Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Отворете си сърцата и изживейте една неповторима вечер!Нека в домовете и сърцата ви да има много любов и топлина! Нека радост да сгрява душите ви!Да украсим душите си с положителни и светли мисли, да ги стоплим с обич и благодарност за хубавите неща около нас!С пожелания за вълшебна вечер Бог да ви пази!t> "Щастието често се промъква през врата, която не знаеш, че си оставил отворена."
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление
Прочетен: 11402875 Постинги: 8843 Коментари: 148
Постинги в блога от 17.11.2011 г.
Ивайло Захариев: Женя се напролет Звездата от "Под прикритие" Ивайло Захариев споделя както случки от професионалния му път, така и неразкрити до момента истини от личния му живот в ексклузивно интервю на Наталия Такова за Vesti.bg Ивайло Захариев

Ивайло Захариев стана особено популярен след старта на успешния български криминален сериал "Под прикритие" (podprikritie.bg), който се излъчва по БНТ (bnt.bg).

Това беше телевизионният дебют за 27-годишния актьор. Ивайло играе ролята на Мартин - обикновено момче от краен софийски квартал, който става първият полицай под прикритие в България.

Заплетеният сюжет на тв сериала моментално го постави в центъра на общественото внимание.

Лицето му виждаме не само на малък екран, но и в кино салоните, включително и в спечелилия "Златна роза" филм "Номер едно", като е играл и на театрална сцена - в представления, тип движенчески театър.

"Определено не съм искал да оставям театъра настрана и да се занимавам само с това, но в момента е такъв период от живота ми, в който първо е киното, после телевизията, след това театъра. Но догодина ще има нещо театрално, в което ще мога да бъда видян", казва Ивайло, като за момента пази подробностите в тайна. 

още по темата Кримисериалът "Под прикритие" - на екран от 17 април image 0 | image15084 13.04.2011 Започва вторият сезон на "Под прикритие" image 0 | image7741 09.11.2011

 

В ексклузивно интервю за Vesti.bg актьорът обаче споделя както случки от професионалния му път, така и

неразкрити до момента истини от личния му живот.

Освен за любовта и плановете за сватба през пролетта с годеницата му Миряна, Ивайло разказва и за една негова мисия, която е взел много насериозно – да помага на наркомани, с които се вижда всяка сряда вечер на събирания в християнски център "Прелом" (Prelom.bg).

Там той се среща с бивши и настоящи наркомани – от тийнейджъри до зрели хора, които имат нужда от подкрепа и намират в него и други хора приятели, които им дават надежда, говорейки им в контекста на Библията.

Пробвал ли е някога дрога и взима ли насериозно прякора му на плейбой, научете от самия него:

- Ти си едно от младите лица на родния тв ефир, така че няма как да не те помоля да разкажеш малко повече на читателите ни за теб.
- От малък с братовчедка ми правихме някакви сценки, след това в училище бях в паралелка театрален профил, после влязох в НАТФИЗ в класа на проф. Атанас Атанасов. Винаги съм се опитвал да бъде в тази среда. След като завърших, се занимавах и с независими проекти, защото някак си не исках да бъда на щат и може би няма да бъда и за напред, но да видим как ще вървят нещата.

- А как попадна в сериала "Под прикритие"?
- Те ми се обадиха за кастинг. Продуцентите бяха гледали филма "Номер едно" още преди премиерата - вътрешно, защото е продукция на БНТ. Викнаха ме и имаше два или три кръга. На единия от тях дори беше Захари Бахаров. Той беше избран вече, но за да можем да си паснем двамата, бяха викнали и него. После разбрах, че кастингът е бил много дълъг и са били леко отчаяни, че не могат да намерят човек, но като са гледали филма и са се зарадвали.

