

  Кафяви очи - отразяват светлина

  Кафявите очи символизират интелект, чувственост и привлекателност. Хората с такива очи са много емоционални и понякога този темперамент ги прави сприхави. Но пък и лесно им минава, когато са обидени. Те са податливи на често сменяне на желанията, непостоянни са, но пък никой не може да устои на обаянието им.

  Тъмнокафявите очи говорят за общителност и лесна комуникация с околните. Хората с тъмнокафяви очи са много влюбчиви, но страстта им е силна в началото, но бързо избледнява.

  РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ ЗА СЕБЕ СИ И СВОЕТО БЪДЕЩЕ ТУК> image

  Лешниковите очи напомнят за гора

  Кехлибарените очи показват срамежливост. Хората с такъв цвят на ириса са мечтатели, които се чувстват най-добре в уединени места. Те са изключително трудолюбиви. Влагат старание във всяко свое начинание. Носителите на кехлибарени очи успяват да извоюват доверието ви, предани приятели са и никога не биха ви подвели. Те обичат да работят сами, индивидуалисти са и така постигат огромни успехи. Не допускат чуждо влияние в нещата, с които са се захванали.

  image

  В жълтите очи откриваме слънцето

  Жълтите очи са може би най-рядко срещаните. Те показват наличието на свръхестествен талант. Хората с такива очи често телепатично могат да разчетат мислите ви. Те са творчески личности и с артистизъм пристъпват към всяко нещо, което вършат.

  Характеризират се като страхотни дипломати и комуникирането с тях носи истинско удоволствие, но техен недостатък е двойнственият начин на общуване.

  Категория: Забавление
  Прочетен: 1616 Коментари: 0 Гласове: 1
  Последна промяна: 11.03.2012 22:13
  Турският Брад Пит бил без завършено средно образование Нашумелият турски актьор Къванч Татлътуг, който стана любимец и на женската публика в България, се оказа, че нямал завършено средно образование

  Актьорската кариера на Къванч Татлътуг започва като модел. Той предпочел да бъде нает от една френска агенция за манекени, вместо да отиде и да отбие задължителната военна служба.

  image

  Къванч Татлътуг

  Този факт е много любопитен, защото в Турция националистите изключително много държат на военната служба като знак за преданост към страната и народа.

  Този факт стана публично достояние, защото в момента текат дела срещу Къванч Тътлатуг, заведени от Еркан Йозерман – мениджър. Показания по това дело е дал президентът и на френска модна агенция.

  През месец октомври 2002 г. Къванч Татлътуг е избран за най-добър модел на планетата в конкурса, който се провел на Хавайските острови. Благодарение на него тръгва големият възход на младежа на телевизионния екран.

  Самият Къванч Татлътуг е откритие на Еркан Йозерман, който организира веригата конкурси за модели Best Model в Турция.

  Поводът за делата е обвинението на мениджъра Еркан Йозерман, който отправи обвинение, че Къванч Татлътуг е нарушил клаузите в подписания договор. Затова заведе иск, с който иска компенсация в размер на 146 000 турски лири.

  Именно като свидетел е призован и управителят на агенцията за модели от Франция. Той сподели пред медиите, че се е съгласил да вземе Къванч на работа при него, за да не отбива военна служба. Даже са искали да го запишат студент в Европа, но се оказало, че няма диплома за завършено средно образование. Но френският мениджър и Еркан Йозерман успяват да му уредят разрешително да работи в Европа и в САЩ. По този повод те се направили разходи в размер на 9 000 евро, които по договор Къванч трябвало да им заплати. Но понеже отказал, проблемът е отнесен в съда на Истанбул.

  Категория: Забавление
  Прочетен: 457 Коментари: 0 Гласове: 1
  Не повече от 354 приятели във Фейсбук, за да сте щастливи Социалната мрежа Фейсбук навлезе активно в нашия живот

  Човек не може да си представи повече живота без нея. Нашите приятели са тук. Всички споделят снимки, информация, преживявания, емоции, всичко онова, което ни впечатлява.

  image

  Във Фейсбук се обичаме, но с мярка

  Във Фейсбук можем да прочетем и полезна информация като дневния хороскоп, прогнозата за времето, последните новини по света и у нас.

  Събитията и екшъните, които ежедневно се случват през деня.

  Ставаме, пускаме компютъра и още не сме се разсънили, когато бързаме да видим кой какво ново е публикувал на своята стена.

  И това е добре до един момент. Психолозите започнали да наблюдават обратния ефект.

