Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2010 15:49 - Разврат в манастира
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление   
Прочетен: 1391 Коментари: 0 Гласове:
2Разврат в манастира image   image image image И на Божиите сестри нищо човешко не им е чуждо... Игуменката Мелания се окичи с прозвището Месалина, налитала на войници и строители, карала млади монахини да проституират. Напоследък темата за женските манастири и “моралния облик” на техните обитателки отново стана остро актуален, след като поредната готвачка на дядо Максим избяга презглава от покоите му на столичната улица “Калоян” 7 и намери убежище в обител край София. Където да се моли за опрощаване на мнимите си грехове. Жената не само е джуркала вкусни манджи на главата на БПЦ, но за известно време била и негова “компаньонка”, издават запознати. И толкова е набрала на бившия си покровител, че била готова срещу нищо да разказва нон стоп какво представлява Негово светейшество без “маска и грим” – пардон, без расо и жезъл.

Иначе първенството по разврат преди 10 ноември е държал Клисурският манастир край Вършец. Твърди се, че и самият Тодор Живков го посещавал с елитни проститутки. По едно време пък постоянно присъствие там бил неговият външен министър Петър Младенов, който заедно с първата си дружка – шефа на държавния протокол и негов земляк – д-р Борис Джибров, разпускали с палави балерини и други дашни представителки на “артистичните професии”.

Всъщност заслугата за “пълното си рециклиране” манастирът дължи именно на Петър Младенов. Не е тайна, че високопоставеният номенклатурчик е бил много гъст с тогавашния Видински владика Филарет и именно светиня му е настоявал подопечната му обител да бъде възстановена и разкрасена. “Дядо Филарет дори си построи вила в двора на манастира и си прекарваше летните ваканции там, без да му пука, че цялата сграда е гъчкана с микрофони”, разкриват родни клирици.

Видинският митрополит без свян водел там и собствените си държанки, които хич не били малко. Една от тях – от Берковския край, дори сподели преди време пред “ШОУ” как е сънувала кончината на владиката, който по думите й бил отровен заради някаква нечиста история със свещеник от неговата епархия. А и защото прекалено много знаел за ВИП-оргиите, вихрещи се почти денонощно зад дебелите манастирски зидове.

Впрочем Тато си имал и друг любим манастир – Къпиновския, с игуменка колоритната майка Юстина.

Преди да се обрече на Бога, тя била балерина и често услаждала нощите на партийните величия през 50-те години.

Първия бил върл фен на ракията на игуменката, която, щом се почерпела, го дарявала не само с благословията си, но и с някоя ругатня по повод окаяното дередже на обителта. Бай Тошо обаче не се сърдел, особено ако в компанията имало млади и засукани калугерки. Подсмивал се под мустак, а охраната му отвеждала избраницата в специалната стая за гости. А след няколко дни Тато давал нареждане да се отпусне необходимото на игумения Юстина.

Срамните случки около Клисурския манастир обаче продължават и сега. Припомняме, че негов игумен е бил настоящият Силистренски митрополит /и зле прикрита “мека китка”/ Амвросий, а след него обителта бе поета от ексректора на Софийската духовна семинария епископ Сионий, “разжалван” след педофилски скандал с непълнолетни възпитаници на учебното заведение.

След него игумен на печално известния манастир стана настоящият протосингел на Видинска епархия отец Антим, също спадащ към лобито на “нежните мъже” в БПЦ. Той пък превърнал обителта в място за срещи на семинаристи с попски дъщери – уж под формата на “летни лагери”. След това, за да ги вкара в собственото си легло, изнудвал момчетата, заплашвайки ги, че ще каже на бащите какви са ги вършели с щерките им и тогава – край на църковната им кариера.

След като овършал Клисурския манастир, Антим го оставил в ръцете на сестра си и се прехвърлил в Чипровския, където сценарият се повторил почти едно към едно. Преди това обаче напълнил Клисурската света обител с млади и кръшни монахини, повечето от които, кой знае защо, хортували на... турски.