- По твои наблюдения или пък информация до каква степен сюжетът на сериала е взаимстван от действителни истории от подземния свят у нас?
- Доколкото Слави Ангелов (бел. ред. разследващият журналист и консултант на сценаристите на сериала) ми е разказвал, голяма част от начина на вършене на нещата - на обирите, и взаимоотношенията са взети точно от българската действителност. Всъщност всичко се гради и на разкази на други хора, които са навътре в тези неща, но чисто образите и характерите са си измислени.

- "Под прикритие" е наситен с екшън сцени, а ти участваш в голяма част от тях. Използваш ли каскадьор за по-опасните или?
- В първия епизод ползвах каскадьор за някои мои сцени, но след това продуцентите видяха, че мога да се справя и сам. Преди това не ме познаваха, не знаеха какви са ми възможностите и затова бяха осигурили. След това за всяка сцена имаше осигурен каскадьор за всеки случай, но аз успях да си изпълня сам нещата. Дали ще е скачане от етаж или бой...

- Екстремна личност ли си в реалния живот?
- Аз от малък съм тренирал бойни изкуства - тае куон до, а и други. Винаги съм искал да изпробвам силата си - докъде ще стигна, е част от характера ми.

- Във филма имаш любовни сцени с героинята на Ирена Милянкова. Трудни ли ти бяха?
- Още от първия епизод имаше любовна сцена и ми хареса, че Митовски отдели време за нея. Ние бяхме там тримата... говорихме си, не нещо повече (Смее се). Успя да ни предразположи да се отпуснем един пред друг, така че да го няма това притеснение и да се сковем, когато трябва да се целуваме. Хареса ми и, че по-скоро имаше деликатност на изразните средства, показваше романтично как се случват нещата. Освен това успяхме да запазим и професионално отношение с Ирена - да оставим нещата за пред камерата, защото иначе щяхме много да се объркаме.

- Определиха те за най-гореща звезда. Как се приемаш в ролята на плейбой?
- Ами това са някакви определения, които зрителите са дали, аз не мога да се определя като такъв. Интересно е да ти кажат, че си такъв, но аз реално нищо не съм направил по въпроса. Имам си моите виждания за себе си и оценката на моите приятели е по-важна за мен, отколкото това, но бях поласкан.

- А как приема половинката ти Миряна този твой образ и ревнува ли те?
- Това, което ми е споделяла, е, че няма никаква ревност в нея. Даже се притеснява за себе си защо не ревнува. Но и аз съм й помогнал за това. Говорили сме си за сцените, обяснявал съм й моето отношение. Тя самата е спокойна, че това е наистина само за филма, така че не си е мислила някакви сериозни неща.

- Наскоро стана ясно, че си се сгодил. Разкажи ни повече. Вярно ли е и как стана?
- Да, вярно е. Бяхме на една сватба на мои приятели и въобще не бях подготвил Миряна, но бях попитал младоженците, защото все пак е техният ден и не исках да разсейвам вниманието. Още два месеца преди това бях почнал подготовката за пръстена. Беше много деликатно как точно да взема мерки. Така "съвсем случайно" поисках от нейните пръстени... всъщност два (Смее се). И сестра й знаеше, освен това фотографът и операторът. Наистина много малък кръг от хора. След това ние си сложихме снимките от годежа във "Фейсбук". Не сме го крили, никога не сме имали намерение да го крием.

- Кога да чакаме сватба тогава? Има ли насрочена дата?
- Напролет. Не бързаме все още, даже си говорим да бъде извън София. Да е като празник не само за нас, но и за гостите ни. Мислим го как да се случи. Имаме един приятел, който е доста вещ в тези неща - Влади Балевски - сватбен фотограф, който се оказа, че може да изпълнява ролята и на сватбен агент.

- А Миряна избра ли вече рокля?
- О, тя вече пробва, но нищо не съм видял. От време на време започва да говори нещо пред майка ми или със сестра си и ми казва: "Иво, моля те, излизай".

- Значи вярвате в силата на брака?
- И двамата сме израснали в здрави семейства. Бракът е наша ценност. Децата също - то едното води до другото (Смее се).