  Ако преди една година хората са били щастливи от общуването във Фейсбук, през последната година вече щастието им не е толкова видимо.

  Причината не се крие в липсата на контакти или приятели. Напротив.

  Прекалено многото приятели, които ежедневно показват своите преживявания, карат останалите, които водят скучен и обикновен живот да се чувстват още по-изолирани от света. Защото освен да комуникира, всеки изпитва потребност от реални възможности за реални събития като пътувания, забавления, празници, тържества, спортни мероприятия и др.

  Когато нямаше Фейсбук хората се чуваха със своите приятели и познати от време на време. И тогава не беше възможно да знаем всичко, което се случва с тях.

  Разнообразието в живота на виртуалните ни познати, различният стандарт на живот на хората от различните държави в един момент направо депресира голяма част от потребителите.

  Затова специалистите съветват човек да няма повече от 354 приятели.

  Категория: Забавление
  Прочетен: 599 Коментари: 0 Гласове: 1
  Последна промяна: 11.03.2012 22:03
  Зловещо! Ясновидката Николета видя разфасовани изчезналите деца Ясновидката Николета Йорданова в ефира на ТВ7 потвърди, че изчезналите деца не са между живите – те са „разфасовани“ заради органите

  Мафията с донорството отвлича децата ни, това е мнението на почернените родители, изразено от майката на изчезналия Аспарух Бакалов в предаването на Люба Кулезич. По негова снимка пред камерите на телевизията ясновидката Николета Йорданова направи заключение, че той не е сред живите.

  image

  Ясновидката Николета

  Така е и с другите изчезнали, чиито следи не са открити с месеци и години. Тя потвърди опасението, че всички те са отвлечени заради трафик на органи. Ясновидката сподели как вижда виновниците за смъртта на Аспарух Бакалов. Това са двама мъже, които работят с ръкавици. Те ще си платят: ще последват съдбата на момчето и ще бъдат убити, за да не проговорят. В нейните видения всички деца се появяват с черна лента отстрани, което за нея е знак, че те не са сред живите. Търговията с органи се покрива от най-високо място в държавата, твърди ясновидката Николета Йорданова. Изчезналите не се търсят, не е имало никакво реално разследване. Полицаите сякаш са били информирани, че от това смисъл няма. Хора от министерствата знаят за какво става въпрос. Трафикът на органи се прави със списък, донорството е хитът на пазара, в който се въртят милиони, сочат рядко появяващи се журналистически разследвания.  Повечето отвличания на деца у нас се организирали именно с цел донорство на органи, затова и близките не са потърсени за откуп потвърди ясновидката Николета Йорданова – жертвите веднага се разфасоват като в кланица, а от телата им не остава следа.

  Боян Петракиев

   
  Категория: Забавление
  Прочетен: 1773 Коментари: 0 Гласове: 4
  Последна промяна: 11.03.2012 21:54
  Раждаме ли се, или се превръщаме в съвременни вампири?:   За митовете и реалността – историята на Мария Хосе Кристерна, известната по света като „жената вампир” image

  Подобно приключение може да навреди на вашето здраве!

  Тридесет и петгодишната жена от Мексико е станала известна по света със стряскащата си визия – невероятен брой цветни татуировки, пиърсинг, халки по цялото й тяло. Но може би най-нетрадиционното във външността й са имплантираните й рога от титаниева сплав и острите й зъби.

  Мексиканката всъщност е израснала в семейство, в което каноните на религията са се спазвали стриктно. Учила е право. На 17 години решава да се омъжи. Бракът й е бил изпълнен с много случаи на домашно насилие от вече бившия й съпруг. Тогава тя решила да изрази себе си чрез художествения талант, който развила. Увлечението по изкуството боди-арт я е направило неповторим татуировчик. Сега тялото й е покрито почти изцяло с цветни татуси.

  Част от страховитата й външност са титаниевите рога, които респектират околните и символизират силата й. Тя споделя, че имплантите на рогата и острите й зъби са поставени без упойка. Страстта й към тези атрибути е възникнала още в ранните й детски години. Като малко момиче тя живо се интересувала от истории с вампири. Когато пораснала, тя решила да си промени цвета на очите така, както го е виждала в мечтите си.

  Сега Мария Хосе Кристерна е щастлива майка на четири деца и с гордост показва нетрадиционната си визия, въпреки че се самоопределя като скучна личност. Така тя се опитва да сбъдне детската си мечта – да бъде вампир и да е безсмъртна!

