Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07 23:40 - УЧЕНИ: САМО 2 ЧАСА СЛЕД ПРИЕМАНЕТО, ЩЕ ПРЕМАХНЕТЕ 3 КГ ОТРОВНИ НАТРУПВАНИЯ ОТ ЧЕРВАТА!
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление   
Прочетен: 322 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  УЧЕНИ: САМО 2 ЧАСА СЛЕД ПРИЕМАНЕТО, ЩЕ ПРЕМАХНЕТЕ 3 КГ ОТРОВНИ НАТРУПВАНИЯ ОТ ЧЕРВАТА!

image

Новото откритие на проф. Майер прави възможно едновременното премахване на наднорменото тегло и високия холестерол.

Учените заявяват, че е достатъчно да вземете една доза, за да се избавите от гниещите на дъното на червата хранителни остатъци, както и от застрашаващите живота ни паразити и гъбички. Именно те са причината за повечето цивилизационни заболявания, в т. ч. и затлъстяването! Професор Адриан Майер чрез медицински тестове доказал, че интензивната детоксикация на организма предизвиква бързо и ефективно намаляване на мастната тъкан. По този начин организмът Ви се освобождава от канцерогенните токсини, съдържащи се в мазнините, кръвта и артериите. Благодарение на това, не само намалява теглото, но преди всичко премахва основната причина за наднорменото тегло, а именно натрупаните с годините токсини, гъбички и паразити.


 

Проф Майер от Ohio College създал бързодействаща и 100% натурална формула за детоксикация на организма. В научните среди - биоинженери, медицински специалисти - всички са единодушни, че това е научен прелом в борбата с наднорменото тегло, както и с други заболявания на ХХI век, потвърден с независими, емпирични тестове, химични и клинични изследвания...


Само в САЩ и Япония формулата на професора е тествана от повече от 9 000 човека. Анкетите и интервютата, проведени сред потребители, доказват, че формулата има две свойства:


  •  Действа 157 пъти по-бързо дори от упражнения, подпомагащи строгата диета, базирана на зеленчукови сокове.
  •  Изчиства червата от натрупваните с години хранителни остатъци, които са жизнена среда за опасните за здравето Ви гъбички и паразити ( въпреки, че може да не осъзнавате тяхното съществуване!)

Хората, които са приложили терапията на професора, се отърваха от натрупалите се токсини и заплашващи здравето им холестеролни натрупвания по вътрешните органи.


imageПРЕДИ ТЕРАПИЯТА imageСЛЕД ТЕРАПИЯТА
Само след 2 часа ще се отървете от отровните натрупвания в организма и ще започнете интензивно да горите мазнини - ефект, гарантиран с медицински тестове.

Ето как професорът обяснява действието на невероятно бързата формула за детоксикация на организма по научен начин:


„Тайната на ефективността на формулата се състои в нейния състав. При нея използвах уникална, патентована смес от силно детоксикиращи вещества. Те прочистват организма от токсините през цялото денонощие."


Най-важни в нея са екстрактът от плода на Гарциния камбоджа и форсколина - това са естествени компоненти, чиято доставка в организма активира процеса на самоизгаряне на мазнините, като спомага за бързото намаляване на телесната маса.


Веществата, съдържащи се във формулата, достигат до местата, атакувани от паразитите и действат по многообразен начин.


Първо - моментално карат организма да отдели отровните натрупвания от червата и черния дроб. 


Второ, нещо особено важно за Вашето тяло - активират процес на горене на мастна тъкан. Когато нивото на мастна тъкан намалява, автоматично ще се отървете от отровните токсини, които до момента са забавяли метаболизма Ви.


Трето, интензивно изчистват кръвоносните съдове, благодарение на това, че снабдяват кръвта с антиоксиданти. Те прихващат токсините и холестеролните образувания, след което ги премахват от кръвоносната система.


Точно синергията на тези три действия води до едновременната интензивна детоксикация, горенето на мазнини и намаляването на холестерола. Благодарение на това е възможно не само намаляването на мазнини в организма, но също така премахването на най-опасните за здравето болести, свързани с наднорменото тегло.


Предупреждение - вярвайте само на проверени методи
image

Списанието World Of Science признава метода на професора за най-голямото здравно откритие на 2016 година

В науката няма място за случайности. Няма място и за голи обещания. Единствено резултатите от изследванията говорят сами за себе си. Ето защо проф. Майер е разработил специален клиничен тест, който потвърждава, че само два часа са достатъчни, за да тежите по-малко и да намалите нивото на лошия холестерол.