- Какво още си мечтаеш да ти се случи?
- Мечтая си да успея да намеря време да тренирам някакъв боен спорт. Радвам се, че напоследък успявам да отделя време за наркоманската група, в която ходя да помагам - това е нещото, което наистина е в сърцето ми. Преди ми беше трудно да отделя време, но сега наистина успях да си настроя програмата. За това мечтая - да помагам и тези хора наистина да се променят. Радвам се, че ще мога да бъда част от тяхната промяна. Ние искаме те да станат едни завършени личности, за това се борим.

- За каква група говориш?
- Ами става дума за едни събирания, на които идват бивши или настоящи наркомани, които имат нужда от покрепа и всъщност в наше лице намират хора, които ги приемат и няма да им кажат: "Ти си отрепка". Tова е една християнска организация - "Прелом".

- Какво те провокира да вземеш това решение? Ти самият ли си бил пристрастен или си видял негативното последстие върху свои приятели?
- Конкретно аз не съм бил сериозно въвлечен в дрогата. Опитвал съм - в момента няма млад човек, който да не е пробвал или да не познава някой, който да е пробвал, но никога не съм бил силно въвлечен, така че това да обърка съзнанието ми. Имаше един момент, в който си казах: "Това ще попречи на запомнянето на репликите ми", защото тревата пречи на паметта. Тогава просто избрах репликите пред тревата и тотално се отказах.

Категория: Забавление
Прочетен: 424 Коментари: 0 Гласове: 1
Ивайло Захариев: Женя се напролет Звездата от "Под прикритие" Ивайло Захариев споделя както случки от професионалния му път, така и неразкрити до момента истини от личния му живот в ексклузивно интервю на Наталия Такова за Vesti.bg Ивайло Захариев

Ивайло Захариев стана особено популярен след старта на успешния български криминален сериал "Под прикритие" (podprikritie.bg), който се излъчва по БНТ (bnt.bg).

Това беше телевизионният дебют за 27-годишния актьор. Ивайло играе ролята на Мартин - обикновено момче от краен софийски квартал, който става първият полицай под прикритие в България.

Заплетеният сюжет на тв сериала моментално го постави в центъра на общественото внимание.

Лицето му виждаме не само на малък екран, но и в кино салоните, включително и в спечелилия "Златна роза" филм "Номер едно", като е играл и на театрална сцена - в представления, тип движенчески театър.

"Определено не съм искал да оставям театъра настрана и да се занимавам само с това, но в момента е такъв период от живота ми, в който първо е киното, после телевизията, след това театъра. Но догодина ще има нещо театрално, в което ще мога да бъда видян", казва Ивайло, като за момента пази подробностите в тайна. 

още по темата Кримисериалът "Под прикритие" - на екран от 17 април image 0 | image15084 13.04.2011 Започва вторият сезон на "Под прикритие" image 0 | image7741 09.11.2011

 

В ексклузивно интервю за Vesti.bg актьорът обаче споделя както случки от професионалния му път, така и

неразкрити до момента истини от личния му живот.

Освен за любовта и плановете за сватба през пролетта с годеницата му Миряна, Ивайло разказва и за една негова мисия, която е взел много насериозно – да помага на наркомани, с които се вижда всяка сряда вечер на събирания в християнски център "Прелом" (Prelom.bg).

Там той се среща с бивши и настоящи наркомани – от тийнейджъри до зрели хора, които имат нужда от подкрепа и намират в него и други хора приятели, които им дават надежда, говорейки им в контекста на Библията.

Пробвал ли е някога дрога и взима ли насериозно прякора му на плейбой, научете от самия него:

- Ти си едно от младите лица на родния тв ефир, така че няма как да не те помоля да разкажеш малко повече на читателите ни за теб.
- От малък с братовчедка ми правихме някакви сценки, след това в училище бях в паралелка театрален профил, после влязох в НАТФИЗ в класа на проф. Атанас Атанасов. Винаги съм се опитвал да бъде в тази среда. След като завърших, се занимавах и с независими проекти, защото някак си не исках да бъда на щат и може би няма да бъда и за напред, но да видим как ще вървят нещата.