  Категория: Забавление
  Прочетен: 1406 Коментари: 0 Гласове: 1
  Последна промяна: 11.03.2012 21:43
  Запалиха кола в Кюстендил, на други три счупиха прозорците

   

  imageНа други три – „Опел Астра“, „Фиат Палио“ и „Фолксваген Голф“ пък бяха изпочупени стъклата. Полицията проверява дали има връзка между двата случая.

  Запаленият „Мерцедес“ бил паркиран в близост до кръстовището на „Аджундар“. Колата е собственост на Емил И., който стопанисва една от дискотеките в града. Причините за пожара се изясняват, като не се изключва и умисъл, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кюстендил. Под колата е имало туба със запалителна течност. Образувано е дознание срещу неизвестен извършител.image

  През нощта пострадаха още три автомобила. „Опел Астра“, „Фиат Палио“ и „Фолксваген Голф“, паркирани на паркинга между сградата на Областна управа и Миньорския дом в Кюстендил, са със счупени предни или задни стъкла. Инцидентът е станал около 04:00 ч. Един от пострадалите автомобили е на дежурния лекар в Специализираната болница по рехабилитация, д-р Любен Арбов.image

  Началникът на РУП – Кюстендил Росен Райчев каза, че има свидетели, че деянието е извършено от недоволен клиент на кюстендилска дискотека. След като в нощното заведение възникнал конфликт, охраната извела навън 20-годишен мъж. На младежа е била оказана помощ в кюстендилската болница, тъй като имал наранявания, след спречкване в дискотеката. По-късно той използвал твърд предмет, за да счупи стъклата. Задържан е в ареста за 24 часа.

  Проверява се версия за връзка между двата

  Категория: Забавление
  Прочетен: 551 Коментари: 0 Гласове: 2
  Водопроводчици въртят инструмента по адамово облекло

  Фирма от ЮАР предлага услугите на счетоводители, мъже и жени за почистване вкъщи, компютърни специалисти и водопроводчици, изпълняващи задълженията си по адамово облекло, съобщи AFP.

   

  image

  Най-търсено е почистването у дома, следвано от водопроводните услуги за дамите, заяви 29-годишният Жан-Пол Рийд, който преди месец основал фирмата Natural Cleaning Co., след като не намерил работа като счетоводител. Тя предлага домакински, юридически и компютърни услуги.

  Персоналът се явява в дома на клиента или гол до кръста, или чисто гол в зависимост от искането му.

  Рийд поясни, че понастоящем има около един клиент дневно. Повечето клиенти са бели мъже на възраст между 30 и 50 години.

  Служителите в неговата фирма, сред които модел, студент по право, личен треньор и счетоводител, работят почасово.

  „Услугата е просто едно развлечение“, твърди Рийд. „Не предлагаме проституция“, добавя той.

  Цените варират между 175 ранда (17 евро) на час за топлес услуга и 450 ранда (45 евро) за адвокатски, счетоводни и водопроводни услуги.

  Категория: Забавление
  Прочетен: 636 Коментари: 0 Гласове: 1
  Последна промяна: 11.03.2012 21:30
  Кой е най-богатият българин?

  Най-богатият българин за 2011 година е от Бургас. Бизнесменът е декларирал доходи от 11.7 млн. лв. и е платил данък на държавната хазна, показва обобщена справка на НАП. 

   image От там обаче отказват да назоват първенеца. Вариантите са няколко – с най-голямо предполагаемо състояние е Валентин Златев, който макар че не е родом от Бургас, участва като собственик в „Лукойл България“, баскетболния клуб „Лукойл-Академик“ и други. Състоянието на Златев се оценява на около 95 млн. лева.  imageВъзможно е обаче да става въпрос и за други двама милионери – братя Диневи, собственици на яхтеното пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас. Състоянията и на Йордан, и на Динко се оценяват на около 55 млн. лева. image Сред богатите бургазлии се нарежда и Стефан Шарлопов, един от най-успешните хотелиери у нас, със състояние на около 88 млн. лева. Според статистиката на приходната администрация топ 40 на най-богатите българи са заработили през миналата година 140 млн. лв., четем във „Всеки ден“./hotarena.net

  Етикети: Братя Диневи, Валентин Златев, най-богатият българин, Стефан Шарлопов


  Категория: Забавление
  Прочетен: 414 Коментари: 0 Гласове: 1
  2 3 4 5  >  >>
  Търсене

  За този блог
  Автор: patriciq1111
  Категория: Забавление
  Прочетен: 11420024
  Постинги: 8843
  Коментари: 148
  Гласове: 2522
  Архив
  Календар
  «  Март, 2012  >>
  ПВСЧПСН
  1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031