Учените провериха ефикасността на терапията върху група от 122 човека на възраст между 23 и 65 години. Участниците в експеримента всекидневно прилагали диета, които сами описват като "изобилства от мазнини и холестерол". Целта на теста е била научната проверка дали формулата за детоксикация, която професорът е изобретил, наистина гарантира елиминиране на отровните токсини, както и намалява нивото на мастна тъкан в организма до безопасни нива, при това без специални диети и упражнения. Ето и резултатите от изследванията:


Документираните резултати на 4-седмичната терапия на проф. Майер, публикувани в медицинското списание "Lipids in Health&Disease":
  • На базата на анкетни проучвания, учените изчислиха, че участниците са свалили средно по 18,57 кг (в това число 14 кг само мазнини, останалата част от килограмите е била във формата на остатъци от храна в червата) в рамките на 30 дни.
  • Анализът на изследването на кръвта на участниците доказва, че нивото на лошия холестерол (LDL) е намалено с 60 единици.
  • Участниците са се избавили от проблеми с лошия дъх (халитоза), храносмилането и запека.
  • Индексът на телесната маса (BMI) при пациентите спадна средно с 7,55 точки.

Курсът на терапията, документиран по време на експеримента на учените*

*Забележка от редакцията - Автентичността е запазена. От съображения за защита на личните данни, личните данни на пациентите са премахнати.

ПЪРВА СЕДМИЦА

Реших да взема участие в тестовете, понеже постоянно дебелеех, независимо от това, че правех упражнения и се хранех здравословно. Бях ужасена, понеже не само, че това не помагаше, ами и за кратко време много ми се повиши нивото на "лошия" холестерол. Освен това имах проблеми с концентрацията, често боледувах и бях постоянно уморена. Още след първите 2 часа от терапията усетих първите ефекти. Имах повече енергия, чувствах се лека и здрава.

След два дни продължавах да се чувствам чудесно и въобще не мислех за храна. Бях отпусната и отпочинала, понеже откакто започнах терапията вече нямах угризения на съвестта, породени от здравословното ми състояние.

След шест дни реших да видя колко тежа. Резултатът беше 9 килограма по-малко! За първи път от много години насам тежах по-малко от 80 килограма!

  ТРЕТА СЕДМИЦА

Никога досега не съм се чувствала толкова добре. Имам повече енергия, наспивам се добре - това сигурно се дължи на премахването на токсините и паразитите от организма, както и проблемите, които са пораждали. Сега се чувствам свободно, освен това свалих още 8 килограма. Това са общо 17 килограма за 3 седмици!

Свалянето на тези 17 килограма е истинско облекчение за ставите и гръбначния стълб. Чувствам се като друг човек.

  ЧЕТВЪРТА СЕДМИЦА

След 4 седмици тежа 65 килограма, но освен това изследванията показват, че съм се отървала от паразитите и кандидата. Точно те са били причината за наднорменото ми тегло и влошаващото се здравословно състояние. Когато премахнах тези "обитатели", имах усещането, че метаболизмът ми работи по-добре, отколкото когато бях в гимназия!

След месец си направих изследвания за нивото на холестерола. Когато лекарят ме покани в кабинета си, каза със сурово изражение: "Г-жо, в началото мислех, че съм Ви объркал резултатите с тези на друг пациент. Обаче съм не е било така - ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ЗА УСПЕХА!"

Моят холестерол спадна общо с 80 единици! Сега най-накрая мога да спя спокойно, без да се безпокоя за здравето си.”

 
Карта на участник в теста:
  29.08.2016 
(начало на изследванията)
13.09.2016 20.09.2016
Тегло 84 75 65
Общ холестерол 289 mg/dl 164 mg/dl 147 mg/dl
LDL - лош холестерол 210 171 130
HDL – добър холестерол 36 40 40
Триглицериди 218 99 82

От документираните отзиви се оказва, че тази иновативна терапията, дело на професора, удивлява не само учените, но също така и обикновените хора. Може би поради тази причина този метод бързо се превърна в популярен начин за комплексна детоксикация на организма и измести от челното място другите популярни методи за отслабване. Все повече хора изявяват желание сами да изпробват ефикасността на този метод.

Когато видях доклада от клиничните изследвания, бях наистина изненадан и от тогава препоръчвам тази терапия на всички свои пациенти, които имат сериозен проблем с отслабването - всички те са възхитени.

Мариан Василев – диетолог от София


 

Професорът получил толкова много молби от хора, които искали да тестват неговата супер бърза, детоксикираща терапия, премахваща мазнините и холестероловите натрупвания, че малката му лаборатория не смогвала с продукцията й. Затова решил да започне сътрудничество с фирма, която да започне производство на хранителна добавка за отслабване, на база неговата рецепта. Нарекъл я Kankusta Duo.


Понеже това е научен метод, професорът реши, че от значение са единствено резултатите, а не обещанията. Затова получавате всеки продукт с тройна гаранция за удовлетвореност: оригинал, качество и удовлетворение.


Ако след прилагането на Kankusta Duo не постигнете гарантираните с тестове резултати, веднага се свържете с професора! Екипът му ще стори всичко възможно да оправдае очакванията Ви. Това е личната гаранция на професора, потвърдена и от производителя на продукта. Благодарение на нея нищо не рискувате!

 

Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 9293649
Постинги: 7548
Коментари: 147
Гласове: 2390
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930