- А как попадна в сериала "Под прикритие"?
- Те ми се обадиха за кастинг. Продуцентите бяха гледали филма "Номер едно" още преди премиерата - вътрешно, защото е продукция на БНТ. Викнаха ме и имаше два или три кръга. На единия от тях дори беше Захари Бахаров. Той беше избран вече, но за да можем да си паснем двамата, бяха викнали и него. После разбрах, че кастингът е бил много дълъг и са били леко отчаяни, че не могат да намерят човек, но като са гледали филма и са се зарадвали.

- По твои наблюдения или пък информация до каква степен сюжетът на сериала е взаимстван от действителни истории от подземния свят у нас?
- Доколкото Слави Ангелов (бел. ред. разследващият журналист и консултант на сценаристите на сериала) ми е разказвал, голяма част от начина на вършене на нещата - на обирите, и взаимоотношенията са взети точно от българската действителност. Всъщност всичко се гради и на разкази на други хора, които са навътре в тези неща, но чисто образите и характерите са си измислени.

- "Под прикритие" е наситен с екшън сцени, а ти участваш в голяма част от тях. Използваш ли каскадьор за по-опасните или?
- В първия епизод ползвах каскадьор за някои мои сцени, но след това продуцентите видяха, че мога да се справя и сам. Преди това не ме познаваха, не знаеха какви са ми възможностите и затова бяха осигурили. След това за всяка сцена имаше осигурен каскадьор за всеки случай, но аз успях да си изпълня сам нещата. Дали ще е скачане от етаж или бой...

- Екстремна личност ли си в реалния живот?
- Аз от малък съм тренирал бойни изкуства - тае куон до, а и други. Винаги съм искал да изпробвам силата си - докъде ще стигна, е част от характера ми.

- Във филма имаш любовни сцени с героинята на Ирена Милянкова. Трудни ли ти бяха?
- Още от първия епизод имаше любовна сцена и ми хареса, че Митовски отдели време за нея. Ние бяхме там тримата... говорихме си, не нещо повече (Смее се). Успя да ни предразположи да се отпуснем един пред друг, така че да го няма това притеснение и да се сковем, когато трябва да се целуваме. Хареса ми и, че по-скоро имаше деликатност на изразните средства, показваше романтично как се случват нещата. Освен това успяхме да запазим и професионално отношение с Ирена - да оставим нещата за пред камерата, защото иначе щяхме много да се объркаме.

- Определиха те за най-гореща звезда. Как се приемаш в ролята на плейбой?
- Ами това са някакви определения, които зрителите са дали, аз не мога да се определя като такъв. Интересно е да ти кажат, че си такъв, но аз реално нищо не съм направил по въпроса. Имам си моите виждания за себе си и оценката на моите приятели е по-важна за мен, отколкото това, но бях поласкан.

- А как приема половинката ти Миряна този твой образ и ревнува ли те?
- Това, което ми е споделяла, е, че няма никаква ревност в нея. Даже се притеснява за себе си защо не ревнува. Но и аз съм й помогнал за това. Говорили сме си за сцените, обяснявал съм й моето отношение. Тя самата е спокойна, че това е наистина само за филма, така че не си е мислила някакви сериозни неща.

- Наскоро стана ясно, че си се сгодил. Разкажи ни повече. Вярно ли е и как стана?
- Да, вярно е. Бяхме на една сватба на мои приятели и въобще не бях подготвил Миряна, но бях попитал младоженците, защото все пак е техният ден и не исках да разсейвам вниманието. Още два месеца преди това бях почнал подготовката за пръстена. Беше много деликатно как точно да взема мерки. Така "съвсем случайно" поисках от нейните пръстени... всъщност два (Смее се). И сестра й знаеше, освен това фотографът и операторът. Наистина много малък кръг от хора. След това ние си сложихме снимките от годежа във "Фейсбук". Не сме го крили, никога не сме имали намерение да го крием.