Основно за “секстуризъм” в началото на прехода са били използвани още манастирите в Гложене, Черепиш и обителта “Свети Никола” в Арбанаси, където е погребан Илия Павлов, доверяват наши информатори от синодалните среди. А

в Черепишкия манастир петилетки наред си водел “жрици на платената любов” и самият Врачански владика Калиник,

но той в момента вече е “взел-дал” след поредния инфаркт.

Никой от родните църковници пък не наричал манастира в родното село Ресилово на Сашка Васева, братя Галеви и Клара Маринова с името му, а му викали Резиловския – заради разпуснатото до немай къде поведение на неговите обитателки.

Междувременно за един от най-големите развратници в клира бе нарочен изгоненият за “морално падение” от Атон Евгений. Преди няколко години духовникът се “самозаточи” в Германския метох на евфорията “Зограф” и около него светкавично се заформи блудна компания. Очевидци разказват, че в баните и спалните настанал Содом и Гомор.

С триста зора грешникът е изритан от метоха, но се мести с “агитката” си в друг празен манастир във Врачанска епархия, който дядо Калиник предоставял с договори на АЕЦ “Козлодуй”.
“И го превърнаха в бардак, кръсти се архимандрит Сава. Пиянски компании, разврат... Направиш забележка на някое момиче, че се разхожда по бански, но кавалерът те срязва:

“Затова плащам, че съм оставил жената в Козлодуй и съм тук с гаджето!”

Сава се опитал да прекрати договорите, но Калиник му пратил мутри да го сплашат. Отчаян, архимандритът си стегнал багажа и се приютил в манастира край Годеч.

Особено драстична “находка” още преди 10 ноември изправила на нокти строителните работници, които ремонтирали покрива на Батошевския женски манастир. Те се натъкнали на прашасали огромни сандъци, пълни със... бебешки кости?! Оттам тръгнала мълвата, че Божиите сестри зачевали не веднъж и дваж и за да прикрият срама, пъхали новородените в сандъците, където те се задушавали и умирали.

Самоковският метох обаче от десетилетия държи “палмата на първенството”, тъй като се знае, че bg-владиците изпращат там своите любовници. Които срещу 1000 лв. месечно са длъжни да подсигуряват уюта и веселото прекарване на покровителите си, когато те благоволят да дойдат в метоха. Игуменката – престарялата майка Гавриила, вече почти не напускала постелята, но “дистанционно” държала всичко под тотален контрол. Навремето е била партийна секретарка на шивашкия комбинат в Самоков, а след промените става лична изповедничка на Лили Иванова и първа дружка на емигранта-милионер Августин Пейчинов. Клюката нашепва, че метохът кътал най-големите тайни на БПЦ. През ръцете на Гавриила са минали финикийските знаци на клира, в обителта се съхранявали златото и парите на покойния Нюйоркски епископ Геласий и на преселилия се в отвъдното Мелнишки игумен Генадий, които хич не били малко.

За покойната сестра Теодосия пък злите езици съскат, че била метреса на няколко владици едновременно.

За да прикрият резила, те я направили калугерка и вече съвсем “официално” я посещавали на хапка-пийка с преспиване. След като заболяла от рак и й отрязали едната гърда, й лепнали прякора “Теодоска с едната бозка”, гласи църковният фолклор.

През 2004-а пък Синодът се разтресе от чутовния скандал в Соколовския манастир край Габрово и дори лично Бойко Борисов изпрати полицай на място да го разследва. Тогава габровският свещеник Досьо Досев направи смразяващите разкрития, че обителта е затънала в кражби, корупция и разврат. Той публично обяви война на Великотърновския митрополит Григорий, че покровителства игуменката Мелания, превърнала девическия манастир в бардак, и че дори държал канал за износ на бели робини.

Според поп Досьо Мелания била истеричка, третирала като роби монахините, в резултат на което четири от тях напуснали, а 29-годишните близначки Епифания и Магдалина избягали чак в казанлъшкия девически манастир “Въведение богородично” от страх да не бъдат пласирани за проститутки.
“Майка Мелания никога не ни е карала да проституираме, но от други хора чухме, че преди да стане игуменка, се е занимавала с такива неща.

Даже и дъщеря си искала да пласира.