- Кога да чакаме сватба тогава? Има ли насрочена дата?
- Напролет. Не бързаме все още, даже си говорим да бъде извън София. Да е като празник не само за нас, но и за гостите ни. Мислим го как да се случи. Имаме един приятел, който е доста вещ в тези неща - Влади Балевски - сватбен фотограф, който се оказа, че може да изпълнява ролята и на сватбен агент.

- А Миряна избра ли вече рокля?
- О, тя вече пробва, но нищо не съм видял. От време на време започва да говори нещо пред майка ми или със сестра си и ми казва: "Иво, моля те, излизай".

- Значи вярвате в силата на брака?
- И двамата сме израснали в здрави семейства. Бракът е наша ценност. Децата също - то едното води до другото (Смее се).

- Какво още си мечтаеш да ти се случи?
- Мечтая си да успея да намеря време да тренирам някакъв боен спорт. Радвам се, че напоследък успявам да отделя време за наркоманската група, в която ходя да помагам - това е нещото, което наистина е в сърцето ми. Преди ми беше трудно да отделя време, но сега наистина успях да си настроя програмата. За това мечтая - да помагам и тези хора наистина да се променят. Радвам се, че ще мога да бъда част от тяхната промяна. Ние искаме те да станат едни завършени личности, за това се борим.

- За каква група говориш?
- Ами става дума за едни събирания, на които идват бивши или настоящи наркомани, които имат нужда от покрепа и всъщност в наше лице намират хора, които ги приемат и няма да им кажат: "Ти си отрепка". Tова е една християнска организация - "Прелом".

- Какво те провокира да вземеш това решение? Ти самият ли си бил пристрастен или си видял негативното последстие върху свои приятели?
- Конкретно аз не съм бил сериозно въвлечен в дрогата. Опитвал съм - в момента няма млад човек, който да не е пробвал или да не познава някой, който да е пробвал, но никога не съм бил силно въвлечен, така че това да обърка съзнанието ми. Имаше един момент, в който си казах: "Това ще попречи на запомнянето на репликите ми", защото тревата пречи на паметта. Тогава просто избрах репликите пред тревата и тотално се отказах.

Категория: Забавление
Прочетен: 520 Коментари: 0 Гласове: 0
  Мария призна: С Митко сме разделени
image // Фолк певицата Мария и съпругът й от седем месеца не живеят заедно, звездата има нова тръпка

След многобройните слухове по адрес на връзките й с други мъже, фолк певицата Мария призна, че тя и съпругът й действително са разделени. Вече седем месеца двойката не живее заедно, а повод за раздялата им, както тя признава, съвсем не са приписваните й изневери, а липсата на чувства между нея и съпругът й, пише hotnews.bg.

„Причините са комплексни — някъде във вижданията ни, начинът на живот и отношенията ни един към друг се разминахме. След 6 години заедно и 5 години брак разбрах, че единственото, което ме свързва с него е Марая“, коментира певицата.

Фолк дивата не се притесни да признае, че в момента наистина има друг мъж в живота й, който е в него отскоро, но отказа да назове името му. Седемте месеца, през които е била разделена със съпруга си, според нея са достатъчно приемлив срок за началото на нова връзка дори и в очите на обществото. „Надявам се, че няма да бъда осъждана за това, че близките ми няма да страдат. Не искам да наранявам и близките на човека до мен. Аз съм човек, жена и нищо свързано с истинските чувства не ми е чуждо!!!“, откровено е сексапилното миньонче.

   
Категория: Забавление
Прочетен: 635 Коментари: 0 Гласове: 0
Ризова губи контрол тет а тет с Трактора и ръси комичното „репуте”
// Водещата бърка думата имидж с репуте и се черви като домат в присъствието на Алексей Петров

imageПоследната ефирна изява на Цветанка Ризова, не случайно наричана българската Опра Уинфри, показа, че дългогодишната водеща на предаването „На четири очи” има още много да учи, за да достигне невъзмутимостта на големите тв водещи. Изключително конфузната ситуация, която се заформи при срещата й на 4 очи с Трактора, показа неочаквани пукнатини в невъзмутимия й нрав и поведение. В творческата й биографията на водеща се вписа най-тлъстият й лапсус. В кариерата й е нямало друг такъв, който за минути да срине имиджа й на железен професионалист.

През цялото време зрителите бяха свидетели на това, как Ризова е жестоко притеснена от присъствието на събеседника си Алексей Петров. Някои дори са забелязали потреперването на ръцете й. Това, което не й се удало толкова добре обаче, бил езикът. Желаейки да вземе отношение по въпроса за обществения имидж на трактора, водещата изрече „репуте”, вместо репутация. Цветанка почервеня от конфуз и се опита да замаже гафа, а Алексей Петров – Трактора – наблюдаваше невъзмутимо драмата и реагираше с неприкривана ехидна усмивка. Мнозина от колегите на Цветанка, както и медиите, отразили неприятната случка, са на мнение, че Трактора е сринал професионалното „репуте” на водещата.

Категория: Забавление
Прочетен: 587 Коментари: 0 Гласове: 1
Аборт бил в основата на раздялата на Веско Маринов и Цветанка
  // Загубата на плода умъртвила любовта между Веселин Маринов и жена му

Двамата загубили общия си наследник тази пролет и отношенията им се вледенили след ужасната драма – пише „Всеки ден”. Трагедията бе разкрита от самата майка след раздялата с певеца. Цветанка признава, че именно абортът е причината двамата да поемат по различни пътища.

Сагата с развода им продължава вече цяла седмица. Жената на Веско Маринов признава пред таблоида, че в началото на годината забременяла и двамата са били на върха на щастието си. Скоро след това обаче ги сполетяло и нещастието. Бъдещата майка получила кръвоизлив и направила спонтанен аборт.

image

От времето, когато Веско и Цветанка бяха щастливи заедно

„Беше инцидент. Никой не е искал да става така. Радвахме се за бебето и го чакахме с нетърпение. Явно обаче съдбата си знае работата” – споделя с мъка Цветанка.

Тя е категорична, че Веско не я е обвинявал за аборта, но след това отношенията им се променили рязко. Всеки поел по своя път и станали хладни в общуването си.

„Непременно искам да заявя, че не съм видяла нищо лошо от Веско.

Категория: Забавление
Прочетен: 498 Коментари: 0 Гласове: 1
Аборт бил в основата на раздялата на Веско Маринов и Цветанка
  // Загубата на плода умъртвила любовта между Веселин Маринов и жена му

Двамата загубили общия си наследник тази пролет и отношенията им се вледенили след ужасната драма – пише „Всеки ден”. Трагедията бе разкрита от самата майка след раздялата с певеца. Цветанка признава, че именно абортът е причината двамата да поемат по различни пътища.

Сагата с развода им продължава вече цяла седмица. Жената на Веско Маринов признава пред таблоида, че в началото на годината забременяла и двамата са били на върха на щастието си. Скоро след това обаче ги сполетяло и нещастието. Бъдещата майка получила кръвоизлив и направила спонтанен аборт.

image

От времето, когато Веско и Цветанка бяха щастливи заедно

„Беше инцидент. Никой не е искал да става така. Радвахме се за бебето и го чакахме с нетърпение. Явно обаче съдбата си знае работата” – споделя с мъка Цветанка.

Тя е категорична, че Веско не я е обвинявал за аборта, но след това отношенията им се променили рязко. Всеки поел по своя път и станали хладни в общуването си.

„Непременно искам да заявя, че не съм видяла нищо лошо от Веско.

Категория: Забавление
Прочетен: 499 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 11402875
Постинги: 8843
Коментари: 148
Гласове: 2522
Архив
Календар
«  Ноември, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930