Изплашихме се да не ни накара и нас да станем проститутки”, твърдят близначките.
Естествено, самата Мелания, която е родом от Габрово и преди това се е подвизавала в манастира “Свети Пантелеймон” край великотърновското село Присово, отхвърли всички упреци в корупция и сутеньорство. Но не успя да изчисти името си, тъй като всички в клира са наясно, че е на “ти” с плътските страсти от време оно. За това говори и прозвището, което са й лепнали – Месалина.
Днес надхвърлилата 50-те калугерка ръшка от манастир на манастир, защото никъде не могат да я изтърпят повече от година. Въпреки възрастта си още била алчна за здрава мъжка плът - особено си падала по войници и строители. След кратък, но активен престой в манастирите край Кресна и Черепиш развратната игумения се преселила в обителта край Железница и всяка нощ прескачала до близката казарма, издават посветени.

“Мелания притежава всички пороци, умножени по 3. В манастира край село Горна Брезница пък е живяла на семейни начала с алкохолика йеромонах Софроний”, коментират вещи в синодалните потайности.

Богомил КРЪСТЕВ

.....................................................................
ВЛАСТТА ИЗТЕЗАВАЛА С ГОЛИ ХОРА НА ТРУДОВАЦИ МОНАХИНИТЕ ОТ МАНАСТИРА В КВ. “ДЪРВЕНИЦА”,
пръв се добра до грозната тайна “ШОУ”. По незнайни причини управниците по времето на соца ненавиждали игуменката на обителта майка Анисия.

Дълбоко вярващата Божия сестра се кръстела ужасена и плачела, когато разказвала на какви ужасии се е нагледала преди години.
За да прогонят чрез “плътска съблазън” калугерките, нощем пускали трудоваци да играят голо хоро на двора на манастира. Преди това обаче нарочно откачили пердетата от всички килии, та монахините да не могат да се скрият от безсрамното зрелище, вайкала се и досега сестра Анисия.

.....................................................................
ИГУМЕНКА-МЮСЮЛМАНКА ИМА 2 БРАКА, 17 АБОРТА И 4 ДЕЦА
Бившата електроженистка се разхожда из двора на манастира с цигара в ръка


Разтропаната сестра Христина управлява манастирския комплекс “Свети Пантелеймон” по пътя между Смолян и Пампорово. Миряните са пропищели от нея и я наричат “шарлатанка”, “самозвана лечителка” и “пишман екстрасенс”, а самата обител – “фабрика за пари”.

Игуменката обаче успя да влезе под кожата на Пловдивския владика Арсений, а след неговата смърт завъртя печеливш бизнес с наследника му – най-младия български митрополит Николай, който й подсигури ремонта на архиерейската сграда на пъпа на Смолян.

Гостите на храма застиват от изумление, когато виждат как Христина се разхожда из двора на манастира с цигара в едната ръка и с мобилен телефон в другата. “Не е важно какво влиза в устата, а какво излиза!”, пояснявала игуменката. Преди да се замонаши, тя е била електроженистка в строителна бригада и е изповядвала исляма. Освен това има зад гърба си 2 брака и 17 аборта. Родила е 4 деца. Признава, че е натрупала доста грехове. На младини мъжът й я налагал яко и три пъти се е тръшвала с мозъчно сътресение.
     
      Съставителя явно е въз-старичък, не познава интернета и ТV, та е пропуснал да напише, че калугерките пускат голи снимки по мрежата, а във всички килии гледат порно канали по ТV... :-)+++++++ Очевидно самотата и бездействието развинтват фантазията и пораждат диви сексуални мечти и видения... приписвани от"благоприличие и набожност" (или просто - завист) на колегите в другите обители ... image  
 
  • Blitz.bg не носи отговорност за мненията, изказани в сайта.
  • Забранено е писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби и обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и прочие коментари; писането на коментари с цел манипулация, явна или скрита реклама.
  • Blitz.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които сметне за некоректни или ненужни.
  • Коментарите НЕ са начин за контакт с агенция БЛИЦ. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "КОНТАКТИ".


Тагове:   манастира,


Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 8930094
Постинги: 7119
Коментари: 147
Гласове: 2316
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Май, 2018  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031